Morgonens WIN

Att Morgonpasset läste mitt sms!!! Mvh glad över småsaker


Hälsningar från skogen i bildform


Jag och 2 favoritlukter

1: brasan
2: clementinen
Slut på lista


Bästa med att hela familjen har iPhone:

Kan facetimea och gruppsmsa med alla!! Tjoho!


En måndagslista

BRUKAR DU KOMMA I TID:

Ja alltid. Har försovit mig en enda gång på hela gymnasiet och det var när hela skolan (utom IB typ) fick göra ett test där man fick se hur man påverkades av sina alkoholvanor.......så ledsen att jag försov mig just den dagen!!
HAR DU BRA KONDITION:
Alltså på en skala från 0-5 där 0 är ingen alls och 5 är asbra skulle jag säga.....2,3. Cyklar ändå varje dag till skolan och går ganska ofta och springer nu och då så ja. Det är inget jag tänker på så mycket.
NÄR BLEV DU FOTAD
SENAST:
Av mig sjäv igår i skogen. Av någon annan: typ höstmys av någon kamerakåt djävul!!
 HUR KÄNNER DU DIG NU:
Ganska harmonisk pga många saker. Tog en stol och satte mig på älven i solen ett tag och det var skönt. -2.5°C ute och har dessutom gått nästan en mil idag. Älskar att vara i Saxnäs och det har varit fint väder alla dagar. I morgon ska det snöa. Har ganska bra hy. Äter pepparkakor och dricker kaffe ur finkoppen. Gott! Skål!
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:
Oj fan, har ingen aning. Är ganska duktig på att variera kulör faktiskt! Nä på riktigt så vet jag inte!
KAN DU LAGA MAT:
Jag är nog övre medelklass när det gäller matlagning. Jag är duktigare på att göra kaffe och baka bröd, och jag tänkte ha fokus på det nu i några år och sen börja laga mat på riktigt. Mvh har hela livet utstakat vid sjutton års ålder
VAD PLUGGAR DU:
Mandolinen svarade så här: "Jag pluggar musik på midgård och det är ungefär det bästa beslutet jag tagit i mitt 17åriga liv. Satan vad jag trivs!!!!!!!!!!!" Ungefär så är det för mig, fast man får byta ut "bästa" mot "sämsta" och "trivs" till "vantrivs"................................... NÄ DET ÄR inte riktigt så dramatiskt, älskar ju alla klassisarna (it's I true love u all <3 <3 <3) och även skolan är jättebra men skulle hellre gått något där man inte skulle behöva läsa musikteori tex. Men jag trivs jättebra i klassen och på skolan, det är bara ämnena jag har lite problems med!
BLIR DU BRA PÅ
KORT:
Skolfotot blev perfekt, är SÅ nöjd med det. Ser lagomt dryg/cool/fabulous ut där. Annars beror det mycket på hyn (alltså denna eviga hyfråga!!!!!!) pga att den speglar hela självförtroendet.........
NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
När jag såg andra avsnittet av torka aldrig tårar utan handskar. Grät inte på tredje pga trötthet, ilska på mami och kände inte för att gråta ba... Men två av tre avsnitt är ändå mer än hälften!!
VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:
Nä, jag önskar att jag grät oftare pga gråter kanske två eller tre gånger per år. Hoppas på att öka detta i framtiden till åtminstonde en gång/kvartal men återkommer huruvida jag lyckar eller inte i nästa årsrapport om detta ämne
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
aaaaa den va SJUKT galen va i Sorsele på gaaaaaalnaaste fekken i mitt liv :P :P så kul snygga brudar snabba bilar fett soft nice chill
DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:
Cappuccino. Morgoncappuccinon är den viktigaste vätskan på morgonen och i livet pga är annars ej funktionabel.
ÄR DU NYTTIG:
Ganska. Har många bättningspunkter men vad tusan man måste få leva lite!!
HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT
JOBB:
Blir ibland anklagad att jag har/har haft för många jobb. Ska räkna upp alla nu.
1: I slutet av sommaren 2010 var jag 15,5 år och började jobba på Schmäck efter att ha praoat där innan. Min syster Agnes jobbade också där och det i kombination med att jag hade varit duktig på praoen ledde till att jag fick det jobbet. Grattis till Schmäck för jag var fan djävulskt duktig för att vara så pass ung. I alla fall, där jobbade jag till och med mars, 2012...
2: ...för i mars 2012 började jag jobba på mitt nuvarande jobb, Costas i Umeå. Där trivs jag som fisken i vattnen och jobbar varannan helg, fredag och lördag kväll. Kom dit, det blir kul!
3: Också har jag extraknäckt på 118800 några pass på ett sätt jag kan återkomma till när det är preskriberat...
4. ... och också sommarjobbat på Hemgården i Umeå, ett äldreboende. Det var fint, hoppas på att få jobb där någon gång i framtiden kanske.
5: Just det, har också "jobbat" på KFUM. Eller det är ju ideellt men man får typ 50 kr/dag + resebidrag och jobbar man några veckor blir det lite klirr i kassan.¨

6: Just det hade ett jobb en gång som glassclown på caféet som ligger i Hippologum. Det var även det sjukaste jag gjort i hela mitt liv = kom därför aldrig tillbaka dit.
Totalt: Två riktiga jobb, ett jobb som jag själv inte stod som anställd på, ett jobb som kommunen lade i mitt knä, ett jobb på en ideell ö och ett jävla hippiejobb.
ÄR DU BLYG:
Nej det kan jag inte säga. Fast ibland orkar jag inte prata med människor, men det är inte för att jag är byg utan ofta av andra anledningar. Ibland önskar jag att jag höll käften lite oftare.
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
08:00, för att jag hade gjort ett schema för dagen med olika skolämnen men istället för att göra etik gör jag denna lista pga mycket roligare!! Har ändå ingen panik i något ämne, utan jobbar mest i hopp om att inte få panik i ämnena för att jag är så duktig och har en sådan självkontroll... eller hur d nu va :P
VILKET TV-SPEL
SPELADE DU SENAST:
Spelar inte TV-spel, jobbar inte så.
VILKET TV-SPEL ÄR DITT
FAVORITSPEL?


Hörde du mig inte????? Spelar inte TV-spel, det är slöseri på tid! Tid man kunde ha lärt sig något vettigt!! (Alltså lyssna på P3 eller kolla på prgram från UR-play!!!)
HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT
DU SKA BLI FULL?
Tre glas vin från Gustaf-glaset, sen är jag i gång! Gustaf-glaset är min nya festföljeslagare, och det är ett glas som det står "Gustaf" och så är det kattassavtryck på det eftersom det syftar på katten Gustaf. Bästa glaset. OBS är inte på fest så ofta, men att vara full kan vara kul ibland. Alkohol och tacos är ganska likt för mig på det sättet. Har jag inte ätit tacos på länge resulterar det i ett OTROLIGT sug efter denna magiska maträtt. Samma sätt är det med att vara full, har jag inte varit full på länge blir jag taggad på att vara det. Eftersom jag jobbar varannan helg har jag i princip blivit ofrivillig nykterist på senaste tiden, och det är ganska gött!
HAR DU SPYTT OFFENTLIGT?
Nej. Det har jag ej.
JAG SOVER:
ensam :/ :/ :/ och med två täcken och fyra kuddar allt som oftast.
VAD SA DU
SENAST?
Har inte pratat med någon idag pga ensam i en skog så kanske något jag mumlat för mig själv eller sjungit med i en låt vad vet jag
VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?

Japp, trästock. Det var... som jag förväntade mig av en festival i norrland. Nog sagt om det.
VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:
Agnes tror jag. Det är bra. Hon är bra. Anledningen att jag ringer henne är väl att jag vet att hon också har varit arg och ledsen någon gång i det förflutna och att hon vet hur man ska hantera det, på något vis.
VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:
Ingenting tror jag. Är ganska nöjd. Kanske sällskap i skogen, det hade varit kul men sällskap får jag ju när jag kommer hem sååååååååååå allt är ok!
HAR DU SNYGGA SKOR:
Har två par converse, ett par svarta jobbskor och ett par springskor. Inga av dem är särskilt snygga.
VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
Kanske sjöng något, vet inte!
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
Nej, är ju inte hemma!!
 
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
Hoppas inte, för det skulle vara hemskt konstigt om någon brutit sig in i lägenheten för att sova i den.
HAR DU
KÖRKORT:
Nej, men förhoppningsvis har jag det den 26:e februari 2013!
ÄR DU ENSAM NU?
 Jajamen!
VAD SER DU FRAM EMOT
MEST DENNA VECKA?
De sista dagarna här, jobb på fredag och lördag samt hela livets liv.

Ditt livs tips

Jaha jag har tydligen levt en livslång livslögn hela min dryga 17,5 års livslängd och ätit risifrutti DIREKT från kylen men den är SÅ mycket godare när den är näst intill rumstemp!! Krämig och härlig. Prova!!


Fler bilder jag tagit med min proffskamera idag

Som ni utan instagram kan titta på!! Vill också be om ursäkt för att jag spammat era instagramflöden till dess milda grad idag.............. Skoja vill inte alls be om ursäkt tycker ni att det blir för mycket får ni väl ta och avfölja mig!!!!!!!!!


Hallå!! HALLÅÅÅÅÅ!!

                                Vill du vakna till en vy som denna?

Och ha en vy som denna på eftermiddagen?

Kom hit då!! Det tar drygt fyra timmar med buss från Umeå, i princip ett stenkast! Alltså på riktigt, vem du än är, kom hit! Det blir kul! Kul! Ring innan så jag vet! Fint! Hejdå!


har varit mindfuckad hela dagen

Drömde en dröm i natt har fan varit i den drömmen hela dagen och det är så fruktansvärt underligt att leva i en bubbla av konstighet!!!! Brukar aldrig vara i såna här......psykosdrömlägenpådagen but still here I am :(
 
Också en grej jag tänkt på: Visst drömmer alla mer när det är fullmåne eller som det är nu, nästan fullmåne? Det gör i alla fall jag, och alltid när det är det hör jag om andra som drömt grejer.
 

Tre roliga spontana matterelaterade saker som hänt den senaste tiden

1: Annie petade på mig och uppmärksammade att jag utan att ha vetat om det skrivit mitt namn i ett mattetal!!! Så kul!!!
2: Sen kom mitt namn i en uppgift på riktigt där jag räknar ut bensinförbrukning på min framtida gamla bil.
3: Hade köpt bulle och kaffe i kaffan och när jag slår upp boken vad är där om inte: BULLE Å KAFFE!!!!!!!

Tänk vad kul livet är ändå så satans mysigt och härligt!!

Ps: Vill att: alla tar med sig dessa tidigare nämnda ord ut i livet och bara.......lever


En kul grej som hände idag

Reflektioner:
1: Missbrukar ord som chill, soft, nice.
2: Glad över att Bo Kaspers nämndes.
3: "Hantera koskälla" var ett kul verb


Brr indeed Siri


Gully

FaceTime med frallan allvarligt dör


PluggapåNK

NK än så länge: Gubbarna som har ett reserverat bord eftersom de har fikat här så ofta under flera års tid har fikat och klarat av följande ämnen: Julas motorsågar för 695 kr, takskottning, armeringsjärn, uppsättningen med trädfällarsaker för 1500 på K-rauta och kroppsliga åkommor. Min förra sånglärare Anders har kommit och gått. Tanten i orange mössa framför mig tittar spänt ut genom fönstret. Själv har jag köpt kaffe x2 samt fika och fått klart två engelskauppgifter. På fredag åker jag till Saxnäs, bort från skolan, halloweenfester och prestationsångest. Gott.


Har druckit kaffe kommer aldri somna

Var på baristakurs i kväll. För andra gången. Så kan det gå när man jobbar på ett så bra ställe som jag gör! Jag trivs så himla bra på mitt jobb kom jag på nyss. Vilket privilegium ändå!!


Visa mig en sekt

I morse var det snö ute. Jag vill helst för alltid ligga i kallhålet med kragen över huvudet. Orkar inte denna vecka, denna vecka är sämst!!


Nu mår man

Alltså solen!! alltså!!


Hemvägen

Idag har jag varit i skolan i drygt sju timmar och jobbat nio. Idag var en bra dag. God natt.


Höst

Går på promenad i färskt svall och höstfärger, både i landskapet och på mig själv. Andas lite. Som man gör. ~Tar vara på de små stunderna i lifet~ så att säga.
Nu ligger jag till exempel i en båt och blickar ut över älven. Gott så. Skolarbetena börjar lugna ner sig och livet återvänder. Flyttfåglarna flyttar söderut medan jag stannar i ett Umeå som bara blir mörkare och mörkare. Så kan det vara. Och det måste inte vara dåligt heller.

I kväll ska jag köra lite och i morgon: skola och jobba.

 


Morgon 18 oktober 2012

1: myser med världens fulaste minikänguru och 2: svallets nya skrud i dagsljus.


Tacos

Åt livets föda med Mimmi idag. Tacos är nog ändå min favoritmat, love it so much:P också: kallt i morse. Slut på info!!


klippte svallet

hej ser ut som en liten liten liten pojke på tre och ett halvt år :))))))))

Mami och papi

90-talet hälsar


Svar del......tre eller fyra kanske

Barnbok, barnsång/-musik och barnfilm som du särskilt minns, och har de haft någon påverkan på dig på något sätt? Jaa vilka att välja? Doktor Dentista, Max-serien och När det blåser på månen. Fast det handlar mycket om hur den som läser berättar. Mina föräldrar var duktiga på att förställa sina röster och gå in i olika karaktärer som ofta var hysteriskt roliga, så det beror i mångt och mycket på det!

vad gillar du bäst ringa eller smsa?
Smsa tror jag. Ringa när man behöver svar på något snabbt eller är trött men annars tycker jag det är kul att smsa.

om ditt liv skulle göras till en bok vad skulle titeln vara? Har ju ej levat klart mitt liv men om jag skulel tvingas att skriva mina memoarer idag skulle den ha titeln......."En deppig historia".............:/:( Nä skoja, jag vet inte är inte bra på detta med böcker
vilken är den snyggaste tjejen och den snyggaste killen du vet?
Det varierar ju men han just nu: han som spelar Rasmus i Tårka aldrig tårar utan handskar är djävulkst fin. Favoritbrudar genom åren har varit: Emma Watson och Ellen Page. Det är många små detaljer som spelar in IRL tycker jag.

1.     Vilken är din favoritfrukt? Clementin!!! Eller a den man äter på djuuulen!! Fast bara när de är söta och fuktiga och ej torra
2. Gillar historia-Karin dig trots "incidenten"? Haha kan ju förklara för alla vad Mando menar med "incidenten". För att göra en lång historia kort: när vi hade typ klassdag sprang jag ner min forna historialärare som också är min nuvarande etiklärare. Alltså jag sprang in i henne snabbt varpå hon flög ner på marken och blev chockad. Jag blev också chockad. Är fortfarande chockad. Men hon gillar mig hoppas jag, det blev om inte annat en historia att berätta för barnbarnen! Fick också A på genusuppgiften av henne så det tar jag som att det är bra mellan oss!
3. Vad vill du döpa dina barn? Siri, Helmer, Signe, Greta, Johan, Helge. Engelbrektsson ska de heta i efternamn.
4. Vad är hemligheten bakom ett gött surdegsbröd? En bra surdeg såklart!! Mogen och fräsch ska den va!
5. Vad vill du bli när du blir stor? Tankar jag har: Barista, egen företagare, taxichaufför, lastbilschaufför, jobba i butik, bagare, lärare eller något annat (alltså vinna X-factor :P :P). Vill prova på många olika yrken och inte bestämma mig för något. 
6. Har du några tvångstankar? Nej det tror jag inte. I så fall min morgonrutin som är stark inarbetad och inte får rubbas. mvh aspergerkillen
7. Har du några fobier? Är djävulskt rädd för spindlar, annars: nej
8. Om du fick resa vart som helst i denna stund, var skulle du åka? Ett varmt land i fjärran land.
9. Vilka är dina topp 5 favoritbloggar? Oj, har fan inga. Några jag tycker är bra (utan inbördes ordning) är Ellens, Linnéas, Elins, Mandos, Karins, Kajsas, Olivias, Cis, Noras, Elins och Sviskonens och alla andra bloggar jag följer på bloglovin!! (orkade inte länka mer för det var DRYGT men ni vet vilka ni e ;) ;) ska också börja läsa tumblrbloggar hade jag tänkt!!
10. Vem kan segla förutan vind?
Jag kan segla förutan vind! Dessutom kan jag ro utan åror men ej skiljas från vännen min utan att fälla tårar så det är fett drygt :(((


Torka aldrig tårar

Grät i sedvanlig ordning som ett litet barn, det är fan ett skämt hur mycket den serien berör. Om du inte sett den, se den. Har aldrig rekommenderat något så mycket som jag rekommenderar detta.


Fashion har flyttat in

Poncho.


SCUM

Har just sett SCUM-manifestet och dessutom spelat in ett klipp där jag hypar det så att fler killar ska gå. Haxade också in mig på teaterelevernas samtal med Andrea Edwards och var där i ytterligare typ en och en halv timme. har så mycket info i huvudet och måste verkligen sova också och har inte gjort klart kulturhistorian eller lärt mig trumkompet som jag skulle ha gjort och åååååååååååååå god natt
 

Din mormor!!!


Jaha

Idag på idrotten sprang jag in i någon i min klass och nu har jag så jävla ont i knät och i ljumskarna pga träningsvärk plus massa små sår på händerna bland många andra ett som är mitt på pekfingerleden så det går upp så fort jag böjer på det så ont och så drygt!!! Kom i alla fall just hem från Flizan där vi såg film och konstaterade att vi alla mer eller mindre kan se ut som ngn i backstreet boys


Svar del 3

om du fick göra exakt vad du ville just exakt nu, vad skulle det då vara?Jag skulle ha gått klart skolan, skaffat ett jobb som jag trivs med och ha egen lägenhet inredd efter mig och min kärestas kombinerade önskemål, kanske skaffa ett husdjur, dricka öl och vara fit samtidigt och helt enkelt ha ett liv som jag är nöjd med. ps menar inte att jag är asonöjd med mitt nuvarande men är lite less på vardagen just nu

vilken är den bästa låten just nu?Någon med Deportees, är inne i en sådan liten period. The doctor in me kanske, eller någon annan since they are all gold
När (?!) ska du byta namn till Gustaf von Bergendahl egentligen?
Haha åh jag vet inte, snart hoppas jag. Eller när jag blir ekonomiskt oberoende. I samband med det!!

Hur beter du dig med hänsyn till dom könsroller som finns i samhället? Tänker du på andras och ditt eget beteende utifrån det ofta?
Alltså allt som alla säger går genom ett litet genusfilter i hjärnan som fångar upp smutsen som eventuellt finns i hens uttalande och om jag tycker att det är värt att påpeka gör jag det, men jag ser till att välja mina strider väl. Det mest centrala jag tänker på är att försöka att inte bete mig svinigt mot både kvinnor och män. Sen försöker jag få trångsynta människor i min närhet att vara mer vidsynta. Sen tror jag att jag tack vare att jag och de jag umgås med är så smarta och medvetna om genusrelaterade fakta, hamnar vi i en liten jämställdhetsbubbla och inte ser hur pissigt det är på andra ställen. Så är det i alla fall för mig.

Vad gör dig knäsvag? När någon berättar om när de gjorde illa sig på ett brutalt sätt, alltså typ om man fick fingret avkapat eller armen avsliten osv. Eller ja, ofta när jag själv kan relatera till en stark kroppslig smärta blir jag ofta det.
Brukar du ha ångest? om ja, vilka är de vanligaste orsakerna? Det skulle i så fall vara för skolan. Eller att jag tänker att jag för alltid kommer vara ensam och att alla hatar mig. Det tänker jag: ibland men sen slutar jag upp att vara patetisk och ynklig och börjar vara awesome istället (skyller denna HIMYM-referens på att jag tittar på det i detta nu samtidigt som jag gör det här (för egentligen tycker jag inte ens om det så mycket))
Vad skrämmer dig som mest?
Det skulle väl vara samma svar som på ovanstående frågor. Eller det beror på hur man ser det, från ett personligt egoistiskt perspektiv är det samma svar som ovanstående svar. Om man istället tittar på det i ett större perspektiv är det andra saker som skrämmer mig. Tex: global uppvärmning, människor som Per Ström och kärnkraft. 


Förändringar i läggan den senaste tiden

Har fixat lite!! Satte upp stringisen och fixade fina gardiner, tog bort skrivbordet och ersatte med en bänk som även fungerar som tvättkorg. Sen köpte jag en Apple TV så man kan streama direkt från sin iPhone, iPad eller MacBook till TV:n! Dels bild men även ljud i form av musik. Köpte en sladd så ljudet går ut till ljudsystemet och inte till TV:n. Hämtade högtalare hos pappa så nu har jag 4.1-ljud och allt är så BRA OCH COOLT OCH TRÅDLÖST. Med vänlig hälsning, pinsamt fascinerad av detta


sluta vara så känsli då :(((

Såg just Torka aldrig tårar utan handskar och det slutade med: gråt. Så jävla fin. Så jävla sorglig att jag dör. Börjar fan gråta bara jag tänker på den. Har du inte sett den, gör det om du vill gråta lite och se ut så här efteråt. aa. gör det.
ps tänkte fortsätta vara så här *in touch* med mitt känsloliv för det är nyttigt

Känner så här

inför att grannarna har dunderfekke och därmed förhindrar min nattsömn. När jag cyklade hem från jobbet i nattens regnoväder hade jag så klart regnkläder på mig fast som är alldeles för stora vilket resulterar i att = ser ut att i runda slängar väga 150 kg och så kom jag in i trapphuset svettig och osexy och så sitter två ynglingar i trappen och tittar storögt på mig. En av dem skrattar till. "Fashion har flyttat in, yeeeaaaah" säger jag lugnt. That sure shut hen up!!!!!!!!! Kanske går ner underkläder snart och skriker åt dem vissa har faktiskt ett arbeta att närvara på i morgon också bitches bitches bitches. Men nu: duscha av mig svettlagr1


Så. Jävla. Trött.

Cyklade just från skolan i spöregn och är hungrig som ALDRIG FÖRR och börjar jobba om en timme åååååååååååååh



*slut på klag för idag*


vad hände vad vad vad

Började alltså just gråta på lektionen. Inget mer med det elr jo varför e jag så emotionell idag vad är grejen
 
 

funderar förresten

på att skaffa en ny insta som cissi gjorde. Som är privat i hopp om att komma bort från hetsen att få många likes. Gör det i samband med att jag får nya tellen!!!!

dålia dålia jävla liv dåli

Idag är en dålig dag. Precis som alla torsdagar är. Cyklade till skolan i regn (precis som alla torsdagar) för att plugga matte 8:25 även fast jag börjar 10:10. Precis som alla torsdagar. Den bra matteläraren var upptagen, precis som alla torsdagmorgnar och jag fick nöja mig med hen som förklarar så hetsigt och oförståeligt, precis som alla andra torsdagsmorgnar. Därför sitter jag nu ensam i skolans mörkaste vrå, dricker kaffe och äter delicato. Fick några uppmuntrande ord av städerskan när vi pratade lite. "Idag är en dålig dag" sa jag. "Då kan den bara bli bättre", sa hon. Ja. Så är det väl. Lyssnar på gamla kentlåtar och vill inte va här :(((((((( /gnällisnr1
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon bröden

Brödna fick sova sig stora på bally i natt


Skolfotot!!!!!

1: Jag och Cis - flådigt
2: Vibjörn - roligaste någonsin


Svar del 2

Vilken är den snyggaste piercingen? (Du får inte välja i öron!) Alltså det var ett evigt prat om detta sk piercingar. Om man passar bra i det är medusa fint. Så länge man trivs själv i sin piercing är allt fine.

Vart vill du bo när du blir stor?Är nog rätt Sverigekär. Är 90% säker på att jag kommer flytta till Stockholm efter gymnasiet och förmodligen blir jag kvar där. Det är ju jättesvårt att veta nu vad som händer sen. Är öppen som fan för att prova att bo utomlands men vill ändå ha en fast punkt i Sverige. Om jag fick välja geografisk plats i Svea rike skulle jag välja Malmö för 1: varmare 2: längre sommar 3: nära till *kontinenten* fast jag älskar ju Sorsele och norrland sitt lilla egna illa vis. Summa sumarum: Jag skulle välja att äta kakan och ha kvar den, men samtidigt prova en utländsk kaka och se om den var god.
5 favoritkillnamn? Gustaf tycker jag är fint. Är extremt självgod.......:/ Johan också. Victor med c. Jonas. Carl. Med c. Har svårt att komma på bra killnamn, det är också svårt att inte koppla ihop namn och människor.
Vill du käka middag med mig i veckan? Klart jag vill!! Hos dig eller mig Kakis? Ska baka på onsdag, gå på opera på torsdag och så jobbar jag fredag och lördag...... Kanske nästa vecka istället?
Vilken är din favoritfilm? Mulan. Alltså en stående film i mitt liv <3
Vilken artist/band är det bästa?   Just nu: Jens Lekman.

vilken färg är din tandborste? 

Varför är du sämst?Jaha då kom frågan ändå :(((( Tycker ja e duktig på vissa saker ändå men alltså....aaa...

Är det sant som ryktet säger att du är bög? Alltså NEJär inte det men spelar det någon roll maja gör det det ELLER jävla människoHATARE

Vad vill du göra efter gymnasiet? Jobba på Costas som barista, tjänna kossing och ut och resa i världen med friends taggar det ska bli kul. Sen flytta till Sthlm och betala hyra med oexisterande pengar = behöva sälja drugs under s:t eriksbron


GLÄDJE

Min telefon har lämnats till postis kommer alltså förmodligen få den innan veckans slut!!!!!! Aaaaaaaaaah!!!! Blir så här GLA!!!! Ps idag är annars en dag av acne och lockigt hår pga 250%s luftfuktighet. Life!! Efter skolan ska jag o Cissi till mediamarkt!!


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

 

Fick ett gott gensvar på frågestunden så jag tänkte att jag delar upp det i....mer än ett inlägg i alla fall. Håll till godo!

 

har du provat på att vara vegan någon gång och hur gick det? Alltså när Karin, Ebba och Ebba skulle försöka lovade jag att också försöka. Jag provade i ungefär en dag men sen blev suget efter ost och komjölk allt för stort och jag avbröt. Jag äter ekologiskt i så lång utsträckning som möjligt och är nog nöjd så. Det viktigaste är att man inte ska ha skuldkänslor hela tiden, och ska man vara vegan ska man vara det för sin egen skull.
favoritserie? Detta blir ju skitpinsamt men jag tycker nog bäst om Simpsons (och Family Guy ibland). Är jag en stereotypisk kille som gillar vapen på nio bast? Ja, förmodligen. Nä men Simpsons har följt med sen barnsben och de nya avsnitten med lite mer finurlig humor är fan nice. (Family guy skäms jag över att gilla pga kvinnohat och bajshumor men ibland kan det vara roligt trots detta)
om du skulle tatuera vad och var skulle det ha varit? Något litet, finurligt och genomtänkt som jag vet att jag kan stå för hela mitt liv.
din förebild och varför? Har så många förebilder och människor jag ser upp till. Min farbror, min morbror, folk som engagerar sig i bra saker, folk som har coola jobb, bra människor.
vilken SKILL skulle du vilja ha (som du ej har nuuu) och varför? Hade gärna varit jävligt duktig på att göra kaffe, bli jävligt kunnig om kaffe och kuna GLÄNSA i samtilga offentliga sammanhang. Bli finsmakare hade varit soft. Vinkännare. Hade varit coolt.

tycker du att ögonbrynspiercing är snyggt? Alltså. Det beror ju såklart på om man passar i det. Har svårt att se mig själv i det. Mvh bitter pensionär mot ansiktsskrot och kroppsfärg
vad vill du bli när du blir stor? Något socialt, roligt och givande. Starta eget café tror jag skulle vara kul.
vem i brokeback mountain är snyggast, heath ledger eller jake gyllenhaal? Heath Ledger måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag söndag alltså ALLA dagar i veckan. Är en sucker för Heath. RIP.

säg ett band du skäms för att du gillar.Hade detta varit för tre år sedan hade jag sagt Kent. Nu: osäker. Har ju hoppat ner i mainstreampoolen och badar i detta nu med alla andra intetsägande P3-lyssnare och har därmed bara börjat lyssna på musiken där. Senast var det nog Tommy Körberg jag inte ville att folk skulle se att jag lyssnade på på Spotify.

Vad är ditt favoritbröd och varför? Detta e det beste bröd. Det är även det brödet som Nisses konditori bakar. Frukt, nötter, surdeg och mjöl i en gudomlig kombo. Prova!!

 


RSS 2.0