Du var min bästa vän fick alltid äta av din MASSÄCK

Tagga maskinen da!!!


I am your secret maid and I am lever going back

Nedan: en mörk bild på Elin. I en städskrubb. En secret maid som never is going back. Fifi döper jag denna karaktär till.


Nu är det gott att leva

Hade en feeeeeeruktansvärt bra fredagskväll! Min telefon dog en bit in på kvällen så det blev bara nå enstaka bilder på Anna Ternheim och Moneybrother, dem var: sådär bra. Maskinen och Krunegård i kväll, satan så soft!!


elin dricker kaffe å ja tagga till :P

Taggar Open!!!

När man söker jobb på McDonalds

Sökte jobb på Donken i kväll (ironiskt så klart, om jag får det kommer jag ta det mest för att kolla om det är så hemskt som alla säger). Man fick fylla i ett formulär. Bland många andra sjuka frågor kom den här sjuka frågan. Den är alltså formulerad på så vis att de fyra första svaren man kan kryssa för är könsneutrala. Ordet "arbetskamrat" som kan vara benämningen på både en manlig och kvinnlig kollega, brukas frekvent. Sen kommer femte och sista frågan. Likt en bomb slår den ner. BOOM!!!
"Berätta för din arbetskamrat att de andra två pratar om HENNE och att HON ska arbeta snabbare". Ronald McDonald glömde sina genusglasögon hemma vid skapandet av detta formulär. Men han är glad ändå, vår allas Roniey!

det är inte lätt att vara Sten idag

Det är inte lätt att vara Sten, en dag som denna. Inte heller lätt att vara Stens barn. Stens tvååriga barn som kan stänga av TV:n när pappa är i bild. Bubben då </3 :/

visste ni förresten att Pierre betyder Sten på franska?* Alltså alla som heter Pierre heter: Sten. Och HUR KUL ÄR DET att heta Sten!!!*

Källhänvisning:
*Cecilia R-J
**INTE KUL ALLS

det här med utanförkroppenupplevelser

VAD HÄNDER varför är jag så trött att jag inte ens vet vad jag gör eller säger? Det känns lite som att jag drömmer/är full konstant när det bara är trötthet. Har massa saker i huvudet så jag ska nog sova. Kan inte formulera mig ens låter som ett dysse :/ I morgon ska jag göra jättemycket, tex träna steka pannkakor gå i skola och sen äta middag i den Mahieuska/Zingmarkska fästningen. Umeå open efter det och det blir jävligt soft!!

Senaste köpet


Grejer jag drömt i natt:

1: att jag sålde en disktrasa för 99 kr.
2: att jag smugglade in vodka på Umeå open i kalsongerna. "Detta måste realiseras" tänkte jag när jag vaknade.


Nu då

Ska på personalfest på söndag. Personalfest. Personal. Fest. Pers onal fes t. VAD!!!!!!!! Men nu tvättar jag kläder. Ska ut och springa sen. Sen tvätta mer och äta sen. Sen sen sen en sak i taget.
Med vänlig hälsning,
En relativt glad förvirrad grabb i sina bästa år


Ett inlägg till jens

Alltså vad är det nu jag drömmer om? Vad är det jag värdesätter? Mäklarcity, vet ni? Ja just det, biutrymmen!! Vad annars?! Källare! Garage! Vindar! Pannrum! DET drömmer jag om! Det är det jag värdesätter högst av allt!!

Ps hoppas den som köper detta hus ringer mäklarcity och säger
"Hej ja jag såg ju annonsen och jag har länge värdesatt biutrymmen, ända sen jag föddes har jag värdesatt just biutrymmen sååååaaatteeeeeee jag vill ha huset."


Livet

Ja alltså jaa. Unnade mig en chokladbit från Frukthörnan, toppad med 22 karats guld. Det är jag värd. Guldgossen


Jaha

Kan dö lycklig nu. Nä skoja jag har fått något att leva för. SÅ. JÄVLA. TAGGAD.


Finns där människor som vill bygga pyramider, där de själva sitter överst och har makten i sin hand

Var på Wiehe igår. Satan så nice det var!! Hade inga förväntningar alls men det blev helt fantastiskt bra! Hans röst, hans texter och hans små tal mellan låtarna. Guld värt.


Har inga andra bilder än instagrambilderna

Så ni som följer mig på insta: okul för er. Var med i tidningen och gjorde ett ~klokt uttalande~ om varför killar är sämst i skolan. Hade utvecklingssamtal i morse. Det var (som alltid) djävulskt givande. Pannkaksfrukost hos Ebba och Karin lyste upp dag1 och centralen var också förvånansvärt trevligt. Jag önskar att varje tisdag var en ledig tisdag. Det har varit en bra dag!!

Uppdatering: Ture spydde just lite på mig. VAD!!!! Detta: drog ner helhetsbetyget fruktansvärt hårt


FIBRINOGEN DO YOUR MAGIC!!!!

Jaha. Har aldrig skurit mig så här djupt. Känns: jävligt mycket. Smärta alltså.


Google

Skulle Googla "sälja moped" och får upp detta innan tex "sälja möbler, matsilver och majblommor". Jaha.


Söndag


Yeyeyeyeyeyeyeyeyeyrye

Feministiskt forum var jävligt soft, så även glassmässan. En trevlig dag samt kväll med bra människor och jag känner mig glad, livet leker för fan och allt löser sig HEJDÅ BLOGGY


Feministiskt forum blir nice

Alltså detta. Kollar mopeder på blocket. Att begreppet "tjejkörd" är så satans utpräglat visste jag: inte.


jaaaaaaaaaahaaaaaaaa

Börjar 11:30, vaknar 07:20 med "Jag går och fiskar" på huvudet. Alltså VAD.

Apropå instagram och bögeri

alltså "follow me for NUDE pics" känner bara. Ja. Jag måste följa dig för jag MÅSTE få se lite ~naket~.
Jaha VAD sa ni nu få alla blog readers där ute som funderar huruvida ja e bög eller ej!!!! Alltså en grej som jag tänkt på. Ända sen jag fick höra av en i min klass att hen hade pratat med folk om min sexuella läggning och grundat sig en uppfattning på hur jag formulerade mig på min blogg har jag ändrat skrivsätt. Till det sämre. Så jävla sjukt att jag har gjort det, varför har jag gjort det?! de e väl inge fel å va bög :S :( Haha alltså kan ej skriva om detta ämne seriöst, ska försöka!!!
Om jag skulle vara bög är det inget jag skulle skämmas över. Sen ska man inte bry sig om vad folk på ~the interweb~ tror, för de som känner mig vet ju att jag är en så kallad kukavvisande individ. ALLTSÅ STRAIGHT!!!!!! Eller avvisar jag mig mitt eget kön......:/ :/ har inget som helst avslut på detta resonemang såaaattttttttteeeeeeeeeeeeeeeee hejdå!!

Ps ska fortsätta skriva ogenomtänkta framföranden på internet, det blir kuuuuuuuuul!!

 


apropå Centerpartiet(s kommande fall)

Alltså det här med att Centerpartiet vill dra Folkpariets förslag om sänkta ingångslöner för ungdomar till sin spets genom att sänka allas ingångslöner med 20-25%, vad är grejen med det?

Ett 18-årigt restaurangbiträde tjänar idag 14034 kr per månad. Skulle Centerpariet få som de vill skulle den mastiga lönen minskas med 20-25%. Hen skulle då tjäna 10525,50 kr efter en lönesänkning med 25%. Ytterligare 30 % skatt på det och vi är nere på den saftiga summan: 7368 kr. Sjutusentrehundrasextioåtta kronor att strö omkring sig varje månad. Ja, varför inte? Apropå den här grejen med att öka klyftorna och ge arbetarna en lön man inte kan leva på.

Ta sjuksköterskeyrket som exempel. Att vilja ha en månadslön på 24000 kronor var tydligen helt orimligt. Istället söker sig sjuksköterskor till Norge där lönerna uppgår till 33000 svenska kronor, och svenska sjukhus får problem att fylla sina scheman. Om min lön skulle sänkas med 25 % skulle jag få 57,75 kronor per timme.
Efter skatt: 40 kronor.
Jag skulle lätt söka jobb i Norge, även om det är dyrare att bo där.

svar på kommentar!!!

"besviken på dig. läste maja fors blogg där det står "klassisar". ursäkta? vi var ju klassisar. men HEPP NOT ANYMORE !!!!!!!!!"


1. Vad Maja Fors skriver på sin blogg kan jag INTE TA ANSVAR FÖR OKEJ!!!!

 


2: vem fan e du

Lif1

Årets första springtur, 10 grader varmt, solnedgång, lätt bris. Soft så klart.

 


YEEEEEEEEEEES

Ice road truckers har börjat gå på tv igen!!!!!! Är glad igen!!


Behöver inte kunna matte

För om städaryrket är lika trevligt som städarna på midgård framställer det så ska jag lätt bli städare. Fy fan vad trevligt dem verkar ha!!


Standard


Borde sova men istället publicerar jag mig mitt fjärde inlägg på tre minuter

De två absolut roligaste i hela världen jag känner till:
1: när Julia i min klass beatboxar.
2: när Karin får hot från Judas. Eller alltså allt som har med LMS att göra som är *fyndigt*.


Var på första akten av Carmen idag

Mamma alltså!!


Foodbloggy

Recept kommer:här!!
Fräs en lök i smör i en stor gryta. Ta en förpackning Ica quornfärs (för att den är bäst) och häll i. När den är varm häller du i en skuren paprika, tre tomater och några champinjoner. En halv burk creme fraiche eller något liknande för att få den där ~krämiga känslan~ du alltid strävar efter i livet.
Krydda med färsk timjan och färsk basilika (som du av någon outgrundlig anledning har hemma, inget mer med det) samt salt and pepper. Sjung låten salt&pepper samtidigt för det är ju.....en bra.....låt...
Servera med coleslaw, potatissallad och avokado. Instagrama din maträtt för det blir bäst så.


Funderingen så här på kvällskvisten

VARFÖR är allt som har med Legolas att göra så satans kul!!!


är klar med referatet så jag roar mig med annat

klappa
slår ihop huvena

Vad jag gjort idag

Vaknade av mig själv en rätt lämplig tid, åt frulle på ballen. Gick till stan och gjorde lite ~ärenden~ as you do på Swedbank och Skatteverket. Där kollade jag upp deklarationsrelaterade angelägenheter, på det stora hela: en positiv upplevelse. Sen skvätte en bil vatten på mig. Lol.
Fikade på Göteborg med......folk i några timmar, åkte och tränade efter d och sen lagade jag punkteringen cykeldjävulen. Sen gjorde jag potatissallad. LOLar åt mitt liv. LOL!!
ammanfattat: en jävligt härlig friluftsdag, som en liten helg mitt i veckan.


Apropå HM

Alltså "av naturliga skäl gäller det inte bad- och underkläder" måste alltså vara den här hatgrejen mot kön-mot-kön-konceptet. H&M vill inte att deras kunder ska ha könkontakt. Vilka är Hennes och Mauritz att bestämma detta?! Hatar H&M kärlek? Barnaskapande? "Usch" säger H&M vänligt men bestämt.


Tänker att detta inte är så bra bloggmaterial/underlag men VEM bryr sig VEM

Detta stämmer på pricken :O asså shit fatta inte hur horoskopen kan stämma varje da :S enda anledningen till att jag skulle vara negativ skulle väl få vara att jag har en smygande huvudvärk inom mig som vägrar komma ut ur sin skugga. Samt en dålig hy :/:/ life as a teenager. Idag ska jag i och för sig göra vuxengrejer!! Kommer ~instagrama~ om det får se om jag lägger upp bilderna på bloggen kanske a får se


Min dag i spridda bilder

Ture och jag hängde en minut i morse. Sen gick jag upp och såg att snön vräkte ner utanför fönstret. Skrattade snön RAKT I (röven) ANSIKTET och gick till skolan eftersom min cykel har punktering. Hade ensemble, jag spelar trummor på heaven's on fire (pappa bli stolt). Jag skrattar även trumkonceptet rakt i ansiktet och leker mest när ja spelar :S (är så bra alltså). Klämde först sönder Elins huvud och sen gick vi till skolsyster för att hon hade en sticka. Fick F på matteprovet men det gjorde inget, skrattade Thomas rakt i ansiktet när han meddelade resultatet. Efter skolan åkte jag och mamma till strömpilen. Jag köpte byxor och solglasögon. Att de är för breda för mitt ansikte samt av kulören grön gör inget för att 1: de kostade 49:50 2: mamma betalade 3: skrattar modevetarna i ansiktet. Åt på big boy och storhandlade på Maxi.
Mitt hår har spårat sönder men jag bryr mig inte. Detta har varit en bra dag!!


"du har ju i alla fall sången" /Elin


Vad jag gjort idag

Vaknade ensam hemma, rostade ett gäng surdegsbrödsbitar och gjorde en latte. Satte mig på ballen i solen och lyssnade på P3. Söndagar med P3 är det bästa!! Christer, diggilistan och institutet. Rent guld. Klippte mig lite också. Sen gjorde jag coleslaw, tränade lite och nu planerar jag kokboksinköp. Varför är jag inte 28 eller 29 år med en pågående 30-årskris? Skulle passa in i det ~facket~ så satans hårt. Måste köpa en ny baksten.


Hänger på ballen idag

Kanske ska klippa mig idag, kalufsen börjar ~spåra~


Just det

Var på stan med ~gänget~ idag


I kväll har jag varit hemma hos Elin och det var härligt! Nu är jag hemma och ser på en dålig 80-talsfilm. Vill åka bort från Umeå. Ska kolla biljetter till Sthlm och sen sova.


Apropå vad jag ska börja lägga alldeles för mycket pengar på

Kokböcker. Så satans nice.


BILDER från idg

1: snöhatt. 2: Nanna.
Kvällen på eastside var: nice och trevligt. Nu ska jag sova!!


hejhej

Har ingen inspiration att skriva något roligt. Dagens största händelse: lyssnade på Nanna Johansson på littfesten som läste ur sitt senaste seriealbum. Efteråt stammade jag något i stil med "DU E..........COOL....!!!!" när jag egentligen ville hålla en 15-minutersföreläsning om hur bra hon är. Att hon format mig till den jag är idag!!!!!!!! typ.
Hela min humor är baserad på ett radioprogram som hette Pang Prego där hon bland många andra av mina favoritkomiker medverkade en gång i tiden.

Är alldeles för trött/less att kunna bygga fullständiga meningar. Spelade lite gitarr nyss. Känner mig tondöv. HATA ALLT känner jag just nu. ska inte spy ut anledningar till att jag hatar lif1 för d e inte kul såklart hejdå vi hörs: när jag är mitt vanliga glada jag eller :S nu: lyssna på håkan hellström och känna mig *svår* mvh en känslig kille i din närhet

Känner bara

Jaha. Och vad händer nu. Hej hej svackan. Gropen hälsar. Hej hej.


apropå armhålehår

Känner att jag måste få *ge mig in i debatten* om det här med att raka kontra inte raka armhålan. Har inte så mycket att säga förutom att: folk är ju helt jävla dumma i huvudet.
Två saker jag hatar i kronologisk ordning.
På andra plats: folk som skriver uppenbara idiotiska saker på bilder på kvinnor som visar sitt hår. Alltså typ "usch du är äcklig och osexig". Detta kommer på andra plats för att den här typen av folk som skriver sådana saker är ju så satans blåsta att man inte behöver oroa sig om man själv är en civiliserad mäniska.

Första plats: folk som tror att dem är smarta och ba "man får väl göra som man vill fattar inte varför den här disskusionen ens finns *fria individens val* :S:S:S:S:S osv" och inte förstår att det är en kamp mot en norm att kvinnor inte har hår. Det är fan det som är mest skrämmande.

Nedan länkar jag ett klipp som just DU ska lyssna på! Även om du är insatt i frågan eller inte bryr dig alls. Det sammanfattar ganska bra. Ge detta 11 minuter och 9 sekunder, du kommer inte ångra dig! Eller jo. Du kommer ångra dig. Om du är dum i huvudet :S:S:S:S

har inget att leva för. alls.

Tur att Ebba och Fanny är glada i alla fall. Jag är död. Död i själen. Behöver en kram, socker samt kaffe. Lite bitter men det är bara att ta nya tag nästa år och go all in då. TAGGA LMS 2013!!!!

Är vaksam idag. Vaksam som FAN.


Angående LMS och mitt ungkarlsliv

Jag lever! Lever som aldrig förr! Dödade min älskade Anna efter en välplanerad plan. Det kändes jävligt skönt. I morgon ska förhoppningsvis mitt nästa offer falla. Det hettade till idag. Spänningen stiger.

Grejer jag gjort sen jag kom hem: handlat, sett på tv, ätit, sett mer på tv, sovit lite, ätit en tonfiskmacka och sett mer på tv. Liv1!!!


Om jag vore laktosintolerant skulle jag gärna dö döda mig om jag blir det tack på förhand

Surdegsbaugette, dubbel sats. Så nice. Ett fint och välkomponerat collage blev det också. Andra grejer jag gjort idag: lyssnat på maskinen och tränat. Lever i LMS och hoppas få göra det ett litet tag till. När det är LMS-tider gäller inga lagar. Inte ens riktiga lagar. Har fått cirka tre dödshot idag. Känner mig: rädd, arg och mordlysten.

Uppdatering: menade glutenintolerant!!!! Fast laktosintolerans är fan också värt att dö pga. Livets bästa saker, kaffe och bröd går ej att leva utan.

 


Horoskop

Sinnesro en vecka som denna är ej att räkna med.


I morgon

Taggar så jävla mycket. He re gud vad spännande det ska bli. Det bästa är att jag vet vem mitt offer är. Kära du. Det kommer inte bli lätt för dig. Ses i morgon tillsammans med en visp!


Angående skolan

Det bästa och sämsta har hänt mig idag på skolan. Sämsta: Jonas som vi har i engelska och svenska är sjukskriven fram till sommaren. Jonas som var anledningen till att jag går i skolan. Typ. Hoppas de nya lärarna blir bra.

Bästa: last man standing är i startgroparna!! Taggar så JÄVULSKT. OBS det är lms fel att jag kommer få f på matten :((((


Innan jag somnar

USA:s politiker är fan sjuka. Tänk att ha en eventuell presidentkandidat som inte tror på växthuseffekt, abort eller homoäktenskap. Men då kompenserar han ju det genom att tro jävligt mycket på en annan sak. Alltså Gud. Och det gör ju inte saken bättre.


Umeås nationalrätt

Ska bli stammis på rådhusgrillen i sommar och fy fan vad nice det ska bli!!!


Känner bara

Vad. Fan.


hej igen

alltså jag instagramar mest, därav bortfallet i bloggvärlden. är jättejättetrött men taggar skolan lite. det blir nog kul. börjar jobba om sju minuter hejdå

Kolla

Ja äter en glass som alla har barndomsminnen från ~30 likes~ man ba DET ÄR EN GLASS du förtjänar inte 30 likes. Hemma om ett tag. Då ska jag duscha för mitt hår har börjat klia.


Fy faan

Elden ser ut som ett ansikte en mask dör nu


Känner mig ful äcklig och oälskad

På grund av 1: finnar life as a teen ager dessutom har tryckt i mig för mycket kakao = dålig hy likt ett brev på posten. 2: har ej duschat sen tisdags morse. 3: har ej tränat sen tisdags morse. 4: har ej haft socialt umgänge sen i måndags 5: har ej bytt kläder sen tisdags morse (jo kalsonger (elleeeeeeeer :O (skoja det skulle varit äckligt annars (har slut på kalsonger nu måste åka hem (gör det i morgon))))). Älskar paranteser i parantesen.


Saxnäs sista dagen

Skotertur till orsberget idag. Det var inte så fint väder men va gö man. Sov 5,5 timmar så nu har jag lite huvudvärk. Av andra anledningar också. Gnäll. Gnäll är fan det äckligaste jag vet. Har fått köra subaru och Saab också idag. Ska kanske få köpa min barndomsvolvo om ett år. Det skulle vara härligt. I kväll blir det kultur i Sorsele. Tänker inte duscha eller mumma mig. Det blir härligt ändå.


snart klar

med mitt niotimmarspass. Tagga sova!! Gick förresten miste om mitt livs norrsken, fick inte ens en liten glimt av det. Tack för det livet. Har också läst ut Saknad. Skolan är bäst för den tvingar mig att läsa och det är fan nice att läsa.

Firar kvinnodagen

med takskottning, fruktsallad och grädde tillsammans med mitt otvättade svall. Grattis till alla kvinnor också!


Grejer folk inte visste om mig kanske #2

Jag hatar pasta. Allt med pasta är sämst. Överkokad pasta är sämst, om jag ska trycka i mig pasta ska det fan vara al dente.

Ibland undrar jag om jag har en diagnos av något slag.

Jag är jävligt intensiv ibland. Det hatar jag att vara, men när jag är det kan jag inte göra något åt det och så skäms jag efteråt.

Jag har ett bra självförtroende när det gäller vissa saker. Jag tänker dock mycket på hur folk uppfattar mig. Om jag inte skulle vara mig själv och se mig själv utifrån skulle jag tycka att jag var: för mycket. Trevlig ibland, men satan så intensiv. Det jobbar jag på att ändra!

Jag har hittat balans mellan att ha för mycket kontra för lite självdistans. Det är fan bara när jag är här (i Saxnäs) som jag ägnar mig åt självreflektion. All annan tid är jag: jävligt obrydd. Och cool yea yea.

Jag är jävligt pedantisk när det gäller vissa saker. Det är för det mesta positivt men ibland går det till överdrift. Tex när jag tvättar.

Jag älskar att träffa nya människor som det känns som att man känt länge även fast man aldrig träffat hen (OBS använda just ordet hen (utan att skämmas)).

Min musiksmak har uppdaterats nå jävulskt de senaste månaderna. Från indepopens dunkla vrår har jag tagit mig ut och blivit en i mängden som svarar "eeeeeee assåååå..... Det som går på radion antar jag...." på frågan "Vad lyssnar du på för musik?" P3-star rekommenderas! Fast just nu bryter jag av med Säkert och Kristian Anttila på jävligt hög volym. Ännu en nice grej med att vara i stugan, får bestämma volym och musik själv!

Guldkant på tillvaron äger. Det kan vara i form av gott bröd, gott kaffe eller fin choklad. Livskvalité är alltså: mat i olika former.

Mina systrar är nog en större del i mitt liv än vad jag inser. Dem är en stor anledning till att jag blev den jag är idag och det är jag evigt tacksam över. Älskar er sisters!


Moules frites och pannkaka

Mat idag


ganska less nu

dessutom har kusinerna ankommit och jag konstaterar att jag aldrig ska skaffa barn för jag kommer inte kunna ta ansvar för vad jag tar mig till när dem drygar.

kaffe i elefantmuggen, godis i käften och jobb fram till 23

create animated gif

Gjorde mat igåe

Detta är ett jävligt bra mattips om du har dåligt mat hemma då du för det mesta har dessa ingredienser hemma.
Hacka svamp (jag hade färska champinjoner, går säkert bra med burksvamp också) och blanda ihop med lite grädde/mjölk och två ägg. Salta ordentligt och stek ihop. Mixa kikärtor, vitlök, salt och olja från soltorkadetomaterburken. Klipp i några soltorkade tomater i humusen och lägg på en brödbit. Servera med en uppskuren tomat och några salladsblad. Pepsi är gott till. Nomnomnom!!


Kom på ett skämt

Vad skulle en känd svensk deckardrottning behövs byta namn till om hon blev kidnappad av i sagan om ringen?
Karin Alvtagen!!

Alternativt:

Vad skulle en svensk deckardrottnings man behöva säga till deras gemensamma barn om deras mamma drunknat i ett strömt vattendrag?
"Ungar, Karin har blivit älvtagen".

Det kanske finns lite att jobba på inom denna outtömliga källa till humor.


Apropå instagram

Känslan när en ~het brud~ har gillat ens bild på instagram och hon förväntar sig ett like tillbaka och man går in på hennes användare och tar sig genom djungeln av bröstbilder, bilder på gulliga djur samt bilder på latte/sushi, och så gillar man en bild på ett träd, en pastatallrik eller ett knäckebrödsfoto i motljus. Det är fan grejer.

Instagram är förresten det bästa som hänt mig inom IT-området. Följ mig, det kan bli ditt livs bästa beslut! gustafbergendahl heter jag där, (jag vet det är sjukt) precis som jag gör i riktiga livet!!!!


Today

Grejer jag ska göra idag: få eldjäveln att börja brinna. ta på mig onepiece och ytterkläder och gå en promenad över älven. Skotta fram vedboden (dagens största projekt). Njuta av livet. Kan inte beskriva hur skönt det är att vara här.


Människor inom ett yrke det är bra att känna som man kan ringa och säga "duuuueeeeeee alltsååååå skulle du kunnaeeee hjälpa migeeee med eneee sak???":

Läkare
Rörmokare
Snickare
Tandläkare
Mekaniker
Elektriker

Vad finns det mer för några användbara yrken man kan ha nytta av?


Vad jag gjort idag

Fikade på NK. Det är jättebilligt på NK på morgonen, rekommenderar alla att gå dit för nk är bäst! Kaffe och wienerbröd för 40 kronor, ett kap alltså! Gick emot mina egna principer och vaskade resterna av fikabrödet, så billigt var det. Hatar folk som vaskar dyrt fika, typ att köpa en kladdkakebit+grädde för 50 kr och sen slänga hälften. Jag som nu varit några år inom *branschen* kan meddela att detta är ett dagligt problem på caféer.

Sen drog jag till Classe och fick bevittna det där magiska ögonblicket när de slog upp portarna.

Åkte upp till Saxnäs och slogs ve renara.


Intensiv internetdag idag

Nu blir det lista gott folk! Ja lista vad kul säger ni då!! Här kommer den: Saker folk inte visste om mig kanske

 

Jag måste ha jämn volym på tv:n, annars får jag....hybris. 22, 18 och 30 fungerar. 25, 13 och 31 fungerar inte. På gymmet när jag springer på löpbandet är det 0,5-trappan som gäller. 10, 6,5 och 11,5 fungerar. 6,2, 9,4 och 10,8 fungerar inte.

 

Jag taggar livet som surdegspappa som fan. Måste bara hitta en lattemorsa. Vem vill bli min lattemorsa?! Öppen för: alla förslag.

 

Jag uppskattar ett gott bröd så satans mycket. Jag tycker det är så satans häftigt att mjöl och vatten plus lite annat kan bli så otroligt gott. Vill också tipsa dig som inte har en baksten att: skaffa en baksten!! Du kommer aldrig få en knapriga bottnen på ditt surdegsbröd om du inte har en baksten!! Det kommer bli: ditt livs investering.

 

På min ipad och iphone har jag en anteckning som heter bloggidéer. Ibland får jag så jävla många bloggidéer på en och samma stund att medan jag skriver upp den första idéns stödord för att jag ska komma ihåg att vidareutveckla den vid ett senare tillfälle, så har jag glömt bort den andra. Måste därför skriva typ ett ord och snabbt som fan gå vidare till nästa så ingen glöms bort.

 

Jag har alltid fascinerats av pengar. När jag var liten lade jag alla pengar jag fick i en grön elefantspargris och ett av mina starkast minnen från när jag var liten var när jag och mamma hoppsade ner till banken för att tömma den. När jag nu senare har skaffat jobb har jag fortfarande svårt att förstå att jag får betalt för det jag gör. Det är jävligt nice att ha en stadig inkomst men jag har inte fattat än att jag har det. När jag var yngre (kanske 12 år) hade jag en osund relation till pengar, men det tycker jag inte att jag har längre. Pengar är bara siffror och det är fan lika bra att göra slut på siffrorna om man mår bättre av det. Nu sparar jag till en bil. Tagga körkort!! Nu blir det en ny punkt.

 

Jag taggar körkort så jävla mycket!!! Helt stört mycket!! Tänk att kunna ta sig vart man vill, när man vill. Så jävla fantastiskt!! Och så älskar jag att köra bil. Känslan av att bilen lyder mig, svänger när jag vill och gasar när jag vill. Det är så satans gött. Hälften människa, hälften maskin. Med vänlig hälsning, testosteronkille(r)n nummer 1 (OBS blev nöjd med testosteronkiller-skämtet)

 

Jag tycker om nummer. 28 har blivit min nya favoritsiffra. Den låter bra, och ser estetiskt tilltalande ut. Hälften av 28 är 14, också en rätt skön siffra. Tjugoåtta. Tjugioåtta.

 

Ett av mina största vardagsmindfuck är när jag har skrivit på ipaden ganska länge (typ som nu) och sen ska ska från telefonen. Det ser typ likadant ut men mycket mindre och det är: ett jävla mindfuck!!

 

Jag tänker alltid på jämlikhet. Ibland så att det går överstyr. "Är det ok för mig att säga så här eller e ja ett manssvinn dåå".

 

Jag älskar att kunna formulera mig på ett intelligent sätt. Jag värdesätter svenskakunskaper väldigt högt. Ibland glömmer jag bort att jag faktiskt är rätt duktig på svenska för att jag skriver som att jag kom från inlandet för att uppnå en särskild stämning.

 

Ibland tänker jag att jag ska göra mig av min alla tekniska prylar i mitt liv. Tv, dator, iPad, telefon osv. Sen inser jag att jag LIKA GÄRNA SKULLE KUNNA VARA DÖD DÅ!!!!!!!


Alla ba naaaaaaaaw hon står på en booooooll<3

 

 


Till alla er glutisar där ute

Ok. Nu räcker det. Glutenallergiker, sluta vara glutenallergiker!! Herregud, att vara allergisk mot mjöl är ju fan som att vara allergisk mot luft!!! Eller regn. Snö. Nederbörd. Man kan inte vara allergisk mot nederbörd!!


Har du smakat himmelriket?

Samma minut som klockan slår 01:00 tar jag ut de franska surdegsbaugetterna ur ugnen. De blev otroligt bra, krispig yta och mjukt, småsegt inre. Livet!!!


Har ändå bästa mamman

Skulle städa mitt rum och så kollade jag i min väska där det egentligen skulle ligga en liter vin. Istället fann jag detta, som min mor så hemlighetsfullt bytt ut. Love you mum <3 ps ska gömma det bättre nästa gång


Jaha och varför VARFÖR har jag inte ätit något ordentligt idag

Skoja jag käkade lite på ~jobbet~ u know as you do men det var fan inte mycket jag tryckte i mig dänna. Surdegsbrödet blir inte klart förrän i morgon så jag antar att jag ska styra upp nå krubb nu. Ska till Siv sen och chilla ikv och i morgon ska jag 1: träna 2: gå 2 JÄVLIGT snabba ärenden på stan 3: göra klart brödet 4: åka till Saxnäs. Det blir skönt.


Skulle ändå skaffa bakåtslick om det inte vore för lockarna


lalalalala

Antal grejer jag ätit idag som kan räknas som mer matigt: 0%. Är jävligt hungrig men har i alla fal jobbat klart om en kvart. Då ska jag 1: äta potatisbullar 2: ta ett bad 3: sova. Produktiv jävla söndag det här

En dag som denna

Är så jävla jävla trött efter att ha jobbat 15 timmar idag. Jobbade min sista dag på Schmäck och på en 50-årsfekke. Känner mig svullen i ansiktet, så trött e jag ;(:(((((. Komponerade ihop ett ~kollage~ som sammanfattar en lyckad kväll. Nu ska jag fan sova!!!!!......för om 6 timmar och 45 minuter börjar jag jobba igen hihi hard man work everywhere all the time


alltså är jag seriös

angående det här ska det förtydligas att jag inte höll med bildens budskap och jag ska aldrig mer vara ironisk på internet :(((((((((( förlåt gudrun

Kvinnors logik

Det här hörni. De e logik!!!


pr0j3k+3+

Sista föreställningen avklarad. Det har gått så satans bra, är då jävla gla å stolt :PpP. Det har som bara blivit bättre och bättre för varje föreställning och det har varit förvånansvärt roligt. Är nöjd som fan, både med min insats och alla andras insatser. Måste också tacka Maja för hjälp av sminkläggning!! Utanför fönstret ljuder en vårfylld snödroppsorkester och det är 4 grader varmt, trots den sena timman. Lovet går av stapeln i morgon och livet är gott.


Det är sannerligen en mäktig liten ost

Skoja den är fan asäcklig


Vem gör ens en sån här reklam

Så sjukt.


Mina systrar

Att hänga med mina sviskon, det är som att umgås med en cirkus.


Tankar om foundation

Fördelar:
Man får tillfälligt fin hy
Man ser inte platt ut på scen med alla strålkastare

Nackdelar:
Det kliar
Det kladdar
Det känns som att man har gnidigt in späck i fejjan
Man kan inte ta powernaps med det
Man är ständigt oroad över att det ska vara en foundationkant
Det är skitsvårt att veta vilken nyans man ska ha

Summasumarum: hata foundation