lif1 alltså

Nu ska jag sova sista natten någonsin på Ryttargatan 5C. Ska även ta en sista dusch och äta en sista måltid. Känns rubbat. Jag har en tendens att alltid fästa mig sentimentalt till materiella saker. Tex hus. I morgon flyttar jag till en lägenhet. Jag har aldrig bott i lägenhet i hela mitt life. Det blir förhoppningsvis asbra när allt är klart. Nu ska jag packa klart det sista och sälja en byrå till någon från Blocket. Skrattade just högt för mig själv av Family Guy. Skämmig sak att göra.

September

September är bevisligen en sommarmånad.


det har varit lite GIF:ar på senare dagar

how do you make gifs
How do you make gifs En ap-GIF. Från mig till: er. Ska snart köra till flyget med mamma och hämta Signe och Robin. Det blir asbra.

ja å ciss

Nu är jag i skolan. Det är FETT JÄVLA KUUUUUUL!!!!!!!!!!!11 I kväll kommer Signe och Robin, det blir kul. Ska packa ner mitt rum samt mitt liv i flyttlådor. Det blir kul. Har förresten 47 följare på blogglovin'. När det ökar upp till 50 kommer jag göra roliga saker som jag planerat. Skriver upp allt kul som jag kommer på men orkar aldrig göra det och just nu är listan SJUKT JÄVLA LÅNG eller ja alltså det är fyra saker jag tänkt göra. KLARA EJ AV ATT DET INTE BLIR NÅGRA MELLANRUM AAAAAAAHHH

jaha är det här jag ska sova nu

Har ingen säng längre. Behövde sälja den för att kunna betala gasräkningen. Hade en fin tid. Jag och min säng. Rip. Nä skoja så klart. Har ingen gas ens. Min gamla säng är hos pappa och i väntan på min nya 140-säng sover jag på madrass. Klagar inte. Idag har jag fått så jääääääkla mycket gjort alltså. Jag har: Gått i skolan. Soundcheckat. Kört skräp till Gimonäs från lägenheten med pappa. Burit upp en säng och en bokhylla till pappa. Ätit middag bestående av mjölk + flingor. Detta tog 5 min. Haft disco. Röjt i lägenheten. Packat ned saker. Sålt Tv och stereo på Blocket. Pengar rullar in det går bra nu. Fixat en temporär sovplats. Blivit upprörd över blogg.se´s sämpiga förändringar. VAD FAAN det blir ju inte ens ett hopp mellan raderna fast än jag trycker på enter. Kuk var drygt. Hata.

hallå hallå....hallå

fattar ej nya blogg.se laddade ju upp en bild nyss men inte fan kom den upp hallå hjälp mig tack

Mobilbloggar

Fan va coolt!!! Bussen körde ner i diket!!! Fan va coolt!!!!! Fan va coolt blogg.se har skaffat en App fan va coolt!!!!

Ps borde sova för längesen ds
Bifogar bild på mig själv ;P ^^


Vad jag möttes av på ballen

Städade lite på balkongen i nya lägenheten. Där låg en plastväxt som mamma så vackert hade inrett med och vid den en liten fågel. Tänkte att det var en låtsasfågel som mamma investerat i att hänga i plastväxten så där kom jag, kavat som aldrig förr och skulle lägga upp den på hyllan. Förvåningen och skräcken inom mig realiserades när låtsasfågeln inte är en låtsasfågel, utan en riktig fågel med mjuk kroppsmassa. Mamma plockade upp den i en bajspåse. Värdighet. Rip Fågeln.

Mitt hem just nu:

Förrådet nedpackat. Nu tar jag tag i mitt eget rum. Får ej in i mitt huvud att vi ska flytta på lördag. Känns så jävla stört.
Möbler säljs den ena efter den andra. Nyss var det här en jättetrevlig tjej och köpte en stol. Trevliga människor är fan bäst. De är nog det bästa med blocket. Att saker som man själv inte tycker om alls blir till stor glädje för andra. Och att man får komma in i helt främmande människors hem och se hur dem har det.
Just det, om ni känner att ni har lite att göra nu på lördag kl 11 är ni fruktansvärt välkomna till Ryttargatan 5! Stark som svag, liten som stor, smal som bred, kvinna som man. Alla är välkomna!

Dagens två största episka misslyckanden


Ja just det jag flyttar ju på lördag

Om en vecka bor inte jag i detta hus längre. Det känns jättekonstigt. När det händer någon stor happening i mitt liv ignorerar mitt undermedvetna det ända tills jag befinner mig uppe i det. Alltså: Kommer ej fatta att vi flyttat förrän huset är tömt och allt vårt bråte är i lägenheten. Jag ska ta lite kort i lägenheten så att allmänheten får beskåda.
I går jobbade jag och åt pangmiddag hos Alfred. Idag har jag provsjungt till Kfums musikal. Det gick ganska bra. De sa att jag var tonsäker och att det märktes att jag tyckte att det var roligt att sjunga. Dessutom sa dem att de blev "förvånade att jag hade sån power". Det vet jag ej hur jag ska tolka, tror det var en förolämpning.
I kväll har jag packat ner hela förrådet. Känns så jävla skönt att få något gjort. D E NIZ.
Nu: Sängen. Om jag är trött.se? svar ja ^_^ ;P

En doldis om fått för lite uppmärksamhet #14

Avslutar denna 2-veckorsserie med en tidlös klassiker.

En doldis om fått för lite uppmärksamhet #13

Bästa reklamen någonsin.


Nä men lite sömn på det här

Min dag i punktform:
Vakna
Idrott och skola
Fredagsfika
Middag hos Alfred
Träffa pappa i två minuter
Hänga med Mimmi i några timmar. Fruktansvärt trevligt.
Nu ska jag i punktform:
Ta av mig linserna
Borsta tänderna
Duscha
Sova
Imorgon ska jag i punktform:
Vara på jobbet 09:00
Jobba
Äta

ja å greta å nora


En doldis om fått för lite uppmärksamhet #12

Detta mästerverk är en del av en film som producerades för längesen. Dels sjunger Olle Sahlén i kvinnokläder, i en säng och i en mick i form av en hockeklubba. Dels pratar både jag och Alfred i falsett. Dels svara Elsa "Okej" på uttalandet "Hon är död" och dels försöker Gustaf, 11 år skoja till det ytterliggare genom att svära på slutet.


Mormor

Idag fyller min mormor 88 år. Ringde och grattade henne nyss och skrattade, för hon berättade så roliga saker. Min mormor är bäst. Jag måste åka till Stockholm snart.


En ny låt!!

Ni har väntat. Som ni har väntat. SOM ni har väntat!!

Denna godbit producerades av mig (Gustaf Bergendahl) och Alfred Sahlén, våren 2011 på Grubbeskolan.
Vi vill tacka vår ljudtekniker Patrik Hellström som gjort ett fantastiskt jobb.

Presenterar stolt, exklusivt för kollaen.blogg.se: Tovelåten.

Tove, du gick i vår skola. Satt vid samma bänkar, åt samma mat.

Allting började på Grubbe. Du började musikklass. Du hade talang.

Tove, Tove Styrke, Östman Styrke.

Bagge, bultade på din dörr en dag (och sa). Tove Styrke, dig ska vi ha i vår tävling

Idol, en resa du reste. Du blev folkkär, tacka din charm

Tove, Tove Styrke, Östman Styrke x2

New York Post skrev om dig. Större än Robyn kan du bli.

Nu har du blitt en stjärna. För stor för Umeå att handskas med.

Tove, Tove Styrke, Östman Styrke x5


En doldis om fått för lite uppmärksamhet #11

Fanny falls back. Från typ femman. Fanny Luna ramlar på ett brutalt sätt, och comedyn är given.


Djupa estetiska bilder jag tag i grodperspektiv med min mobilkamera den senaste tiden


En doldis om fått för lite uppmärksamhet #10

Bakrundsinfo: Jag och Alfred såg en kille som cyklade på en cykel utan sadel. Vi gjorde en snabb rap, spelade in den och allt toppades med att det var en tant som tittade rakt in i kameran i slutet.


Bilder från Norpan

animator gif






vad gör jag vaken nu jag borde sova men istället lyssnar jag på p3

Jag vill till Saxnäs så fruktansvärt mycket!!! Saxnäs, aka himmelrik1 på jord1.

Har laddat in bilderna från Norrbyskär. Ska göra ett bildinlägg snart. Och ett inlägg om hur mycket jag ÄLSKAR HÖSTEN!!!11 Men det blir som sagt senare i framtiden. I framtiden kommer även en ny-gammal låt som jag och Alfred gjort. I framtiden. Framtiden.

Imorgon ska jag prova ut en ny säng. En 140-säng. Jävulskt härligt!!!

Statusuppdateringar jag gjort för längesedan men som jag nu mest skäms över


En doldis om fått för lite uppmärksamhet #9

Behöver inte ens skriva något. För genialt.


SJUKT mysig dag på Gammlia med klassen <3

Var på Gammlia idag, sammanfattat: Sådär. Det var längesedan jag kört Laurentia två dagar i rad. Såaaatteeeeeeeeeeeeeeeeeee det var såklart kul.
Efteråt åkte jag och Nora till Greta. Spelade lite musik å så de va najs. Sen jobbade jag, given succé.

Har tänkt på en sak. När jag blir 18 och skaffar körkort, då ska jag lätt åka Umeås bilhandlare runt, låtsas vara rik och provköra en herrans massa bilar. Tänk vad nice!!!

Det är dags.


En doldis som fått för lite uppmärksamhet #8

Detta grundar sig i att jag (helt utan belägg) blev beskylld för att jag skulle ha dammsugit min skolväska när det blev lov. Detta var såklart inte sant, då det skulle vara ett obehagligt beteende. Varför jag gjorde en sån här film: Vet ej. Men det är en bra låt.


Ja ja hej hej

Det känns i kroppen att det var Laurentia i morse. Benen mer som viker sig under kroppen. Vill ligga i en säng och ej gå upp.
Norrbyskär betade av sommaren som varit, sommaren som kommer och dikter och lyrik. Det är för jäkla spännande med dikter. Att leka med ord. Spännande alltså.

Fortsätter med att sova hos pappa. Det är skönt. Fast lite tråkigt att vara ensam. Imorgon är det skola. Eller inte skola, mer friluftsdag med tema folkdans. Folkdans som såklart är spännande.

Här har ni mig just nu, sprudlande glädje och gyllene skogar osv osv etc.

En doldis som fått för lite uppmärksamhet #7

Minns ej riktigt vad detta var, men det är söndag så lite slacks får ni ge mig.


En doldis som fått för lite uppmärksamhet #6

Det här klippet är så fruktansvärt kul, eftersom Alfred låtsas vara sepe så överjävligt bra. Instant comedy.


En doldis som fått för lite uppmärksamhet #5

På Grubbeskolan fanns det sällan något roligt att göra. Förutom att dryga.


Sällan skådat något vackrare


Hälsade på Grubbe idag

Allt var sig likt. Vi fick ett mål mat och en toast i UHR.

En doldis som fått för lite uppmärksamhet #4

Nora gjorde ofta försök till att videoblogga från min datta. Jag hade en period i mitt liv när jag överredigerade allt nå jävulskt i iMovie (för ett halvår sedan). Resultat: Nedan.


En doldis som fått för lite uppmärksamhet #3

Ett fantastiskt roligt klipp från Norrbyskär, sommaren 2010.


Kanske kommer kongen

Idag har jag:
1: Skolat mig
2: Jobbat
3: Varit på Centralen

Så att man kan säga att dagen blev bättre och bättre. Jag försöker att inte vara skolless, men det är svårt. Jag är less på skolan, och har avverkat cirka 1,5 % av min gymnasieperiod. Får antingen ta mig i kragen och ba NJUTA eller hoppa av och flytta till skogen tills nästa höst. Det lär bli det förstnämnda.

En doldis som fått för lite uppmärksamhet #2

Detta är en liten film jag gjorde i julas. Ibland tänker jag att jag är helt störd i huvudet, detta är ett sådant tillfälle.

Dattar på skolan


En doldis som fått för lite uppmärksamhet

Hallå. Min YouTubekanal. Den består av 100 (ett hundra) procent (%) rent (delvis rent) guld (guldliknande). Varför är ni inte inne där? Gå dit eller gå hem. Tänkte starta en liten serie hänna på bloggen där jag ger er,varje dag 14:03 i två veckors tid:
MINA FAVORITER BLAND MINA YOUTUBEUPPLADDNINGAR GENOM TIDERNA SOM ALLA BORDE SE FÖR ATT: DET ÄR GOOD SHIT. Namnger den "En doldis som fått för lite uppmärksamhet". Håll till godo, nu och i framtiden.

Denna godbit är prodcerad i Nyköping på en busshållplats tidig sommar, 2010. Låter klippet tala för sig självt.


Jag och dattan

Här är jag och dattan. En gullig kattunge som bakrundsbild. Tänker aldrig byta. Möjligtvis till en annan kattunge.

Måndag

Alltså skoldator. Kärlek vid första ögonkastet. Är så förvånad över hur bra det känns med PC!!!

Har jävulskt ont i huvudet, men det går nog över. Börjar jobba klockan fyra. Lif1!!

Vad jag gjort i helgen

Nej, inga bilder här inte. Så roligt ska vi inte ha det. Nu blir det text. Text. Text, tills du inte orkar läsa mer. TEXT until you throw up. Skoja, jag ska sova nu. Eller efter jag har bloggat i textform om vad jag gjort i helgen.
Skriver HELT UTAN inbördes ordning.

1. Varit med min bästis.
2. Jobbat ett 8-timmarspass och tjänat penninga
3. Mekat med moppen och gjort det körduglig, lagom till slutet av sommaren. Nästa vår, då jävlar!!!11
4. Fikat med pappa och Alfred på Göteborg. Pappa åker bort i två veckor and I'm gonna miss him, daddyo.
5. Cyklat i regn jättelångt.
6. Sett Jägarna. Alltså Jägarna 1 från 1996. Så. Jävla. Bra. Film!!!!!


Kära Midgårdsskolan

Kära Midgårdsskolan. Var god och tillhandahåll en datormaskin till mig snarast, för min nuvarande håller på att SACKA IHOP TOTALT.

Apropå min ärftliga likhet med min daddy (som blir execptionell när jag har kort hår)

Vaknar, går upp yrvaken för att gå på toa och ser mig själv snabbt i spegeln och rycker till samtidigt som jag tänker VA GÖ DU I MITT RUM PAPPA D E JU MORGON!!!

IDAG

Idag har jag förutom att gå i skola, kört bil till Media Markt och unnat mig ett nytt fodral till min nya iPhone som kom idag. Det är ändå sjukt, att jag får en ny iPhone på garanti helt gratis. Tack, Apple.
Dessutom har jag blivit klippt alldeles för kort för mitt eget bästa. Det blir kuuuuul!

Skitn


Har suttit i en kvart och försökt skriva något lämpligt ironisk angående flygkraschen i Ryssland utan att kunna formulera mig. Alltså grejen att hylla en svensk målvakt vid namn Stefan Liv (<3) och enbart rikta fokus på honom och staden han bodde i, när det förutom Stefan (<3) omkom 42 andra människor med exakt lika mycket värde som just Stefan (<3).

Fast det förstås, dem var ju bara ryssar. Oviktiga ryssar, och några utländska hockeyspelare! Dem behöver vi inte nämna, förutom de som just spelade HOCKEY!!!

"I truppen fanns flera utländska spelare, förutom Stefan Liv bland annat slovaken Pavol Demitra, tyske Robert Dietrich, tjeckerna Jan Marek, Karel Rachunek och Josef Vasicek, vitryske Ruslan Salei och letten Karlis Skrastins."

Vila i frid, ni stolta starka hockeyspelande män.

Källa: Allt som media någonsin skrivit om flygkraschen i Ryssland. HÄR och HÄR är två exempel.


Förvirringens tid är nu


Blogg.se gör en pensionärssatsning.

Så rätt.


Idé

Svenska Bollywoodfruar. Det skulle jag se. Tv3, procuera det och skicka en check till mig.

Dagen:

Idag hade vi klassfoto, med tema FRUKT & GRÖNT. Det blev nog fruktansvärt bra (obs ofrivillig ordvits).
Till lunch var det fiskpanetter och remouladsås. Det är få maträtter som tilltalar mig och mitt vegetariansinne så mycket som fiskpanetter och remouladsås. Det är så. jävla. gott. att. jag. vill. dö.

Sen har jag jobbat i några timmar, det gick ba fint. Nu ska jag duscha och sova.

Just det, vi har sålt vårat hus också! Så nu är det ju ba "Joyeuses Pâques" för hela slanten.

Angående mitt försök att få en ny iPhone innan garantin gått ut


"Enheten är utbytt på garanti". SCOOOOOOOOOOOOOORE!!!!!

Idag vaknade jag till det sjukaste jag upplevt

I natt sov jag jättedåligt. Hade svårt att somna, och det kändes som att jag aldrig var inne i någon djupsömn.
Det första jag tänkte när jag vaknade var "Jag har fan aldrig i hela mitt liv sovit så dåligt som jag gjort i natt". Jag satte mig upp i sängen, gnussade bort ögonskrufset och öppnade ögonen. Och vad får jag se? Jo, detta:

Det är blodstänk på väggen. Detta är jävligt obehagligt. Graden av obehag trappas snabbt upp då det bara är på väggen.
Inte en droppe på mig, inte en droppe på lakanen, inte ett spår av blod på mina händer, inga blodrester runt min näsa.
Om vi antar att jag blött näsblod. Då skulle jag då ha vaknat under natten och nyst/fräst ut blod över väggen. Då skulle Cissi ha vaknat av det, och det skulle antagligen ha kommit på lakanet och på mig.

Jag kan inte hitta någon bra förklaring. Det är bara jävulskt stört.

Vad tror NI?!

Umåker i bildform

Började med pizza på stan.

Cyklade till travet.

Njöt av stämningen, spelade lite.

Cashade in.


Summerar travet

Summan av kardemumman = Succé. Absolut succé. Satsade på några hästar i olika lopp, mest på känsla. Känsla skulle visa sig vara ett vinnande koncept, då jag satsade 10 kr på "Nordglöd" och kammade hem 152 riksdaler. Ni hörde rätt, 152 pix. Vad jag gjorde sen: Satsade bort ytterligare penningar men turen höll inte i sig. Gick i alla fall 45 kr plus, allt som allt. Bilder kommer imorgon. Kan konstatera att detta var inte sista gången jag besökte Umåker.

En kort checklista, det är allt ni får

Gått i skola och haft min livs första sånglektion vilket ägde: check
Jobbat i sex timmar: check
Satt igång larmet på jobbet: check

RSS 2.0