Djup

Ofta så här på kvällskvisten har jag lösningen på alla små problem i mitt liv. Morgonen efter är lösningen bortblåst och det känns återigen ganska hopplöst. Så kan d va!!


I kväll gick jag på promenad

Något som jag älskar med Umeå är att det tar cirka 40 minuters promenad för att komma ut på landet. Det är så jävla härligt. Jag gick över älven vid baggböle och hem sen på ~den andra sidan älven~. En ny upplevelse. Jag har aldrig någonsin gått på strandpromenaden på tegssidan. Alltså aldrig någonsin under mina snart 11 år som umebo. Det är fan konstigt. Drygt 16,5 kilometer blev resultatet. Skönt så klart. Nedan: bilder!! Ps den vita hästen slog den andra hästen med rumpan samt bet den. Jävla förtryckare.


En liten lista

Jag har inte skrivit någon längre text på jättelänge, så nu tänkte jag att jag gör en egen lista så att jag får skriva av mig lite. Det blir kul!


1: Vad är ditt fullständiga namn?
Johan Gustaf Emanuel Bergendahl. Har nyligen lärt mig att säga Bergendahl istället för Sjöberg som jag hette förut. Det känns bra, naturligt, härligt osv.

2. Var bor du och varför? Jag bor i Umeå. Här har jag bott sen jag var cirka sju år gammal. Innan jag flyttade hit bodde jag i en liten by typ 5 mil utanför Stockholm men jag gillar att säga att jag är från Stockholm. Det känns flådigt! Jag har bott i min nuvarande lägenhet i ett drygt halvår. Mamma bor med mig också. Vi är alltså sambos. Love mum <3 Jag älskar denna lägenhet, lagomt avstånd från stan och så är den fin och härlig. Jag måste bara få in lite färg i mitt rum och komma bort från gråskalan. Ett sommarens projekt kanske!

3: Kan du berätta om din familj?
Ok! Jag och mamma har en ganska härligt liberal relation som jag värdesätter högt. När jag har kommit ut från *pubbeåren* kommer vi säkert ha en ännu bättre relation. Pappa bor några hundra meter bort men vi träffas inte överdrivet ofta. Pappa är fin, även fast han inte visar ett aktivt intresse i mig. Min storasyster Agnes bor hos pappa och är en härlig tjej i sina bästa år. Jag är ganska olik Agnes och pappa så därför är jag glad att jag inte bor med dem för då skulle jag inte vilja leva. Skoja älskar er. Min andra storasyster Signe bor i Stockholm och är också är härlig brud. Hon har alltid haft ett hett temprament men likt mamma rinner ilskan snabbt av och en kärleksfull stämning återfinner sig snabbt. Sen försvinner den lika fort och kommer tillbaka igen. Att vara med min familj är som en dag på Gröna Lund, allt kan hända!

4: Vem är din favorit i Ice Road Truckers?
Hoho, trodde alltid att du skulle fråga! Min favorit är Lisa. Alltså den enda tjejen som kör. Eller det har kommit en ny men hon är så saaaaatans rookie att det är pinsam. Dave, Tony och de andra killarna är så satans grabbiga och det kan man ju tycka vad man vill om. Lisa, you go!!

5: Vilken är din favorit-app?
Instagram! Lätt!! Appen i mitt liv. På instagram uppdaterar jag jävligt frekvent vissa perioder, men det är nice. Följ mig där!

6: Vad är din favoritfood?
Alltså det beror på humör. Grillat är alltid gött. Svamp i alla dess former. Tacos är gött. Pannkaka till frukost är vardagslyx i sitt esse.

7: Vilket är ditt favoritbröd?
Fruktbrödet i Jan Hedhs bok "Bröd". Det bakade jag här om dagen och det är livets bröd. Vi ska inom en snar framtid köpa en ny köksassistent som kan knåda degen bättre än vår gamla. Tagga!!

8: Favoritartist?
Alltså jag har förlorat mitt musik-jag. Jag har blivit en av många som lyssnar på det som spelas på radion. Eller ja, jag lyssnar endast på P3. P3 är på riktigt den bästa kanalen i hela världen.

*likear omedelbart*

Åååååååh hoppas hoppas!!!


Odlingssommaren hittills

Ok. Så här ligger det till:
Jag har satt tre olika salladsfrön. Ruccola, plocksallat och spenat. Ruccolan leder än så länge men det börjar komma i de andra också! Spenaten började spira upp igår och det gjorde mig glad! Det ser ut ungefär som i den där reklamen när ett frö gror. Lantmännen kanske det var för. I alla fal var det för det där okända företaget som ansvarar från jord till bord, ni vet det. AXA kanske. Eller kungsörnen vad vet ja ja e väl ingen företagsexpert :P Hur som helst, TAGGA sallad som fan!! Tänk att ha det i en potatissallad till lite marinerad samt grillad quorn. En bira på det och man har drömlivet!

Tomaterna köpte jag färdiga plantor av då jag inte var ute i nog god tid för att så själv. Lite tråkigt, men de duger i strid. Dock har de blivit anfrätta av något på bladen. Misstänker att de inte är redo att stå i direkt solljus så jag hängde upp en SAS-filt idag. Ett av många användningsområden för SAS-filten! Hoppas på några tomater i alla fall, förutsatt att de tar sig. I röven alltså!!!!!!! Nä skoja

Jordgubbsplantorna jag fått från Victors jordgubbsland är gröna och fina, hoppas på några gubbar till sommaren. Om inte kommer det förhoppningsvis nästa år.

Potatisjävlamandelpotatisjävlamandelsjävla vill inte gro klart, väntar med spänning på det ofc.

Taggar denna odlingssommar så stört mycket!!


Nostalgi

Hänger på frendo ikväll. Småpratar lite med mannen/gubben bakom disken. Jag inleder samtalet med att jag är här för att uppleva lite högstadienostalgi. Han frågar om jag fortfarande går i skolan.
Ja. På midgård, säger jag.
Okej, säger han. Sen tar jag min delicatoboll och går ut. Evig kärlek till dig frendo. Evig kärlek. Evig.

Har köpt biljetter till bägge fredagsföreställningarna för grubberevyn, det är den egentliga anledningen till att jag är här i krokarna. Om man inte har sett årets revy - gör det för om du ej gjort det har du inte levat.


Mitt liv i en röd ruta


Ja vi går upp, upp, upp, upp, uuuupp


Modex1000

Fyndade fulshorts på hm för 45 spänn. KAP säger jag bara, ett kap!!


04:12

Hej trasten utanför mitt fönster. Snälla sluta trasta dig, or I will fucking kill you. Ta detta blogginlägg som ett hot. För det är det.


Eufori

Och nu sitter jag på en bänk och försöker se sommarfräsch ut även fast jag är jävligt trött. Klockan är 01:28, det är ljust ute och 8 grader varmt. Det känns som att det är betydligt varmare än så dock. Sverige har vunnit stormello och det är faktiskt djävulusiskt coolt. Nästa år ska jag lätt vara på plats inför stormello 2013. Ska köra bil till Stockholm och lyssna på bidragen hela resan. Alla som vill följa med är välkomna, kommer att köpa en bil med stor bagagelucka och musikanläggning. Det blir skönt. Nu ska jag gå upp till min säng och sova. Fast helst vill jag sitta kvar här i all evighet och lyssna på fågelkvittret. Allt känns så faktiskt ganska bra och lugnt just i detta nu, till skillnad emot vad det har gjort på det stora hela den senaste tiden i mitt life as a teenager.


Ikv

Öl, grill och kvällssol. Begär inget mer. Love.

Idag fick jag reda på att jag fick F på musikteoriprovet. Det gör inget. Jag är bra på annat. Historia till exempel. Fick A på hemprovet. Har stark B i kursen just nu. Idrott är en annan sak jag är bra på. B, nästan A på det fysiska och C på teoridelen hittills i kursen.

Jag tänker fokusera på det positiva och försöka leva i det. Tänker även ignorera omprovet på måndag i Gehörs- och musiklära :P. I morgon börjar jag jobba klockan 10. Det känns bra.


Apropå pollen

Det här med pollenallergi. Det är ju något att diskutera. Jag tycker det är lite pinsamt att vara allergisk mot pollen. Det känns så jävla töntigt bara.

Varje pollensäsong ser likadan ut för mig. Jag har under vintersäsongen helt glömt bort vad en snorig näsa, kliande ögon och ett igensvullet luftrör egentligen innebär. När första dagen med allergisymptom tänker jag att det bara är psykiskt, att det handlar om inställning och vad man ställer in sig på. Vill jag inte vara allergisk, blir jag inte allergisk. Meeeeeeeeen så var det inte så :PppPPppPppPP
Jag säger det här och nu. Jag är pollenallergiker. Jag ÄR pollenallergiker. Och det är inget att sticka under stolen med. Från och med nu ska jag vara en stolt pollenallergiker utan att skämmas, även fast det är lika töntigt som att vara laktos- eller gluterintolerant!! Jag skall stolt trycka ut cetirizin på cetirizin ur sitt metallhölje. Högakteligen skall jag andas in oxis och droppa droppar i ögonen! Det är slut på förtrycket, carpe allergin!!

Idag

Idag har jag vaknat upp hos Kakan och ätit pannkaksfrukost. Vi åkte och köpte en grill på Rusta och kollade in Netonnets nya lagershop. Lär bli många härliga timmar spenderade där!!!
Sen har jag gymmat och planterat mina två tomatbäbisar samt några jordgubbsplantor. Ska sätta lite salladsfrön i kväll också. Mandelpotatisen ska bara gro till sig i några dagar för att sedan äntligen få sättas ned i jorden. Fan vad härligt det blir!!! Nu ska jag ut och springa!


En ovanlig dag

Idag har jag gråtit. Två gånger. Det inträffar cirka en gång/halvår så en stor dag för mig såklart. Första gången var när jag fick reda på av syon att jag måste gå musikteori nästa år och att det är obligatorisk för musiklinjen. Fy fan för det meddelandet, vill skratta och gråta pga det seriöst det är ett skämt. Andra gången var på Icareklamen när Stigs mamma var en gravsten. Fy Satan vad sorgligt. Åååååååååååååååå livet. Ha det gott Med vänlig hälsning, en bög :/:/:/


Den här myten om att choklad inte orsakar finnar

Kan vi bara slå hål på den myten nu tack för jag är ett levande exempel på dess falskhet.


Ps

Igår var en dålig dag. Idag är också en dålig dag. Har förlorat 1: alla mina sociala färdigheter samt 2: min förmåga att uttrycka mig via text. Och tal för den delen.


Dopet


Oki livet oki

Har tänkt på min framtid en del den senaste tiden. Saker jag funderar på är: 1: bonde och 2: starta eget café. Där har vi två realistiska framtidsmål! Lolololololol varför går jag musik borde gå ekonomi eller hotell- och restaurang. Mer om detta senare. Mattenationella tar jag med en klackspark. Det kommer gå så jävla bra. Oj så bra det blir. Ojojoj.


Detta med att löpa

Jag börjar få kondition!!! Det är fan helt otroligt!! Har aldrig haft det i hela mitt liv typ!! *jag efter dagens löparrunda*


Skrattar mig själv i ansiktet

Tänkte raka av svallet men då skulle jag ju se ut så här. Och HUR kul skulle det vara HUR?!?!


Ida e en dåli da

Tänkte bara säga det. Här är en bild på mig när jag ser ut och luktar som G.T. Alltså gin and tonic. Eller en annan G.T.


äckliga äckliga du

Det bästa med att vara här är att ingen bryr sig om hur man ser ut. Jag skulle i princip kunna vara naken en hel dag utan att någon skulle bry sig. (Note to self: var naken ett helt dygn i Saxnäs) Ingen bryr sig om hur man luktar heller för den delen. Har inte duschat sen i tisdags. Sen dess har jag kroppsarbetat en hel del samt sprungit 8 km. Svallet gottar sig i fett, svett och sågspån. Själv diggar jag när det luktar lite ostkrokar. I morgon bitti åker jag hem. Hoppas det är gymnasieungdomar på bussen som ska från Sorsele till Lycksele som man kan titta på!!! Så här ser jag ut nu i alla fall. Hej hej!

vad i HEL vet e

VEM ÄR SÅ JÄVLA DUM ATT LÄGGA MATTENATIONELLA PÅ ESTELLES DOPDAG ALLTSÅ SERIÖST VEM VEM VEM!!!!!!!!!!! Är det nu jag startar en facebookgrupp med namnet "Gör 22:a maj till en röd dag"? Jaja, man får göra sina val. Jag kommer i alla fall sitta bänkad framför TV:n på tisdag 10:45-14:00. Kommer också självfallet sitta fastklistrad 20:00 för att se höjdpunkterna. Mattenationella får fan vara, skolverket får skylla sig själva. Idioter.
Tagga till nu svenska folket!!

bloggar intensivt i kväll när alla andra är och kulturnattar

Har en upprorsstämning inom mig som vill bort från tekniksamhället. Kom på mig själv att få ångest när jag inte fick det trådlösa internetet att fungera. Då hade jag alltså gått och hämtat vår trådlösa router från vår stuga för att försöka koppla in den här, hos min farbror och hans fru där jag bor nu när vår stuga lagas från vattenläckan. Så här ser det ut där förresten:
I alla fall, jag måste komma bort från mitt internetberoende och det är NU. Har faktiskt blivit betydligt mindre aktiv på facebook efter mitt månadsuppehåll och det är så jävla skönt, rekommenderar alla detta. Nu får jag väl ta tag i nästa problemområde. Alltså instagram. SKOJA vill inte bli av med det beroendet då det är: ett härligt beroende.

Björnsafari

Var ju då på björnsafari igår. För den som inte är insatt i begreppet "björnsafari" är det att man kör bil på någon av inlandets små skogsvägar och spanar efter björn eller andra vilda djur. Målet är att se en björn men det är svårt, och vi fick inte se någon. Däremot såg vi ren, tjäder och rådjur, det gick duga! Detta är något jag ska ta med mina barn på, och få dem att uppskatta. Åh jag vill ha barn nu. ps har jag en för tidig 25-årskris eller VAD

Vi körde mil efter mil på grusvägarna och det var fan det mest avslappnande jag gjort på länge. Vad jag har förstått är detta något som ungdomarna här uppe kan göra på kvällarna också. Vill någon följa med på björnsafari nästa sommar när jag har tagit körkort? Någon?

Grillade i kväll

Hasselbackspotatis är fan den godaste formen av potatis. Så: gött. Ska förresten ta med mig några mandelpotatisar och sätta hemma på balkongen, kommer bli stört nice. Middagen var det godaste på länge och vad mer kan man begära av en lördagskväll............
..........jo en till öl :P :P :P :P :P
mvh svennefarsan livsnjuter

ett långt inlägg

Blir så jävla inspirerad av att vara här. Inspirerad, glad och klar i tankarna. Har byggt lite. Igår gjorde vi en brevlådehållare.  Idag har jag och min farbror byggt en ny dörr till vedbon av gamla plankor som ändå skulle slängas. Det blev jättebra!! Blir så fånigt stolt och glad att tillverka saker, och det får mig att känna mig som bonderöven. För övrigt VÄRLDENS bästa program i HELA världen, så jävla mycket inspiration!!! (varför han kallas bonderöven vet jag dock: inte.)
I kväll är det jättefint väder, solen går ner över fjället och det är nästan helt vindstilla. Tjäderhönorna flaxar runt i skogen och jag går och tittar lite. Gick till älvskanten och stod och tittade ett tag. Lyssnade på tystnaden och blickade ut över landskapet. Jag tror att jag skulle kunna trivas med att bo här. Har börjat planera i mitt huvud redan, som jag oftast gör när jag är här. Ska då köpa en gård med utsikt över älven och fjällen. Renovera huset enligt min egen smak (alltså smakfullt :P :P :P). Inreda ladugården och ha höns, två grisar och några får. Bygga en uteplats, odla massa grejer och ha ett eget vindkraftverk. Köpa en gammal skitbil så jag kan ta mig till civilisationen och en båt med en liten motor så att man kan fiska på sommaren. En skoter kan vara bra att ha också, så jag kan frakta träden jag hugger ned i min skog för att elda med. Börja jaga älg. Baka bröd, göra gott kaffe och laga mat. Dra ut och springa på Saxnäsvägen. Köpa en högtryckstvätt. Det blir inget riktigt hem förrän jag har köpt min högtryckstvätt.

Ok, allt detta förutsätter: en jävla massa pengar samt kunnande att bygga. Går ju fan fel utbildning för att förverkliga denna dröm. Varför går jag inte bygg? Bygg skulle fan vara det nyttigaste linjen att gå. En massa grabbgrabbar där som jag kan grabbgrabba mig med, tänk vad roligt! Lana på helgen och böghöga på rasterna eller vad grabbgrabbarna gör nuförtiden, är inte så uppdaterad.

jååå men om pojkn hadd gjort ett redigt dagsverke

Svennefarsan unnar sig en bira på lördagkvällen.

VARFÖR

Varför får alla utom jag vara på kosläpp ååååååh vill på kosläpp


I kväll alltså

Ska på björnsafari. Alltså åka i en bil och kolla efter björnar. I Norrlands skogar. Alltså jag ska göra det. På riktigt. SÅ JÄVLA TAGGAD HOPPAS VI FÅ SE NANTING!!


Morgon

Marie bjuder på svart kaffe. Jag tar en kaka till. Jobbar idag. Lika bra när vädret är som det är.


Apropå ruccola

Kanske ska odla ruccola och skicka lite till Vicky. Är så jävla taggad på att odla!!!! Saker som fascinerar mig: odling och bröd. Odling för att det är coolt att se saker växa och bli saker man kan äta. Bröd för att mjöl, vatten och salt kan bli så gött. Gemensamt är känslan att ha skapat något med händerna!

Kanske ska odla råg. Kan man odla råg på balkong? Tacksam för svar. Potatis kanske jag sätter några. Mandelpotatis på ballen, fatta det!! Åh vad jag blir *upprymd*!!


Fräsch

På Lycksele busstation 08:44 unnar jag mig en halv melon. Gott givetvis.


Känner mig lite så här

Om knappt sex timmar ska jag gå upp. Borde sova.


Dagens sanning


Jag när jag pratar i RADDIONN

Spola fram till 39:35 om ni vill höra!!

Apropå hur bra jag skulle vara på att bo utan mommy

Idag har jag varit i skolan hela dagen. Eller jag blödde näsblod på morgonen både hemma och i skolan så jag kom sent till piabolektionen. Det tog emot att ba "förlåt att jag kom sent men jag blödde näsblod" för det är den lamaste anledningen NÅGONSIN!!! Och äckligaste. Sen åkte jag och tränade, det var härligt. Pratade lite i Christer i P3 som man gör ibland. Inget mer med det. SKOJA BARA det var fan det största ögonblicket i mitt liv!!! Eller i alla fall den här veckan!!

När jag kom hem lagade jag mat, sojakorvstroganoff och quorngryta. Tog herbs från balkongen och kände mig prettoig. Ska förresten köpa tomater och ha på ballen i sommar!!
Om någon vill ha delad vårdnad om dem och vattna de små raringarna när jag är ute och ränner längre perioder - hör av dig! Nu håller jag på att baka franska baguetter. Fan vad jag är redo att flytta hemifrån. Ska bara bli: ekonomiskt oberoende först.


Nu är det sommar!!

Frukost på ballen i solen utan att frysa - en vanlig sketen tisdagsmorgon!!


Vad jag gjort idag

1: varit på school. Hade sång. Det var kul. Tar Anthem så lätt att det bara sprudlar om det!!
2: sa hejdå till mamma och vicke som åkte till Italien. Jag fick: stanna hemma. Jaha.
3: lämnade böcker på bibblan och lånade en brödbok. Poolish i kylen över natten, i morgon blir det franska baguetter med luftbubblor och annat härligt.
4: gick på teater och såg på mina teaterkompisar. Det var bra som fan!! Och roligt som fan. Skrattade mycket inombords fast inte utombords för det hade såklart varit ohyfsat. Här: en bild.


me and svallet @ school

JA. HA!!! Hade tydligen sovmorgon idag men LIK FÖR BAN NAT sitter jag här ändå. Låter svallet vila från vax idag, så det är så ananaslikt att hälften vore nog. Hejdå bloggen!!

Mål i livet

Bli DN söndags ölskribent. Fatta!!!


Bästa bekräftelsen

När "lovetoes" gillar ens bild. Man ba. Jaha.


Jag e bäst

Fatta att jag har jobbat massa timmar idag OCH varit på fest och dansat. Fatta ont jag har i kroppen just nu. Orkar ej ens ta mig från soffyn till sängyn!!!!


Är ungefär så här trött

Har jobbat, det var kul nice coolt gott kul osv osv. Men nu blir det fest!


Ni som väljer att bojkotta instagram:

Kan ändå se alla roliga saker jag gör HÄÄÄÄÄÄÄÄR

Dubbelt upp

Och därmed: dubbel glädje. Nu blir det tacos. I morgon ska jag jobba. Det känns spännande!


Morgon


Hår1 just nu

Lockigare än någonsin. VAD hände!!!! Skyller på en 3,5 timmes promenad samt fuktig väderlek. Träffade Maja vid strandpromenaden och slog följe med henne, det var bäst! Nu ska jag stretcha insida lår och sen sleepa för i morgon måste jag vara pigg då jag ska kugga på gemu-provet!


alla blir sjukt provocerade av min gamla telefon, vaereom

Vad jag helst vill ha nu: en öl nu. En öl och sommar. Varierad molnighet på en altan. Si så där en 18-22 grader varmt med en kall bris som gör huden lite knottrig. Konstatera att det är svensk sommar men ändå försöka att bli lite brun.

Jag vill bara bort från Umeå nu men det går inte, är fast här i en vecka till men då ska jag fan till Saxnäs. Nu ska jag gå ut och gå.

Typ den största anledningen varför jag tränar

Att belöna sig själv med en gainomax!!!!! Livet!!

 


NU

Nu ska jag återaktivera min facebook efter att ha varit utan den i en hel månad. Det har varit nyttigt och inte alls så jobbigt. Jag ska inte ladda ner appen till telefonen, utan bara ha tillgång till det via en dator/iPad. Det känns bra!

Jag utmanar DIG att bojkotta facebook i en månad! Eller ta två veckor! Du som klarar det kommer att bli belönad personligen av mig med en läsk, förutsatt att jag får följa din kamp!


Stäng ute verkligheten, älskling slut ögonen

En lista på bra saker:
1: jag har en bra klass trots att det är en musikklass
2: musik är kul ibland såklart säkert
3: jag har en helt ok hy just nu
4: svallet är fan snart en decimeter

 


Detta angående musikteori

Det finns inget mer ångestskapande i mitt liv än gehörs- och musiklära. Alltså jag går hellre runt hela livet och har dödsångest än att ha musikteoriångest. Vi är bara inte ämnade för varandra, jag och musikläran. Jag och musikläraren är inte heller ämnade att klicka. Göris hatar mig och jag hatar Göris men så kan det ju vara. Överväger på allvar att hoppa av kursen. Och. Aldrig. Mer. Ha. Musikteori. Hatar att vara den som säger ~~~***jag_tycker_bara_om_att_sjunga_men_orkar_inte_lära_mig _musikteori***~~~ MEN DET ÄR JU SÅ DET ÄR JÄVLA KUK HÖR DU DET LIVET KUK KUK KUUUUUK

Ps hade konsert idag. Det var spännande. Nu: hockey. Varför valde jag musik och inte hockeygymnasiet??? Just det för att jag inte ens gillar hockey. Jag gillar ju i och för sig inte musik heller. Varför går jag inte sam?

Mvh för mycket livsbejakelse för en människa att hantera


Igår var jag hos ankan och åt.

Det var gott och trevligt love sister


En fråga

Varför är det så nice med sopbilar? Sopbilar och plogbilar. Det är fan något av det bästa som finns!! Blir alltid som en sexåring som springer fram till fönstret med näsan klistrad mot och bara.....tittar. Tittar på när de..... flyttar grus eller snö.......till en annan plats............... LOL varför e d så fascinerande!!


Done and done!

Alltså gå på promenad och läsa tidningen!! DÖR


apropå reklam

Jag är en människa (av förhoppningsvis många andra) som när de lokala nyheterna börjar på TV4 ålar mig å det grövsta av avsky. Jag konstaterar gång på gång att det måste vara en bristvara på bra reklambyråer här uppe i norr, eftersom reklamerna alltid är under all kritik. Detta statement har jag hållt fast vid, ända tills för ett litet tag sen!! Den nya norrmejerierreklamen!! SÅ JÄVLA OVÄNTAT BRA!!! Vackra norrländska naturbilder blandas med bilder på lika norrländska hundar och ett gäng norrländska barn. Allt ackompanjerat av en: bra låt med mycket: feel good-känsla. Har letat efter den på tuben men utan resultat. Om ni ser den - njut som fan för det är den bästa lokala reklamfilmen sen urminnes!!
ps hur ska jag orka gå till skolan i morgon kommer aldrig somna #hockeyvm

"Min kropp var ett sjöslag" kan vara bästa textraden på Kents nya

Ute och går, konstaterar att hög, ordentlig bas är något Kent kör på konsekvent i sina låtar. Nästan 100% klar med historian!! Ps varför ser jag ut att vara tolv år gammal


Mvh skribenten

LOL den kom med!! Tillfredsställelsen när man kommit med på ordet fritt alltså.

 


23:38

Solen har inte riktigt givit upp och klockan är snart tolv!! Vad gör jag vaken nu? Sov 40 minuter och vaknade nu av av: ångest. Vad e grejen med de :P :P nä men det är fan mycket nu. Är nog därför. Mycket i huvudet.


YEYEYEYEYYE

Är nästan klar med historian!!!!! Har kanske 25% kvar att göra och det känns JÄVLIGT gött!!! Är dock jävligt hungrig eftersom jag bara har ätit biskvier idag :/:/ Nedan: en bild på mig där jag säger "hej"

And now rest

Har bakat biskvier idag. Biskvi. Fan bögigaste ordet som finns. Också ett gott bakverk så det jämnar ut det. I morgon skall dessa små guldklimpar doppas i choklad. Nu ska jag sova. Detta har varit den mest ogalna lördagen i mitt liv hittills.


Blev utmanad i blogggrejen av ELIN HÖGVALL

ELIN utmanade mig i detta. HÄR är hennes blogg, läs den! Ps det blir ett långt inlägg men det kommer vara värt att läsa ALLT om du 1: vill läsa något....kul..... och 2: vill lära känna _mig_bättre_


1. Har du några tvångstankar/ticks? Isåfall vilka och finns det någon anledning till varför du har dom?

 

Åh ja ni skulle bara veta! Jag är en godispåse av stördhet! Det är inte alla som får veta mina problem, bara de som känner mig riktigt väl... Kan blotta några. Jag tycker det är jävligt drygt när någon annan än jag själv tvättar mina kläder. För några år sedan klarade jag inte av att någon annan än mig själv var i min säng. Jag hatar att vara kletig/dammig om händerna. Efter en skoldag känns det SÅ jävla göttigt att ba....tvätta...händerna.... Tror det har att göra med bakterieskräck. Jag kan bli arg om saker inte görs på mitt sätt. Tex om man ska..... vispa något....och gör fel..... I alla fall, vill ni se den riktiga Gustaf får ni börja hänga med mig!!

 

2. Vilket är det mest inspirerande ord du kan komma på? Endast ETT ord. Motivera.

 

Enteprenör. Skoja jag vet inte vadå inspirerar LOL Elin LOL. Koffein. Det är ett inspirerande ord!!

 

3. Beskriv det pinsammaste scenariot som hänt dig/som du kan tänka dig hända dig själv.

 

När jag var liten och slog folk hårt utan att tänka mig för och så började de gråta och kalla på vuxenhjälp. Eller nej jag kan berätta om en pinsam grej som hände mig nyligen!

Jag hade fikat på Schmäck med lite kompisar och hade just gått utanför dörren i rikting mot min cykel. Innan jag sätter ned foten på sista trappsteget ser jag någon som jag tror är Amalia och brister ut i ett högt och tydligt "MEN HEJ..." tills jag inser att det inte alls var Amalia. Det var ett "men hej" som hade mycket magstöd och det blev sagt som två pistolskott. Tjejen tittade på sin kompis och sa "....eeeeh". Jag gick därifrån som en skamsen hund. Vet ej varför det var så pinsamt men DET VAR DET!!

 

4. Har du någon defekt/cool grej du kan göra med kroppen som andra inte kan? Bild pleeeaaase!

 

Haha defekt grej. Jag kan sluta tätt mellan överläppen och näsborrarna samt få många dubbelhakor. Det är mina bästa.

make a gif

5. Hur ser en perfekt dag ut för dig? Vad du gör/hör/ser/äter, vem du är med osv.

 

Jag sover ungefär till klockan tio, ganska länge med mina mått mätt men ändå så att man har tid att carpa dagen. Solen lyser och mamma är inte hemma. Gör en perfekt cappuccino med tjock crema och fint mönster och läser VK/DN och lyssnar på morgonpasset. Jag tar en dusch och mitt hår blir perfekt fixat utan skavanker. Jag har en fräsch känsla i kropp och själ och hittar något matchat att ha på mig. Helst en skjorta och manchesterbyxor. Jag klappar Ture och Laurentz i cirka fem minuter var.

Efter det träffar jag en vän i stadskärnan, helst på ett café som inte är Station utan typ NK. Där dricker jag ännu mer kaffe och fikar något gott. Jag och min vän pratar om livet, kärleksbekymmer, brudar, killar, teknik, politik, lyrik men fan inte musik om det inte handlar om Kent. Sen går vi på stan och jag köper något som är pretto som jag skall bruka när jag bakar eller gör kaffe. Jag skulle helst se att vi köpte en ny termometer och en mjölkkanna som är avsmalnande upptill. Vi säger hejdå och jag traskar hemåt i solskenet. Hemma konstaterar jag att jag inte har något plugg att göra och bakar något gott och prettoigt. Jag bjuder in till grillfest hemma hos mig eftersom mamma är bortrest och en massa trevliga männisor väller in i lägenheten runt 18.30. Eller inte för många, max 10. Dessa max tio personer har med sig grillspett med svamp, paprika och andra goda grönsaker, marinerad quornfilé och majskolv. Jag har slängt ihop en potatissallad och vi dricker rött vin från box. I min outtömliga ölkyl langar jag fram ett par stora starka belgiska och bjuder laget runt. Kvällen avslutas med det jag bakat i solskenet på balkongen, en kopp kaffe/te (skoja jag är inte tedrickare) och jag tar med mig någon i säng (alltså karin <3<3<3<3<3<3 love).

 

6. Vad får dig att känna dig "djup"? Någon speciell "djup" tanke som du brukar ha i dina deep-moments?

 

Jag är ofta djup, fast jag tillåter inte mig själv att vara det. När jag var mindre var jag ofta djup men nu har jag haft för mycket självdistans under en så lång tid att jag har glömt bort hur man är djup. Något jag tänker på när jag är djup är att jag borde gråta oftare än den gången per halvår som det blir nu. Jag tänker också på hur folk uppfattar mig, om det är töntigt eller inte att visa känslor för ofta osv osv. Jag borde fan börja skriva dagbok (om jag hade fått en krona för varje gång jag kläckte den tanken för mig själv hade jag varit MILJONÄR) för det sämsta som finns är när folk skriver att de mår dåligt på internet (alltså som jag gjort idag, förlåt för det).

 

7. Vilken är den värsta låten du vet, och varför?

 

Haha åh det finns så många att jag inte ens vet vart jag ska börja. Om jag ska välja en så blir det......Boyfriend med J-B. Satan vad klyschigt valt tänker ni nu men NEJ det ÄR den sämsta låten som gjorts och den förtjänar VERKLIGEN INTE den uppmärksamheten den har fått. Alltså min RÖV skulle kunna komponera en bättre låt, på riktigt alltså. Jag säger det, jag säger det NU: PRUTT är bättre än BOYFRIEND!!!!!!!!!!!!! Ska lugna ner mig nu. Jag har aldrig haft något emot J-B förrän han släppte denna låt (det har bara varit kul att dryga med *girlsen* som gillar honom (alltså Ida Persson)). Jag gillar inte när artister blir så kända att de kan göra VAD FAN skit som HELST och det ändå blir en hit. Hata.

 

8. Finns det något du verkligen HATAR? Situation, person, djur, väder osv. (försöker ge idéer hehe)

 

Haha J-B!!!!!! skoja han är gullig fast gör en dålig låt om att han skulle kunna vara min boyfriend och det kommer inte hända ju :/:(. Människor säger jag att jag hatar ofta men det menar jag ju inte. Eller det beror på vad man menar med hat såklart. Jag hatar när klädesplagg som man älskar går sönder. Och när espressomaskinen inte följer mina orders.

 

9. Beskriv detaljerat ditt bästa minne.

 

Jävlar vilken nivå du lagt ribban på Elin!! Jag har inget specifikt bästa-livsminne. Och vissa som är bra vill jag inte dela med mig av på the interweb för de kan vara *opassande*. OBS anspelar inte på minnen relaterade till ligga, knarka eller fulla. Ett bra minne..... Första fyllan var ett bra minne. När jag fick min framtida chefs visitkort (inga namn nämnda för det kan vara dumt att ta upp hans namn i meningen efter en alkoholrelaterad mening :P :P :P). Ettornas projekt............ nä skoja inte fan vet jag

10.  Finns det någon film du kan se om och om igen, i så fall vilken?

Forest gump. Mitt livs jävla film. Annars är Mulan något som alltid slinker ned i ögonhålan. OBS äckligt sag

 

11. Visa en rolig bild!!!!!!!! Vi (dina läsare) vill döma din humor.

 

Hahaha alltså jag är ledsen men det blir fan hästen!!!!!!! Just det jag har ju inte lagt upp några brysselbilder på annat än just denna horse down below. Kanske gör det snart. Men nu: njut av horsy!!

 


bereden väg för nya ägare



jaha ja men vad sägs om att spela lite kent för att ta mina första små stapplande steg mot att bli en djupare människa. men först: huvuddansa
animated gif maker


Ångesten

1: skolångest
2: livsångest
3: dumhetsångest
4: kissnödigångest
5: umgängesångest
6: livsångest igen
Nu: gråta blod och baka något gott av mina rödfärgade tårar


Ja grattis


Lördagdagdagdag

Ute faller snö, i spiltan blacken står och äter lugnt sitt hö. Under tiden hästen gör det fortsätter jag med pluggandet fast får inte mindre skolångest vet ej varför. Har 300% träningsvärk i hela kroppy så därför unnar jag mig en massa godsaker fast inte så mkt choklad då hyn är på bättringsvägen. Nä nu ska jag läsa om hitler hejdå


jaaaaao

I vanliga fall när jag har skolarbete att göra brukar jag istället för att plugga
1: städa mitt rum jävligt noga
2: söka jobb alternativt jobba på ett jobb
3: träna/motionera
Detta kommer i sin tur leda till att jag sitter här om några år med ett ständigt glänsande och pedantiskt städat rum, ha ganska gott om pengar och en kropp utan dess like MEN inga framtidsutsikter över huvudtaget och inga betyg i någonting och därmed inga möjligheter att få ett bra jobb då all min energi gick till allt annat än att studera.

Därför ska jag nu försöka ändra strategi. Ska aldrig städa mitt rum, ignorera beach 2012 och fokusera på skolan (som egentligen är mitt viktigaste """"jobb"""" just nu :P :P :P :P :P) som fan.

I've got a feeling that tonight is going to be a plugg night and (the night after that) is also going to be a plugg night and the night after det is also going to be a plugg plugg ni-hi-ight.
NÄ ALLTSÅ jag har kommit kanske 30% på hemprovet och det känns jävligt skönt. Har inga planer alls i helgen förutom att just studera *röven* av mig så nu taggar vi till för fan!! Eller jo en plan har jag, ska fika med mamma på stan i morgon. Älska Mommy <3

Livet

JAG VILL INTE GÖRA HISTORIEHEMPROVET JAG VILL HELLRE LÄGGA MIG NER OCH DÖ I ETT DIKE SKA SPY NU


firar treveckorsjubileum

Kan ju säga att jag varit utan fejjan i tre veckor nu!! Skål på det!!

Äckligt meddelande

I söndags drog jag på mig en ryggskada genom att gå in i en spik som stack ut under ett hus. LOL sa jag åt den då men det började blöda lite men jag tänkte inte mer på det. Nu har det börjat göra mer ont och stråla lite ner i vänster armbåge så jag har antingen 1: stelkramp eller 2: stroke. Tror på stelkramp. Eller kanske inget av det utan bara ont.

Huuuuuuuuur som helst, i kväll tvättade mamma det med lite alsolsprit så nu är det ÄNNU torrare och fnasigare än NÅGONSIN = det dras upp lite nu och då och börjar blöda. Mor sa strängt att jag inte fick smörja in med fet kräm så det är fan ett moment 22 :/:/ jag som älskar fet crème :/

SLUT PÅ ÄCKLIGT MEDDELANDE


Every day is like palmsöndag


Prettopluggar vid älven

i solen och det är härligt.


Så kom dagen

Då jag inser att en liter öl faktiskt är billigare än en liter mjölk. Ska aldrig köpa mjölk igen!!


Trotsar horoskopet idag

Horoskopet sa åt mig att inte fatta några viktiga beslut idag. Det har jag gjort ändå. ~rebellen~!!!!!! Pengar rullar in, det går bra nu!!

Var på synkoll idag. Har börjat se litelite sämre än förut. Varför jag skriver detta på internet är ju frågan eftersom det ju är det sjätte tråkigaste samtalsämnet efter 1: glutenintolerans 2:elallergi 3: laktosintolerans 4: allergier 5: astma.

I morgon har vi nationella i engelska vilket kommer go to the forest. Hela min skolgång kommer att kunna raseras på den närmsta 1,5 veckan om jag inte styr upp den. Önska mig lycka till!


ÄNTLIGEN FÖR MIN OTROLIGT MASTODONTA POLLEN- OCH GRÄSALLERGI MED SIG NÅGOT GOTT!!!

Fick jobb inom äldreomsorgen. På Hemgården. Som ligger cirka 150 meter från mitt hem. Tredje perioden. Alltså HUR kan jag ha sådant jävla flow HUR HUR HUR tack djävulen djävulen vad nice!!!


det är jag och palmen nu


Brb ska på kicks

25% på brun-utan-sol?! Count me in!! Nä men seriöst varför smsar kicks mig kan ni sluta göra det tack


Så osäker :/

Andra dagen i rad horoskopet inte visar något alls, vad ska detta betyda? Att jag inte har någon framtid? Att stjärnorna har slutat konversera med mig? Eller är det bara att jag måste bege mig ut på jakt efter en ny horoskopapp? Så många frågor :/:/:/:/


Känner mig lite så här

Nu ska jag unna mig 1: tandtråd, 2: motionsrunda och 3: framtidsångest. Xoxo /Uppgivenheten själv


Säg Hey, Say ho, Say Reinfeldt has got to GO!


Härliga tider


RSS 2.0