En revolutionär! Hon vill avskaffa oss!! Vi avskaffar henne!!!

Projektet alltså. Fasen vad bra det trots allt blev! Två föreställningar avklarade, tre kvarstår. Taggar!!
Har idag också satt en surdeg och preppat levain som jag hoppas ska ge mig surdegsbaugetter om typ en vecka. I helgen ska jag jobba mycket, och dessutom på fyra olika ställen. På tisdag åker jag till Saxnäs, ska bli så jävla skönt!!


Sovstund


Annars då? Frugan? Bilen går bra?


Livets sötma

Jävlar vad jag är glad idag!!!! 100% glad. Om mitt liv vore en brud skulle jag ligga med det ASAP pga att hon skulle vara det vackraste jag sett!!! Är dock: jävligt trött och vill helst bara sova men nej, o nej ditt lata skrälle!! Du ska och träna!! Men först: koka potatis såklart sätt händerna i taket såklart hacka löken i köket


Ja här hänger jag i dagarna

Jävligt arg, ätandes päron softar jag i valhalla.


Brödkunskap

Fick en present av Vicke idag, Jan Hedhs bästa. Så jävla nice. Nu ska jag läsa på om surdeg och levain!


blir upprörd pga reklam likt en annan pensionär

Alltså det här.
Haha "Never touch a germy soap pump again". Fatta att ha det som slogan.
Älskar att leva i ett konsumtionssamhälle, men att köpa en batteridriven jävla tvålpump för att inte få bakterier på fingrarna jag just ska tvätta med pumpens innehåll är att ta det för långt. Skoja jag vill ha den. Nu.

Här har ni era lata slinkor

Känner du att du borde engagera dig i politik och samhällsfrågor, men inte riktigt orkar sätta dig in något? Lyssna då på det här och få politisk satir serverad på silverfat!

Jag och Ture tar en powernap

Knipsandet av Ture är fan det bästa som hänt vår relation för nu kan han frivilligt komma och lägga sig bredvid mig. Dagen har varit jävligt nice, har stört ont i huvudet nu men hoppas att det är pga hög ljudnivå och inte sjukdom. Peace.


Ja men du vet det stället som ligger mitt i mot forex


Nu ska här mjukas upp på manligt vis

Moisturising face care lotion yeah yeah


Sista ord

Har haft en jävligt fin födelsedag med godsaker och fina kompisar. Lät töntigt att säga men d e ju sant :/:/:/ har också aldrig varit såhär facebookartig i hela mitt 17-åriga liv. Det känns bra fast lite stört. Nu ska jag sova bort lite huvudvärk och TAGGA PROJEKTVECKAN YEAAAAH!!!
Med vänlig hälsning,
En glad 17-åring som just skrivit det mest mainstreama inlägget på sin bloggy någonsin.
Ps: firade två år som vegetarian också!!! (med några små missöden på vägen men d e mänskligt att fela /Gud) varsågod djurlivet/djurriket för min insats. Tack säger djurriket.


Fortsättning1

Borde ju fan sova men har så mycket internetrelaterat att göra


Fick en nyckelring av Alfred idag

Skoja älska brudar brudar e bäst no homo HÖR NI DET NO HOMO!!!


En bekännelse

Det står tydligen på fejjan att jag fyller 16. Jag orkar inte dölja det här längre. Jag är 96:a. Fan vad skönt att få det ur mig. Firar med ett nytt pannband, kan behövas vid denna sjuka längd på håret.


Min födelsedag hittills

Alltså när man laddar upp många bilder från blogg.ses app hamnar dem lite hipp som happ men det tar vi: inget extra för. Beskriver dagen med ord så får man gissa vilket bilder som var på vilken tidpunkt på dagen!

Blev väckt av skönsjungande familj, födelsedagsflagga och födelsedagschoklad i födelsedagskoppen. Fick presenter i DRIVOR vilket var härligt. Fick: noblesse, en skjorta, svetthanddukar, ansiktskräm som luktade härlig man, 300 kr, rosor och en kärleksbok. Efter födelsedagsfrukost åkte jag och pappa till Olles spår och åkte födelsedagsskidor. Det var en härlig mil i solskenet. Jag åkte från pappa och blev klar innan och i brist på bilnyckel lade jag mig på parkeringen i en solig snödriva. Sen kom en biljävel och ställde sig i vägen för solen. Fuck you jävla skitbil skrek jag. Inte men jag borde ha gjort d :(:(:(:(:(:(
Sen åkte jag till media markt och köpte en kolsyremaskin, nice såklart.
Kl 2 kom Cissi, Greta, Nora, Flizan och Stickan på födelsedagsfika. Det var hemskt trevligt! Nu ligger jag i soffan med Ture och ipaden och softar. Ska snart till Karin och baka prinsesstårta och fira mig och Estelle <3!

Ps blev inga bilder på mommy men hon har varit här för mig hela dagen och hela livet älska mommy mommy är bäst!!


Hey blogreaders

Har: inget att säga är för obrydd håll till godo en sista bild på mig som 16 hejdå


Fint ska det vara

Because it's friday friday


Morgonstund

Ja jag skulle ju kunnat sova i två och en halv timme till men 06:47 är också en trevlig tid att vakna.

 


Kaffeeee

Har inte druckit något kaffe idag = haft annalkande huvudvärk hela dagen som nu på eftermiddagen eskalerat. Gjorde en cappuccino och livets sötma återvände. Kaffe är fan bäst. Nu: smsa Costas


Ensam på tenton

 

 


Borde kanske klippa mig

Fast om jag gör det kommer jag se ut som en liten minikopia av pappa. Inget negativt i det, han är ju en ståtlig man, men jag vill skapa mig en egen identitet. Med vänlig hälsning,
~tonårsrebellen~

 


Hade familjeträff

Vi åt mat från taj mahal, helt ok gott /gourmetgurra. Signe skulle ut på stockholmsgalej men unnade sig att samtala med ~umefamiljn~ innan hon begav sig.

 


Dagens frukt

Presenterar idag: stjärnfrukten! Aka ditt livs äckligaste frukt. Om du tänk köpa stjärnfrukt, gör det inte för den smakar växt. Grön växt. Blad. Aloe vera. Jag sög i mig saften från två, vidrigaste fruiten so far. Det enda positiva med den var dess estetiska tilltalande form.

 


Jag å syrran gör bort lite pappersarbete

 

 


hej skolis


Nu blir det modellbilder!!!!

Smoking hot yeah yeah smokin'

 

 


Todays fruit

Litchi. Jävligt härlig liten kinafruit. Outfit idag: nationalistisk.

 


Oroterad magi

Det magiska tillfället då kaffan öppnar.

Nu: fastlagsbulle!


Tack Jesus för allt du ger

Spenderar lite kvalitétstid med the man upstairs så här på kvällskvisten <3

 


Känner så här

behöver inte räkna matte för jag är så jävla cool ändå

 


Äckliaste stenfrukten i mitt liv

 

 


Nä nu räcker det

Jag har under en längre tid samlat information om Lennart Holmlund. Mina idéer om att han faktiskt är sjuk i hela huvudet bekräftas av den här artikeln.

http://mobil.aftonbladet.se/nyheter/article14398034.ab?partner=wwwredirect

2014 ska jag rösta. Är Holmlund kvar då kommer jag tvingas att rösta på högerblocket (=låta bli att rösta), för hela vänsterblocket donderas ju ändå av Lennart. Demokrati i sitt esse<3


Mat blogg en s fästning

Åkte till Ica Hedlunda och fyndade stört dyra soyakorvar. 600 g för 300. Euro. De var isiga som att de blivit omfrysta men vad förväntat man sig, de var ju ändå från ica hedlunda. Fräste två lökar i smör, lika mycket smör som per morberg brukar ha. Jag tog det med händerna direkt ur smörpaketet och sylade ned i grytan. I ned korvjävlarna och festen var i gång. Spädde ut med en halv liter grädde och 4 dl mjölk samt nästan en hel tub tomatpuré. Krydda med vitpeppar, salt och rött vin. Jani hörde rätt, vin är det nya krydda. Låt koka ihop. koka under tiden uncle ben boil in bag-ris och servera med gourmetsallad. Bon apetit!!!!


Klär upp mig från onepieceläge för att åka till Ica hedlunda

Med maximalt blänk i glajjorna bär det av!!!


Vad skulle USA säga?

Har två saker att säga angående det här med att KD nu släpper kravet på tvångssterilisering vid könsbyte:
1: Skönt att KD inte tänker fortsätta sätta käppar i hjulen för de mänskliga rättigheterna, tack för det.
2. Men vad skulle USA säga? Vad skulle Rick Santorum göra? Han skulle skratta Göran rakt i ansiktet, det är vad han skulle göra. Älskar att bo i ett land där det mest konservativa riksdagspartiet inte ens kan vara mot tvångssterilisering.
Undrar om Kristdemokraterna skulle ses som ett vänsterparti i USA. Det tror jag.

I made you a heart

I made you a heart out of snow and laid it on your body.........but all you did was licking it :((((((


whiskas

Det här började med att jag bara ville poängtera hur galen den här reklamfilmen är (fast inte på franska utan svenska). "Mååååååååååns! Ja titta på matcheiien"
Sen hittade jag den här och fotbollskatten Måns bleknade i galenhet med 100%.

Det här har jag gjort idag


Mätt nu

Jag och Karran har gjort marängsviss. Den var faaaaaantastisk!


Åkte skiddor idag


NU BLIR DET MODEBLOGG

Fram till sommaren tänker jag gå klädd i den här. Så satans härlig!!


min feeeeruktansvärt intressanta dag (i hyfsad detalj)

Vaknade upp på morgonen, kände mig som P Diddy trots den tidiga timman. Gjorde en morgonsmoothie och drack den till Västerbottenskurirens lyriska omfamning. Jag tog min cykel som under natten mottagit ett lätt lager av pudersn och cyklade till tenton. Förvånades över ombyggnationerna som pågår, tror de kommer bli till det sämre. Jag menar, varför ändra på ett fungerande koncept? 1,5 timme senare var jag på väg till skolan för att trycka in ytterligare lite kunskap i min redan kunskapsöverförfriskade hjärna. Fick prata med rektorn angående val till högre årskurs och kom fram till att Matte 2 blir en lämplig utmaning för nästkommande terminer. Naturkunskap och matte i tvåan, tagga livet. Soooom fan. Smsade X-factor-Johan och meddelade mitt beslut i frågan. Att inte medverka alltså. Dagen fortlöpte med oaptitlig kost på Vildmanna och musikteori. Efter det tog EK:n över och helt plötsligt kände jag att jag ville leva livet lite (lättare) enklare. Jag cyklade hem i snöstorm till en annalkande eftermiddagslatte. Gick en promenad på två timmar och snö upp till anklarna. Har gått runt och nynnat på "Now you're just somebody that I used to know" hela dagen. Kanske för att den beskriver min livssituation just nu. Och för att det är en bra låt. Har slutat lyssna på musik från min musiksamling, lyssnar endast på P3 och P3 Star. Därmed har min musiksmak gått från indiepopens lugna vrå till populärmusikens färgstarka anlete. Känns: bra. Har bloggat jävulskt intensivt idag. Så kan d gå.

i väntan på kolatomsförädlaren

06:55 minuter in i klippet skådas den bästa uppfinningen någonsin.
Tills dagen då kolatomsförädlaren är en del i varje mans kök kommer: gör jag pizza

Kylliggt

Hard man promenera i pyamas


Plan1 nu

1: ta ur linserna. 2: ta på onepiece. 3: fortsätta eftermiddagsätandet. 4: lyssna på P3. 5: gå på promenad i snöstormen och... lyssna på.... någon härligt känslosam musik och GRÅTA för att 1: hata livet och 2: jag måste läsa matte nästa termin.


Eftermiddagslatte


Dagens fråga

Vilken är den mest kända personen du träffat?


Den här dagen har varit:

SÄMST. Nedan för allmän beskådning beskådas jag när jag cyklade till skolan samt när jag åt ett alldeles för surt svensk äpple. Hate life hejdå


Jååå men nu tar je på ne schkoterschtövlen å far te skolan å så knussel je int!!


Chillade på blomsterkiosken idag

Snabb könsandelsräkning:
Andel handlade män: 100%.
Antal handlade kvinnor: 0%.


Oh, I love me <3


ett jävligt långt inlägg om något så sexigt som: genus yeah yeah genus yeah

Det här var nice. Om du känner att du inte orkar sätta dig in i frågan och se hela klippet, spola fram till 02:50 och se i typ 15 sekunder. So sweet.

Vänsterpartiet och Kristdemokraterna diskuterade det här inslaget i Aktuellt. KD ville att man som förälder skulle ha möjlighet att få välja bort de förskolor som har fokus på genus och jämställdhet. Det är såklart bra, man ska ju inte tvinga på sina barn något som de inte vill. Klart Liam och Dennis ska få leka med bilar samt kriga om de vill! Verklighetens folk måste få VÄLJA!! SKOJA!!! De ska dem inte alls det! Låt mig illustrera med en klockren serie av Liv Strömquist:
Om man inte trycker in lite genustänk i Liam och Dennis små hjärnor kommer de att växa upp till att bli två härliga KD-grabbar, och vi vet ju alla var man helst vill göra med KD-grabbar?! Just det, bränna på bål!

Vänsterpartiet var mer för den här sjuka grejen att jämställdhet är något alla mår bra av. Haha, ja ni hör ju så galet!!!

"Jaha, och?" säger ni då. "Va spela d för roll om kidsena inte får lära sig om jämlikhet??"
Så här. Om man inte uppfostrar samhällets guldklimpar, alltså barnen, till individer med ett härligt genustänk i grund och botten kommer detta (bland mycket annat) leda till att de inte vågar vara sig själva och istället styras av normer uppsatta av: samhället. Detta leder till att när de ska söka gymnasium kommer flickorna välja frisör samt vård- och omsorg medan killarna väljer bygg eller något annat manssegregerat område. Detta leder i sin tur till att tjejerna som nu blivit kvinnor kommer jobba med lågavlönade jobb som sjuksköterska och förskollärare och därmed ökar klyftorna mellan kvinnor och mäns löner. Detta pga att grabbarna ändå får jobb som VD eller chief tack vare att de, just det, är män! Orättvisa = dålig grej men grattis till oss med kuk!!

"Jaha, och?!" säger ni igen då. "Jag känner faktiskt en tjej som går BYGG!!!". Svar: Det spelar ingen roll, för det jag pratar om är rent allmänt, för *verklighetens folk* som G-H skulle uttryckt det.

Tack för mig, hoppas ni har haft en härlig läsestund <333333

ps ska sluta skriva saker ironiskt för det är svårt att få fram den via text
ps2 är det såna här inlägg som gör att folk tror att ja e homo :((((((( det kanske blir mindre spekulationer om jag avslutar det hela med att säga "no homo älska fitta". Ja. Så får d bli. NO HOMO ÄLSKA FITTA :PPPPP

Alla nu ba: "varför behövde han avsluta så omoget............... :(:(((( FÖR JA E OMOGEN ;););))))

En uppföljare från gårdagens bravader

Ja, men vad sägs om att vi konsumenter slutar köpa kött från Irland och Belgien? Är det så svårt? Ta det steget längre och försök i alla fall dra ner på inhandlandet av svenskt kött också. Roligt att frågan diskuteras i alla fall!
Marit Paulsens idé om att upprätta ett djuren- och matens FBI ser jag också som: en jättebra lösning, om än lite "slarvigt".
Sen gör vi TV på det. "CSI Animal farm". Eller nåt. Varsågod Tv3!

apropå x-factorgrejen

Fick ett samtal idag om x-factor. De sa att jag var duckti på å sjunga, snäll, va en härlig kille, va bra på å rita och såna saker. Och att de välkomnar mig till Sthlm för att söka igen, då med en "fartigare" låt. Alltså inte en smörballad. Så nu har jag två val.
1. Åka till Stockholm, spendera en hel söndag i väntans tecken för att söka på nytt. Är ju så satans dålig på att vänta.
2: Skita i allt, stanna hemma i Umeyo och kanske söka nästa år om jag har tråkigt.

Ska ringa till dem i morgon och fråga litte fråggor för att komma fram till om jag ska dit eller ej!

En grej en sa till mig idag som var kul

"alltså Gustaf är du bög.....jag har hört folk som läst din blogg och sagt typ "alltså han måste vara bög"........är du det........."


ett till inlägg med en svtlänk

SVT vill inte arbeta med mig och göra det möjligt att bädda in program, men KLICKA HÄR och se på det. Det var kul! Tips från mig till: dig

apropå det ständigt aktuella ämnet: kött

Snart firar jag två år som vegetarian. Eller ja, jag har syndat nu och då under årens lopp och förtärt både fisk, skaldjur samt lite älgkött men hållt mig borta helt från industrikött. Jag har inte mentaliten att avstå kött helt. Fisk och skaldjur är jävligt gott och det äter jag för att fiskar inte skriker när de blir slaktade. Skoja jag är inte mycket för att göra skilland på djur och djur men jag tycker att en lax är värd mindre än en ko och därför: ska laxen tillagas och ÄTAS AV MIG NOMNOM!!! Älgkött äter jag för att jag anser det vara mer okej än industrikött. Det är egentligen därför jag är vegetarian, för att industrialiseringen av djurproduktion är så jävla störd. Jag har inte något emot att en älg dödas för att ätas, men därmot att föda upp boskap för att döda är jag inte för. Föda för att döda = inte ok.

På Rapport idag visades ett inslag om det omfattande djurplågeri som pågår runt om i Europa och det påpekades att kött från dessa länder också säljs i Sverige. Det trodde jag folk hade fattat. Att om man köper Irländskt eller Belgiskt kött är chansen/risken jävligt hög att det kommer från ett plågat djur. Sevärt!

Alla 96:or kollar hit NU

Kära samtliga 96:or som ska välja gymnasieskola. Här kommer en snabb och sammanfattad guide från mig till er om hur jag tycker du ska välja. Det blir i punktform, då det är den enda formen jag känner till.

1: Låt oss anta att du tvekar mellan Dragonskolan och Midgård. Svaret på dina grubblerier är: Gå på Midgård. Visst, du kan välja att gå på Draggen men du kommer ändå byta till Midde cirka tre veckor in i terminen så det är endast onödigt. Tänker inte ens ta upp några andra skolor då lilja, östra och alla andra crazyskolor inte är värda din uppmärksamhet. Då har vi det avklarat, Midgård blir det.

2: Välj sam. Eller natur om du är smart. När jag gick i nian tänkte jag så här. "Jag är för korkad för natur (det var bra tänkt av mig) och att gå sam är som att gå kvar på Grubbeskolan/schoolfromhell i tre år till (det var jävligt dumt tänkt av mig).
Jag valde musik, utan att egentligen reflektera över vad jag valt. "Ja men jag tycker ju om musik och så......det blir säkert kuul för MAN SKA HA ROLIGT PÅ GYMNASIET!!!". Om jag kunde prata med mitt 15-åriga jag skulle jag skrika mig själv i ansiktet och meddela detta: "VÄLJ SAM FÖR DÅ FÅR DU LÄSA MASSA SAM-KURSER OCH SLIPPA GEHÖRS- OCH MUSIKLÄRA OCH DÅ KAN DU BLI NÅGOT!!!!! GYMNASIET SKA INTE VARA EN DANS PÅ ROSOR, IDIOT!!!". Är du en mattetjej/mattekille, välj natur för det är såklart mest seriöst. IB kan du också överväga, det verkar kul!

3: Om man ska hårddra det så är det så här: Alla estetlinjer flummar runt och bakar regnbågskakor och trycker in i sina estetkäftar medans sam:arna faktiskt läser linjer som de kommer ha nytta av vid framtida sökande till högskola. OBS detta gäller inte dig som vet att du ska bli musiklärare, elitfotograf, dansare, konstnär eller skådespelare. Du ska absolut gå det som du vill inrikta dig på i livet, men detta förutsätter att du är 100% säker på vad du ska bli och att du kommer lyckas.

4: Är du som jag var, alltså stört osäker på vad du vill bli, välj sam. Gå inte en linje som du "tycker verkar rolig....typ" utan välj något mer seriöst.

5: När du nu valt sam på Midgård kommer du kunna välja till en massa estettjafs (om du vill det) i tvåan, så bara för att du väljer sam betyder inte det att det är en estetlös inrikting.

6: Midgård är en jävligt härlig skola med en härlig atmosfär. Stig i kaffan är det sötaste ni kommer uppleva, lokalerna är luftiga och de stora panoramafönstrena älskar dagsljuset likt din mamma älskar dig.

Hoppas du har fått en klarare bild över din livssituation. Detta är dock bara det jag tycker, men det är ett redskap i din kamp att bilda dig en egen uppfattning. Frågor? Åsikter? Kommentera för fan!

Så jävla fridfull

Lyssnar på bon iver och är jättetrött. Sitter på en bänk. Hä hä hä hä härliga söndag.


Idagg

Vaknade 8:30 efter gårdagskvällens galej och tänkte att man skulle fånga dagen. Skoja litte nu för helst ville jag sova hela dagen. Åt lite ostbågar och drog till jobbet. 5 ofräscha timmar senare var jag klar. Kände mig så satans osexig hela dan :((:(:(:( Mitt jobb är ändå en bra grej när jag har så trevlig kollegor (OBS vuxenpoäng att ha kollegor!!!!!!!!11). I kväll har jag sett på mello istället för att gå på verket. Fattar ej folk som festar två dagar i rad. Betyder det att jag är gammal??:((((((( vill bara ha tacos. Jävlar vilket mainstream inlägg det fanns inget roligt i detta. Ungefär som ditt liv. Innehållslöst alltså!!! I morgon ska jag klippa mig i hopp om att få bort seriefigurskänslan som ligger likt en blöt stickad filt över min image.


God morgon världen

Nu: frukost


går runt och nynnar på folkmusikmusik och det är inte en härlig grej

I morgon börjar jag dagens första lektion 11:30 men ska ändå gå upp 08:00 för att gymma untsunts vad kul det blir. Satan vilken ovärd skoldag det blir i morgon. Tagga livet!! bapa du di dejra på er :P:P::P:P:P:PPP
börjar få jävligt långt hår d känns kul och spännande *provar på något nytt* ska nog spara ut så här långt samt bli lika härligt rultig. och: börja ha armbandsur igen. varför slutade jag ha det? det som e så praktiskt
ps ska kanske köpa en bil snart hör av mig vidare i ämnet ds

Tockris

Har just varit ute med Ture. Tror att han genomgår en livskris. Eller så har han blivit besatt av en demon. Skäller, är rädd och vill inte gå ut. Nej för fan, det är nog brist på manligt könshormon som gör honom så jävla störd. Tänk att testosteronet har flödat oavbrutet i hans lilla kropp i över åtta år och nu oväntat upphört. Klart man skulle bli nojig! "vill jag ligga eller inte ligga ligga eller inte ligga ligga eller inte ligga" stackars tubis


Orange

Jävlar vilken gastronomisk upplevelse detta var. Har aldrig varit med om maken. Apelsinens sötma slog mig som likt en öppen handflata över käften. Negativt var dock det ofantliga kladdet som uppstod.


två fina bilder på Gunilla Perssons katt TUSSE

Här räcker Tusse ut tungan, han e fan störd i huvet :P :P :P
Här är Tusse i vasken han e fan störd på riktigt i huvet ;) :P

satan vad törstig jag är

Denna dag har varit: omvälvande. Rockade loss när jag höll mitt tal och fick två muntliga tummar upp av vår svenskalärare. Tack, tack som fan. sa jag då.
Vi ska ju välja lite kurser inför nästa läsår, och jag förstår inte hur en sådan enkel sak kan göras så satans jävla krånglig. Blir så jävla arg på SYV:en och rektorn, även fast det inte är deras fel. Det är JB:s fel. Ska dra på JB en smäll (skriver inte ut hans riktiga namn med risk att få säpo slängandes i hälarna). Hur som helst säger alla olika och jag som förvirrad ungdom blir om möjligt ännu mer förvirrad. Det känns jobbigt. Det stundande matteprovet känns också jobbigt för att jag vet att jag har ett F att vänta. Lolar livet i ansiktet och går vidare. LOL, livet!!

Tur att mommy är bäst i alla fall när skolan tryter


Hej skolan

Varför är du sämst? Jo det ska jag berätta för dig. Du är otydlig som fan inför val av kurser till nästa årskurs och din personal säger olika hela tiden och får mig att fatta noll. Du gör mig osäker och rädd för framtiden. Du berättar irrelevant information på mattelektionerna som jag aldrig kommer ha nytta av och du för mig att tappa hoppet om mig själv som mattekille och JAG HATAR DIG MIDGÅRD det enda bra med dig är de öppna, ljusa, rena, luftiga lokalerna. Annars har du: inget bra alls att erbjuda. Ditt jävla svin.


Vem vill bli min Valentin!!!!

En vecka kvar tills alla hjärtans dag och jag känner pressen. Är du likt jag, ensam och ledsen?
En desperat kontaktannons jag lägger i din hand, snälla tvinga mig inte till skärsår och deppig toner tex "...i ett iskallt Ikea-land.
En romantisk komedi i vinterkylan? Någon att till våren dela brännbollsyran?
Rädda mig från de stundande ensamma tidningsutviken, kom igen nu brudar gör mig inte besviken!
Vem vill egentligen vara forever alone? Låt oss bli tillsammans och baka en...scone.....s
Kontakta mig om du vill dela ett glas vin, eller ännu hellre: bli mitt livs Valentin!!

Har cirka tusen grejer att göra innan jag sommar men istället dikterar jag samt nödrimmar:(:(:(:(:(:(:(:(:(


hejhej

Har varit så satans produktiv den här dagen. Var på skolan ganska länge, hade min första trumpetlektion på typ två år och det kändes jätteroligt! Ska ta trumpetspelandet med en klackspark och inte spela för någon annans skull än min egen. Det blir bra. Nu kommer jag på frågan "Jaha, sjunger du bara eller spelar du något instrument" kunna svara "Ja, jag spelar trumpet" och alla kommer tycka DET ÄR COOLT!!!
På studiepasset gjorde jag = ingenting och det var inte så bra. Matteprov nästa vecka som jag vet att jag kommer på E på pga att detta är så satans svårt.
Gymmade på Tenton ganska länge, det var skönt. Är slut i kroppen. Nu ska jag skriva klart talet inför i morgon på svenskan. Gud vad uppstyrt det blev!! livet alltså

Känner bara

att jag aldrig kommer ha nytta av grafer och jag har jätteont i huvudet och vill bara hem och sova hata hata HATA HA. TA.


Är inte van vid citrusfrukt

Åt min första hela blodapelsin någonsin idag. Apelsin har fan aldrig varit min grej för de har alltid bara växt i munnen och framkallat kräkreflexer men denna var: en positiv överraskning. Corona hette den också. Blev förvirrad e de en citrusfrukt eller en klubb citrusfrukt eller klubb ingen vet.

Annars? Konstaterar att största nackdelen med att bo i lägenhetet är att det inte går att komma undan från den/dem man delar boyta med. Är jävligt less på min familj och vill bara vara ensam i ett mörk rum och äta godsaker. Samtidigt vill jag bli fit och brun = mission impossible. Hata livet.


Jenny alltså

Jag, i egenskap av att vara man och ha snopp finner detta feeeeeeeruktansvärt hett. Jag menar, det bästa som finns är ju tjejen som egentligen är blyg men visar upp sin "fräcka" sida på internet. Nu: bli medlem på c-date


Varmaste dagen på länge

Jo men nu när det har ökat 28 grader från -30 till -2 ska man väl ändå unna sig en glass


Och jag som undrat varför det varit så satans kallt i mitt rum

Hade glömt stänga ventilen...


Helg1

Satan vad jag inte har fångat helgen, det har gått så jävla snabbt. Nu: titta på Simpsons i sängen hela kvällen


Väntar lite

Snart: bli känd!!


Tog med svennefamiljen på droskan

Svennefamiljen åt svennemiddag på svennerestaurant. Droskan har fan tappat stinget på äldre dagar. Simmig tacofärs, klent grönsaksutbud och segregeringar i ostsåsen.


Frukt lukt sukt viadukt

Passionsfrukt, balanserad sötma. Nice.


Innan jag somnar

Dagens frukt var kiwi. Har aldrig ätit en kiwi. Det var den först och sista kiwin i mitt liv kan jag ju säga. Hata kiwi. Tror dessutom jag är allergisk, för det började klia som fan i halsen.


Kall svall hall kravall

Att gå från Haga till det jag kallar hemma i -21 är det sämsta jag gjort idag.

Idag hörde jag från en säker källa att det är 75% tjejer som går på Midgård. 75%. Det är ganska stor del. Ska fråga ut någon av dem på dejt, skypemiddag eller dylikt d blir kul!!!

I morgon ska jag gör träna, göra två prov och äta på ~restaurang~ med min x-kärnfamilj.


Middagsguide

Micra falafelrullen från igår med folie på. Bli förvånad när det börjar blixtra i micron och ignorera lukten av bränd metall. Ät coleslaw till för att få en mer mustig middagskänsla. Musta upp lite extra genom att unna dig en bira och du har en fullvärdig måltid.


bekymmer

Min tv har fuckat upp sig så att alla kanaler är lika gryniga som det är på åttan. Att se på åttan på min tv är numera som att se på myrornas krig. Fast med ljud.


Nä okej nu spårar det

-24 alltså.


känner så här

Kan livet sluta driva med mig och höja värmen ute från djupfryst (-18) till svale (jordkällarekänsla) eller möjligtvis temperaturen i en snusugn. Vill du bygga din egen snusugn? http://www.bryggforum.nu/viewtopic.php?t=12727">http://www.bryggforum.nu/viewtopic.php?t=12727

Fan vilken härlig dag detta må bli.



Veckans första och sista stenfrukt

Plommon tror jag det var. Den var söt och saftig.

I kväll var jag på ersboda och sjöng för en pre-pre-jury inför x-factor. Det gick helt ok, fick lite kritik att tänka på. Det här blir kuuul!


Kul att se

Kul att se min vän Marianne Normark i tidningen! Kul!


RSS 2.0