Åh ja!!

http://trololololololololololo.com/

Det var kuuuuuul, kom igeeeeeeen


En klassiker


1234 (ettusentvåhundratrettiofyra ;P :P ;) ;D :0 )

1: Jag blir bättre och bättre på att göra latte(s). Får en liten kick av välbehag varje gång mjölken blir perfekt skummad.
2. Min familj är fin men sepe. Jag saknar Agnes.
3. Ett ord jag aldrig kommer använda: kalawsome. Får obehag i hjärtat varje gång jag lägger ordet i munnen.
4. Två ord jag vill använda mer: Soft och mastig.

Igår

Vi åkte till Brännland och sen ner mot älven till en grillplats. Det var ganska långt men genvägen över bäcken gjorde att vi kom dit snabbt. Tack Fanny!

Nu ska jag och jobba snaaaaart!

Plz Transportsyrelsen godkänn mitt foto

Jag kom på att jag inte hade skickat in något foto för att ha till mitt skoterkort. Skickade in mitt skolfoto från åttan (då jag var snyggast) men det nekades ju hejvilt. Tog den här bilden istället. Hoppas faan att dem blir nöjda för det skulle vara en fröjd att ha denna bild på skoterkortet.

note to self: bli exakt som han :P

Under min uppväxt har jag många gånger varit i kontakt med Jonas Karlsson. Jag har sett på honom på tv i olika roller och tänkt på hur bra han var.
Anledningar till varför jag vill bli som honom:
1. Han har ett mycket fördelaktigt utseende.
2. Han är en fantastisk skådespelare.
3. Han e BEST!!!

Hejhej

Igår var det premiär! :D Ikväll är det föreställning kl 19:00 :P Var där eller var fyrkant ;) Det blir kalawesome :P :P :P ^-^

Fler bilder finns på Fejjan. Nu åker jag och jobbar HERRÅ

D3+ 5kön@5+3 j@g någ0n51n h@f+ på m1g


make avatar
<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

kom på skitN


Premiär imorgon. Kom dit! Läs allt om et HÄR. Jag ska sjunga på två låtar, det blir kuuuuul!

IDAG

Hade med mig Cameron idag. Synd bara då att jag inte kan fotografera ordentligt.

Apropå Grubberevyns blogg

Den var sämst, ända tills det här inlägget publicerades. Snart ska jag ladda upp min bilder från dagen. Inte på Grubberevyns blogg. Utan på min egen. Den här alltså.

trott

trött ont i halsen ont i ögat lite nervös vill inte bli sjuk och det tänker jag inte bli heller FÖR DET ÄR BARA EN PSYKISK GREJ DET DÄR MED ATT KÄNNA SIG SJUK
pimp your myspace at Gickr.com


Apropå hur mycket jag älskar P3 (det var Cissi som gillade P3 först)

Det här var fruktansvärt kul

Här kan man läsa serien


var på skolan 8:30 men har ingen lektion förrän 13:15 så jag åkte hem och klippft håre

pimp myspace with Gickr

good night mr weasly

1. Jag bor hos pappa för det är visning av vårat hus imorgon.
2. Det är temavecka = fett aschill.
3. Jag saknar min flickvän.
4. Ska sova med dvärgar.
myspace graphic at Gickr


nu har jag jobbat klart för denna helg

och FAAN VAD SKÖNT D VAR ATT DUSCHA

ikväll ska jag duscha



nå kul

hej bloggen idag har jag varit i skolan och det blixtrade och allt. Jag, Alfred, Nora och Jessica stod halvt under tak vid fotbollsplanen och bevittnade allt på nära håll. Åska e best.
Imorgon ska jag först gå lite i skolan och hålla ett tal på engelskan om Steve Jobs. Efter skolan ska jag åka till stallet, alltså hippologum. Det blir fett. Imorgon är dessutom i princip sista skoldagen i grundskolan. D3t b1ir 5up3rkuL!!!!!11

Brysselresa nr 3

Förvånades återigen över Malmö Aviations pinsamma utbud av vegetarisk mat.

Fikade i parken med Annie.


Åkte till Luxembourg och hälsade på Ankan!


Min favvobil.

När vi hade varit på marknaden och köpt jordgubbar åt vi upp dem.

Elin och Rebby.

Vi cyklade till Place Jourdan och köpte frites.


Det var gott. Jag älskar Bryssel. Kanske mest för att flickan jag älskar bor där just nu!

Der Schwedischen Maelzeit

Jag (Gustaf Bergendahl) och min bästa vän Alfred Sahlén har under vårterminen 2011 sammanställt tankar om svensk kultur ur Tysklands perspektiv. Detta blev slutprodukten av projektet.

Njut, älska och sprid.

Om jag har varit upptagen idag? SOM jag har varit upptagen idag

Idag har jag och Alfred varit abstört effektiva. Resultat av vår flitighet kommer imorgon. Det blir legendariskt, säger bara det.

Annars gjorde jag Coopertestet idag, sprang 2,4 km på 11:30. MVG var 9:45. Jag är nöjd. Det är så fruktansvärt kort tid kvar tills grundskolan är över och det känns så bra!

JUST DET

Jag såg ju Soran Ismail på Bromma Flygplats = det sjukaste idag. Började skaka och skratta (typ okontrollerat) men vågade inte ens säga hej eller att han var bra eller något åååå varför gjorte jag inte det!!!!

ps varför reagerade jag så jag har ju inte ens någon stark koppling till Soran #förvirradövermittegetpsyke

La Banliue

Nu är jag i Umeå igen. Shoppade lite på vägen hem, två t-shirts och ett par senapsgula machestershorts från The Casba. Måste faktiskt skriva vad jag köpt, eftersom det för en gångs skull var lite finare grejor jag investerat i.

Körde bil direkt från flygplatsen till Costas och gick en baristautbildning. Det var jätteroligt, lärorikt och allt. Fick en grundkurs i kaffebönornas möjligheter och allt runtomkring. Imorgon ska jag ladda upp fina bilder från Bryssel!

Nice! Det är nice!

Alltså jag ska ladda upp en sjuhelvetes stor summa bilder här men inte nu för nu ska jag vara med min älskling såatte herrå

Brysselkål

Detta har jag gjort idag.



Imorgon åker vi till Luxembourg.

Oui oui bonjour

Just nu sitter jag på en balkong och solar. Cissi har åkt till skolan och jag ska plugga lite. Ska hålla ett tal på engelska om Steve Jobs. Det blir kuuuuuuul kom igen. Nä men alltså det finns så fruktansvärt mycket skrivet på Wikipedia om denne man så jag vet ju fan inte vad jag ska fokusera på. Har nästan klippt klart min och Alfreds tyskafilm, den blir rätt så fruktansvärt bra. Nu ska jag sova lite i solen herrå

Apropå Gratissms.se

Så här när jag befinner mig utom Svea Rikes gränser är gratissms.se en fantastiskt bra hemsida att använda om man inte vill ha dryga telfonräkningar. Om man försöker skicka en tomt meddelande står det så här. Det tyckte jag var kul.

Hej Brommiz

Nu är jag på Bromma! Har checkat in väskan och köpt lite käk på Pressbyrån. Gick upp till parkeringen och satte mig i gräset och fikade lite. Boarding 19:45, så jag har littna tid att fördriva.

Spillde ut kaffe över mig själv och hela sätet. Förutom det gick allt bra. Pratade med en man som hade varit i Åsele. Han hade fruktansvärt snygga gula manchestershorts som han hade köpt på The Casba. Jag måste ha dem. Fy faaan vad snygga de var!!

Ps att koppla mobilen till dattan via Bluetooth och kunna snylta internet till datorn från mobilen är det smartaste jag varit med om.

HÄHÄHÄHÄHJJJJJ

Hello all of you crazy blog readers out there!! skoja :P jag har ju knappt ens över 50 läsare när jag inte uppdaterar så förlåt *dåligt av gull(r)1/ gu(r)ll1* jag kan istället säga vad jag har haft för mig idag i en LISTFORM

Jag har:
1: Gått på lästiden PÅ EN TISDAG fast jag och Alfie ringde till Boda Borg och kallpratade om klassresan vi ska göra.
2. Köpt en lägenhet för en större summa pengar tillsammans med min mamma. Hon betalar dessutom större delen av the cake.
3. Spelat in en sjuhelvetes massa klipp som jag ska klippa ihop till ett enda långt klipp som jag och Alfie ska redovisa vårt tyskaprojekt. Filmen kommer upp på The Tube om den blir acceptabel nog att visa inför allmän publik.
4. Varit hos pappa och samtalat, mätt testikelstorlek på mig själv, krävt tillbaka pengar och fått en kram. Jag älskar min pappa!
5. Pratat djupt samtal med mamma om livet och nya lägenheten. Jag älskar min mamma!

Jag och Alfie har haft en riktig bästisdag också med mycket skratt, samhörighet och glädje. Väd love you <3

Och en grej till: IMORGON ÅKER JAG TILL DET BÄSTA JAG VET!!!!! Alltså Svenska Kyrkan i Bryssel. Fin byggnad det där. Tror jag har en flickvän där också. Som jag älskar mest av allt i hela världen!!!!!!!!!!!!! Åker i alla fall till min Cecilia imorgon 17:10 <3

Juste, Nora fyller år imorgon!! Grattis till henne. Eller ja hon fyller år om sju minuter. Grattis om 7 min Nouchres. Godnaaaaatt!

Firar 1000 visningar


Episkt jävla vinnande


Två grejer som är bäst av två vissa saker

1. Av alla filmer: Filmer där hundar pratar som människor.
2. Skämt: Runkskämt.

Apropå hur mycket jag älskar Umeå stadsbibliotek


Hej Gustaf!

Tack för ditt inköpsförslag!

Jag har beställt ett exemplar av I'm from Barcelonas nya album Forever Today.
Då vi tyvärr inte tillåter reservationer på våra cd-skivor kan jag inte ställa dig i kö på den, däremot meddelar jag dig per e-post när den finns i cd-hyllan att låna.

Vänligen,
Anette Lindström

Denna dag <3

Idag har jag gjort fyra prov. Mattenationella - muntliga, Engelskanationella - muntliga, HK-prov och SO-prov. Allt gick förvånansvärt bra. Känns så fruktansvärt bra att ha gjort bort detta, som hängt över mig som ett grått litet regnmoln under en längre period. Cyklade (i regnet) och fredagsfikade på Centralen snabbt. Nu pratar jag med världens vackraste och hennes syster.

"Har du fortfarande ingen bysthållare på dig?" /Annie, 7 år.

Har haft en givande skoldag

Mattenationella gick sådär. Ska plugga massa C-delar inför nästa nu. SO-prov imorgon. En rolig sak är i alla fall att klockan 8:15 ska jag infinna mig hos vår kära rektor, KG. Antar att vi ska diskutera livets större frågor tillsammans. Sovmorgon i fem minuter undtundtundtundt

Apropå könsroller


"Hej Nicke och Nilla.
Jag såg er låt i morse, där såg jag att flickan spelade piano och killarna trummor. Kan man inte byta så att flickan kan spela trummor"

Socialist? Javisst!


(kort) öppet brev till: Min bästis

Hej Alfred.

Först och främst, tack för de år vi spenderat tillsammans. Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan dig.
Att ge varandra cred är viktigt i vårt förhållande, det har vi konstaterat många gånger om. Jag vet inte varför jag inte gav dig cred i och med hårschemat. Förlåt för det. Du var en fantastisk vän som inte bara gjorde en skiss på hur det skulle se ut, men att du även kom hem till mig varje vardagsmorgon i en hel vecka och hjälpte till. Utan dig, skulle det inte blivit så bra som det faktiskt blev.

Din jämlike kamrat
Gustaf

#inspiration


Apropå att bli tagen med fingrarna i syltburken

Den enes död den andres syltburk.
Bättre en fågel i handen än tio i syltburken.
Man ska inte ropa inte hej förrän du hoppat över syltburken.
Ingen sylt utan eld.
Man ska inte köpa grisen i syltburken.
Blod är tjockare än sylt.
Tala är silver men tiga är sylt.
Morgonstund har sylt i mund.
Man kan inte lära gamla hundar att sylta.
Nära skjuter ingen sylt.
Repetition är kunskapens sylt.
Sylt växer inte på träd.

Detta var i delvis samproduktion med Alfred Sahlén.

Apropå mitt gymnaseival

Har varit på praso på UIG. Kom dit med inställningen att "Jag ska ju ändå gå på Midgård, men måste se vad jag väljer bort". Fick se lite lokaler, prata med rektorn, danslärare och musikpedagog. Åt lunch på Gouter med ettorna. Så överjävligt fett med resturangmat.

Hallå. Ni som går på Midgård, varför är Midde bättre än UIG?
Tacksam för svar #beslutsångestförvadjagskaväljasomförstaval

Idag var vi på Owes

Vi hade ett hål på några timmar så vi drog på Owes och shoppade jävel. Underskattad butik det där, Owes (Gay)Herrmode.

Tänkte då ta fram den här godingen ur det dunkel jag gillar att kalla min hårddisk

Kan ju vara det roligaste min bästis någonsin gjort.

K b ry r mi g int e

1. Jag har världens finaste underbaraste flickvän, om än 220 mil bort.
2. Skolrelaterade uppgifter löser sig.
3. ALLT LÖSER SIG /Riesenmann

Lite känslosam

Hade tänkt försöka vårstäda min dator, alltså kopiera allt värt till min externa hårddisk och återställa hårddisken på dattan helt. Gamla bettan har blivit långsam på äldre dagar, och ljudet fungerar inte alltid. Min lilla datta <3
Funderade på att köpa en ny datta förut, sen kom jag på att det är fruktansvärt dyrt med en macbook.

Apropå Ted Gärdestad

Alfred smsade mig den här länken. Sjukaste jag sett inom ämnet musik på länge.

Tycker ändå att det är värt ett besök till hans >Youtubekanal< där det finns fler vackra sånger.

Apropå min skolgång

1. Försökte plugga matte inför nationella.
2. Blev arg. Inget gör mig så fruktansvärt förbannad som matte.
3. Borde skriva klart min låt för den ska vara inspelad imorgon.
4. Orkar inte
5. Vill hellre plugga samhällsekonomi för det är intressant.
6. Hejdå.
7. Jag kommer ändå in på musik på Midgård med dess sjukt låga intagningspoäng.

Apropå graviditeter

Tänk vad kul om man mätte tid i graviditeter. Typ så här "Oh shit, vi ska åka på semester i en niondels graviditet (alltså en månad)"
Detta är ett ypperligt exempel. "Tillverkat: En graviditet för Bäst före."


Inga pigor åt överklassen, låt dem skrubba de egna dassen

Efter att ha ätit middag till frukost bestående av quorn och gnocchi tog jag och Alfred ETTANS BUSS MOT CARLSHÖJD (som det alltid varit och alltid borde vara) en sista gång. Imorgon ändras bussarna till det sämre och 6:an och 9:an kommer gå till Carlshöjd. En sorgens dag för samtliga umebor.

Going 2 miss U.

Chillade hos Alfred i 0,5h och tog bussen tillbaka in till stadskärnan. Gick i nå tåg och skrek.
"Vad behöver Sverige?!"
"Sverige, behöver, en socialdemokratisk, regering, igen!!"

Hann precis ta kaffe och kaka på Folkets hus när jag blev inkallad att jobba. Jag älskar mitt jobb. Det är så jävla roligt!

Igår

Igår vaknade jag till detta. Mamma satte på kaffebryggaren utan kanna. Den som fick städa var = jag för mor behövde deklarera.

Annars jobbade jag ganska länge. På kvällen tog jag på mig:
1. Skjorta
2. Kavaj
3. Och röda byxor

Åt middag med Cis, Alfred och Nora hemma hos den sistnämnde. Det var gott.

Jag vill smaka dina äpplen, klättra upp i dina lindar

Fruktansvärt bra.

T-shirts jag använt fast bara en gång och aldrig kommer använda igen men inte har hjärta att slänga #4

Detta skönhetsplagg är en tröja med en räka på.

Den specialgjordes i två exemplar enbart för ett tillfälle. Det var då jag och Alfred skulle redovisa vår reklamfilm. Titta och njut!

RSS 2.0