Ps detta var kul

Kraftigt allergisk haha dör av min egen underhållningsgrad. Och pollen. Kan dö av pollen :/:/:/:/:/


Har inget att meddela

Är för busy med att instagramma @gustafbergendahl och twittra @gurragurragurra så bloggen står relativt stilla så ÄGDA alla ni som förväntade er bättring!!! Hoho ha en bra choice burg för det ska jag ha!

Kan bjuda på en rolig bild som även ni utan instagram (alltså bara pappa) kan få njuta av


AJÖÖÖ

Oh the pain, the pain of it all!!


Våren är kommen kärlek triumferar

Är ute och springer. I t-shirt och shorts!! Utan att frysa!!! Däremot har jag ett pågående skavsår som kommer att dödda me på vgn hem men va gö man ;P


Gjorde mitt bästa köp NÅGONSIN igår!!

Två elektriska kvarnar, en för salt och en för peppar! Så jävla soft!! Bästa 749 kronorna jag spenderat på länge!


Klar!!

Middagen är över! Lyckades faktiskt med samtliga rätter, så det är ju något att vara nöjd över. Nedan är menyn:

Mustig blomkålssoppa, serverat med rostat valnötsbröd och kikärtsröra.

Risotto med färska champinjoner och lokalt plockade trattkantareller.

1: Moules frites och nybakad surdegsrågbaugette.
2: rödvinsmarinerad quornfilé med klyftpotatis och hemmagjord majonäs.

Jordgubbsparfait med chokladdoppade jordgubbar och lätt vispad grädde.

Hemmagjorda macarons med en fruktansvärt vacker insida, serverad med valfri kaffedrink.

Fler bilder kommer en annan dag(då även i bättre kvalité än mobilbilder XP XP ex pe).
I morgon har jag inget planerat förutom kanske en springtur. Lif1!!


DET ÄR MYCKET NU

Så mycket mat så lite tid!! Måste skynda!!

Wallawalla

Nu ska jag äta frukost sen och preppa, preppa och åter preppa inför kvällens festmåltid! Blir också automatiskt glad när det är fint väder. Kanske till och med vågar mig på att äta frukost på den oinglasade ballen!!

 

Ps vädret på valleballe får gärna bli som DN säger men alla säger olika :/:/

 


Unnar mig en magnum

Alltså livet med 10 grader varmt!!!


SKAFFADE JUST TWITTER

OCH DET KÄNNS JÄVLIGT SPÄNNANDE!!!! Ska alltid skriva i versaler fr.o.m NU. ALLTSÅ BYTER FB MOT TWITTER KÄNNER BARA ATT DETTA BLIR DET BÄSTA BYTET I MITT LIV HITTILLS!!! Lägger av med versaler nu det var inte lika roligt som jag trodde.

Ska twittra om en massa roliga saker som inte är nog värt att skriva på Facebook pga att det förmodligen inte kommer förtjänas att läsas av levande individer skoja och så ska jag twittra grejer man inte kan lägga upp en bild till alltså instagram och så ska jag twittra om saker som folk ändå borde läsa då de kommer vara roliga och så ska jag twittra om saker jag inte orkar smsa/blogga/prata om. satan vad kul detta blir mitt liv börjar NU!!


Ps heter @gurragurragurra på twitter, följ mig så följer jag dig eftersom jag inte har någon annan än just DIG att följa <3 xoxo


Apropå Jesus

Igår på stan kom det fram en kille till mig och Cissi på stan. Snett bakom honom stod två tjejer och tittade på oss.
-Häj kommer ni fraoun Umeijå? sa han samtidigt som han gestikulerade frenetiskt med händerna. Jag tänkte att han hade talsvårigheter och hade fått som uppgift av hans ledare att gå fram och prata med någon på stan. Jag svarade artigt att vi visst kom från Umeå.
- Ja vi kommer fra Norge och vi är här för att hela männsker tillsammans med hjälp från Jesus.
"Jaha, han hade inte talsvårigheter, han var bara en norsk som försökte tala svenska", tänkte jag i mitt stilla sinne och fortsatte lyssna.
- Har ni värk i axlar eller leder? fortsatte han.
- Nej, svarade jag. Och jag tror ändå inte att Jesus skulle kunna hjälpa mig med den.
- Jo! Vi hjälpte en kille i Bergen där vi kommer från, han hade skickliont i nedre delen av ryggen och vi helade honom med Jesus hjälp!
- Jag tror mer på sjukgymnastik, men ha en fin dag, sa jag. De skrattade lite osäkert och sa/skrek alldeles för glatt:
- JA MEN HA EN JÄTTEBRA DAG DU MED :D :D :D :D

Idag kom Jehovas och knackade på min dörr. Det var två äldre herrar som ville "prata om vad bibeln har att säga om framtiden". Jag tackade vänligt nej till deras erbjudande och sa hejdå.

1 Varför blir jag exakt som pappa när det handlar om kristendom? Tar då precis som pappa på mig rollen som bitter inlandsman och ba "hörrdu du ja ja tro int Jesus ha me ne å göra så je kun int komma hänna å försök å fräls mä".

2: Vad vill Gud säga till mig när han skickar två stycken på två dagar som försöker frälsa mig? Det är fan sjukt. Jag behöver inte bibeln, jag har ju horoskopet och det räcker gott.

BRYTER TYSTNADEN

När jag gick i sexan/sjuan/åttan lyssnade jag så satans mycket på Kent. På senare tid har jag mestadels tyckt att Kent är pinsamma och inte förtjänar den uppmärksamheten de får. Detta har ändrats i och med deras nysläppta skiva så nu bryter jag tystnaden, spräcker tabububblan och kommer ut garderoben!!! JAG SKA BÖRJA LYSSNA PÅ KENT IGEN!!!!!! UTAN ATT SKÄMMAS!!!! Aaaaaah! Tack för mig.


Varför jag :((((

VARFÖR FÅR ALLA JOBBA INOM ÄLDREOMSORGEN MEN INTE JAG FY FAN VAD LIVET ÄR HÅRT :((


LOL LOL LOL

Alltså jävla skit, jag vill ute vara parkarbetare!! Jag vill ta hand om gamlingar!!


hejhej

Är i skolan idag. Alltså precis som varje vardag!!!

Alltså vem VEM dricker mest kaffe

Ja. Vem i samtliga av Nordens länder dricker flest koppar kaffe? Det är en bra fråga. Jag siktar på att bli nr 1 i Sverige. Wish me luck!!

 

 

 


Den här sommaren blir en ölsommar

Tänkte bara säga det.


Ikv i kå ve

Sitter mest vid älven och tittar på måsarna som har släktträff på det resterande isflak som vårsolen inte angripit än. Skoja d fins ju ingen vårsol :PPppPPpP kanske ska lyssna på stjärnfallet och kasta lite sten i vattnet DET hade varit något!!
Tuggar extratuggummi med menthol, rekommenderar det till:alla!!' alla som kan hantera fräschnessen som uppstår i gommen!!!


Vad jag vill

1: bli frisk i kroppen så jag kan träna/motionera/utsätta mig för någon sorts fysik prövning.
2: bli gladare i sinnet.
3: få A i engelska men det är fan en omöjlighet efter dagens bravader. Fuck life,

mvh ska_återuppta_mitt_kentlyssnande

 


Livets app


SNUTEN kan inte höra musiken

Idag har jag varit produktiv som fan at school and tomorrow I'm going to have two national tests. It Will be: very funny. Ska ha i swedish och engelska och oj oj oj vad det kommer gå bra. Taggar till så här på kvällskvisten. Ställer klockan 20 min tidigare för att kunna: ta en lång dusch och: göra mer kaffe minst två dubbla cappuccinos blir det!

Efter school har jag varit produktiv och arbetat med händerna. Jag och Cissi borde macarons och jag gjorde valnötsbröd. Sen gjorde jag en hemlig grej också, det får man veta på lördag för då blir det ju stor kalasmiddag och eftersom förberedelse är allt börjar jag nu!


Multitaskar


Schimpans blir en Maud

Varför får inte den här nyheten mer uppmärksamhet?

Väntar nu på artikeln om att Kolmårdens djurpark döpt en sköldpadda till Reinfeldt.
"Han är så tråkig och kal, vi tänkte genast på Fredrik Reinfeldt."


När jag gör fruktsallad

Gör jag det ofta i tron om att det ska bli nyttigt eftersom *frukt är naturens godis* men i de flesta fall slutar det i att jag ~dränker det i grädde~ :/:/:/:/:/ hate life


Dagens outfit

Skor: vågade inte ta på mig vårskor på grund av snön så det fick bli de orangea gummistövlarna, en klassiker!
Byxor: Blå huggarbyxor, eller "huggabyxn" som man säger. Sexigt slitna, estetiskt smutsiga! Grr!
Jacka: orange och grön, kort dragkedja. To die fore!

Accessoarer:
1: Hjälm från Skogma med tillhörande skydd för öron och ansikte. Inget jag använder dock, tycker det förstör hela looken. Vill man vara fin får man.....just det, lid pin ;);)
2: Midjebälte, extremt hett i vår!
3: En björk. Älskar verkligen mönstret!

Xoxo *~fashion_frodas_inom_mig~*


Jaha

Och så sitter man här med den tomma mättnadskänslan efter att ha käkat för många raggmunkar, ensam i en stuga utan social kontakt. Oki. I morgon ska jag fälla träd och köra skoter. God natt.


Vad jag gör i kväll

Steker raggmunk. Raggmunk med tre gånger så mycket ägg och salt. Steks i tre gånger så mycket smör som en vettig människa skulle steka i.
Är lite (om man med lite menar: mycket) för aktiv på instagram men vad gör man? Måste ju fylla upp tomrummet efter facebook.

Ser på solnedgången och konstaterar hur jävla bra det här här. Helt tyst, sånär på några avlägsna sjöfåglar. Nästintill vindstilla. +4. Kanske lite för dåligt klädd. En så länge bara en levande mygga. Döper den till Stone, alltså en lite coolare engelsk variant på namnet Sten.

Sammanfattat: en KOMPLETT GALEN fredagskväll!!


Sällan smakat något mer matigt


Apropå spåkulor och horoskop

Idag sa horoskopet att jag hade mycket att göra. Det hade jag inte, men om horoskopet säger det är det ju sant. Älskar att horoskopappen bestämmer mina dagar, älska horoskop i allmänhet!!


Apropå de lokala nyheterna och dess kvalitativa inslag


gott

På TV:n varnas det för extremt höga pollenhalter i södra Sverige, typ Malmö. Där har björkarna slagit ut. Här ska det komma minst en decimeter snö på lördag, och med största sannolikhet mer under nästa vecka. Jaha. Är detta ett skämt. Nu ska jag packa, för i morgon bär det av ännu längre norrut för man måste älska norrland hata inte norrland :PPpPPPpppPpPp

idag är det också skola

Är idag jävligt less på livet pga att Göran är dum och jag är sämst på musikteori. Elin är djupt fokuserad/konfunderad.

Med vänlig hälsning, naturfotografen


37 grader celsius är allting som behövs

Synd bara då att jag har cirka 38 grader i min lite för varma feverbody :/:/:/:/:/ Är i alla fall ute och rastar ananasspröten. (är sällan så ~fresh~ som när jag är ute och går). Det är soligt. Lyssnar på MK (eller som jag också brukar kalla honom, my greatest musical rolemodel (OBS smal referensgrupp men så kan det vara))

Ps har snart 100 följare på instagram, den hundrade kommer att få: en glass till sommaren

 


idag är det skola

Har gjort bort talet och det känns jävligt skönt!!! Jag vill dricka kaffe och se på TV och inget annat. I morgon har vi svenska i 260 minuter. Det blir kul för samtliga parter. På fredag ska jag (och pappa) åka till Saxnäs. Kul blir det, kul alltså. Kul!

Håhåhå

Talet får fan vara klart nu, kommer få ungefär C på det som det känns nu. Det är lite för långt också. Och den röda tråden kan man se sig om efter i röva.

Men tiden och själva innehållet i talet spelar väl ingen roll? Vänta VAD sa du nu Skolverket? Spelar tiden visst roll? Och var innehållet det viktigaste av allt? Och kommer hela mitt betyg i svenska grundas på detta? Saaaaaaataaaaan också!! Hoho vad spännande detta blir!


Ska aldrig med lita på någon

Speciellt inte dig väderguden!!! Alltså riktiga Gud eftersom det bara finns en hata dig


Mattestund har guld i mund

Jag är bäst. Slut på information.

Ps det roligaste jag vet är att skriva emojigubbar som ej har något med något att göra. Om man läser detta från en appledevice kan man kanske se detta 💁🙅🙆


Slutade klockan 10 idag

Har sett ganska länge på rättegången mot Anders Behring Breivik. Det är för sjukt för att ta in. Jag känner mig ganska förtvivlad för det finns inget man kan göra för att få det ogjort. Tänk att han som sitter där har skjutit ihjäl 69 personer för att de hade en politisk åsikt som skiljde sig från den han har. Jävla idiot.

Ändå känner jag inget hat mot honom. Det skulle inte göra saken bättre. Tycker bara synd om honom. Vem är så satans dum i huvudet? Jävla idiot. Patetiska jävla idiot. Jävla jävla jävla jävla idiot.


livet

Vill inte vara förkyld, vill inte ha ont i halsen. Jag vill kunna dra ut och springa som ett fritt klövdjur på en evigt grönskande ääääääääääääääng!!! Eller som en flygande ekorre med hela världen under mina fötter (nä det vill jag inte men det var bara en sådan jävligt målande bild så jag behövde skriva det)!! Men det kan jag inte. Får stanna hemma likt ett reptildjur. Skrivandes på ett tal jag aldrig blir riktigt nöjd med. MEN. VA. GÖ. MAN.

Det äckligaste och det godaste I SAMMA INLÄGG

Var på ica maxi mef Ciss (alltså hon med cykelhjälmen) häromdagen. Köpte glass från livets bästa företag, alltså kan ej beskriva min kärlek till glassbonden. Sen köpte jag en soyakorv med mos. "Jaha, grillad eller kokad då?" Undrar ni. "Nej nej, micrad!" utbrister jag. Ja. Fastfooden utanför maxi MICRAR vegmaten. En minut i micro. Jaha. Tänkte jag och åt upp med tårar i ögonen över hur jag blivit behandlad.


Man ba. Nä. Tänker inte gilla.


Man ba. Jo. Jag ska nog göra det.


Om Brolle skulle få barn med en tjejananas skulle det barnet vara jag

Brolle ananas junior. Annars? Blir aldrig nöjd med talet och skolan taggas till med ett gäng finnar. Moppens levnad är i startgroparna så det får bli mopedkille-med-acne-stilen i vår! Är glad i alla fall, livet är gott!

 


nä men

Nej jag blev inte klar med talet. Alls. Nationella spelar väl ändå inte större roll för betyget? Eller var det det det gjorde? Just det. Så var det ja. Nåväl. Får ta och bli sjuk istället, är fan på god väg. Halsont och huvudvärk. Nu ska jag gå och sova.

ps kan inte någon kommentera här eller på valfritt vis kontakta mig och upplysa mig om vad ni gör (eller bara...kallprata) eftersom jag inte kan kolla det via fejjan längre för jag skulle gärna få veta det. tack. ds.

Gråmulet

Myser med Ture. Blir nog aldrig klar med talet. Är hungrig. Ska klippa mig. Och skaffa ett jobb.


här är jaaaaag

Hänger mest runt havet hemma hos Vicke. Det är skönt. Jag vill inte umgås med någon alls just nu, så jag lever ensamvargens glada dagar till havs. I morgon ska jag dock se på Anne på grönkulla med Sally, det ska bli kul!
Nu försöker jag skriva klart mitt tal inför nationella, som det är nu har jag sju och en halv minuters material som ksa bli fyra. Dessutom ska jag få en genomgående röd tråd. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ hate life jag ska styra upp detta men först: äta några pannkakor till. Och kolla på hästbilder. Det ska bli min lösning på allt. Är du ledsen? Känner du dig nedstämd, stressad och ångestfylld? Ta en pannkaka och kolla på en häst. Ni kan få kolla på fler hästbilder och skratta lite. Pannkakor får ni göra själva.
Alltså åter igen. Sista bilden!!!! Livets jävla häst!!

Tänkte lägga upp lite brysselbilder

Det kommer bli i utspridda inlägg framöver i framtiden. Först: en bildserie på en häst. Detta var det roligaste jag fann på min kamera. Och SATAN vad roligt det är alltså sista bilden!!! dör
hahahahahah PÅ RIKTIGT varför är hästar så jävla roliga!!!

Jag och Ture har en soft hemmakväll

Ska väl skriva lite fast först läsa bloggar.


Går till havet

Och gråter några tårar efter besked om att tjänsten är tillsatt. Men vad är väl mina tårar, ett gäng droppar i havet som Ronald mcdonald aldrig kommer mörka av :/:/:/:/ SKOJA gråter inte alls jag är för bra för er ändå, jäkla storkapitalmultinationella företag och förresten så HATAR JAG ER WÄÄÄÄÄU


Hejhej

Idag var jag på jobbintervju. Det var jag och fem andra som gick in i ett 4 kvadratmeter stort trekantigt rum. Vi fick prata om vad som är dålig service, vad som är bra service och vad som vi kunde tänka oss skulle krävas av en mcdonaldsarbetare. Om man går vidare efter gruppintervjun får man komma på enskild intervju med restaurangchefen(!!!!!!!!). Detta blir spännande, hör av mig när jag fått vet om jag ~gått vidare~ eller ej. Hejdå internet!


för del ar med färr e läsa re

Att jag inte behöver tänka på vad folk ska tycka om vad jag skriver såklart! Det fanns en tid i mitt liv när jag skrev skitdjupa saker på internet men i takt med att livet pågick har jag mer eller mindre helt gett upp dessa tankar. Jag tänker att nu när läsarantalet minskar i takt med Kristdemokraternas väljarsiffror är det väl ändå dags att bli lite djup igen! För nu är det ju bara folk som har något sorts intresse av konceptet *mig* som läser, och inte massa obrydda facebookkompisar! Woho! Detta firar vi med lite vax! Och se sådana vågor! blir nästan sjösjuk :pPPpPpp hehehe
Annars då? Tack för att du frågar, internet! Har sprungit 9 kilometer idag, det var det mest givande jag gjort sen jag konfirmerade mig. Annars när jag är ute och springer brukar jag gå 50% och springa 50% men nu sprang jag hela vägen till Klockarbäcken och tillbaka. Pluggar som vanligt ingenting och nu är det kväll och då kan man ju inte plugga. Är så himla ovan att vara själv nu för tiden. Har varit just själv hela dagen idag och det har varit skönt. Åkte till biblioteket och lånade några kokböcker, handlade mat och lämnade mitt CV till Rost och NK.

I alla fall, det här med att söka jobb. Jag har aldrig sökt jobb i hela mitt liv, det har som bara fallit ner i mitt knä och jag har sagt "tack ska du ha jobbguden tack tack". Nu när jag helt renodlat har sökt jobb kan jag säga att jag förstår varför folk har ångest när dem gör det. Eftersom arbetsgivaren (och samhället ://///) förväntar sig att man som ung arbetssökande ska vara osäker och rädd inför att söka jobb så behandlar dem en därefter. Då blir jag också osäker och rädd. Jaja, det gick i alla fall hyfsat. Om jag ska göra något jag är osäker inför går jag ofta in i en roll och låtsas vara mycket självsäkrare än vad jag kanske skulle vara annars i den situationen. Och det får bli mitt tips till er, alla arbetslösa kids out there!

En annan grej jag tänkt på (jag vet det blir fan mycket text för ett inlägg): Jag ska börja skriva "haha" i textform igen! Jag i princip slutade med det för jättelängesedan för att jag tyckte det såg töntigt ut, men HUR ska den man skriver med annars förstå att man tyckte det var kul?! Haha!  Nej vet nån vad, välkommen tillbaka kära haha!

En tredje grej ("är han SERIÖS killen varför delar han inte upp det i flera inlägg JÄVLA idiot" kanske ni säger nu men då säger jag "fuck er it's my life and I do what I feel right) är att jag funderar på att ta bort min facebook ett tag. Nu när Instagram har tagit över mitt liv har jag mer som ingenting där att göra. Tog bort Wordfeud på min telefon och det var en lättnad. Jag gör fan det. Jag ba gör de nu. Vill ni kontakta mig - smsa mig! 0730375414

Nu då

Och så sitter man här, mitt i livet i en grådassig stad. Ätandes på en halvtorr baguette, med en espresso istället för latte på grund av mjölkbrist i kylen. Den sista skvätten blåbärsproviva dricks direkt ur paketet men räcker inte till för att väga upp den relativt stora baguettens torrhet. Festmåltiden avslutas med två praliner. Jaha. Och nu då?

Jag är väldigt bra på att fästa mig vid platser jag gillar. Bryssel är en stad jag tycker om. Att då komma hem till snöhögar utblandade alternativt skorpbelagda med grus samt en grå himmel, är inte det roligaste. Lite skolarbetsångest på det och vi har gurras sinnesstämning i hamn. Idag ska jag städa, handla och kanske träna. Fucka lif1 och Aina hejdå


Jooooodå

Slog rekord i minst besökare på jättelänge men jag är
1: för obrydd för att bry mig
2: det är lovtider
3: instagram är numera nummer ett i mitt liv, alltså före FB och bloggen
4: jag är för trött för att göra något

Är i alla fall hemma nu, har haft det gott. Nu ska ska jag ligga med kristendomen. Over and out.


Igår


Igår

Bilderna lär som vanligt hamna i en satans oordning men va gö man

 


Det här blir kul!


Bra då vet vi


Och jag som ska på marknad idag!!


FLER mobilbilder?!

Orkar ej skriva något ni får hitta på en liten textrad till varje bild. Eller jo en sak kan jag säga: hittade en skitfin vårjacka! Nöjd som fan!!

 


Dagen i telefonbilder

Fick påskägg! Åt frukost med pappa och mormor. Alfred blev stoppad på flyget och vakterna inspekterade hand fönstervev. Han fick tillbaka den. Har lagat mat, shoppat kläder och hittat kläder! En jävligt bra dag!! I morgon bitti klockan 07:00 åker vi ut till Bromma igen för att ta flyget till Bryssel. Tagga loss!!


Apropå stockholmare

Nu är vi i Stockholm! Jag skulle planka och gick bakom en kvinna. Tänkte smita genom spärrarna lite smidigt men hennes kort fungerade inte så det blev tvärstopp och jag gick nästan in i henne.
"ska du snylta?" sa hon lite misstänksamt.
"Ja men jag tänkte ju göra det" sa jag lite nervöst men ändå glatt.
"Hehe, ja vi får se om vi kommer in" sa hon och provade med kortet igen. Spärrarna öppnades och hon höll upp dörrarna för mig. Hon skrattade lite och gick iväg. FY FAN vad detta gjorde min dag!!

 


Hockeykväll med mamma


svar på kommentar!!!

Anonym om DET HÄR inlägget:

"Sen var det ju det där med hur ska de två kunna få ett barn tillsammans som BÅDA är pappa till... People on the internet you so stupid"

Asså ja min DUMMA nöt!!!!!!11 trodde först du drev me mej men sen googla ja och du hade rätt :O om BÅDA är pappor kan de inte få barn :S bijologi var aldrig mitt starka ämne hehe ;)

JAHA


Mamma försöker förstå innebörden av ftw"

"follow the wind, find the wastpaperbasket, fource the wind, find the window, fuck tires wobbling, fucking tired woman, find the witchcraft, follow the wretch, fuck the winter, fan ta Walter, för tusan woman"

For the win?! Nä lägg av?"


Min dag som ni vill höra om

I morse när jag skulle kommentera Karins blogg behövde jag verifiera mig. VEM använder bokstaven ê? När jag wikipediade det sa wikipedia till mig: "Ê, ê (e-circumflex) is a letter in the Friulan, Kurdish and Vietnamese languages. The letter also appears in Afrikaans, French, Portuguese, Welsh, and Albanian dialects as a variant of the letter "e", as well as being used in certain Chinese and Ukrainian transliteration systems."

Bor vi i landet Kurdien, Vietnam, Afrika, Frankrike, Kina eller Ukraina? Nä trodde väl det. OBS vet att Afrika ej är ett land.

Grejer jag också gjort: lyssnat på rock, knipsat mitt lås och lånat Fastfood på italienska och Morberg grillar. Pluras kokbok damp även ner i brevlådan och lyckan var gjord! Mekade lite med moppen (as you do), gick åt helvete.

På fredag åker jag till Stockholm och på lördag till Bryssel. Det ska bli roligt, faktiskt!

Nu ska jag sova på soffan för mormor är här och sover i min säng. Ska somna tidigt och inte få kreativt flöde som jag hade igår kväll. Började skriva på ett manus på en liten film jag kanske kommer spela in. Mer om det: blir den senare. Kanske.


Hela facebook stämmer upp i ett gemensamt USCH

Alla ba USCH EN MÖRKHYAD MAN SOM TAR PÅ EN LJUSHYAD TJOCK MAN MED ANTYDAN TILL DOWN SYNDROM EUW WTF OM DEM TVÅ FÅR BARN KOMMER DET BLI EN MÖRKYAD BÖG MED DOWN SYNDROM ALLTSÅ DET VÄRSTA AV TRE (!!!!!!!) VÄRLDAR EEEEUUUUUUUUUWWW

Själv tänker jag: jaha. kul för dem.


Wall of fame


Hej människor

Mitt besökarantal har efter att ha skjutit i höjden numera skjutit i botten när jag slutat länka på Facebook. men vad gör MAN!! Ps nu när instagram finns för adroid - skaffa instagram för det kommer vara ditt livs bästa beslut! Jag heter gustafbergendahl, följ mig så followar jag dig: kanske. Om du är kul!!


Kontaktannons

Kom på en sak igen nyss. Listor är det bästa som finns. Det ger en:
1: perspektiv
2: en ordning och reda-känsla
3: lugn inombords

Alla ni som gör listor (alltså inte listor som är typ 1:vad har du för färg på dina lakan? 2: Vad heter du i mellannamn? 3: Vem smsade du senast? utan vanliga listor) på era bloggar: ska vi bli ihop???? har hört att listfolk ska passa bra ihop. Tror jag hörde det i bonde söker fru och jag tänkte att jag skippar källkritiken i det uttalandet och bara ~litar på programledar-Linda~ så. att. eeeeeeeee hör av er om ni är en listmänniska så får vi se vad som händer, kanske är det just DIG jag kommer spendera sommaren med ;);)


(ps söker inga killar usch bonde söker bög får bli ett senare projekt)

Som lockbete kommer här en bild på mig från i kväll när jag sprungit en mil nästan, håll till godo

 


Har så jävla tråkigt

Photoboothfunktionen på ipaden är min mest underskattade funktion. Om man kör röntgenfunktionen ser jag ut som min mattelärare. Fast mörkhyad. Och med vita linser. Nu ska jag baka något. Kladdkakemuffins kanske. Kom och ät!!


Varför är facebookanvändare så satans korkade

Like if you hate guys like this. Man ba. Jaaaahaaaaaaa. Ställer mig följande frågor:
1: Hur håller killen koll på vilken babygirl som är vem?
2: Vem i helvete döper sina pågående brudragg till babygirl? Själv skulle jag döpt alla till.... Veronica 1 Veronica 2 Veronica 3 Veronica 4 och Veronica 5. Eller Sten.
3: Varför har bilden 153810 (etthundrafemtiotretusenåttahundratio) likes? Det är fan för mycket.

Nu: ta bort mina facebookkompisar som gillat bilden


Apropå musik

Jag och mamma har numera en gemensam spotify premium och det är fan livets gåva att ha premium!! Här kommer en lista jag uppdaterar: titt som tätt med: bra musik! http://open.spotify.com/user/amneris/playlist/692m8cxpQjrMYD8LjxJCWm">http://open.spotify.com/user/amneris/playlist/692m8cxpQjrMYD8LjxJCWm

OBS fan vad härligt det skulle vara att kunna skriva egen musik :/:/:/:/


Idag

Rockade kaffan så hårt att det började blöda. Härligt så klart. Efter skolan har jag inte gjort något alls, och det har varit stört skönt efter helgens bravader. Känner mig lite tom. Vill ha körkort och åka till Finland och Ryssland. Eller Litauen. Tänk att bila till Litauen. Tagga sommaren 2013!! Nu ska jag sluta länka min blogg på facebook för det är drygt.


Provar lite recept med Per

Raggmunk med hummus istället för fläsk för att få lite sälta. Stört underskattad matform!


Istället för att göra något att äta gör jag istället detta


Doing the taxes

Lyckan när deklarationen ÄNTLIGEN anlände!!


Alltså detta

Ska bestämma frisyr för framtiden. Blir nog att spara ut det lite till och sen skaffa lugg.

Post scriptum varför är jag så lik mamma när jag har lugg
Ps 2 varför ser det ut som att jag har tupé när jag har lugg
Ps 3 har mamma tupé????


Min morgon hittills

Allt innan kl 07!!


Sista inlägget

Måste bara säga en sak. Jag är så himla glad!!! Livet ler mot mig med all sin praktglans! Anledningar:
Jag har stört fina kompisar, ett väldigt bra jobb på G, det går bra i skolan (typ), det är snart sommar och jag har knappt någon framtidsångest kvar i min kropp! Heliga Kristina vad det är gott att vara mig!

(OBS den uppmärksamme läsaren notiserade att jag inte brukade en enda svordom i detta inlägg, ska försöka utveckla mitt vokabulär med annat än svordomar för det låter så otrevligt)

Firar med en härlig bild på mig från i fredags! God natt!!

 


Ska ta hand om klädhögen: sen sova

Ps i morgon blir det ~rock i kaffan~, kom dit för det blir fett! Jag ska spela trummor och det blir såklart spännande!!


Fan vad jag taggar detta


Har varit ungefär så här intensivt jävla glad hela helgen

Ja alltså VAD ska man säga om denna helgen. Helt stört. Har aldrig dansat så mycket, har aldrig varit med så mycket trevligt folk, har aldrig sovit så lite.
Snart är det personalfest och efter det ska jag plugga lite matte inför provet i morgon. Hoho kommer vara stört trött i möra och hela veckan!


Jaaaaaaaa alltsååååå

Satan vad härlig denna kväll har varit!!! Jävlar!! Markus krunegård asbra maskinen asbra satansatansatan!!!! Nu: buss till Karin med vackra Felicé


RSS 2.0