Ja, ett till inlägg där jag hyllar Schmäck

Jag vet inte vad jag ska göra, kan jag sluta skolan och börja jobba på Schmäck? Fasan vad det skulle äga. Trivs så fruktansvärt bra. Stannade kvar en och en halv timme efter att jag hade slutat idag och bakade. Fucking ägde.

Men shit, här står ju jag och rullar bestick.

Min mamma sa att hon funderade på att köpa en iPhone nyss. Jag är ju inte den som är sen att kolla på Blocket efter Appleprodukter, och konstaterade att det finns billiga iPhones. Ska jag lägga mina sista sparade pengar på en? Eller så kan någon köpa en till mig? Typ min pappa? Snälla? Eller ska jag skärpa mig?

OBS har i min jakt på ny musik glömt bort det jag lyssnat på förut, typ Navid Modiri och Gudarna. Så jäääääääävla bra!! Har du inte hört dom, GÖRE BA!! Finns på Spotify.

Kolla en skejtflicka



Skejtade med en random freaking assnygg tjej. Och ja, jag skejtade lite. Jag kommer aldrig lära mig det.

Jag har träningsvärk i mina höftben. Hur fan går det ihop?
Med våren har även myrorna återvändt till min källare. Så himla mysigt att ta på sig en tröja och känna att det kryper något i den. Mmm vad härligt!

BILDER

Här är vad jag gör på dagarna

Moppar

Diskar

Hackar

Jag skulle egentligen bara ha jobbat i morgon och på söndag, men jag frågade om jag fick jobba på fredag också och det fick jag! Vilken fest vilken fest!
OBS förväntar mig att det ska komma folk jag känner i morgon annars får ni spö. A juste, vilka var det som frågade efter mig igår närt jag hade slutat? En kille och en tjej? Någon som känner sig träffad? Kommentera va fan!

Ett till grym grej

Idag har jag tydligen jobbat med basisten i Industri Royal. Grymt. Kan det bara bli i morgon nu? Vill till Schmäck och det är nu.

DET HÄR ÄR SJUKT

Tre bilder på min lärare Marcus







SERIÖSTSERIÖSTSERIÖSTSERIÖST

I fucking love Schmäck

Fick jag gifta mig med ett cafè, vilket som helst i hela världen, så skulle det vara Schmäck. Det är så fruktansvärt mysigt att praoa där! Hela atmosfären är bara mysig! Mysiga människor och faktist en rätt mysig chef! Jag står och typ moppar golvet med ett leende på läpparna och är allmänt lycklig att få vara där.
Idag fick jag göra typ samma saker som igår, och bära in varor. Förbereder mig för beach 2010 genom att springa upp och ner för en trapp med konservburkar och läsk.
Krossade endast ett fat och en kopp. Mitt på golvet. Bland massa folk. Inte ens roligt, kan jag sluta tappa saker? Skyller på att jag inte hade käkat något sen frukost. Det var så mycket folk där vid lunch så jag åt lunch halv två.
KOM DIT I MORGON TACK

eeemmmmmmmmmmm

Har spelat Colplay i typ en halvtimme. Asmysigt. Fucking älskar deras låtar! Hade en period när jag endast lyssnade på dom för typ två år sen, men typ inte brytt mig om dom sen dess.
Längtar tills i morgon, vill bara jobba på Schmäck alltid och aldrig gå skola mer, är det för mycket begärt?
OBS ALLA kom till Schmäck  och hälsa på!! Är där på söndag också, om ni nu inte är lediga.

NU: Svhf

Tillsammans är det så fantastiskt kul - man har så kul med toffifee

Schmäck!

Idag har jag praoat på Schmäck! Var lite nervi innan men det var faktist asroligt, stannade en timme extra bara för att det var så mysigt.

Jag fick:
-Moppa
-Sopa
-Dammsuga
-Diska
-Servera
-Baka
-Tvätta fönster
-Handla
-Inventera
-Torka bord

Krossade endast en tallrik. Annars gick det ba fint! Hade inte tid att fota något, kanske göre i morgon.
Nu är jag ganska trött.

Ett inlägg med text

Imorgon ska jag praoa på Schmäck. Jag vet inte vad jag ska göra där alls. Har lite ångest att jag ska krossa typ en tallrik eller att min handledare blir sur på mig för att jag inte gör något vettigt. Aja det blir bra.

Hade min ipod kopplad till datorn som stod bredvid sängen, ipoden låg i sängen. Jag lägger mig i sängen utan att tänka och vips så ramlar min dator ner på golvet, får ett antal repor på den och en bula som jag desperat försökt trycka tillbaka. RÖÖÖÖÖÖV. OBS tänk er att jag låter som Maria Montazami när ni läser det. Blir mycket roligare!

Min hals har börjat röva sig och göra ont. Tänker fan inte bli sjuk nu. Vad gott det skulle vara med en glass.


I thought she said maple leaves

Var på Media Markt med min möjligtvis uvecklingsstörda vän


Slutresultat: Nio läsk var. Gödans.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nytt inlägg fast i samma. Orkar inte göra massa nya bara.


Såg fem avsnitt av Svenska Hollywoodfruar med några random tjejer jag hittade.


Random tjej som gillar att ha mat på sin mage. Och i.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jag och Nomi Rapace var kyrkvärdar. Nora var mest peppad/ivrig/lycklig. Jag tog det mer lugnt.

Jag och Ingeborg blir bara tightare ju mer vi jobbar tillsammans. OBS skämt gillar inte henne

Glad över att få chansen att vara kyrkvärd.

SNYGGA

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Åkte hem till Nora och fikade. Anti-kropp är med på bilden.





a juste, en fucking sak till

Kan min kära kropp bara sluta rycka och dra i sig själv? Fucking jobbigt med en kropp som skakar av muskelryck.
Ps börjar få ont i ryggen ds
Ps2 fuckfuck ds2

Fucking förbannat inlägg

Idag har det varit en dag som inte alls är har varit min dag. Vaknade för tidigt, 07.07, dushade och hämtade USBminnet hos pappa, la över bilderna som från teknikåttan plus några andra random assnygga, gick på lästiden av någon anledning. Gav bilderna till Arja som skulle ge dom direkt till Sanjay och jag tänkte "Hahaha snart kommer Grubbe få se mig äta"!!!! Blev lite lyckligare.
Hade utvecklingssamtal. Det drygaste jag gjort på en vecka typ. Kerstin drygade lite, brydde sig för mycket, jag svor och pappa satt och mumlade något om matte. Orkar inte satsa, kommer sänka mig i allt och orkar inte.
Det stod att det var "Elevernas favoritmat???" på skärmen, dvs pizza och tänkte att "FAAAAAN vad nice nu kan jag i alla fall svulla lite!", men inte då. Det var fucking ris och nå bönor/färs/fucking lam mat. Jävla.
Sen på idrotten skulle jag stå på huvet, då knäcktes min nacke till och nu kan inte jag vrida huvudet åt vänster. Det gör ont fucking hela tiden. Fucking fuck fuck.
SUMMERING AV MIN DAG: Den fucking sög.

Hur jag tänker utnyttja läget

Arja bad mig att ta med bilder från dagen till skolan på ett USB-minne. För att hon vill göra ett bildspel i korridoren i skolan. Citat "Ta dom bilderna du tycker är fina". Faaaaan vad jag tänker utnyttja det här!! Kan alltså i princip ta vilka bilder jag vill, blanda in dom med dom andra bilderna och så måste min skola se på dom! Eller ja, då utgår jag i från att hon bara tänker skumma igenom bilderna och tänka, "Den där Gustaf kan minsann fotografera!" och vips så visas kanske den här bilden!

Bilder där Gustaf äter - snart på en datorskärm nära dig! (Om du går på Grubbe)

...ströbröd

Lyssna på det här va fan, det är braaaa.

Teknikåttan!


Försökte desperat få en bild där Kersin posade lite. jag lyckades inte.

Fick bara en fucking quornfilè per person. Sög.


Ska lära mig ta kort ordentligt sen.

Eeeeee.....vi loosa.

Ronald McDonald Klubb

Idag har jag skaffat trillingar gånger två. Det är var donken tror. Tre stycken hos mamma och tre hos pappa. Alla fyller år den 30 maj. Förväntar mig alltså sex Happy Meals-checkar om några dagar. Jag vet inte varför, men jag tycker det är så jävla festligt att få saker gratis. Speciellt av McDonalds. Funderar också på varför jag vill ha Happy Meals när jag inte äter kött. Kan sälja dom för...en femma. Någon som vill ha?

Funderar också på att göra en spotifylista med bra musik, så that you all slipper lyssna på den skitmusiken ni lyssnar på nu. Ska göra det. Sen.

Let's see what's in the news today. Björklöven har gått i konkurs. Ägda jävlar. Fast i och för sig, den enda hockeymatch jag varit på var när dom spelade. Och förlorade. Losers. Haha det var roligt, stod bredvid en mummelgubbe som pratade om att dom hade för lite powerplay. Jag mumlade, höll med och sa att dom skulle spela med offensivt. Han mumlade någon medhållande. Skakade också hand med en kille som tyckte att jag och Alfred var duktiga på att heja/skrika.
Summa summarum, björklöven får skylla sig själva, om dom förlorar är det väl klart som fan att dom går i konkurs.

Var ute och gick för ett tag sen. I typ...jag vet inte, ett colplayalbum. Ska sluta räkna tid i låtar. Sen.

Tre tekniska saker jag stör mig på

Har hittills kommit på tre saker:

-När min eltandborste börjar få slut på batteri, så börjar den larma (alltså som en tyst brandvarnare) och blinka rött. Sjukt jävla drygt. Undrar om man kan använda det som en brandvarnare? Eller billarm? En fråga vi aldrig kommer få svar på. Eller jo. Svaret är nej.

-När jag drar ut min mobilladdare så står det "Dra även ut laddaren från vägguttaget för att spara energi". Fuck you Sony Ericsson och erat desperata försök att minska klimatförändringen, hitta på något bättre jävla pajaser.

-När min dator blir alldeles för varm och jag inte kan ha den i knät för det bränner sönder. Och när den är alldeles för kall att ha i knät. Löser bägge problemen med att skaffa sovshorts. Smart.

JAKTEN PÅ LIKNANDE I-LANDSPROBLEM FORTSÄTTER!!!!

A juste kom på ett till, när det står att datorbatteriet är laddat till 99% men inte vill ladda upp sig helt så man måste dra ur laddaren, låta den kommer ner på 95% för att sen låta det laddas helt. Asdrygt. Tänker inte ändra rubriken från tre till fyra. Ägda.

Petra Mede Show

Allvarligt, Pernilla Wahlgrens skratt är inte att leka med alls. Kan någon döda det/henne? Överhuvudtaget, hela familjen Wahlgren borde avrättas.
Varför tittar jag då på detta meningslösa program? Inte vet jag, hade hopp om att få se Johan Glans men inte fan vill han visa sig.

Hade tänkt klättra men orkade inte cykla i regnet, så jag sket i det. Spelade Sims och GTA. Samtidigt. haha jag är för tragisk. Orkar inte skriva något insirerande. Heeeeeejdå

Polisradio någon?



"tack Gustaf samt jag undrar en sak till du har inte mer att sälja till mig så som en digitalkamera eller polis radio Mvh Anita"

Jo men du Anita, jag tror jag har en polisradio ligga och skräpa i någon byrålåda någonstans, vänta så ska jag checka!

På kvällen är jag antingen för speedad eller för kärleksfull

Varför har ingen utvecklat idèn med att bananbanta?! Assmart ju. Vem är på? Kommentera och sprid budskapet!

Ikväll är jag speedad, snackar med Sally på msn och skriver alldeles för mycket nonsens, halvser på Wallander och konstaterar att svensk film inte alltid är bra. Speciellt när Ola Rapace är med. Obehaglig kille det där. Förutom när han var med i Anna Pihl. Då var han bara lite äcklig.
Samma sak är det med Andra Avenyn, SVT ba "Ja, vi tar in ett gäng halvbra svenska skådespelare och döper en av dom till Hästen, sen spelar vi in.... ÖVER 180 AVSNITT och sänder det i princip dygnet runt så att svenska folket inte har möjlighet att se på något annat" och svenska folket ba "Jaja, dom får väl hålla på, inte bryr vi oss vafan dom gör för våra licenspengar".
Det går inte att hålla uppe en bra kvalitè efter drygt 180 avsnitt. LÄGG UT, LÄGG UT LÄGG UT

Katinka Taikon varför frågar du så?

Idag har jag gjort...ingenting. Typ ätit, lyssnat på Doktor kosmos, installerat The sims på min dator, spelat Sims och konstaterat att det var betydligt roligare för typ tre år sedan, och ätit massa mer. Juste jag gjorde ett desperat försök att jobba ikapp matte men istället gjorde jag en massa andra viktiga grejer som att uppdatera facebook varannan minut och se på Fuskbyggarna. Allt för att slippa göra matte.

Just det, den folkmobb som tog illa upp av mitt sätt att skriva om Kalle Moraeus, stop reading my blog för man vet aldrig när nästa bild kommer!

Symfonin

DET HÄR har jag gått runt och nynnat på idag. Då kan man ju fråga sig varför? Inte vet jag.

VAR ÄR MIN HALS
Någon som sett min hals?

Bilder från igår!




Bildbomb. Brukar bli så. Hur som helst, vi firade cissi och det var mysigt! Bussen gick sönder så vi fick stanna kvar ett tag på vasaplan, det var roligt anyway!

Från en sak till en annan, Jag var i Håkmark och klättrade lite idag, ute för första gången i år! Visst, jag tycker det är himla roligt att klättra ute men inte när det är nollgradigt, massa snö och molnigt.

Från en sak till en annan till en annan, nu ska vi leka en lek, den heter "Hitta halsen på Kalle"

När ni hittat den, kommentera och länka!

BARA HEJ

Kom nyss hem från film och fika med lite folk till Cissis ära. Det var fett. Bokstavligt och bildligt. Bilder kommer sen någon gång! Är lite stressad, ska hinna emd bussen till sofiehem, sova där och sen klättra ute imorgon! Peppaaaaas!!
Obs jag tänker bli skådespelare, verkar så jävla roligt!

Min nya kärlek: Pepsi


Nu kanske man inte ser allt för bra, men där det är en liten pil ute till vänster, dom mailen har jag svarat på. Alla andra har Anita Karlsson skickat för att hon inte hade något bättre för sig. Av 17 brev totalt har jag alltså svarat på fem. Jävla blocketsvenskar.

Åkte inte och klättrade på grund av grym träningsvärk, stannade istället hemma och åt mat. Ägde.

Det behövs inget dollargrin

JUSTE jag såg två gubbar med Moderat-loggan på ryggen när jag cyklade hem. Fick lust att skrika något i stil med "MODERATJÄVLAR!!!". Inte för att jag ogillar moderater värst mycket, utan bara för att det skulle vara roligt. Ska göra det. Någon gång.

Imorgon, kommer jag inte kunna röra på mig. Jag har så jävulskt ont i min mage och mina armar att det inte ens är kul. Eller jo, det är skönt samtidigt. JAG VILL HA CHIPS OCH FETT GE MIG BA SNABBT

Syskonen!

HÄR är en serie med dom roligaste människorna i hela landet Sverige. Se allt, det är golden comedy.

Kom nyss hem från klättringen efter att ha tränat satan med Saku, så jääääävla rolig person! Han är finlandsvensk och pratar så himla roligt. Dock lite svårt att koncentrera sig när han skriker "FORTSÄTTA!!". Asskön!
Har hursomhelst seriösa problem med att lyfta mina armar högre än någonting alls. Lite jobbigt fast skönt.

Jag hade tänkt se Arga Snickaren idag (OBS grymt program), men eftersom jag kom hem typ 20 i nio kan jag inte komma in i drygt halva programmet. Därför måste jag se det på internet istället. Med andra ord, det kommer bli en sen kväll.
Nu ser jag Anna Anka söker assistent. För jävla smalt koncept. Och tråkigt. Kommer aldrig slå igenom.
Ett program jag skulle se på, är Maria Montazami söker assistent. DET mina vänner skulle fan vara något!




Brownies på Blocket

Nej, jag lyssnar inte på Mikael Wiehe seriöst ja lovar.

Idag bakade jag brownies. Det var gött, fotade dock inget för att...jag orka inte. Sen skar jag dom, la skiten i en låda och ställde in i frysen för att inte min familj skulle äta upp allt. Någon hittade dom. Jag ställde dom under glassen för att ingen skulle hitta men ändå, så sökte min mor eller syster upp lådan. Jävla spårhundar.
Fast det är något jag kommer sakna, när Ankan och Zinkan flyttar till Sthlm. Att när man bakat något och inte få ha det i fred. Åh vad jag älskar mina systrar.

Just det, jag kollar ibland på blocket om någon har lagt ut en köpesannons på en mobil som jag kan sälja/pressa/lura på någon stackars människa. Idag var det Anita Karlssons tur. Dåligt för Anita, bra för mig.
Nu en gång för alla, vad är grejen med att folk från blocket inte kan stava eller dela upp i meningar? Och varför har dom inte någon social kompetens överhuvudtaget? Och varför skickar dom fem mail på fyra minuter och säger "vad är det för färg på den är den vikbar jag vill verkligen verkligen verkligen köpa denna telefon hör av dig igen"? Jag hör en liten röst i mitt huvud, som är så jäääääävla peppad på att köpa en telefon och som knappt kan bärga sig över att få ett mail tillbaka.
Snälla Anita Karlsson, chilla lite.

Du ska sluta säga röv!!

Idag fyller Cecilia Ann Moore år! Grattis till lillcis!
Imorgon får jag träffa lillnora, kommer äga!!
Jag orkar inte skriva något roligt. Lättare att kopiera text. Godnatt

Let's make this happen, girl you gonna show the world
That something good can work and it can work for you.
And you know that it will.

OBS bra låt

goodbye norrland fast utan fast

I morse/i natt klev jag upp klockan fem. För att köra ved. Med skoter alltså. Det är för jävla roligt, tänk om man hade en skoter!
Jag är sjukt slut i kroppen, har träningsvärk och vill dö lite. Haha jag sträckte på mig nyss och det knakade satan.
Snart ska jag åka hem. Typ klockan tre. Tänker fortsätta dela in i för korta meningar. Just det. Inspirerande blogg. Såatteeee...
Ha. Det. Bra.

Norrland fast med bilder


Gjorde mat fast igår


Vaknade fast klockan sju


Åt frukost fast gröt


Här är jag i mitt rätta element fast inte


Sågade fast med motorsåg


Fikade fast i solen

hej jag vill till umeå

Jag vill hem. Hem och sova i min egen säng. Och sova. Och träffa Cis. Inte i min säng då. eeeeeeller? skojjaaaa
Fast jag vill köra timmer och såga ved innan. Som en riktig man. Mm he blir bra. Jag kan verkligen prata norrländska om jag vill. Det är fantastiskt roligt.
Idag skottade jag runt en majbrasa. Jag är så jävla trött nu och fattar inte varför jag inte ligger och sover nu. Shit klockan är över sju. Herregud, aja tänker fota imorgon. Kanske ni får se, kanske inte. hej hej

haha mmm norrland

Haha nu ska jag lära mig såga med motorsåg!! känner manligheten komma krypandes!

ett löfte angående kött

Jag tänker aldrig mer fiska. Eller äta fisk. Eller äta kött. Eller något djur. Någonsin. Hejdå.

Ja, en till lista

Idag har jag:

Kört fast med skotern ett X antal gånger
Förkortat tretton fiskars liv
Fått panik när fiskjävlarna aldrig ville dö även fast jag slog ashårt på deras nackar
Kört hem igen
Åkt tillbaka med bil för att hämta en skoter som inte startade igen
Ätit middag
Bastat
Diskuterat livets alla djupa frågor med Wille, Willes pappa och farbror
Ätit en asgod kladdkaka
Varit astrött och velat sova.

HÄR är en trailer till en serie med svergies roliaste människor, 14 april, då ska alla kolla SVT play!!

hejdå

jag vaknade nyss. min panna hade somnat. alltså som en fot eller ett ben brukar göra. lite läskigt.
idag har jag inte gjort något speciellt alls, köpte ett par skor på myrorna som var fina. det var fint.
Ikväll 20.42 åker jag hem med tåget, imorgon 14.10 åker jag till Saxnäs. För er som inte vet vad saxnäs är så menar jag en liten by/ett-ställe-med-två-hus utanför Sorsele. Det blir gött, ska köra skoter!

Nu ska jag snart äta pizza och packa klart det sista!

Vad som gjorde min dag


Det roligaste jag varit med om. Kristoffer är alltså en komiker som varit med i radioprogramet "Pang Prego", som jag och Alfred lyssnat på en del. Och så kommenterar han min facebookstatus, bara sådär! Asroligt!


Och sen skickade jag in en dröm jag drömt. haha fan vad dom är roliga!

När vi ändå tar bilder jag printscreenat tänker jag visa den här.

Sorry SkoUno, men det är ingen bra slogan.

kolla en mat/modeblogg.

det här har jag köpt idag! Eller ja, det är mamma som betalat det. hehe.

Gröna Converse
T-shirt
Jeans
Sovshorts
strumpor och kalsonger
Om jag är nöjd? Ja

Gustaf gör lunch.  Utan inspiration. Just det.



gud vad jag hatar saltkråkan

Jag har egentligen aldrig gillat saltkråkan, ändå fick jag fan inte se på något annat när jag var liten. Nu när jag håller på att vakna och mamma utropar "Det är saltkråkan på tv!!!" blir jag inte glad alls.
Det är inspelat 1964, då hade man för jäkla dåliga krav på bra tv. Allt folk krävde var en liten tjej som springer vilse, en hund som heter båtsman och en gubbe som saltar för mycket. Oj vad roligt säger alla som levde 1964.
Nu, år 2010 har kraven på bra tv blivit bra högre, men det tänker inte tv4 bry sig om.
Kan dem bara sluta visa det på tv?

arg arg arg

Åkte ut till Tyresö till morbror och käkade lunch. Sigge fick problem med nå diabetestjafs och behövde åka till sjukhuset, litte jobbigt. Just det, jag åt lax idag. Förlåt vegetarianismen, är vi coolio? Jag åt i alla fall inte lammkött.



wow shit kolla en djup estetiskt bild!! har lärt mig att Monokrom är svart-vit.

Tänker aldrig börja redigera mina bilder.

En sak jag undrar, är varför min blogg inte har slagit igenom. Än. Kan bero på att jag bara skriver saker jag och min närmsta bekantskapskrets finner intressant? Hmm. Vad vill ni ha? Vad fan kräver ni av mig? Roliga länkar? Mer bilder? SVARA FÖR FAN. Blir ungefär så här arg:

kolla där, en kille som är less på sin familj och bara vill hem.
Tackar återigen den som har det öppna nätverket "ZyXEL", utan dig skulle inget av det här vara möjligt.

PÅSK 2

Bloggar från bilen! Känner att året är 2010. Och jag gillart

Min finaste mormor jag har

En av mina finaste systrar

Stekte quorn. Dom andra åt lax. Det gick ändå ganska fint.

Kanske världens finaste kusinbarn just nu

Mandelpudding. asgött




påsk

blev väck av min hund klockan sju, tack så mycket för det, kan någon flå honom nu tack.
Jaha, hade tänkt ladda upp bilder men det vill sig inte, det internetet jag snyltar på i lägenheten är alldeles för långsamt och det mobila är också för segt. trots att vi ändå är i centrala Stockholm. vet nån vad!
UPPDATERAR SEN OKEJ

jävlig


Åker hem till mormor med en jävlig hund. nåja. fick i alla fall ett par converse i mitt påskägg!
Det här lyssnar jag på just nuuu

rööööööööw

Anders "Lillen" Eklund är död... APRIL AP.... nej just det, det var igår. och dessutom är det sant. Jäklarns, fel av mig!

Jag önskar att jag var som Jesper Rönndahl. Så jääääävla rolig person! Sök på honom på tuben och se på...allt ni någonsin kan hitta, han kan prata om vafan skit som helst och det blir ändå comedy gold!

Imorgon blir det påskmat hos morbror, kommer ääääga. Eller just det, jag äter inte kött. Fel av mig igen, det kommer inte äga. Hade tänkt att ta med Cameron och fota lite, synd för er att ni inte får ta del av dom bilderna!!
Sov gott

räka

jag vaknade i vanlig ordning alldeles för tidigt (som man gör när man sover tre personer i en etta) runt klockan nio, gick ut och gick. det var gött.
Duschade, klippte mig kort och duschade igen.
Gick till västermalmsgallerian och köpte lite kläder med mor min, en t-shirt, småtjafs och sovbyxor. Det är något jag alltid velat ha. Sovbyxor. Kommer äga!
Efter det gick vi jag till lägenheten och har sett på tjejfilmer alldeles för länge, så jävla lamt och tråkigt så det finns inte. Jag vill sätta mig i en bil och köra långt bort. Typ hem. Eller så kan det bara hända något här tack.
Jag vill till Saxnäs och det är nuuuu

PÅ VÄÄÄÄÄÄG

Väntar på flyget


En bild på mig, min hund och min syster

vad jag gör

Städar, packar, lyssnar på Jens Lekman, fixar ipod, bloggar och försöker komma ihåg allt. 19.35 drar jag!!



RSS 2.0