Kolla Stockholm

Flög flygplan, drack mjölk. Detta är inte sista gången ni ser dessa små underbara behållade med flytande guld. Ni skall allt få se.

Anlände till Kungsholmen samt till Daglivs för att köpa frukost till i morgon.

Är nu hemma hos Signe nu och chillar, Alfred och hon ritar en häst medans jag äter Maltesers. Sjukligt vad gött det är.

Sista dagen


Kära femtioöring. Jag har inte riktigt förberett mig på att du skulle försvinna ur mitt liv. Det känns läskigt. Jag är rädd. Vad kommer nu att hända? 50-örespanten är redan höjd till en krona, men hur mycket kommer en plastpåse egentligen kosta? En krona? Två kronor? Ingen vet.
När 50-örestugguminnen försvann tänkte jag att du inte hade någon plats i samhället. Du kunde ha försvunnit i samband med att Jenka började kosta en krona. Tycker det är bra jobbat att du hängt med så pass länge
Jag har alltid haft en hat-kärlek till dig, du lilla bronsfärgade mynt. Tiderna förändras. R.I.P.

Snart beger jag mig till den kungliga hufvudstaden och min fina syster Signe. Jag Agnes också men den pajasen är ju i Jönköping.
HEJDÅ!!

Dagens samlade facebookstatusar

På en dag får jag ungefär tio idéer till facebookuppdateringar. Vissa mer bättre än andra. Om jag skulle skriva alla skulle alla tycka att jag är dryg. Därför ska jag börja skriva ner dem och istället få den uppmärksamheten här. Dagens:

Älskar att förstöra för de som vill lära sig på tyskan.

Utan min iPod skulle jag aldrig klara tyskan.

Tror att jag blir sprallig av strålning från min mobil.

Jag tror att jag sover bättre med min dator påslagen.

Hej pajaser

Idag har varit en stor dag. Jag har nämligen fått min första iPhone. Den är allt riktigt fin. Jag är glad. Förutom att den inte vill synkronisera kontakter är den perfekt. Retina display, fantastisk kamera och FaceTime-samtal (nördigaste jag skrivit någonsin). Den måste bara hitta täckningen för i nuläget går den ej att ringa med. Och utan kontakter är det också svårt.

Hur mitt mobil/iPod läge ser ut just nu:
En Xperia
En iPhone
En Sony Ericsson J105
En iPod Touch

=ovärt. Ska lämna in både min iPod och min gamla mobil för de båda är smått defekta. Förväntar mig att få helt nya grejer av Elgiganten. Sen sälja dem. Till högstbjudande. Hörde jag ett bud?!

Nu ska jag sluta nörda om teknik och allt som har med det att göra. För annars blir Nora arg på mig.

Jag har pluggat lite matte inför provet i morgon. Det känns hyfsat bra. Tänk om man skulle få VG på det här. Det skulle vara en upplevelse utöver det vanliga. I morgon kväll åker jag till Stockholm med Alfa, har inte packat något alls. Har fixat det viktigaste, allså pengar.

Inleder operation

skriva "seriösa" grejer på mina facebooksvänners loggar på dyslexispråk. Så tråkigt har jag. Vet inte längre vad som är seriöst/oseriöst eller vad som är ironi och inte. Fasan.

Har inget underhållande att skriva.

Förutom tre grejer.

Grej ett: Min iPhone är äntligen skickad!! Så snart är jag en iPhone 4 rikare och 6200 kronor fattigare. Så kan det gå.

Grej två: Smalville är så jävla överhypat. Kan folk sluta gilla Smalville? Sist jag kollade är ni som läser detta folk, så sluta gilla Smalville era jäkla freaks. Smalville fan det sämsta som någonsin gått på tv.

Grej tre: Cecilia Rännar Jensen kan inte franska fast än hon bor i ett fransktalande land och har en fransk privatchaufför. Hur sepe är inte det?!

Skojja, lägger till en fjärde grej.

Grej fyra: Idol är fan det bästa på tv. Jag älskar idol. Inte alla. Jag hatar följande personer i Idol: Andreas Weise (för att han är bratig), Sebastian Krantz (för att han är äcklig, han är tack gode gud utröstad men juryn kommer dra in honom i leken igen), han med slickat hår (för han sjunger som en pajas, alltså inte han som kommer från Boden med slickat hår), Han som kommer från Boden, och några fler jag inte minns.

Människor jag älskar i Idol.
Freja Sterner (assnygg, charmig och bra sångerska) och Sassa (för att hon har awesome personlighet och sjunger bra).

Inom en snar framtid skall jag sluta med mina mellanstadie-fasoner och börja skriva om värda grejer. Alltså inte Idol. Tills dess får ni stå ut med att det lika gärna skulle kunna vara en elva-åring som skriver. HEHE :P

Hur mycket jag älskar skolan

Idag hade vi NO-prov. Det gick sådär. Hela provet var liksom för svårt, jag hade ändå pluggat sate och kunde typ ändå inte ens hälften. Så här ser mitt provschema ut.

Imorgon tisdag: Orientering som jag fan ska ha MVG på.
Torsdag: Matteprov och tyskaglosor som jag inte ens vet vad det är.
V. 42 ska kärleksboken lämnas in som jag inte gjort något på, förutom att försöka skriva om kärlek till tacos.
V. 42 och V. 48 har vi SO-prov, alltså två stycken
Engelskaprov har vi någon gång framöver också

Detta blir kuuuuult. Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt as hell.

En Cissi


Drog en nattlig promenad i staden, inte mycket folk på rådhustorget halv två på natten. Kom också på att om man skulle skjuta någon mitt i natten, med ljuddämpare och sen springa in i sitt hus, så skulle ingen komma på vem som gjorde det. Sov sammanlagt cirka tre timmar, perfekt innan NO-provet. Idag åker CRJ hem. Det känns ju överjävligt.

Nu är jag hemma för jag orkade inte gå på idrotten (sorry mamma) och hade tänkt vila lite. Och se på Idol.

My life sjuk


Alltså det här är typ jag nu, vet inte hur jag ska koncentrera mig men jag MÅSTE!! Har blivit jätte förkyld. Min hals gör JÄTTE ont.

Gissa från vems blogg jag fick inspiration?

CISSI



Från en grej till en annan, det bästa tillfället i mitt liv var när jag sa till Sanjay att jag älskade honom. i <3 Sanihay.

Söndag

Fan vad det kommer äga att fylla sexton. Då får man
1. Övningsköra
2. Skaffa SJ-priokort
3. Stå i kassan på Schmäck
4. Något mer som jag tänkte på. Det var något värt.

Nackdelar:
1. Man kan inte åka som barn på tåget längre.

Alltså, mer fördelar än nackdelar.

Fick också mail från Halebop som sa att dem hade fått in en stor leverans av iPhone 4 32gb, hoppas som fan att jag får den nu. Klarar ej av livet med en iPod utan fungerande hemknapp.

EN TILL VIKTIGT GREJ, vet någon vad Kenneth Gruffman har för telefonnummer? Ja ni vet, Kenneth? Han som åker land och rike för att förespråka om hur viktigt det är att använda cykelhjälm. Måste ställa honom en fråga. Alla säger "Det är lag på hjälm t.o.m 15 års ålder. Jag tror det är 14. Spelar ingen roll vad ni vanliga dödliga säger, jag måste höra det från Mr Gruffman.

Ikväll blir det avskedtacosmiddag för Cecilia Rännar Jensen som beger sig mot Brysselland imorgon. Lillcissi!!

Top tre äckliga flingor





Varsågod för att jag säger det alla tänker.


Parkens pizza

Igår var en stor dag i mitt liv. Att bli bjuden på pizza av Mr Parkens, Pizzamannen, Pizzagubben (kärt barn har många namn, visst är det så?) är nog det största som hänt på ett tag. Sjukt värt.

Nu ska jag så småningom bege mig till Schmäck och arbeta. Fick min andra lön igår. Känns så jävla sweet!
Sen vidare till Svalan och äta keeeeebab. He bli bra. Imorgon måste jag plugga nervsystemet. Kult.

Lama grejer skrivna på facebook

Efter de senaste "Klicka på gilla så skriver jag något i din logg"-uppdateringarna har jag börjat fundera. Varför skriver folk så lama grejer? Följande rader är inte skrivna av mig, utan annat folk.

"Känner inte dig, men du verkar helt okej!:):)"

"Känner inte dig men snäll säkert:)"

"Känner dig inte, men du är söt och ser snäll ut :)"

"Känner dig inte så bra men du verkar verkligen jättesnäll"

"Du är snäll"

"Du värkar rolig och snäll"

"Schysst"

Och min favorit "Känner dig inte och har aldrig snackat"

Skämmes!!





Facebook says: Error

Vad fan fungerar inte facebook för?! Hade ju tänkt göra ett "Lamaste grejerna skrivna på facebook senaste dagarna"inlägg. Det blir senare. Lev väl.

Kolla livspanik

På måndag har vi NO-prov på massa grejer jag inte ens läst, på torsdag har vi matteprov på massa grejer jag inte löst. Efter att framtidståget hade varit och hälsat på på Grubbe har jag börjat tänka på vad jag vill bli. Vad jag ska göra med mitt liv. Det är ju dumt. Eller bra. Med dumt. Dumt att tänka på grejer överhuvudtaget.
Vad ska jag gå för linje? Vad finns det för linjer? Varför är SYO:n dum i hela huvudet? Varför får vi ingen information om hur programmen kommer att bli? Lite frusse.
Hur mycket måste jag satsa i nian? Allt beror på hur mycket poäng man behöver för att komma in på den linje man vill.

Vad vill jag bli? Lokförare? Hitta på nya korvar? Lärare? Läkare?
Jag vill hålla på med något jag tycker är intressant, som man tjänar hyfsat på och inte är så mycket matte i. Hmm, detta går ej ihop.
En annan dryg grej på temat jobb och utbildning, Schmäck ringde nyss och frågade om jag kunde jobba i morgon klockan tolv. Nej, då har vi bild. Mmmm, älskar mitt liv.

Ska och kolla på en lägenhet på onsdag, den verkar fin. Tror det blir antingen så att vi köper den inom fem minuter eller att vi lägger ner hela flyttprojektet helt och hållet. Det blir intressant. Lägenhet skulle bli en ny grej i mitt liv. Tror jag skulle kunna trivas ändå.

Om precis en vecka har jag just landat i Stockholm med Alfred och är snart hos mina finaste systrar som jag inte träffat på sjukt lång tid. Saknar er så sjukt jävla mycket!

I rymden finns inga känslor

Cecilia Rännar Jensen har anländt till Umeå!! Mötte henne på flygplatsen 16.35 som planerat. Körde moppe dit. Det var fantastiskt, eftersom ingen vill ha vår jävla elmoped är det väl lika bra att använda den. Men om någon vill köpa den, feel free. Kom med skambud, och kom med dem nu. Tack.

Var och såg "I rymden finns inga känslor" med Cissi, Nora, Alfred, Greta, Elina, Maryam och Hörneforsaren. Förvånansvärt bra film, mest för att jag är smått kär i Ica-Cindy samt Bill Skarsgård. Tror att den skulle vara bättre som kortfilm, allt kändes lite utdraget. Annars helt okej.

Har haft sjuk träningsvärk i vaderna så jag knappt kunnat gå i trappor. Ilandsproblem. Ändå ett problem.
Nu ska jag sova. Jävligt trött. Matte och NO x2 i morgon. Det blir kuuuuuult. Och tyska. Ah just det, idag var den bästa tyskan vi haft någonsin. Alltså ingen. Som jag brukar säga, ingen tyska är bra tyska. Visst är det så visst är det så?

Burger king

Anlände till Umeå Östra, en upplevelse bara det.

Väntade på tåget ett tag.

Drack mineralwasser.

*Djup estetisk bild*

Peppade

En värd grej att fota: Bamsegrillen


Kom fram till Ö-vik och Burger King

Ja detta ser man inte i Umeå.

Det enda vegetariska som fanns var det här. Toppade den med extra dressing.

Plusmeny. O ja.

Have it your way.

Lekte lite.


Åkte hem igen, plankade botniabanan sjukt hårt. 300 spänn för fyra pers, tur och retur. Helt okej.

Hej random tisdagseftermiddag

Idag hade vi orientering i elljussppåret. I spöregn. Jag kan komma på minst... nio andra grejer som är roligare än den.
Kom hem helt dyngsur och åt eftermiddagstaco. Drack varm choklad och åt pepparkakor och bananchips.
Bananchips är ju typ det bästa. Det godaste i müslin, naturens egna godis, Sveriges bästa eftermiddagssnacks. Ni som tillhör gruppen "vi som pillar bort bananchipsen ur müslin", jag önskar er all lycka i era miserabla liv!!

Tre grejor jag inte trodde jag skulle göra när jag vaknade i morse:

1. Gå ut med en hund på idrotten.
2. Åka till Ö-vik med botniabanan.
3. Bli inspirerad att bli lokförare

Jag, Alfred, Olle och Ulrika tog i alla fall en sväng till Ö-vik med tåget för att insupa atmosfären samt besöka Burger King. Jättetrevligt och asgott. Spenderade totalt...187 kronor. Lätt värt.
Resan ner kostade 300 spänn för alla oss fyra, hemresan var gratis då dom inte krävde biljetter av oss. Lätt värt.
Bilder kommer inom en snar framtid. Alltså i morgon. Nu ska jag sova, orientering i morgon ju!

Hej Rasseland

Jag har sovit för lite. Mår lite illa. Är slut i huvudet, vill inte höra ett ord till som handlar om mandat, riksdag eller Sverigedemokrater. Går runt och är typ paralyserad. Nu ska jag till skolan. Det blir kult.

Jävligt sjuka grejer

Jimmie fucking Åkesson i riksdagen. Världens obehagligaste nu levande svensk, hans blick är ju fan inte att leka med. Död, simmig och pervers. Blå seger. Bara asdåliga saker, en mörk dag. Valvaka på Hamnis.
Det enda man kan trösta sig med är att Sociademokraterna är större än Moderaterna. Men när Nazipartiet får fler röster än Vänsterpartiet, då kan man bara konstatera att Sveriges befoklning är dum i huvet.
Lars Ohly gjorde kvällens bästa när han vägrade att sminkas samtidigt som Mr Äcklig Nazisvin. Sjukt bra.
Jag tror att den typiska SD-röstaren är typ så här:

Testosteronstinn kille i 23-års åldern, heter typ Tommy, Ronny, Conny med c eller Sonny. Han har gått bygg, har alla Viasats sportkanaler, har en dröm om att åka till USA för att se på wrestling men då invandrarna har tagit hans jobb kan han inte åka. Han tycker att Jimmie Åkesson är en trevlig kille, gillar att sjunga fotbollsdängor på SDs valvaka.

Maria Wetterstrand är ju för fan den bästa politikern vi har, låt henne bli stadsminister vetja. Sahlin är också väldigt bra.
Jag tror att Alliansen kommer samarbeta tillsammans med SD, även om de säger motsatsen.
Om fyra år, när Sveriges befolkning ser hur jävla mycket sämre vi har fått det, kommer vi fan vinna. Om alla skulle läsa mellan raderna i Alliansens fina ord, skulle man få en helt annan bild. Det är väl bara att se vad dem har gjort, inte vad de säger att dem ska göra.

Nästa val, då jävlar tar vi dom.

Skäms på er TV4

Program just nu på TV4: Tjocka husdjur, tjocka ägare. Har programnamnsbestämmaren semester?

Det här tycker jag var kul.
http://www.riketssal.se/dags-att-vakna/#more-15783

Malin skrattar

Hon har träningsvärk i magen.

Det här går alltså ut på att Magnus sjunger om vad som händer, Malin skrattar sate och Klara konstaterar att hon får träningsvärk.

Kolla läget

I går jobbade jag. Idag jobbade jag. I morgon ska jag jobba. *blir rik*. Att jobba är typ det bästa jag vet, ändå går jag runt och är nervös innan jag ska börja. Schmäck äger.

NU: En timmes "Parlamentet". Perfekt.

LIVE från musköten


Vill bara förtydliga att jag inte speedat upp Cornelia, även om det så verkar.

Kom igen nu!!

Opinionsmätningar visar att det rödgröna har tagit igen ytterliggare! Yes!! Jag blir mer och mer nervös inför morgondagen, hoppas så jävla hårt att rödgröna vinner. Peppar valvaka sjukt mycket också.
Ni som får rösta, rösta för ett bättre Sverige!! DÖD ÅT BORGARNA!!!

Elin är upprörd, NU SOM VIDEO


Roligast är i början. Wille är också rolig. Enjoy!

OBS behövde klippa lite i den då det var ovärda grejer i mitten.

Filmer från forna tider

För ett halvår sedan hittade jag två CD-skivor innehållande bilder och filmer från typ 2006, mycket underhållande. Dessa objekt har nu befunnit sig på mitt skrivbord och jag har inte orkat rensa. Nu, när jag väl kommit mig för att kolla igenom allt har jag funnit övervägande del skit men också några få guldkorn. Dessa guldkorn måste redigeras en aning pga av stöande innehåll i vissa delar av klippen. Tills jag är klar med det, kommer det här.

Ganska episkt att han snurrar på framhjulet.

Fredag 8.20

Jag kan ju egentligen gå upp, äta frukost och pallra mig iväg till skolan. Är sådär på-gränsen-sjuk. Tror jag ska gå på engelskan och SOn. Engelskaprov, och så måste jag ju rösta i skolavalet! Om man inte får rösta på riktigt, duger det med skolval.
Ligger i sängen, lyssnar på Säkerts nya. Ganska bra.

I skolan läser jag en veganbok

I den läste jag en grej om mjölkprodukter. Citat "Vi är den enda arten på jorden som indirekt diar en annan art".
Det är ju egentligen jättekonstigt. Ingen normal människa skulle lägga sig under en kossa och suga mjölk från dess spene. Men så fort den är pastiröserad och förpackad i tetrapack då säger alla typ så här "MMMMM bröstmjölk från ett annat djur är det bästa jag vet, jag vill ligga med komjölk".
När det finns så fruktansvärt många andra alternativ till typ mjölk och fil, varför suga av ett djurs bröst?
Som tex havremjölk, soyamjölk, soyayougurt, rismjölk för att nämna några. De allra flesta av dessa mjölkersättningar är dessutom berikade med kalcium och vitamin D och A.
Jag dricker betydligt mindre mjölk nu än vad jag gjorde för ett halvår sedan, det känns bara bra.
Jag tror att många inte riktigt orkar sätta sig in i frågan. Men visst fan är det märkligt?

En till grej, visst är det fler vegetarianer/veganer som är politiskt vänster? Liksom, hur många procent av KD:s väljare käkar vegankost? Om någon har några siffror på det, let me know!


Skämt-fest/tävling

Jag hittade en gyllene video på mitt skrivbord. Den spelades in någon gång under 2006.

Vilket skämt tycker du var bäst?

Gustaf skriver brev till Sverigedemokraterna

Hej!

Idag hittade jag en lapp i min brevlåda. Det var reklam för ett parti. Ett parti som hatar negrer, muslimer och invandrare i största allmänhet. På framsidan var det en bild på Sveriges mest obehagligaste människa vid namn Jimmie Åkesson. Vet ni något om detta?

Då jag inte hatar invandrare undrar jag varför i hela fridens namn ni skickar reklam om ert parti? Vi kan säga så här, jag hatar Jimmie Åkesson lika mycket som Jimmie Åkesson själv hatar muslimer.

Jag finner eran politik högst opassande, jag tycker rent ut sagt att ni är ett skit-parti. Jag skulle ju kunna applicera avföring i ett kuvert och skicka till er också, men då jag respekterar ert personliga val av politik, avstår jag från att genomföra det.

Så även om ni kommer in i Riksdagen med eran minst sagt sjuka politik, sluta lägga bajs i min brevlåda.

Tack på förhand!

Gustaf Bergendahl
Ryttargatan 5C
90322 Umeå

Ska fan aldrig mer sova på eftermiddagen

Rubriken säger allt. Jag kan inte sova. Har dessutom tappat bort min iPod. Igen. Någonstans i mitt hus. Kan ju ej sova utan den heller. Och vad fan gör jag om jag inte hittar den tills i morgon? Vad ska jag då göra på tyskan?!
Känner på mig att mellan 12:20 och 13:15 kommer jag att glömma min nyckelkodlåssnyckellåskodkodnyckel. Så jävla typiskt att tyskan är just då.
Tror jag börjar bli sjuk, snorar som ett as och börjar få ont i halsen. Det är blir kult.

NU: Soyayougurt och HIMYM.

Inget GMO i min köttdisk, det kan jag garantera.

Det smartaste som finns måste ändå vara att sova på eftermiddagen. Jag sov från halv fem till sju, asvärt. Man vaknar i princip helt utvilad och kan göra saker hela kvällen. Jag gick på promenad i regnet. Det var underhållande.
Nu ska jag äta något, döda något, äta något, döda något. Som en dinosaurie.

Att låta humorn komma av sig själv

Jag vill skriva något roligt, något festligt, något underhållande. Jag väntar tills det kommer automatiskt.
Idag hade vi tyska, jag fördrev tiden med att mumla något med "Ja ich habe gefaulenzt" och att läsa nördnyheter på IDG. Det är fan sjuka grejer vad tyska är drygt.
Var på Schmäck och kollade schemat, jag ska tydligen jobba varje lördag. Så kan det gå. Det betyder också typ 700 spänn extra i månaden. Det kan jag leva med.
Jag vill till Stockholm nu.



Min tisdag (delvis) i videoform.

Idag var det skola, inget mer med det. Eller jo, vi hade en aschill idrott. Orientering = hagabagarn. Det ägde.
Ensemblen ägde som vanligt, Patrik är fortfarande sjukt jävla grym. Jag ska bli exakt som honom.
Hade svenska i datasalen, Fanny sjöng. Det var kul, i alla fall för de som var där. Ni som inte var där behöver inte se. Det är roligt, men inte så roligt.


Gjorde eftermiddagstacos med Alfred. Epic fail med grilloumi. Blev annars rånice.


Spelade trumpet på riktigt för första gången idag. Storbandet på Midgård minsann, sjukt mycket roligare än jag hade förväntat mig. Förutom att jag inte kan spela vidare bra så ägde det. Det blir bra.

Har också varit på församlingsgården på något hittepå-tårttävling. Har aldrig riktigt fattat vad Centralen är men det var gött.

Barabaraparaba

Jag vill slåss, jag vill misshandla, jag vill förstöra, jag vill döda. Nej inte döda, sådant är nog inte lagligt att skriva. Fast jo, jag vill döda.
Såg på nyheterna att SD skulle ha något hittepåmöte i Stockholm. Dom behövde avbryta för att det var för många demonstranter i vägen. Så jävla sweet. Jag vill också demonstrera för något. Varför var inte jag i Köpenhamn när det var klimatmöte? Jag vill också engagera mig genom att skrika och slåss.

Jag och Alfred redovisade vårat arbete om Socialdemokraterna idag på SO:n. Det gick bra.

Enligt den senaste undersökningen skulle Alliansen få majoriteten av rösterna om det skulle vara val idag. Jag tror också dom kommer vinna. Ska vi demonstrera mot alliansen? Kom igen nu kör vi!! Vit makt negerslakt, fast helt åt andra hållet. Typ Rödgrön makt, moderatslakt. Bättre.

Valduell

Och här står stadsminister Fredrik Reinfeldt och påstår att hans regering inte är främlingsfientlig. Har han glömt att KD och FP är en del av alliansen?

Mina top tre favoritcitat, SD style

Innan någon läser detta, vill jag påpeka att detta är ett inlägg helt utan skämt.

Då jag inte har något bättre för mig denna regniga söndaseftermiddag tänkte jag "Nej men om man skulle engagera sig politisk, jag kollar vad Sverigedemokraterna har för sig".
Jag tycker att hatet mot SD är bra, fortsätt hata men om vi nu ska hata, varför inte göra det ordentligt?
Större delen av Svea rikes befolkning är typ så här: "Ojoj Sverigedemokraterna är inte bra, jag går med i en facebookgrupp för att visa min avsky". En lam handling.
Att göra som dem här är kanske lite överdrivet.

Hur som haver, jag kollade på SD:s facebooksida och hittade nyheten om den överfallne partikamraten. Här är mina top tre most crazy citat om det.

1. Ricki Bech skriver "Vaddå bra skrivet Aram...Jag skiter i din jävla pizza från grekland o vill ja knulla nått thailuder gör jag det här hemma...o alla ni som säger att Sverige e lika mycke ert för att ni e födda här i svenska landet på staden...piss off era jä...vla kräk...Svea lär aldrig bli ert, ni ska fan doppas i grisfett o rullas i fjädrar o sparkas rakt ut i drickat...o ni lär sjunka som stenar, för simma kan ni fan ikke..men ha en morsa vars namn låter som en kryddhylla i iraq har ni..ta era kameler o flygande mattor o kör upp i röven..o plz alla jävla "världen e till för alla fittor" kommentera ikke här..

2. Mikael Johnsson skriver "som jag alltid har sagt,,gör vi inget åt detta nu så kommer hela den muslimska fanatismen ta över detta landet ,,det är det som är deras målsättning,,,jag bara varnar och ser hur det ser ut,,,det kommer och bli inbördeskrig i detta landet,,detta problemet bara växer och växer,,och motsättningarna ökar och ökar,,så mina vänner snart smäller det tro mig. så nu måste vi alla ta vårt ansvar för att bevara sverige svenskt,,och då menar jag SVENSKT."

3. Saga Berlin skriver "Aram Rahmani Jag hoppas det är du som får ett hakkors i pannan nästa gång. Hur jävla pantad får man bli och skriva "gilla" om en sådan här sak. Tyder på jävligt låg intelligens".

En del av mig säger "Ja Sverigedemokraterna är sjuka i huvudet men alla måste få ha sin egna åsikt" medans en annan del av mig säger "Varför bara karva lite i hans panna? Slakta den jäveln, ta Jimmie Åkesson när ni ändå håller på"

OBS ställer mig också frågan varför alla dessa tre Sverigedemokrater klagar på att invandrarna inte kan svenska när de själva skriver som dyssebarn.

Vad jag har gjort idag

I listform!!

Städat mitt rum
Bytt lakan
Tvättat
Pluggat matte
Pluggat NO
Pratat med min pappa. Händer ej varje dag.
Spelat gitarr
Sett fem minuter på Kniven mot strupen, fått panik över hur dåligt det var och lämnat tv:n.
Tänk att jag skulle laga mat, men ej hittat potatispressen och då istället ätit tacos. Det jag saknar mest nu är Flizans uttal på taacos. Flizan, om du läser det här, spela in det och skicka till mig. Du får en tacos om du gör det.

Nu lyssnar jag på ett av Jens Lekmans album jag inte hört förut, bra grejer kan jag lova.

OBS BILDER

Hade med mig kameran igår för första gången på ett halvår. Resultat:

Lördagskväll

Har sett Biggest Looser sverige med Nora, kollat runt på youtube, drivit med 96:or sjukt diskret. En bra kväll

Gammal video men ack så underhållande.


Sjuka grejer.

OBS 19 följare på bloggkoll. Tar över världen snart.

Hej lördag

Idag har jag jobbat. Sjukt slitigt egentligen, men ganska kul ändå. Lite förvirrat som vanligt. Är trött.
Nu har jag sett gårdagens Idol på tv4play. I år är första året jag engagerat mig i idol i en sådan här hög grad.
Det här är helt sjukt bra.

Hon är sån som jag skulle kunna tänka mig att rösta på. Jävligt bra.

Ett riktigt kalasinlägg som måste läsas.

Började dagen med att träffa Alfred och Nora på skolan, dom var sjuka i huvudet som vanligt. Gick längst ner i sepekorridoren för att ha matte och möttes av denna syn.

Rutan hade krossats av en stor sten. Det ägde. Tack den som gjorde det.

Ida ritade sin hand på bordet, jag ritade min och sen ritade hon sin i min hand.

Detta sätter perspektiv.

Hade bild, eftersom jag fick en festlig/kreativ/grym idè så jag var där. Detta blev resultatet.

Sjukt bra grejer.
En till rolig grej:

En trasig glödlampa. Det var kult. En bra dag. Fler dagar som denna tack.

Jag, Alfred och Nora har varit på stan och uträttat en del ärenden. Bland annat chillat med Socialdemokraterna i typ...en dryg timme. Vi ska äta pizza någonstans men vet ej var någonstans.

En kul video:

Sebastian Krantz

Juryn är mentalsjuk, varför blir dom överkåta på Sebastian Krantz? En sjukt jävla mainstream kille som båda sjunger och ser ut som alla andra. Alltså vad fan?!


Ställer mig frågan vad fan en redan känd smörsångare söker till idol för? Låten "Du & jag" är att jämföra med Benjamin Wahlgren. Helvete.

Ps borde sluta bli upprörd över idol.

Har endast tre grejer att säga

1. Folk som gillar sina egna statusar är lama.

2. Jag ska bli sjukt stark och slå ner dom ska ska slås ner.

3. I Pakistan har dom nu svår torka. Är inte det ironiskt så säg.

Hur ordspråken tog över mitt liv

Idag hade vi dubbeltimme tyska, enda fördelen med att ha tyska är att det inte längre är längst ner i korridoren. Kortare väg att gå, kortare väg att få tyskaångest. Jag är fullt medveten om glosorna till imorgon. Kanske att man skulle kolla på dom. Kanske inte.
Var ute och gick rätt långt nyss, det var najs. Lyssnade på Timos coveralbum. Det måste vara det bästa någonsin.
Jag vill ha min iPhone so badly!! NU: Idol och mat.

Vad är detta ens

Läser denna text på alldeles för mångas statusar.

Din
pappa håller din hand en liten stund, men håller ditt hjärta genom hela livet. Detär "pappornas vecka" <3 Om du har en pappa som gör livet värt att leva, genom att bara finnas till...så kopiera och klistra in detta i dinstatus <3

Följande saker förstår jag inte:
Varför min pappa bara håller mig i handen en liten stund?
Vem som bestämde att just V. 36 skulle vara pappornas vecka?
Varför har den som skrivit detta formulerat sig så lamt?
*Googlar dyslexi och får fram den här bilden*

En pojke. Med dyslexi.

Taacos

Vårat internet har slutat fungera, fick aningens panik så jag behövde gå till pappa och hämta det mobila. Nu är jag lugn.
Hade ensemble med Patrik, lätt den bästa läraren på Grubbeskolan. Han lyssnar på Kristian Anttilla!! Känner ingen annan än mig som gör det. Åt tacosbuffé på Balder, asgött. Inget mer med något.

Just det, jag kläckte en bra idé idag. Alfred ska involveras. Resultat kommer...en annan dag.

Judith och Judith, ni har haft era fifteen minutes of fame. Lägg ner. Lägg ut. CPn.

Skola nu och då

I 4:an: VA FAAN vi har bara lunchrast i en timme och 10 minuter idag *ledsen bortskämd tioåring*

I 9:an: Vi har hål i 20 minuter, ska vi göra något värt? *trött självmordsbenägen femtonåring*

Börjar dessutom om tjugo minuter, har en bit till skolan men jag har inga kläder på mig. Hur att lösa detta?

Kan också informera om att jag har träningsvärk som ej är nådig på något sätt. En konstig känsla jag inte känt på cirka tre månader.

Borgarfest!

Idag var det skola, lika intressant som vanligt på SO:n där vi diskuterade politik. Vi pratade om hur olika familjer har olika förutsättningar när det gäller utbildning och ekonomi i största allmänhet. Nämner inga namn men det värsta "borgaren" skrek "JA MEN OM MAN INTE KAN BETALA FÅR VÄL ENS FÖRÄLDRAR BETALA ÅT EN!!" Det var kul.
Åkte hem till Alfred och åt en asgod middag med hans pappa och och Pia. Det var gött.


Bloggvärlden står still

Kollar bloggkoll, alla bloggare jobbar ju lika hårt som posten gör på söndagar. Alltså inte alls. Gör något åt problemet.
Idag har jag tvättat fönster, gått runt i skabbiga/trasiga kläder och ätit en Billyspizza. Jodå, kanske att man skulle plugga tyskaglosorna? Vilka tyskaglosor har vi? Så många frågor.

Är detta ett skämt? Jag tror inte han är riktigt återställd.

Hur mitt rum ser ut just nu:

Öppna garderobsdörrar. Går man in i garderoberna kommer man inte till Narnia, det är en vanlig garederob.
Fyra par strumpor liggandes på golvet, endast ett par av dom är sammankopplade.
Bäddat med Nalle Puh-lakan som varit med sen innan jag föddes. Dom är så där härligt urtvättade så man bara vill dö.
På den dammiga byrån bredvid sängen står en vattenflaska nyfylld med vatten, en iPod, en mobil, en skrynklig tjuga och fyra enkronor,glasögonputs och en bok för att jag ska försöka intala mig själv att jag läser. Det gör jag inte. Boken har jag inte läst många sidor i.
I fönsterkarmen står en klockradio som lyser en rakt i ögonen när man ska sova.
En spegel hänger på väggen, på den står också en jesus-ikon och mina linser jag aldrig använder mer.
En kamera hänger på några krokar, den använder jag aldrig nu för tiden.
Den blåa datorstolen har en svart-vit dyna som jag gjorde i femman, det ligger ett röd-vitt tyg på den som egentligen skulle vara påsytt för att matcha gardinkappan som är på samma tema.

Så, en liten realitycheck. Eller bara för att sätta perspiktiv på vilket medelsvenssonliv jag egentligen lever. Vill göra något. Få nya referensramar. Träffa nytt folk. Vara mer framåt.

Nu ska jag se The Game och sova så småningom.

Minns ni apberget?

På den tiden jag var med i Beatles-gruppen på apberget och donerade alldeles för mycket pengar, det var tider det.
Och när man skrev diarium. Ägde. Just nu känner jag mig som jag gjorde då. Som jag gjorde i femman.

Jaag äär hungriieg hiehiehie

Jag vet inte hur jag ska skriva, orkar liksom inte tänka. Det var assweet igår i alla fall.
Har duschat, ska äta frukost och bege mig till Vasakyrkan. Ingen större koll på någonting these days.
Min blogg är lika tråkig som "Hooch is crazy". Hooch really is crazy.

Gospel

Jag kom nyss hem från en körövning. Med Backen Gospel. Rätt roligt, förutom att medelåldern var 50+. Kändes...lite nördigt på något sätt.

Idag har jag ätit:

En banan
Tre kexchoklad
Tre lösviktsgodisar
En paprika- och en tomatbit
En och en halv munk
Soyayogurt med smak av blåbär. Kan vara det godaste jag ätit den här månaden. Alltså på två dagar.

Så. Nu vet ni det. Håll till godo, freaks.

Val 2010

Idag var jag och Alfred vid valstugorna i uppdrag av Christer. Där gick vi runt till alla olika partier och diskuterade. Faktiskt jävligt intressant i alla fall för mig, som är uppvuxen i en sjukt vänstervriden familj var det roligt att höra en annan point of view än att borgarna ska ta sig i roven.

Sammanfattning:

Efter min personliga upplevelse skriver jag kort om hur jag tror dom hade det när dom var unga.

Börjar med borgarna:

Kristdemokraterna: "Det var bättre förr"
En bunt gamla tanter som var med i KDU (Kristdemokraternas ungdomsförbund) år 1946 och ej ändrat politisk ställning sen dess. Fick ingen information alls, det enda dom gjorde var att ge broscyhrer. Dom tyckte Göran Hägglund såg trevlig ut. Jag höll ej med.

Göran fick konservatismen direkt i modersmjölken, han var uppvuxen i ett kristet hem med kyrkbesök varje söndag. Göran uppskattade aldrig söndagsgudstjänsterna, men lydde sina föräldrar. Göran hade det inte vidare lätt, han var inte direkt mobbad men han blev aldrig riktigt accepterad av de andra klasskamraterna. Detta ledde till att han tidigt började använda kostym, mot sina föräldrars vilja.

Göran "Gosig" Hägglund

Folkpartiet: "Militär? Skola? Same shit different names"
En 22-årig kille med acne samt en gammal tant i en öde valstuga. Han gav broschyrer och pratade om att bygga ut kärnkraften. Jag sa att Jan Björklund såg ut som ondskan själv, tanten tyckte att han, jag citerar, "ser snäll ut". Han ser ju ut som ett creep.

Jan var uppväxt med en ensamstående mamma, hans pappa jobbade inom militären så de träffades sällan. Även om han visste att pappa fanns där ute, var det svårt att ha en normal uppväxt utan en fadersfigur. När Jan började första klass hamnade han i en väldigt stökig skara elever. Han gick i samma klass hela grundskolan och även fast han själv ville koncentrera sig var det svårt när de andra klasskamraterna kastade papper och pratade utan att räcka upp handen. När Jan började åttan svor han att han skulle bli skolminister och få ordning på Sveriges skolor. Ordning, i den bemärkelse att han skulle försöka få skolan att likna militären så mycket som möjligt. Precis som Jans pappa hade det. Än i dag säger Jan aftonbön. Han avslutar den med "I miss you Daddy".

Jan "Gluggen" Björklund

Moderaterna: "Ta från de fattiga och ge till dem rika"
En sjukt sur gubbe som gav ett intryck av hat samt dålig andedräkt. Han hade tårade ögon, tyckte att man skulle sänka skatten och privatisera sjukvården. Diskutererade lite annat också, men han var så otrevlig att man inte riktigt orkade lyssna.

Fredrik växte upp med olika uppfattningar om politik. Hans mor var socialdemokrat, hans far moderat. Detta gjorde Fredrik osäker i hans sociala liv. Han bestämde sig till slurn att följa i pappas fotspår. Och SOM han följde i pappas fotspår. Han förlorade tidigt kontakten med sin mor, då hon var emot allt hennes son stod för.


Fredrik "Teddybjörnen" Reinfeldt

Centerpartiet: "Vi vill ligga med glesbygden"
Lätt dom roligaste personer vi talat med idag, nästan lite för oseriöst. Massa små tattarbarn tog godis av dem. Dom pratade om att satsa på företagen och att inte höja bensinskatten. Inga big news där inte.

Maud växte upp i Robertsfors, hon hade gott om killkompisar men hon saknade att ha en tjejkompis. Maud var alltid den som klättrade högst upp i trädet, hoppade från den högsta stubben och gungade högst i lekparken. Hennes föräldrar var stolta över henne, att hon redan vid tidig ålder visade att hon var en ledare.


Maud "Happy Face" Olofsson

De Röd-Gröna:

Miljöpartiet: "Hellre ett lok i röven än kärnkraft i Barsebäck"

En lam oinspirerande man, vi diksuterade kärnkraft och norrbotniabanan. Kloka och bra åsikter.

Som ung var Peter Eriksson inte allt för miljöintresserad. Visst, han skiljde på batterier och metall från hushållssoporna med han var för rebellisk för att ens tänka på kartong och plast. Det riktiga miljöansvaret fick han när han träffade Maria Wetterstrand för första gången. Och vilket kärleksfullt radarpar de har blivit.

Peter "Midsommarblomster" Eriksson

Vänsterpartiet: "Vi vill ligga med jämställdheten"

En kvinna som inte sa någonting alls och en gubbe som måste varit hippie. Han var rätt skön, hade små glasögon och rolig dialekt. Vi fick ekologisk frukt. Vänsterpartister är allt väldigt fula, bra åsikter har dem, men ack så ofashionabla.

Lars Ohly är uppvuxen i en arbetarfamilj, hade det ibland lite knapert men de klarade sig. Hans pappa jobbade som förskollärare och har alltid lärt Lars att man ska stå upp för den lilla människan.


Lars "Vardaglig" Ohly

Socialdemokraterna:

Träffade en trevlig, inspirerande snubbe som förklarade bra. Han hade bra argument, verkade pålitlig och besvarade frågorna pedagogiskt. Om jag skulle rösta på något parti baserat på dagens upplevelser skulle det blir socialdemokraterna.

Mona Sahlin hade visserligen kompisar, men hon lät aldrig sig själv njuta av livet. Fick tidigt sin Stockholms-dialekt och har värdesatt den högt under hela sin karriär. Redan som 10-åring hade Mona Sahlin bestämt vad hon ville bli när hon bli när hon blev stor. Hon skulle bli sveriges första kvinnliga stadsminister. Det är inte många som klarar av det. jag vill bara säga "Hej Mona, heja dig!"


Mona "Stockholmaren" Sahlin

Allt det här är sant!!

RSS 2.0