vegetarian

idag, den 26e februari 2010 bestämde jag mig för att bli vegetarian.
samma dag, alltså idag var jag nära på att äta baconost och fläskfile fast med apostrof över eet.
Jag måste bara vänja mig med att inte äta kött.



SNART LET'S DANCE YEAAAAAH

födelsedag




Det var alfred som hade min kamera, skyll inte på mig.
Hur som helst, ett år äldre nu. fick en mobil. det var gött!

imorgon är inte en vanlig dag

Imorgon blir jag 15 år gammal. det känns som en milstolpe i mitt liv.
Jag är så fruktansvärt trött, men jag borde verkligen plugga till so-provet som också är imorgon.
Världsreligioner är inget som intresserar mig!
VILL BARA SOVA

angående dryga personer i min klass

ibland blir jag så trött på vissa personer i min klass så att jag vill slå dom medvetslösa. det gör jag inte. tur det.

idag var jag på klättringen men hade ingen ork alls så jag åkte hem efter typ en timme och ville dö lite. på något konstigt sätt är jag ändå helt slut i armar och mage. det har blivit tradition i mitt liv. att varje dag vara astrött och ha träningsvärk. jag minns den där känslan när man var liten och sjuk, och sov på dagen och sen vaknade och kände sig så där omåttligt pigg. det har inte jag upplevt sen typ fyran. VILL BARA SOVA OCH VARA PIGG

the beatles

Efter att ha sett Across the universe på skolan har jag blivit så himla pepp på beatles! för dom som inte vet hade jag en period i mitt liv på typ tre åt som jag endast lyssnade på detta fantastiska band. Så fantastiskt bra!!
Hittade nyss min...ackordbok? vad fan säger man? en bok med texter, textbok? en bok med texter och ackord till alla beatles låtar dom gjort någonsin, har suttit aslänge och bara spelat igenom låtar. mysigt!



Idag var jag också på barnkalas hos alfreds lillebror som fyllde åtta!


Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng i mitt nystädade rum.

Död snö

Efter att ha sett en bild på en blodig man med maskingevär på en skoter, bestämde sig jag och alfred att vi skulle se filmen Död snö. Korfattad beskrivning: åtta ungdomar åker upp till Norska fjällen och blir på olika sätt dödade av tyska nazist-zombiesar, det ena sättet mer kreativt än det andra.


Slå upp ordet "underhållning" så finner du denna bild

Under min uppväxt har jag gått miste om väldigt mycket filmhistoria, eftersom jag och mina systrar bara fick se på saltkråkan och dylikt. Nu när jag fått en dator med den fantastiska tjänsten Pirate bay behöver jag tips på bra filmer som alla sett utom jag. Bring it!

smärtaaaaa

bussen går om 10 minuter men jag orkar inte röra mig, har sjuk träningsvärk i hela kooppen. känner dessutom att jag börjar bli sjuk. får man skippa lästiden då?

skidkul på bräntis



ett inlägg om muskler..och mat.

det är ju trots allt en matblogg. typ.

Alfred har bestämt sig för att bli stark, vilket betyder att jag alltid måste ligga steget före i procentuell muskelmassa.
Jag tror det är bra för mig, eftersom jag alltid tänkt att jag ska bli awesome asstark men aldrig riktigt orkat. måste kunna slå ner dem som förtjänar att få en smäll eller två, inga namn nämnda. Men min hjärna börjar komma in i tänket lite för mycket, att jag måste träna mer och äta nyttigare. kanske bra det också i och för sig. haha!

Dagen till ära kommer en bild på ett annat fetto!

hemma

jag hade tagit med mig min mattebok och biologiboken till saxnäs meneeee.....det blev inte så mycket pluggat. hela jag luktade norrländsk skoter så jag tvättade min jacka. med mina hörlurar i. jag borde inte tvätta.
SHIT jag har en prenumerant!! misstänker Noooooomaaaa men är inte säker. kan vara sally också för det är typ ni två som vet att min blogg existerar. hur som helst, KOM UT UR MÖRKRET MYSTISKA BLOGGFÖLJARE!!!!!!1111

idag har jag kört skoter


en helt vanlig mössa

norrland

åh fan vad drygt, jag somnade halv tre vaknade 10 i åtta. inte okej.
ångrar också att jag inte orkade ta med mig min kamera för det är så himla fint här.

hej

uppdatering i mitt liv:

jag blev trött på  Umeå, tog bussen till sorsele och var hos farmor hela ikväll med min dator som sällskap, blev hämtad av farbror och åkte till Saxnäs där han bor och jag även har stuga. jag har redan blivit ett med min dator, vet inte vad jag skulle göra utan den.

Imorgon hade jag tänkt vakna, gå ut och gå för det ska vara fint väder annars kommer jag döda något, sen typ hugga ved och kanske köra lite skoter! kommer ÄGA!! shit vad norrländsk jag är. godnatt alla mina läsare - alltså dom som inte existerar.

JUST DET!! sök på spotify efter Hare Krishna med Smaklösa. ASGRYM låt. och torsk-dance och frukostrasta! haha

JUST DET!2 jag kom på ett skämt, vad heter Star Wars tandborstföretag?  Obi Braun Kenobi. det är et skämt under utveckling...

RSS 2.0