Glen Coco, four for you Glen Coco you go Glen Coco

Nyss hemkommen från centralen! Så jävla trevligt, just vad jag behövde just nu! Träffade Mimmi och massa annat trevligt folk, dögött.

Känner mig förövrigt oförskämt glad och obrydd om skolan, om nu det är positivt.

Nu ska jag sova. Imorgon är det december. Älska denna månad. Jag ska baka lussebullar någon gång när jag inte har 50 kg plugg att göra. Förutom att december det innebär årets hetsigaste månad, är det också dags för att öppna första luckan i chokladkalendern med Cecilia Rännar Jensen! Åh detta blir fan LE GEN DAR ISKT!!

G0d3rn@tt!

Har klagat för lite senaste tiden. Tar igen det nu.

Idag har varit en vardaglig dag i ett vardligt liv i en vardaglig värld. Är less på allt. Borde plugga NO. Och SO. Och bild. Och matte. Och tyska. Och svenska. Eller? Borde jag det?

Eftersom jag inte ens vet vad jag vill gå eller hur mycket poäng man måste ha för att komma in på det programmet, har jag ingen som helst motivation att plugga. Orkar inte nian.

Inte så jävla rolig läsning. Ber om ursäkt för det.

Ps blev erbjuden att läsa kemi i lightboken idag. Lågt har jag sjunkit, men fan inte så lågt.

30prenumerantsjubileum!!

Firar 30 prenumeranter på BLOGGKOLL!! Det var väl roligt, för mig!

Jag skule ju egentligen varit på Media Markt och insupigt iPad-släppet i detta nu, men icket. Media Markt bangade ur och tänker inte börja sälja dem i natt. Lame-as-mediamarkt.

Istället får ni detta:

Spåkulan har en tendens att bli ohållbar. Vem hittar säger vad spåkulan ska säga? Ge den personen lite mer fantasi och höjd lön, så kanske det tar sig. Då kan jag börja leva mitt liv efter den. Följa den slaviskt. Det vore allt något.

Jag har aldrig sagt att jag är från något ghetto

Vad sägs om detta?

http://esmmtu.blogspot.com

En Svensk Medelklasskille Med Trygg Uppväxt, förkortas ESMMTU (All cred åt Stina Kalén).

Vore inte det något?!

En grej som är för mycket att be om

Att ha en fungerande jävla ljusstake. Helvetet vad jag bli förbannad. Har suttit i en halvtimme och försökt få den lysa. Jag har försökt byta lampor, slå den i marken och...inget mer. Men den vill ändå inte fungera. Ledsen.

Idag var jag hos Kurran igen. Jag fick glögg. Det var typ så här:
Jag knackar på, hon öppnar och ger mig en blick som säger "...välkommen. Hur måååår du?" Typ såhär:

Hon lägger sin hand på min axel och säger
"Heeeeej, vill du ha lite glögg? Den är såklart alkoholfri"
Jag: "Eh visst"
Hon går in i lärarrummet. Kommer tillbaka efter några minuter och säger
"Jag la inga mandlar i den för jag tänkte om du var allergisk".
"Nej det är jag inte men det är lugnt!" svarar jag
"Vill du ha några av mig? Jag har inte druckit av min" Varpå hon tar sin sked och öser över två mandlar till från sin kopp till min.  Tack Kurran! (ps: Skämt åsido så tycker jag om Kurran, även fast jag inte kan hennes riktiga namn. Mina bästa gissningar är Cathrine, Eva eller Jens.)

Hon trodde att mina pärons skilsmässa hade påverkat mig negativt. Och att min pappas frånvaro inte varit bra. Hör du det pappa?! Why don´t you love me papa please i just want you to love me :(:(:(:(:(((((

Jag har dessutom pluggat lite, det känns bra. Efter den här veckan kommer allt bli bra. Det blir december, praovecka och inte så mycket skolfix. Det blir bra. Nu ska jag lyssna på Eldkvarn. Älskar fan Plura mer än livet själv.

Bruttonationalprodukt (ps vilket skämt att det inte är särskrivet)

BNP. Det är väl ett härligt ord. Visste ni att Sveriges BNP gått upp 7% den senaste tiden? Det ni. Anders Borg tyckte det var dåligt, för då riskerar vi att bli som Irland. Taskigt sagt av honom, för Irländarna är väl lika mycket människor som vi? Alla hatar Irland these days. Låt Irland vara. Ps skoja det enda bra Irland har uppfunnit är regn och får.

Varför kan vi inte gå tillbaka till byteshandel?

Här Chile, här får ni lite järnmaln så får vi lite ris av er.
Här Skåne, här får ni lite snö så får vi lite rasism.
Här Stockholm, här får ni lite timmer så får vi lite brats.
Här McDonalds, här får ni lite egenodlad potatis så får jag lite pommes.

Och så har alla sitt egna lilla jordbruk, torp med grästak och kanske en kossa. Det var bättre för. BRB ska gå och ligga med Jan Björklund för jag älskar hans politik.

Jag vet inte om det här är okej


Är det okej att skratta åt det här? Alltså, det är lite för mycket men jag uppskattar det ändå. Har ju alltid haft något emot Henrik Dorsin (OBS hitte-på-efternamn egentligen), men det här var lite roligt. Lite. Inte mycket. Lite.

Det roligaste jag vet...

...är att driva med folk som inte vet att dom blir drivna med. Det skapar osäkerhet. Och det gillar jag.

Gårdakvarnar och skit

Idag har jag jobbat. Trodde att jag skulle lussa men så blev det inte. Har kommit på en sak. Jag älskar att jobba. Jobbade dessutom med mina favoriter idag, mycket trevligt!

Nej men vad har annars hänt? Jag har laddat upp en bild på en överviktig mörkhyad man på en persons logg. Sen tog den personen bort det. Så kan det vara. Lätt hänt. Rasism i vardagen är ju aldrig fel!


Ps Google Analytics är fan det bästa. Det här tyckte jag var roligt. "cissi umeå barn"

Soon and very soon, we are going to see the king


Snart och väldigt snart.

HÄR ska jag börja blogga


*börjar blogga på Unikum*

All i want for christmas, is this

I följande ordning:

1. Nyaste Macbook Pro 15″
2. En iPad
3. En hårddisk
4. Kläder
5. Mat

Vad jag har gjort idag istället för att plugga:

1. Bytt lakan
2. Städat mitt rum
3. Tvättat
4. Kokat apelsinmarmelad (inget skämt)
5. Fikat på NK med Anna och Agnes. Där var det en dvärg i tomtekostym.

Så jävla tråkigt att dvärgarna alltid ska behöva ta skitjobben.

Alltså jag har alltid tänkt att man skulle byta till blogspot, eftersom blogg.se är det sämsta påhittet sen ensam mamma söker. Anledningen till att jag inte redan bytt är att jag måste ha ett bra bloggnamn. Nu går jag emot mina egna principer och frågar er som läser detta, vad borde min nya blogg heta?

Ett öppet kränkande inlägg till mina "läsare"


Hähähäh ja följe int idol så ja venne :P


Men shit, betyder MIN åsikt något? ;O;O;O;O Okey ja vi kan följa varandra på bloggkoll för jag vill självklart läsa en helt okänd människas lame-as-blogg ;););););)

Veckans blogg?! Det vill jag bli! Snälla välj mig välj mig!!

Vad är det egentligen som händer när man får såna här kommentarer? Jag gör alltid ett medvetet val och kollar upp bloggen på bloggkoll, hur många prenumeranter den har och hurvida man ska bojkotta eller inte. Om de har fler prenumeranter än vad jag har, kan det vara okej att kolla. Men för det mesta bojkottar jag. Dessa tre bloggar hade följande många prenumeranter: 3, 4 och 21. Tänker alltså inte läsa dem.

Från en sak till en annan. Jag vet inte om jag ska acceptera det absurt starka ljuset från min ljusstake. Ska jag försöka slå till den igen? Ska jag gå efter motto: "Går det inte med våld, använd mer våld"?

Det roligaste jag någonsin gjort!!

Idag var sista dagen man kunde anmäla sig till praso. Det har jag gjort. Jag ska gå teater på förmiddagen och VVS på eftermiddagen. Ps jag anmälde mig ironiskt till eftermiddagspasset, jag kommer ändå att stanna på Midgård och kolla in musik.

Tänkte att jag skulle krydda upp vardagen med att anmäla lite allergier. Vilka är bättre om inte DE HÄR.


Allt för att mattanterna ska få en utmaning. Det här blir kul!

En stilla undran


Varför har Claes (vår tekniklärare) med sig sitt barn till skolan? Jag vet då inte.

Hur mitt liv blev en facebookuppdatering

Jag har ett facebookberoende. Jag har tänkt i statusuppdateringar ända sen jag skaffade facebook. Samma sak med bloggen. Så fort jag ser något/upplever något/spexar till det tänker jag "Hur kan jag göra comedy av det här och skriva på internet?".
Den enda som förstår mig är Stina. Alla andra hatar mig för att mina tankegångar går så.

Men det är typ ett seriöst problem. Jag blir så jävla glad om någon gillar min status. Eller en kommentar här. Det är så jävla pinsamt egentligen.

Hur jag tänker innan jag gör en statusupdatering:
1. Hitta ett ämne jag tycker är roligt.
2. Kommer andra folk att tycka det här är roligt?
3. Kommer andra folk att gilla detta?
4. Är det på något sett olagligt?
5. Kommer detta att kunna påverka min framtida jobbkarriär negativt. / Kommer min chef att kunna att läsa det här?
6. Kommer en lärare kunna läsa detta och sänka mitt betyg?

Kan Liljaskolan sluta skicka ironiska inbjudningar (för det är så jag tolkar dem)


Jag "tänker" självfallet besöka Liljaskolan i "Vännäs" torsdag den "andra" december för jag "älskar" den skolan. Är mycket "spänd" på vad det är för "underhållning" i cafeterian. "Blir" också gott med "frukt".

Hallå seriöst vill inte någon följa med mig dit och skratta åt de som går fordon? Snällasnällasnälla? Jag har hört så mycket skit om Lilja så det vore fan tid att kolla upp om ryktena stämmer?

Kära Kurran!

Jag och Alfred skulle plugga lite tyska, eftersom vi inte varit där på typ två veckor och missat en jävla massa. Maggan kom dit och ba "Gör det här och det här, det här och det här". Jag fick lite panik och ba "Nu går jag till Kurran innan jag ångrar mig!!"

Och så gjorde jag det. Det värsta var att det var lite givande. Förutom att jag inte riktigt kunde fokusera på det hon sa, det jag hörde var "Jag trivs bäst på hästryggen" och "Min vattenpump gick sönder imorse".
Hon hade en kuratorpraktikant som var med, men hon frågade bara frågor som "Hur känner du när du gör det" och "Varför tror du det känns så".
Kurran sa också att det är okej att få IG i tyska och att jag inte behöver gå på lästiden. Hon trodde att min skeptism mot lästiden var en protest. Jag tror hon har rätt. Haha åh jag trodde aldrig jag skulle sjunka så här lågt.

Jag ska dit på måndag igen. Det blir väl kul?

Saker jag förstört den här veckan:

Allt började med att jag skulle bädda min säng. Täcket grabbade tag i min nyinköpta ljusstake så den ramlade ner på fönsterbrädan och började lysa sinnessjukt starkt. Jag slog till den och den började lysa ännu starkare. Fick panik och slog den en andra gång. Då slocknade den och ville inte lysa igen. 49:90 rakt ner i sjön.

Tog upp en annan ljusstake från källaren, som det mitt täcke också grabbade tag i. Nu lyser den också okontrollerat. Vågar inte slå till den en gång till.

Sen hade jag sönder mina byxor igår.

Idag sprack mina svarta byxor också.

Totalt: Två byxor och två ljusstakar. Jag ska då alltid göra allt i plural.

Är det karma? Vad har jag gjort? Förutom att stirra ut/skrika/vara läskig mot sjuorna? Apropå det så har jag valt ut en sjua som jag ska ge... "extra mycket uppmärksamhet". Älskar livet som nia ibland!

Halli hallå

Alldeles nyss väcktes jag av min mamma och min syster som sjöng någon luciasång. Det var både trevligt och otrevligt. Trevligt med en syster, men ångestfyllt med luciapåminnelse.

Jag har kommit på en grej nu, om man somnar tidigt behöver man inte vakna med självmordstankar pga trötthet. Det ska jag ta tillvara på och utnyttja i mitt framtida liv som människa.

Då var det dags igen

Jaha. Så var de bögar på trean. Igen. Så typiskt. Nu kör de vattenskoter. Och lagar mat. *bögigt*

Facebook och droger


Så jävla tråkigt när Facebook uppmanar till droger.

Gurras nya musiksmak

Hittar du här, på Spotify du vet det där nya musikprogrammet

Ja nu detta var bra TV


Jag minns på den tiden "The nanny" gick varje morgon på trean. Jag såg det nästan alltid. Haha åh jag dör.

K J-L (ett inlägg helt utan skämt och om skola som inte intresserar någon förutom typ...mina föräldrar)

Idag pratade Kerstin (min mentor) med mig om att jag inte går på lästiden. Argument som hon hade var tex "Vi har skolplikt, lagen säger det, ta vara på den här tiden med din klass." Hon jämförde också vår klass med ett rockband. För citat "om det är någon i ett band som kommer sent till ett övning så blir övriga medlemmarna arga, och då kan det bli splittringar mellan dem". Var nu logiken i det ligger? Hon pratade om SOC och EVK, att rapportera till föräldrar och rektorssamtal.

Visst, jag skulle kunna gå på lästiden. Men det här är mycket roligare! Det handlar inte längre om att vara på lektionen, nu är det mer ett spel. Ett spel om hur långt man kan dra det. Om skolan vill dra in SOC och skicka mig till fosterhem pga av att jag inte går på lästiden, så varsågod!
(Ps sorry mamma och pappa)

Ja nu detta var bra musik

När jag känner mig för politiskt oengagerad brukar jag ta mig i kragen och lyssna på vänsterpop. Antingen detta:

Eller detta:

Alltså helvetet vad bra!!

Ja det var ju det här med rubriker

Igår var jag så jävla peppad på livet. Jag skrev upp vad jag strävade efter att få betygsmässigt i alla ämmnen på en lapp och tänkte "Det blir inte så svårt". Kommer till skolan idag och har den flummigaste ensemblen någonsin. Jättekonstigt var det. Fick tillbaka Kärleksboken och fick ett jävla VG. Inte alls peppad på livet längre. Jätteopeppad på livet.

Jag var ute och gick nyss. Såg jättemånga hundar med blinkande/lysande halsband. Vissa hade bara en blinkande röd ring. Vissa såg ut som en julgran med blinkande girlanger kors och tvärs. Fick typ epelepsianfall av två små hittepåhundar, typ chihuahuor, som gick runt blinkade. Nej förlåt man ska inte skoja bort epelepsi för det är okänsligt. Elleeeeeeeer?!

Nej men såatteee det här var ju ganska tråkig läsning. Så kan det va, det är okej.

I'm the operator with my pocket calculator

Idag hade jag No-prov. Det gick typ...sinnessjukt dåligt. Meneeesåatteeeeee livet går vidare!
Har kommit på en sak. Jag måste gå på Midgård. Det blir i så fall antingen musik, media eller teater. Teater skulle ju kanske vara fett. Eller? Hur som helst, inte dans eller bild.
Kan konstatera att vår syo är dum i huvet. Så jävla virrig. Hata.

Tipsar OM DETTA för det var bra. Älska Kraftwerk. Så jävla fet musik.

Vad är nu detta? FINAL i Biggest Looser?! Och jag missat början?! HATA LIVET.


Clas/Klas/Claes/Klaes/Ohlsson/Olsson/Ohlson/Olson/Ohlssons/Ohlsons/Olsons/Olssons

Det ovannämda företaget jag tidigare nämt (alltså det ovannämda), måste vara det mest svårskrivna svenska företaget.
Och Dressmann/Dresmann/Dressman/Och så vidare i all oändlighet. Vad står det sista N:et för? Dressman....N?

Varför döper man sitt företag till något som inte ens en språkfysiker kan stava till? Vill de att vi ska bli dyssebarn? Vill de göra lill-Nicklas glad?

EXEMPEL PÅ FÖRETAG SOM (till skillnad från det ovannämda) DET ÄR SVÅRT ATT STAVA FEL PÅ:
Max
Bokia
Frasses
Konsum
IKEA
Hemtex

Listan kan göras lång.

Skrev i alla fall in på sökrutan håtetepekolonslashslashworldwidewebpunktclasohlsonpunktse och hamnade rätt. Tur var väl det, annars skulle jag än idag sitta och gissa.
PS ska dit imorgon och storshoppa. Det blir trevligt.

Det om detta. Nu ska jag gå och göra det jag gjort hela dagen. Alltså sova, äta och skypa. Livet leker, living the dream osvosv.

Men jag går inte isär, när jag går med dig

Så här mår jag:

Skulle ha jobbat idag, men pga av mina fabulösa arbetsvillkor, fick jag inte ens reda på att jag inte skulle göra det. Men så kan det vara.
Måste plugga en massa men jag orkar inte. Orkarorkarorkarinteinteinte någonting alls alls alls.

Ps hade tänkt skriva något roligt och underhållande om att Robinson-lagen har nå jävla hippienamn men det får bli ett senare projekt. Hade också en idé igår att göra en film om olika ställen man kan stoppa in en tops. Det tänker jag däremot stryka helt från min att-göra-lista.

En rolig sak.

Gif Created on Make A Gif

På måndag

Ser fram emot att se vem jag ska bli slagen på vänsteraxeln av. Det blir spännande.

Nu ska jag snart åka till Schmäckan och jobba littna, det blir kult. Sen blir det nå middag med nå folk i kväll. He blir nå kul.

Hat mot tre saker

1. Att det inte finns maränger i det här jävla hippiehushållet.

2. Att det inte finns chokladsås i det här jävla hippiehushållet.

3. Människor som bloggar lamt och inte har några läsare som ändå ställer frågor till sin "läsare". Återigen, man måste fan ha minst... 50 följare på bloggkoll för att vara i position för att det ska vara okej. Jag är inte kvalificerad. (Höll på att nämna ett namn på en människa jag hatar, som har endast 25 följare, som ändå ställer frågor på sin logg. Som dessutom är lama. HATA HATA)

Ich habe eine pfantastichen blick auf dem Schneebeteckte Berg in der Wein

Idag har jag också varit hemma. Borde plugga typ...alla ämnen. Det är kul för det är sant. Ja, jag måste plugga allt förutom idrott, musik och slöjd. Alltså de tre hippieämnena. Ovärt.

Vill mer än någonsin åka till Bryssel. Det skulle vara det bästa någonsin. Vill inte vara kvar här längre.
Funderar på att boka biljetter på något lågpris-lågpris-lågpris-flygbolag som har typ ståplatser och kräver betalt för att gå på toaletten.
Om Hitler hade flygit sina judar (för 57 kr per person, obs inget skämt) till Auswitch med Ryan Air hade judarna sagt "Snälla snälla kan vi inte få åka boskapsvagn? Vad som helst förutom Ryan Air!!"

Ryan Air, förmodligen världens opålitligaste flygbolag

Ps idag fick jag mina journaler för mitt brutna nyckelben utskrivna. Nu: Kontakta försäkringsbolaget.

Kolla systrar


Skypade littna med Ankan och Zinkan. Signe kommer hit imorgon, det blir fan asbra. Och Ture kommer också hem igen!

Avslutar dagen med att prata med Cissi och Larsa. Och att äta äppelpaj. Fan det godaste.


Detta sov man gött på.

En spellista!

LÅTAR SOM JAG EGENTLIGEN TYCKER ÄR BRA MEN SOM ÄR FÖR BÖGIGA/DÅLIGA/KLYSCHIGA FÖR ATT SE DAGENS LJUS SOM NU ÄNDÅ FÅR GÖRA DET

En till grej. Det här var så jävla fint.

" Ett barn
sa till sin mamma " mamma jag målade på dina lakan med läppstift"
rasande slog hon sitt barn medvetslös. Sen ångrade hon vad hon hade
gjort och bad sitt barn att "öppna ögonen" men det var för sent.
Hanslilla hjärta hade slutat slå. I sovrummet på lakanet stod det "
...MAMMA , JAG ÄLSKAR DIG " . Lägg upp detta ...på din logg i en timmaför att visa att du är emot BARNMISSHANDEL.

Allt den lilla pojken ville var att visa att han älskade sin mamma, och så slår hon ihjäl honom! Han hade inte gjort NÅGOT för att förtjäna det!! Så fruktansvärt jobbigt när sånt här händer.

Meneeee vad händer annars? Jag fördriver mina dagar genom att läsa en jevra massa "modebloggar" tillhörande 96:or, äta potatismos och dricka julmust. Inget mer med det.

Givande mail från SJ


Är det ett hotande mail? Som säger "DU?!?" som i "Oooh duuuu din jävel"? Eller är det ett medömkande mail? "men duuuu, inte ska du vara ledsen". Är det en kort dikt? I så fall, dåligt dikt. Emma Palm, lova mig att du aldrig blir poesiskrivare.
Jag vet inte. Vad tror ni?

Nu är framtiden här


Tänk på blodtrycket

Det är så jävla synd om mig. Har inte ätit sen lunch, potatismoset är fryst och jag tänker då faan inte värma det i micron. Någon sorts jävla värdighet har jag ju. Har sinnessjukt ont i halsen och lite feber och skolångest och helvetet!!
Idag har jag suttit i en och samma ställning. Den här, fast mer ihopsjunken.

Åt en liten bit av en 100%ig chokladkaka som jag köpte för 68 spänn. Typ det äckligaste jag smakat. Mamma Birkeros sa att det var bra för att den öppnade blodkärlen samt att den piggar upp. Det enda den gjorde mot mig var att aktivera mina spyrefelxer.

Imorgon ska jag vara hemma också. Och se på webbtv hela dagen.

Du är värkligen rolig på hel tid

Cissi tycker inte jag är rolig på heltid. Tur att Ellen gör det. Någon som uppskattar i alla fall.

Ps önskar att det fanns ett tillbehör till iPhone som skickar en liten elstöt via Wifi till ens kropp så fort det händer något, SÅ ATT MAN KAN VARA STÄNDIGT UPPDATERAD!!

En nyhet

Läser det här och tycker det är lite kul. Blir dock besvärad av sista frågan.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– En vit jul för mina barn!

 

Smygrasismen tar över.


Så jäääävla bra


Älskar Lill-Babs. Älskar bakrundskören. Hon sjunger så jävla bra. ÄLSKA!!

Gustaf det är bara du själv som tycker du är rolig


En variant: "Aha du är från Skåne? Jag trodde du inte var främlingsfientlig"

Härligt ord: Laxtrappa. Laxtrappapapapapapapa. Varför kom jag inte på det här på fars dag?

Firar 26 (tjugosex stycken, alltså ganska många jorå såatteeee) följare på bloggkoll genom att bestämma mig för att vara hemma imorgon. För mina lymfkörtlar i halsen sväller snart upp till pilatesbollstorlek.

Två saker jag vill:
1: Ha fler kontakter på Skype, jag vill ha lika många som på Facebook. Minst 421 styckent. Kan man koppla Skype till Facebook? Om man kan det, fasen vad gött. Om framtiden inte är så pass inflyttad, lägg till mig. "gustafbergendahl".

2: Ha fler följare på bloggkoll. Fölk mig på bloggkoll så kan jag följa dig om du säger vad din blogg heter :P :P :P Bloggkollskompisar pliz :P?

Pykniker


PYKNIKER

Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd

Jag hatar IKEA. Har försökt sätta upp en sängjävel hos pappa hur länge som helst och efter att ha skruvat fast fel bräda tre gånger åt olika håll inte ens blivit klar. HATA.

Idag hade jag spelprov. De sa att jag var duktig och att jag borde satsa på sången. Och att det var bra att jag fortsatte spela även fast det blev fel toner.

I mitt hushåll har vi en julfilt med en tomte på. Eller är det Christer Hellgren? Vad vet jag?

Drar en chill med Chrille.

Hur svenska folket ser på IKEA

Den genomsnittsliga svensken tänker så här när han ska köpa möbler:
"IKEA, det är ju så härligt svenskt! HE RE GUD vad svenskt IKEA är!! Och BILLIGT! Jag ÄLSKAR allt som är svenskt och billigt. Och att sätta ihop en garderob själv, hur svårt kan det vara?! Jag kan allt för jag är svensk. Om jag var 150 år äldre skulle jag inte ha några som helst problem med att ligga med Ingvar Kamprad."

Svensken tar sin volvo och åker till IKEA-varuhuset som är målat gult och blått, precis som den svenska flaggan han är så stolt över. Han köper sin älskade PAX och åker tillbaka till sitt radhus i förorten.

Väl hemma börjar han sätta ihop garderoben. Efter att ha brutit både tår och spånskivan som hela garderoben består av, får han ringa halva släkten för att få hjälp. Två och ett halvt dygn senare står garderoben äntligen klar. Familjen, som varken sovit, ätit eller druckit under hela monteringsperioden eftersom man måste stå och hålla upp alla delar som ännu inte blivit monterade med ben, pustar ut.
Svensken är mycket stolt och tänker fortsätta köpa IKEAs produkter eftersom det är så HÄRLIGT SVENSKT och BILLIGT. För det är det värt.

Potatis

Det finns fan slående likheter mellan pommes och potatisbullar. De är tillexempel båda gjora av potatis.

Tänk vad mycket man kan göra av potatis. Här kommer det jag kommer på i detta nu.
Potatisbullar, pommes, potatiskroketter, potatis i ugn, bakad potatis, räfflad potatis, potatischips, potatiskroketter, stripes, fish and chips-chips, vanlig kokt potatis, potatismos, pulverpotatismos pressad potatis,

Ps: Besvikelsen när pappa har köpt milkshake på Max och kommer hem utan sugrör är inte att leka med.

Jag kan göra en bechamlsauce till en lasagna utan att någon märker skillnad


Neutroner, isotoper och atommassor


Och det där andra som har med molekyler att göra som vi alla bara älskar!

Kolla en söndag

Idag har jag jobbat och tjänat fett med cash. Att jobba söndagar är det bästa som finns. Förhållandevis lite folk och ob-tillägg. Tog mig en tur ner i källaren och kollade hur det såg ut. Det var nästan det sjukaste jag sett. Kändes som att komma till medeltiden. Tänker då fan inte visa nå bilder med risk för att typ...få sparken, men det var råhäftigt.

Slutade jobba och åkte till Bräntis för att inviga Alfreds egengjorda kälke.

Fikade lite och lyssnade på jazz. Jazz är så jääääävla bra. Älska jazz. Charles Mingus dagen till ära.


Alfred gick upp för att åka första åket. Jag stannade i stugan och lyssnade på jazz.

Kollade fel på busstidtabellen och fick vänta i en timme på bussen. Men det var det värt. Nu kommer en anekdot.
Vi stod och väntade på bussen i godan ro då det kommer en kille i 14-15-16-års åldern. Vi tänkte inte mer på det och fortsatte prata. Killens mobil ringer och han svarar.
"Nää. Nej jag vill fan dö nu. Gör det något om jag tar självmord?"
Jag står med ryggen vänd mot honom och håller på att skratta ihjäl mig men döljer det väl.
Alfred säger "Ey polarn, gör det inte."
Killen säger med gråt i rösten "Vadå?"
Alfred säger "Ta inte självmord"
Killen säger "Okej..."
Killen fortsätter prata i telefon och säger "Nej men det är inte långt jag kan väl GÅ hem..." varpå han ställer sig upp och går ut i snön. Då ser vi att han inte har några skor. Han går runt i strumplästen mitt i vintern. Crazy world.
Det var det roligaste jag varit med om. Nästan.

Tog littna bilder.
Glad

Arg

Ledsen

Galen

Sängkammarblicken

Svärmorsdrömmen

Fierce



Allt lidande ÄR SNART SLUT

Idag var jag ute och gick en söndagspromenix. På vägen tillbaka mötte jag en ung kvinna. Kvinnan hade tom blick men log ändå och gav mig ett litet häfte.
Lam kvinna - Hej vill du ta det här?
Jag - Eh vad är det för något?
Lam kvinna - Några fina ord från bibeln.
Jag - Tack ska du ha lama kvinna!

I förgrunden ser vi två korgar, en är fylld med äpplen och den andra med pumpor. Runt om växer röda blommor. Ett mörkhyat par sitter på marken och skrattar. På ängen står en älg (inget mer med det). Längre bak på bilden kan vi se en svart häst som betar, och en blond flicka ridandes på en vit häst. I bakrunden ser vi också skog och ett snötäckt fjäll.
Vi läser texten "Allt lidande ÄR SNART SLUT". Värt att notera är också att de valt två olika typsnitt för de två textraderna.
Man märker alltså redan nu att det är ett riktigt proffs som gjort denna skapelse.

Det som står i texten, förutom en sjuk summa bibelcitat, är i princip att folk lider och att det var människans fel att vi lider. Men "Allt lidande ÄR SNART SLUT". Citat "Det är bara Gud som genom sitt styre kan ge oss frid, lycka, fullkomlig hälsa och evigt liv. Jehova kommer därför inte att tolerera ondskan och lidandet så länge till".

Ska gå med i Jehovas och få evigt liv (för Allt lidande ÄR SNART SLUT), BRB



En film


Mitt namn är Peter Jihde. Jag är Peter Jihde.

Min fredag i bild- och textformat

Allt började med en pokémon som tillhörde Cecilia.
Vi gick till vår vän Johanna i köket för att hämta en glasburk. (Ps älskar Johanna.) Alla mattanter var råtrevliga och vi fick till och med gå in i själva matlagningsdelen. Det var stort.

Vi fyllde burken med handsprit som jag mycket professionellt tattat från ett klassrum ett antal veckor innan.

Lade ned squardl i vätskan i hopp om att han äntligen skulle bli ren.

Tänkte att "Hmm detta var kul, hur kan vi dra det till sin spets?" Vi fick tag på grahamsmjöl. Vad vi gjorde med det är fortfarande hemligt.

Återkommer med upplösningen på denna fantastiska kreation.

Åkte till Ica maxi för att handla. Såg något av det sjukaste jag någonsin sett.
Det är en människa. Men den sitter liksom gömd i sin egen jacka. Det var allt häpnansväckande.

Åkte hem och gjorde tacos. Nora kom också. Konstaterade att kvalitén på årets idoler är sämst. Hata idol.


Två smarta saker jag aldrig skulle komma på

1. Att man kan scanna in skolfotot och sen skicka tillbaka det.
2. Att man kan ta med sig sin dator till biblioteket och föra över musik direkt från CD-skivorna till datorn.

Bägge sakerna är typ det smartaste jag hört. Det ska Alfred Sahlèn ha cred för.

Hur mitt liv ser ut varje dag

1. Vakna 
2. Skola
3. Åka hem
4. Se på tv och skypa med Cissi
5. Gå promenad
6. Äta
7. Skypa och sova

Tryck på repeat-knappen så har ni mitt liv. Älskar mitt liv. Älskar att ha rutiner. Älskar att levaaaaaaaaaa.

Post scriptum (PS) idag gick jag promenad med Sally. Kult med variation!! ds

Hallå jag har nu lärt mig att "ps" betyder "Post scriptum" men jag kan inte hitta vad "ds" betyder. När jag sökte på ds kom jag först till Danderyds sjukhus. Det var ju fel. Sen sökte jag på "ps ds" i samma sökruta. Då blev det helt plötsligt en porrsida av det hela. Alltså fel.
Vad betyder ds?

Det svarta godset



Fråga oss gärna om det svarta godset.

(J)h(u)ora


Jösses amalia!

Det utropade jag imorse när det var en decimeter snö utanför dörren. Jag älskar snö. Och plogbilar. När jag kom hem från skolan skottade jag tillsammans med min pensionerade polisgranne. Vi fick som en far-och-son relation. Det var magiskt.

Annars har det inte hänt så mycket. Ligger efter i matten, måste fixa prao osv. Det gamla vanliga!
Imorgon ska jag och Alfred joura. Vilket betyder en hel dag bestående av relaxiation. Det blir asfett.

NU: Gå en vinterpromenix längs älven för att riktigt insupa stämingen av vinter i mina lungor.
SEN: Fullborda mitt nya liv som emo genom att lyssna på kevlarsjäl och skada mig själv DJUPT.

Seriösa/oseriösa mail jag skickat



Ni får själva avgöra vilket som var seriöst och vilket som inte var det.

Jätte fin dikt jag hitt ade på inter net

vill inte säga någonting
vill att du ska inse
vill att du ska förstå
vill att du ska mena det

jag vill inte säga någonting eftersom jag tycker att du borde inse det själv, såna saker är en självklarhet.
Det betyder mer än du tror och det är småsaker jag behöver

om jag skulle säga någonting så skulle du göra det..
men då skulle jag inte ta emot det,
för då skulle det kännas påtvingat och omenat

Till cissi

Om man någon gång skulle få tråkigt på en allmän toalett

På många offentliga toaletter där den hygieniska standarden är lägre än lägst finns det ofta någon typ av vätska på golvet. Istället för att tänka att det är äckligt kan man göra det till en lek. Leken heter "Vatten eller kiss".
Det går ut på att man genom sina olika sinnen ska lista ut om det är vatten eller kiss på golvet. Om det luktar äckligt är det för det mesta kiss. Klibbar det mot skorna, är det med största sannolikhet också kiss. Har vätskan däremot en luktfri doft och det plaskar mer än det klibbar, är det förmodligen vatten.

Hopp och lek!

Värda mobilbilder jag tagit den senaste veckan

Drog en chill på Tommy Alms icaaffär i Skellefteå. Mycket trevligt.

Gjorde ett konstverk på Max till kulturlovets ära.

Konstaterade att tass-salvan hörde hemma på djuravdelningen, men att det går lika bra att ha på läpparna. Om man är dum i huvve. Inga namn nämnda.


Grillade marshmallows över öppen brödrost, kunde inte blivit mer perfekta. Älskar att leva på 2000-talet.

"Ska ni med till kapellet och sova?"
"Ja, fan vad roligt! Vi tänder alla ljus och bäddar med massa kuddar och täcken!"
10 minuter senare:
"Hallå vi går in  nu, ni kan ju stanna om ni vill."
Tack.


Nora och Flizan!!

Gick till ÖB och köpte godis och sen till Nora och åt hittepå-tacos. Mycket gött.

Återträff på Norrbyskär


Visst händer det, jag tänker på dig ibland

Jag har haft ett sådant fruktansvärt fint lov. Känns så jävla konstigt att inte ha massa folk omkring sig. Lite som det kändes efter konfirmationslägret i somras.
Efter att ha varit utan dator, facebook och allt som har med det att göra har min teknikpepp på riktigt stannat av. Har liksom inget sug efter att sitta vid datorn. Det kommer nog tillbaka. Typ nu.
Stina, Flizan och Hanna åkte hem igår, Cissi åkte hem till Brysselland i morse. Såatteeeeee, vad gör man nu?

Bilder jag glömt ladda upp:
Kluvet eller inte? Det är det som är frågan.

Sinnessjukt vacker.



*gänget*


En vecka i bilder!!

Hej. Den här veckan har varit ashärlig, har haft samma frihetskänsla som man har på sommarlovet. Asgött.

Åkte till Gammlia och tittade på konst. Lärde mig att måndagar är internationella-stängda-muséet-deagen men att om man ber snällt får man komma in ändå.


Chillade på en brandtrapp och på Schmäck.

Åkte till Skellefteå och hälsade på P-G och Barbro.

Vaknade sinnessjukt tidigt och mötte Flizan på tågstationen. Cissi åt en räkmacka. Klockan halv sju. Inget mer med det.

Hanna och Stina kom hit från Stockholm, mycket trevligt!

Spanar lite på grannen. Som var halvnaken.

Ikväll ska vi åka på Norrbyskär och ha återträff med konfan. Det blir intressant. Och kult. Har lite ångest för att jag inte fixat någon som jag jobba istället för mig imorgon. Vill någon diska? Ring mig. HEJDÅ!!

RSS 2.0