Jävligt sjuka grejer

Jimmie fucking Åkesson i riksdagen. Världens obehagligaste nu levande svensk, hans blick är ju fan inte att leka med. Död, simmig och pervers. Blå seger. Bara asdåliga saker, en mörk dag. Valvaka på Hamnis.
Det enda man kan trösta sig med är att Sociademokraterna är större än Moderaterna. Men när Nazipartiet får fler röster än Vänsterpartiet, då kan man bara konstatera att Sveriges befoklning är dum i huvet.
Lars Ohly gjorde kvällens bästa när han vägrade att sminkas samtidigt som Mr Äcklig Nazisvin. Sjukt bra.
Jag tror att den typiska SD-röstaren är typ så här:

Testosteronstinn kille i 23-års åldern, heter typ Tommy, Ronny, Conny med c eller Sonny. Han har gått bygg, har alla Viasats sportkanaler, har en dröm om att åka till USA för att se på wrestling men då invandrarna har tagit hans jobb kan han inte åka. Han tycker att Jimmie Åkesson är en trevlig kille, gillar att sjunga fotbollsdängor på SDs valvaka.

Maria Wetterstrand är ju för fan den bästa politikern vi har, låt henne bli stadsminister vetja. Sahlin är också väldigt bra.
Jag tror att Alliansen kommer samarbeta tillsammans med SD, även om de säger motsatsen.
Om fyra år, när Sveriges befolkning ser hur jävla mycket sämre vi har fått det, kommer vi fan vinna. Om alla skulle läsa mellan raderna i Alliansens fina ord, skulle man få en helt annan bild. Det är väl bara att se vad dem har gjort, inte vad de säger att dem ska göra.

Nästa val, då jävlar tar vi dom.

Kommentarer
Postat av: Signe

FAAAAN HELVETE vad vi ska rösta nästa val Gutta!

I LOVE YOU längtar tills du kommer hit <3

2010-09-20 @ 00:24:32
URL: http://signebergendahl.blogspot.com/
Postat av: pandasoppa

tror den typiska SDaren ser ut såhär: helt vanliga människor som är osäkra på vad de vill men vill ha nåt bättre. förändring vill ha nån att skylla på och det får bli invandringen. helt vanliga människor som bara inte tänker så långt.

2010-09-20 @ 00:40:03
URL: http://pandasoppa.blogspot.com
Postat av: Cajsa

Du har helt rätt, fattar inte hur sverige tänker! Skäms fan över detta land..

2010-09-20 @ 10:15:59
Postat av: Anonym

Undrar hur fördelningen av SD-röstande kvinnor/män ser ut.

De är ju bakåtsträvare i alla jämställdhetsfrågor, vare sig det gäller jämställdhet mellan män/kvinnor som mellan människor från olika delar av världen. Tänk att folk röstar på ett parti som hävdar att människor har olika värde beroende på hudfärg och ursprung... Äckligt!

2010-09-20 @ 10:51:39
Postat av: Anonym

tror inte han heter conny utan kan säåkert heta karin eller lennart ochså

2010-09-20 @ 10:54:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0