Kolla en emoblogg

Folk tänker alldeles för mycket. Om alla bara skulle ta det lite mer chill skulle folk vara gladare. Allt löser sig. Och det är sant. Sjukt sant. Vad som än händer, så går livet vidare och allt går över. Sluta fundera över vad du vill, vad du vill uppnå i livet och om vem som vinner Talang 2010. Mitt budskap till världen, chillaxa och tänk inte så överjävla mycket. Så, då var det avklarat. Ska härmed sluta skriva djupa saker, det sista jag vill är att det bara ska vara massa inlägg om hur livet fungerar. Fucking hatar såna bloggar. Och såna som har rubriker som "My heart is still beating even though you're not here" alternativt "Even on the darkest days i want to break free". Om du nu har en emoblogg och slut på emorubriker, varsågod. Färskt ur min röv.

Jag spelar Klubbland och ba myser. Jag älskar att sjunga högt. Och falskt ibland. Bästa jag vet. Alltså så högt/fult att min familj undrar vad fan jag håller på med, och undrar hurvida jag är seriös eller inte. Äger. Nej, nu ska jag lyssna på Timo och sova. Fan vad indie jag är.

Alltså jag är typ sugen på glass



Alltså, Cis var också med men inte på bilderna. Var i alla fall på Station och firade Tobaksfira dagen. Woopidoo jävla påhitt.

Kalla mig Gutte

Nu har jag städat klart! Fyndade två hårsnoddar i min säng, den som känner sig träffad känner sig träffad. Tänkte häva mig lite, borsta tänderna sen sova. Ngang det bästa jag vet är när jag har haft många besökare här. Seriöst asfett.
Jag tror att jag uppdaterar för ofta. Ska sluta med det. Sen. OBS komemr gamla bilder på min klass snart. När jag orkar ladda upp. Nighty.

OBS varför tror folk att jag kopierade texten med I- eller U-landsproblem från någon annan sida?! Allt jag skriver här kommer direkt från mitt hjärta, eller ur min röv. Kanske lite av båda. En salig blandning.

Ett problem relaterat till escobar

Eftersom ingen annan än jag har lyssnat på alla avsnitt av radioprogrammet Pang Prego, så är det många av mina rubriker ni aldrig kommer förstå.

Jag har börjat blanda ihop i- och u-länder på sista tiden. Vad är ett I-landsproblem? Och vad är ett U-landsproblem? Här kommer några exempel om du också har problem med att hålla dessa problem isär.

Att behöva cykla till skolan? I-landsproblem.
Att inte ha någon cykel? U-landsproblem.

Att inte veta vad man ska ha på sig? I-landsproblem.
Att inte ha några kläder alls? U-landsproblem.

Att ha en ful vibrationssignal? I-landsproblem.
Att inte ha någon mobil? U-landsproblem.

Att ens iPod får slut på batteri? I-landsproblem.
Att ens didgeridoo bryts av på mitten? U-landsproblem.

En DIDGERIDOO för dom som inte fattar.

Att inte veta skillnaden på I- och U-landsproblem? Ett problem relaterat till Escobar.
Tack för mig.

Hävstång, check


Nu i en dörröppning nära mig.

Hej hej hej hej hej

Jag har inget roligt att skriva. Kanske kan hitta en rolig bild.

Googla rolig bild och det här kommer upp. Va fan?


Så. Den var roligare. Ett grönsaksansikte. Varsevarse.

Joråsåatteeee.... Ha det bra.

Kolla en köttbulle



Fan kriminellt vad snygg jag har varit. OBS lögn.
Jag har så sjukt många bilder på våran klass från typ femman/sexan. Om det finns ett allmänt intresse av att se dom, säg till!

Hej pensionärer

Då jag fått klagomål över mina kraftutryck/svordomar, skall jag nu skriva detta inlägg helt utan glåpord.

Upphörde att sova klockan sju, omotiverat att jag vaknade den tidiga timma då jag tänkt vara försänkt i sömn ytterliggare några timmar alldenstund jag planerat befinna mig i grundskolan 11.10 när engelskaklassen inleddes.
Såg på rörliga bilder på vita duken, de talade engelska. Någon svårförståelig, svårfattlig, närmaste till illusorisk berättelse som benämdes med namnet "Harry Potter 2". Närmast euroforisk stämning i salongen.
Fick obehag pga av användning av muskler i min kroppshydda efter de fysiska prestationerna jag utförde på gymnastiklektionen.

Har planlagt min kväll med följande aktiviteter: Vara försänkt i sömn, förtära mat/inta föda, hörsamma kompositioner av Timo Räisänen och måhända att jag tar mig ett bad.

Stort tack till DENNA VÄRDELÖSA HEMSIDA, jag tänker aldrig mer använda mig av era tjänster.

Mmmm bläckfisk



Citat " Om du får fler än två kommentarer är jag skyldig dig en bläckfisk"
Tack Cis, kan ta emot den när det passar dig. ÅH apropå att äta kött, det gick förbi en tjej som åt en cheeseburgare. Bara lukten. Seriöst. SE RI ÖST så jävla gott.

Men va fan du behöver inte skrika?

Chillade på Rix FM festival med Cis och Nora, lamaste påhittet. Darin var där i en kvart, Ola lika länge. Jag kan säga dirket att det var inte värt all uppståndelse. Jag och Cis hoppade över ett stängsel, när Nora skulle över kom det en vakt och blev pissed as hell och vi ba MEN GUD chillaxa. Hängde lite med sjuorna. Vet inte vad jag tycker om 96:orna. Eller jo, dom kan vara roliga. Har en jävligt stark känsla av att av alla mina besökare är typ 80 procent 96:or. Gillart. Ska göra min blogg lite mer anpassad till er. Vad gillar ni young peoples? Kommentera och berätta!

Åkte anyway hem till mig efter det roliga hade slutat, alltså klockan nio. OBS lamt att ens ha det på en torsdag. Jävla pajaser.

Roliga grejer!

Vårstädning

Jag ska rensa lite bland mina facebookvänner och bara ha kvar dom jag känner. Passa er, might be you som ryker.
Jag vill ha mat och sen tårta. Synd att ingen vill ge mig mat. Får bli endast tårta. Ngangngangnagnangangna BREE

Ett inlägg där jag klagar på livet

Klarade teoriprovet i alla fall, känns asbra att ha gjort bort det.
Skulle hämta moppen från Alfa, skulle bara snabbt förbi Statoil och fylla i luft i däcken för framhjulet var i princip tömt. Körde min första rondell, lite svårt att styra utan luft i framdäcket men annars gick det fint. A just det, stödet tar i marken när man svänger åt vänster. Kunde inte fylla luft i framdäcket för ventilen hade åkt in i däcket. Känns så jävla fett alltihopa. Ska ringa någon imorgon som får fixa det. FASEN vad jag är less nuuuuuu.
Nu sitter jag med min hund liggandes bredvid mig i soffan hos pappa, försöker plugga lite matte. Hoppas bara att provet inte har några frågot om "samband" eller "grafer" Woopidoo satans matte.
Sen blir det i alla fall tårta för att fira att jag får köra. OBS blev helt förvånad när mor min sa att vi skulle fira med tårta. På ett positivt sätt. Nej jag ska plugga nu.
Hur som haver, allt löser sig, det kunde varit värre och jag vill sova.

ska jag ska jag inte ska jag ska jag inte

Har inte vaknat så här tidigt  på 2/3ars år. Kan man ens säga så? 20 över sex. Jag vet inte ens om jag ska till trafikskolan innan provet, ska vara där åtta. Jo det borde jag göra. Jag vill bara sova.

Jag kan inte göra två saker samtidigt

ÅT MAT

Grädde, glass, hjortronsylt och kex. Åt middag på McDonalds Ersboda. Fuck beach 2010.

Fixade lite med moppen idag, pallar inte skriva om våra bravader med helvete vilken hatkärlek jag har till den. Det kommer bli asbra när allt är klart, men just nu suger allt. Kan ingenting om mopeder och det suger, kommer faila satan på provet imorgon, vilket egentligen inte gör något men ändå. Jag kan fan inte ens ställa upp den på stödet. Jävla helvete. Och nej, jag tänker inte sluta svära.
Nu: Moppeplugg. Skojja, jag har inga böcker. Funderar allvarligt på att dra till trafikskolan innan klockan åtta och plugga lite. Med andra ord, nu väntar ett antal timmar av ångest. Weinig kille. Skärp mig bara. Jag vill till Nora.

Ett Mungoas


Två saker jag gillar


1. Moppe. Köpte hjälm idag, vettefan vad jag tycker om den egentligen. Får se, kanske byter. Måste plugga satan tills onsdag.


2. Nora. Chillade, pluggade tiopotenser i crazyland och såg på Norska Hollywoodfruar. Förvånansvärt lamt program.

Pluggade lite NO nyss, prov i morgon. Det går nog fint. Jo det blir bra. Ska dra till Alfred efter skolan i morgon och planera vårt nästa filmprojekt. Spännande! Goodnight peeps.

A real man

Förlåt för för många uppdateringar, men är det någon som vet var man kan få tag på hela den här låten?


Alternativt den här filmen?

Tacksam för svar.

Mata mig


Emosyster


Päron



Fanns rätt lite vegetarisk mat, var galet nära på att äta fisk. Nangang det känns bra att vara vegetarian fast inte när det inte finns mat.
En sak som är roligt, att så fort min älskade syster länkar min blogg från hennes, skjuter mina besökare i höjden.
*Snyltar på min syrras kändisskap*
NUSKAJAGSOVA



Vem sitter på Guds vänstra sida?



Vaknade sjukt för tidigt, chillade på Mariakyrkan, fick bli ljusbärare. Man säger inte nej till Carola.
Har kommit in i en Navid Modiri och Gudarna-period. Så sjukt jävla bra. Dock lam musikvideo men låten, aaaah fucking great.
Pluggade lite NO med snora, fattar det mesta nu. Matte däremot, fuck it. Kommer ändå aldrig få mer än G i matte.  Nagnagnanganngnagnagnangangna jag vill ha mat

Bröllop alternativt kulturnatta



Var på bröllop och bröllopsfest! Asroligt, vår konfirmationspräst var asrolig. Oj det det inte ens meningen att skriva så där. Jag har sovit för lite den här helgen. Kulturnatta var väl.. sådär

Hej

Har varit på bröllop. Trevligt. Bilder kommer imorgon när jag pallat rensa. Så jävla trött så det finns inte. Imorgon: gudtjänst jävla helvetes fan vad drygt

Take a look into my eyes, 2000 light-years of darkness

Jag är så jävla trött nu. Har träningsvärk från idrotten igår, lite konstigt since jag knappt gjorde något. Ska sluta motionera. Tror moppekortet kommer bidra till dom planerna vilket jag förhoppningsvis får på onsdag!
Sov hos Cis med Nora, mysigt vare! Sov inte allt för mycket och ska på bröllop klockan fyra. Och sjunga! Fan jag borde sjunga upp eller något. AAAHHHH jag vill sova. Har inget att ha på mig och är allmänt weinig. Jag ska duscha. Ska sluta tvätta håret varje dag. Så himla ovärt egentligen. Fan vilket festligt inlägg.
Har så jävulskt mycket att plugga, nästa vecka har vi matteprov, NO-prov och HK-prov. Och sen moppeplugg på det, då har ni en jävligt less Gustaf. Fast jag är glad ändå. Just det.

Cred till den som läste allt.

Kolla en Youtubekarriär

















Klipp med varierande kvalité. Här är i alla fall allt värt som jag och Alfred har gjort. Enjoy!

att från samma säng, lyssna till samma regn

Körde sista körlektionen idag! Prov är bokat tills onsdagmorgon! Kommer behöva plugga en jävla massa men det är det värt. Peppar så sjukt mycket. Var i skolan och hade tyska. Fucking sög. Rövtyska. Haha sen hade vi kör med europas mest inkompetenta musiklärare. Eller nej, ska inte vara elak mot honom fast han skulle kunna lära sig noter. Och låtarna vi sjunger. Han säger "hysch" såm en båge. ssssccCCCHHHHHHHHSsssss

Eftermiddagen/kvällen spenderades med världens finaste flicka aka Nora! Ägde. Mycket mysig tjej det där.


Haha obs älskar alfred i bakrunden fortfarande!

Har käkat banana split med blåbär. Sjukt gött. Fuck you beach 2010.


Hej jag hatar hockey och allt relaterat till det.

Ville bara säga det. Mina ögon kliar.

moppemoppemoppemoppemoppe

Har kört moppe! På landsväg!! Ägde sjukt mycket. Måste bara fixa hjälm (och kanske en till moppe?), then I'm ready to go. Fan vad snajsigt det kommer vara. Sovmorgon imorgon till... 10.35, ska köra inne i stan då! Missar NO och SO men va fan, det löser sig! Har slutat bry mig så mycket om skolan, satsar i nian. Har så mycket att plugga. Tar en dag i taget. OBS jag kommer inte kunna skippa lästiden fler gånger, Markus hade serious talk med mig och ba "Ja det är ju inte första gången du missat lästiden" och ja ba "Men jag vill sova! Är du besviken på mig?" Han ba "Ja lite" och det får han inte vara, eftersom han är en av dom lärare jag faktist bryr mig om vad han säger. Ska laga mat nu. Bilder får ni...aldrig. Orkar inte med matbloggande längre!!

TIPS

1. Skaka aldrig en öppnad puckoförpackning. Du ångrar dig.
2. Drick inte en liter pucko innan du ska sova.

Just det, var på Willys idag. Obehaglig affär. End of konstateranden.
Nu: Svhf

Don't be scared, sweet promised child

Galet, roligt, festligt, förvånande. Helt galet.

Gick en promenad nyss. Såg på två olika ställen gubbar som jobbade. Kvart i tolv på natten. Hur normalt är det på en skala? Träffade en igelkott. Blev helt glad. Satt med den i typ en kvart, tills den kröp så nära att jag nästan kunde röra den. Klappade den lite lätt. Den kröp ihop. Fantastiskt att den lille jäveln kan röra sig, tänka och se. Undrar vad den tänker på på dagarna. "Hej, jag är en igelkott/världens lamaste djur. Snart ska jag bli ett roadkill".
Nu ska jag äta något. Macka och pucko. Fasen vad nice. OBS förvirrande kväll. Och OBS Timo är så jäääävla bra.

I’m gonna have a no-life-low-life ’til I get out

Hade första riktiga skoldagen på sjukt länge, först prao, sen temavecka, revyvecka och lov. Gött att träffa alla i alla fall. Allt var bra. Förutom matten. Slapp tyskan för att jag skulle köra moppe, ägde ganska mycket. Så sjukt roligt. Glömde jacka, fick låna Adèles. Alltså hon som svarar i telefon där. Vi börjar bli sjuuukt tighta, kan bero på att jag ringer dit för jävla ofta. Vill bara ha körkort och det är nu. Tack. Har ingen inspiration.

House of wax

Är hemma igen! Så himla skönt.

Käkade middag. Tips är att äta något stadigare.


Vaxade Alfreds pappas bil, fick cash.


...jag kan inte vaxa bilar. Fotade istället.


Övade lite. Till vad undrar ni? Det får ni veta sen. OBS ha inga stora förhoppningar.

Glömde min datorladdare i bilen. Eller så är den hos pappa. Jag villl sova, inte springa runt och leta den. Bara 30 procent kvar. Let's make the most of it.

.....UPPDATERING. nöp mig just i örat så det gjorde ont. Nöp då i andra för att det skulle bli jämt. Det fungerade.

Tänk positivt (R)

Obs, man måste heta Cecilia Ann Moore för att fatta rubriken.
Jag är så himla positiv just nu. Allmänt glad. Även fast jag inte träffat någon rolig människa på flera dagar. Går bara runt och myser. Vet inte varför. Fick ett stort behov av att lyssna på Kent. Det brukade jag alltid göra när jag gick i femman, hade palestinasjal, långt stripigt hår, såg ut som en kort köttbulle, var smått kär i Cornelia och allmänt deprimerad. Nu är jag i sån sinnesstämning att jag bara tycker dom är mysiga. Mysigt!
Åker i alla fall hem i morgon, hem till Umeå, Nora, solen och de höga temperaturerna. Låg faktist ett tag i solen idag, innan den gick i moln.

Och så blinkar det till
Gröna, röda, gula ljus
Du var på nålar när du kom
Med ditt insmugglade rus

Och så släcker dom ner, för en sista stilla chans
Och allting svartnar i panik när du ser att alla redan har en dans
Och allt är som förut

Haha åh orkar inte!! Funderar på om jag ska gå ut ett tag. Tror jag ska göra det.

CRED TILL ALLA SOM PALLAR LÄSA SKITEN JAG SKRIVER

Åh nu spelas Socker. Flashback flashback flashback från Nellies kök. Festliga tider!

Lyxfällan? Eller?


Eller Svenska hollywoodfruar? Eller lyxfällan? Fråga inte mig. OBS bara inbitna Svenska Hollywoodfruartittare förstår det roliga.


Helt sjukt, myggjävlarna är redan här. Har redan ett bett. Helvete.

OBS sök på Jens Lekman på spotify. Bra musik. Orkar inte göra en länk/vet inte hur man gör.

Just det, någon ville ha sjöfågelsrapport. Det är tre fåglar som simmar här ute. Dom flyger ibland. Inte högt. Kanske är änder. Dom låg med varandra idag. Annars finns det några måsar, en fågel som låter fjufjufjufjufjufjuuuuuuuuu. Ni fattar. Har sett en kråka och en skata. Jo då såatteeeeee. Nej seriöst, håll käften jag vet inget om fåglar, få grejer jag tycker är så lamt som fåglar.

Satans

Jag försöker skriva svenska insändaren, men misslyckas. Fösöker jobba matte, men misslyckas. Jag blir som ett litet barn, typ 10 år som bara måste ut och hoppa runt. Stora tal är inte bra att ha. Det bara kryper i kroppen så fort jag öppnar matteboken. Vill ligga i någons knä och weina sönder och skrika. ÅÅÅÅÅÅHHH jag orkar inte det här, varför ska man ens kunna matte. Fucking hatar matte. Ska nog gå ut en sväng. Och skrika lite. BRB

Saxnäs, dag....va äre ens, tre? Chansar på tre.

Igår var det pissväder, idag är det lite bättre, ganska kallt om man jämför med Umeå. Fuck you Umeå.
Lyssnar på musik, glassar runt utan mening och trivs ganska bra med det. Trådlöst internet i stugan gör inte saker sämre. Har inga nyheter, är ganska äcklig men ingen bryr sig om det. Norrland äger, här är alla lika skabbiga.
Fördriver dagarna genom att prata med folk på msn, mycket trevligt! Småfryser, tänder brasor, bär ved. Äter. Äter lite till. Får ont i munnen av allt socker, löser det med tuggummi. Bakar lite, städar lite, smsar lite. Ska grilla ikväll.

Tvättade håret typ...igår. Ändå är det redan så äckligt att jag inte behöver använda vax för att det ska stå upp. Jag som använder vax så ofta. OBS ironi. Så, nu vet ni hur äcklig jag är, grattis till er.

A higher, higher power

Var ute och gick, vad blev det, lite drygt åtta kilometer. Varav sista biten i spöregn. Fuck you Umeå och eran sol. Lyssnade på bra musik, bland annat Jens Lekman. Hade en bild på hela min outfit men min kamera lyckas radera alla bilder den tagit ibland. Horkamera. Hade i alla fall en röd fleacetröja, storlek XXXL och ett par mjukisbyxor. Älskar att vara ful när ingen ser en. U wish att ni någonsin kommer se mig så på riktigt. Blev blöt.

OBS borde klippa mig.
OBS igen, all time high besökarantal igår!! Ska fira genom att...äta. 77 stycken i alla fall!!! Ni ba, jaha jag har minst 450 varje dag på min välbesökta jävla modeblogg. Fuck you. Jag har grova humörsvängningar.
OBS igen, kan någon rolig logga in på msn så jag har något att göra?

Såsar/chillar/lökar/glassar/slappar/tar det lugnt

Manligaste jag gjort idag: Bära in ved. Känner för att träna eller något, ut och springa typ. I ösregnet. Rastlös.

Regn, dimma och en skabbig Gustaf. Ska börja prata om mig själv i tredje person. Gustaf orkar inte med sin okunnighet att fota. Päivi trivs mycket bra här. Allt är privat för Päivi.
Har börjat lyssna lite på Eddie Vedder, rätt mysig faktist!

Åh det gör så ont att nåt så nära kan vara så långt bort


Min släkt.


Jag. Typ.


Bakade litegranna. Kan ha misslyckats totalt.
Ska plugga lite moppe nu, sen läsa "Varning för köttgänget".

Som måsarna, älskar takåsarna

Är i stugan, har fått internet hit så nu har jag ingen anledning att inte vara här. Käkade quornbullar till middag, dom andra åt älgkött. Känns så himla gött att vara vegetarian. Måste bara hitta vegetarisk mat som man kan göra själv, och inte bara köpa halvfabrikat. Mm det kommer bli bra. Allt löser sig.
Var i Sorsele och handlade, fick linsvätska av en vänlig själ jag inte minns namnet på men det var nice. (Nice o-nice, eller hur var det Elsa?)
Har duschat i en kall dusch, misstänket att varmvattnet inte är på alls. Går bara runt och myser i mjukisbyxor och sovtröja. Lyssnar och sjunger på Håkan alldeles för högt och känner att det är fint. Om bara Nora skulle vara här.
Min tiduppfattning är lika med noll nu för tiden. Jag borde plugga. För många konstateranden i ett inlägg.

Finito el gracias lago zucasa

Spanska minsann. Det trodde ni inte.
Åh vad roligt det var igår, så sjukt. Pallar inte berätta allt men ni som läser min blogg var säkert där anyways! Det gick bra att sjunga trots något litet missöde med textbyten här och där. Asroligt, tack alla!

Efter nattinèn åkte jag hem, packade det sista och drog till Saxnäs. En liten liten liten håla utanför den lilla lilla hålan Sorsele. Kom fram klockan fyra på morgonen. Pretty sleepy. Hade sovit mer än halva resan liggandes i baksätet med säkerhetsbältet uppstickandes i min rygg.


Bra att jag glömde att ta med mig glasögon. Och linsvätska. Bra att jag måste ha på mig linserna tills vi kommer hem.
Bra att pappa kommer ihåg att jag är vegetarian och köper......kött i ofantliga mängder men inga grönsaker eller quorn.
Bra att en typ 15-kilos jävla skata flyger in i mitt fönster så jag väcks med ett ryck alldeles för tidigt.

Ni får lista ut själva vad som var ironi och inte. Tips är att jag alltid är ironisk. Eller?
Nu ska jag borsta tändernaaaaaaa

Ett inlägg jag egentligen skulle gjort igår


KVÄLLENS OUTFIT


Föreställning 19.00
Nattinè 22.30, BE THERE!!

hejhej

Jag som hade tänkt sova länge. Aja. Pappa ringde och sa att vi skulle käka kinamat någonstans med nästan hela familjen. Plus Signes pojkvän Robin och Agnes kompis (?) Cornelia som är så fin. Och Alfa ska med. Kommer äga så mycket. Älskar att vara ledig på onsdagar. Varför är man inte det oftare?  Bilder kan komma sen kanske.

Bilder från revyn. Typ.



Eftersom Hampus har magsjuka fick jag sjunga själv på Free fallin'. Helt klart godkänt, kom ihåg texten till och med.
Sista revydagen i morgon. Känns sjukt gött och samtidigt tråkigt. Jag och Alfan ska i alla fall ta ut komp-tid hela dagen. Det blir nice. Är gaaaanska så sleepy nu.

Har för dålig jävla koll

Så det är måndag idag? Tänkte att det var onsdag. Var helt övertygad.
Imorgon tänker jag börja när engelskan börjar. Är så jäääävla peppad på att få tillbaka engelskaproven!
Gick i alla fall asbra på revyn. Peppar inte dagsföreställningen imorgon. För jävla trött nu.

För många bilder från revyn

Var inte jag som fotade, skyll på mina systrar.


Angående problem med att tvätta håret

Ska uppfinna en grej. En automat som sitter på väggen med schampoo i. Man trycker på en knapp så får den mata ut schampoo, beroende på hur mycket hår man har. En skala skulle kunna se ut så här:

Sjukt jävla lite
Jävligt lite
Lite
Lite mindre än lagom
Lagom
Lite mer än lagom
Mycket
Jävligt mycket
Sjukt jävla mycket

Så slipper man problemet med att ta för mycket alternativt för lite. Smart.

Lillpajsare


Så dä var vi, hängde på skolgården och spelade fotboll, tills det kommer en 35/40-årig tant med tårtor och frågar om vi kan fixa så att det blir ljusare i gymnastiksalen. Vi ba "E ja sure, vi kan dra upp persiennerna". När vi gjort det frågar hon om vi kan göra en hinderbana till hennes sons födelsedagskalas. I utbyte skulle vi på 100 spänn att dela på samt tårta. Vi ba "Eh... okej random tant som vi aldrig i hela våra liv träffat, visst kan vi hjälpa dig med det"
Alfred berättade sen hur man går den och då frågar hon om vi kan dela upp dom i lag och köra en tävling. Jag känner mer och mer hur konstigt det blir och mumlar något. Ser nu ut ungefär så här.


Anyway så käkade vi vår tårta, fick 70 spänn trots att hon utlovat 100. Asmysko.

SLUT PÅ GUSTAFS ANEKDOT OM KONSTIGA TANTER!

Tema: Nora


Drog till temasteghelvetesfestival


Fick lyssna på en lam präst, se krematoriet och vara i ett rum med döda människor i kistor. Aningens obehagligt!


Åkte hem och käkade


Eeeeeeeh hon ramla lite

Revyn gick bra, i alla fall för mig på Free Fallin' så det tackar vi för. OBS kom dit!!


Bakade scones! Borde ha mer matbilder...

Idag ska jag städa, försöka plugga och sova lite. Är glad i alla fall!

Akta minken!!!

Premiär igår, gick väl helt okej förutom att det var lite lite folk. Åkte till Bowilliam med lite folk och såg på film efter, treeeevligt vare. Sov fem pers i två sängar. Sov i några timmar och är ganska så trött. Hade tänkt duscha innan jag, Nora och Alfred ska till församlingsgården på jävla temasteghelvetesjävla.

OBS om man säger mink istället för smink blir världen mycket roligare.
"Om ni inte vill bli minkade av minkgruppen måste ni ha med er eget basmink"

Premiär

Premiär ikväll. Borde vara peppad men jag orkar inte. Så jävla opeppad på allt. Tänkte bara blotta mitt psyke på internet. Hejdå.

Ett till inlägg med en jääääääääävla massa bilder




Har tyyyyp fast anställning nu

Citat: "Gustaf har under sin praktikperiod varit en otrolig duktig medarbetare. Han är duktig på att ta egna initiativ, har ett väldigt trevligt bemötande mot både kunder och personal och omger glädje med hans närvaro."

Också ett citat "Och om vi behöver någon som kan hoppa in, så ringer vi dig"
AAAAAAAAAAAAAHHHH VILL BARA JOBBA PÅ SCHMÄCK ALLTID SNÄLLA

Öppna dina trötta ögon och släpp ut det

Antal myror på min toalett: vad jag kan se just nu, sex stycken. Jag borde kanske flytta upp. Jävla vår.

Jävla sjuorna har tagit platsen för vårat teknikåttan-bildspel. Skojja, jag gillar sjuorna. Vissa roligare än andra. Gjorde hur som helst det bästa av situationen och la till några bilder i deras bildspel. På mig. Just det.
Försökte göra mat. Quorn, gurka och bea. Åt lite. Åt Åt en glass nyss. Njöt inte. Fattar inte vad det är med mig, kan jag bara äta tack.

OBS Håkan är så himla grym.

En jääääääävla massa bilder








SNYGGAAAAAAAAAAAAAAA

Trygghet


ALLTSÅ GENOM ATT TA BORT INVANDRARNA!!!!!!

Han säger varför ska vi allihop bli lika, du kan ju baka jag är duktig på att spika

Repade ännu mer, kanske inte så konstigt när det är temavecka. Imorgon ska jag jag ta med min kamera tror jag.

En asfin tjej den där

Kom hem efter skolan och sov i ett par timmar. Så jävla skönt. Kan ju vara därför jag somnar så jävla sent på natten.
Är så jävla less på revyhelvetet. Så jävla less på att allt går åt helvete. SÅ JÄÄÄÄÄÄÄVLA TRÖTT jävla så jävla jävla

Snabba ryck

Försov mig lite. Alltså inte med meningen. Första gången jag gjort det på typ två år. Ändå bloggar jag.
Idag ska jag ge bilderna från Teknikåttan till Sanjay.....och några fler bilder. Får se om min plan går i lås.
Eeeeee annars vare väl inte så mycket mera.. Jo rå såatte ha en bra dag

Vad jag har gjort idag! Ett inlägg helt utan bilder.

Var på skolan och spelade trumpet hur länge som helst, drog till stan med Cissi och Bo-William, köpte gitarrsträngar på musikanten och la dom i Cissis väska. Åkte till 4Sound och förstörde en ukulele. Stämde den så att den var perfekt (vet fan dock inte hur jag fick det rätt men det lät som det skulle), spelade början på Tuffa tider, alltså den enda låten jag kan lite på på ukulele och sen ba PANG så lossnade grejen där nere. Jag behövde inte betala. Tack sa jag.
Åkte hem, sov typ en timme, gick ut och gick lite. Såg en råtta/utter/grävling/random djur som simmade. Gick lite längre, ända tills jag kom fram till Cissi, fick mina strängar och gick hemåt igen. En mörkhyad man gav mig en blick som sa "Eeeyyy tjena grabben BLINK BLINK". Jag började skratta och tittade bort. En cyklist cyklade förbi med ett leende så stort att det såg fånigt ut, jag började skratta och log tillbaka. Mötte världens bästa Noomie, skrattade mer. Ser nu på My name is Earl, skrattar åt det. Är helt enkelt bara allmänt glad!

En asrolig grej

Jag har haft asmånga läsare senaste veckan, vad beror det på? Har typ bara skrivit om Schmäck. Är det det ni vill ha? Vad kräver ni av mig? Kommentera och säg vad ni vill ha!

OBS ät inte det här tillsammans

Brieost = gott, Oboy = gott. OBOY+BRIE=INTE GOTT

Du säger att jag borde se mig kring

Persiennerna dras ner, det mörknar och jag ber:
Låt mig bli din melankoliska vemodskavaljer.
En nattlig promenad i en höstmörk stad,
jag kan inte önska mig nåt mer.
Känns som aningen tomt. Vill sova i en varm grop med täcken i några månader.
Nej, om man skulle käka nåt. Typ lunch/middag. Eller så spelar jag gitarr istället. Nej jävlar jag har ingen A-sträng.  
Köp det till mig någon och göre nu. aaaaaaaaaaaaaaa godnatt

Sista dagen

Skulle egentligen jobbat 12 till 15 idag, stannade kvar två timmar till. Åh jag blir deprimerad när jag tänker på att jag inte kommer vara där mer. Har inte snackat med Monika (the boss) än, för hon ska skriva någon utvärdering typ. Hoppas på typ sommarjobb eller något, det skulle äga så jävla extremt mycket! Har fått ganska ont i min kropp efter den här veckan. Mina fingrar luktar kaffe.


Lotta kom förbi, henns bilder

Ett inlägg tillägnat Johanna Cecilia Edström

Jag känner inte dig vidare bra, men jag måste bara få berätta hur vacker du är. Idag när jag såg dig på Åhlèns blev jag verkligen förstummad av din fagra skönhet. Jag kände hur alla mina problem bara rann av mig och hur min puls blev snabbare. Jag är glad för den tid vi fått, och ser fram emot den tid vi kommer att spendera tillsammans framöver.
Johanna, du är grym.

ALLT DET HÄR ÄR SANT!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Jag har inte ätit något sen i morse (och det var lösgodis), jag kommer mig liksom inte för. Är inte hungrig, bara yr.
Håller på att städa mitt rum, blir asbra.

Juste, hittade fler bilder!

vallevallevalleborgen


Chillade lite


Drog till Campus, glömde kameran.


Gick upp på ett tak!


Det var fett!

Somnade inte allt för sent, typ två, vaknade massa gånger på natten och sov till typ elva. Ändå asmysigt fast jag är freaking astrött nu. Och bubblande glad. Ser fram emot att jobba på Schmäck imorgon. Är där mellan tolv och tre/fyra, nu har ni seriöst ingen anledning att inte komma och hälsa på mig. Är lite nervi inför vad my boss kommer skriva på den där lappen man fick, hoppas jag gjorde ett bra intryck och att jag får fast anställning starting on måndag så jag aldrig mer behöver gå i skola. Fixa det tack. Nej nu ska jag spela gitarr. Och äta något. Har seriöst inte ätit riktig mat på hela veckan. Idag har jag ätit godis endast. mmmm hejs

EN TILL

JAG LÄNKAR IGEN

VIDEOBLOGG

JAG LÄNKAR FÖR JAG VET INTE HUR MAN GÖR ANNARS



RSS 2.0