Tack och adjö.

Jag skrev detta i söndags. Hade tänkt släppa bomben tidigare, men eftersom jag tidsinställt inlägg om ställen jag kommer sakna på Grubbeskolan tidsinställer jag även detta inlägg tills idag så att de inläggen inte kommer högre upp än detta.

Idag är dagen jag slutar grundskolan. Förändringens dag, glädjens dag, sorgens dag, förvirrings dag men även framtidslustens dag.

Det här blir mitt sista inlägg på den här bloggen. Det känns sjukt. En epok som går i graven. Jag kommer inte radera denna blogg, det skulle jag ångra tusen gånger om. Blogg.se känns så fruktansvärt old news, och matbloggstemat ger jag nu upp. Droppen blev väl när de börjar hetsa mig att "uppgradera till PRO", då man för 59 kr i månaden slipper reklamen mellan första och andra inlägget. FUCK YOUUUUUUU blogg.se

Nu mera hittar ni min blogg på Tumblr. Jag vet cirka ingenting om Tumblr, men vad som helst är bättre än blogg.se. Dessutom är Tumblr betydligt artigare än blogg.se. När jag skapade min Tumblr-blogg fick jag till och med en komplimang.

På min nya blogg kommer jag skriva samma gamla skit ni är vana att läsa här. Fast det blir lite bättre. Kommer ju dessutom kunna blogga från min iPhone. Framtiden är ta mig tusan här.

Kan ju påminna om Blogglovin' också!

http://gustafbergendahl.tumblr.com/

Nåväl, tack för den här tiden. Ni har varit en fantastisk publik!

När jag säger Sture säger ni plan, SturePLAN, SturePLAN


Ställen jag kommer sakna på Grubbeskolan #7

Skolsköterskan. Alla gånger som jag och Alfred velat mäta oss och hon irriterat och motsträvigt sagt att vi fick göra det om vi gjorde det snabbt. Britt-Marie, gonna miss you <3

Ställen jag kommer sakna på Grubbeskolan #6

"Kvadraten". I sjuan hade alla elver tillgång till den här grönytan. Sen stängdes dörrarna för gott. Argumentet löd att vi lika gärna kan vara ute på den nybyggda skolgården. Det ville ingen, upprorsstämningen var ett faktum men inget gjordes åt det och problemet föll i glömska. Nu får man istället måste gå via fönstrena i syslöjdssalen, det fungerar det med. Så här när sommarlovet hägrar bryr sig inte lärarna om det sitter folk där eller inte.
Kvadraten, gonna miss you.

Ställen jag kommer sakna på Grubbeskolan #5

Instrumentförrådet. Till detta skrymsle har jag haft tillgång större delen av min högstadieperiod.
När utrymmet i skåpet inte räcker till? När man hittar ett paraply som är för långt för sitt skåp? När man bestämmer sig för att fylla tre burkar med äckligt mojs? Vad gör man då? Jo ser du, man går till dessa få kvadratmetrar och lätter sitt hjärta. I'm gonna miss it.

Älskade morfäder

I fyran eller femman gick jag och Alfred ett läger på Norrbyskär. Där var Erika och My ledare. Genom årens gång har de tagit på sig morfarsrollen eftersom varken jag eller Alfie har någon morfar. Idag köpte vi fika på Schmäck och satte oss i broparken. Sjuuuuuukt nice!

Klassresa 9m

Vi väntade på bussen som blev föresenad.

Till slut kom den gudsförjätna bussen!

Alla var peppade som fan i början.

Chauffören hette Roy och var ganska bra.

Sen somnade alla, en efter en.
make a gif
Jag och Alfred köpte pommes på Frasses och åt till förförrätt.

Sedan gick vi till resturang Nygatan 57 i centrala Skellefteå. Maten där var undermålig. Förrätten var god, det kan jag ge dem. Den vegetariska huvudrätten var lite större än förrätten, och inget extraordinärt. Efterrätten, chokladmousse med smak av cigarettfimp/bränd grillkrydda var oätlig. Vi gick glass istället.

Klassbild!

På bussen tillbaka fick vi tillbaka breven vi skrev till oss själva i sjuan. Det blev kaos. Sen pratade vi klassminnen och lekte "Jag-har-aldrig-leken".

Alltså min klass. Min kära lilla bråkiga skara till klass. Fan vad less jag har varit på er genom åren. Nu känns det bara fruktansvärt jobbigt att lämna er. Vissa har jag känt sen 6-års, vissa sen fyran och och andra sen sjuan. Tänk vad lång tid det är! På onsdag ska vi splittras och det kommer aldrig någonsin bli som det har varit nu. På onsdag. Tre skoldagar kvar i grundskolan och med den finaste klassen jag någonsin gått i. 9m, jag kommer sakna oss så överjävligt mycket och jag älskar er!

Ställen jag kommer sakna på Grubbeskolan #4

Uppehållsrummet. Eller som det kallas i folkmun "UHR" eller "Uppis". Eller ja, jag kommer inte sakna själva uppehållsrummet. Däremot det lilla rummet i UHR. Gonna miss it <3

Ställen jag kommer sakna på Grubbeskolan #3

Frendo. Att kunna få sina ben automatiskt styrda till detta paradis. Gonna miss u frendto :(

En seriestrip!

Från ett känt YouTubeklipp. Detta gjorde jag och Alfred i sjuan. Alfred ska nog ha mest cred för detta. Säljes för högstbjudande.

Ställen jag kommer sakna på Grubbeskolan #2

Bamba. Eller "matsalen" som ni vanliga dödliga skulle benämna det. Här har magen mättats många gånger. Oftast med mat som smakade vider, men ibland vaskades guldkornen fram i form av potatisbullar med lingonsylt eller quorngratäng med ananasbitar.

Jag och Ture grattade mamma

make an avatar


nachotallrik för 1

Nachotallrik istället för skollunch. 20 kr, 25 om du vill ha saft till.

Åkte hem klockan tio för jag var för sjuk. Det var nice.

ja tack livet tack tack

kan leva med detta ja tack

Ställen jag kommer sakna på Grubbeskolan #1

Vilorummet. Det enda stället på Grubbeskolan man kan finna inre ro, varva ned och få lite tid för sig själv. Så här i efterhand ångrar jag att jag inte utnyttjat dessa kvadratmetrar av guld mer än bara några enstaka gånger.

Min önskelista:

En "Solargorilla"

En espressomaskin

Synd nu bara att det är mamma som fyller år imorgon och inte jag. Jag får köpa dessa två ting själv. Lär bli så här glad:


OK vem!!!!!!

Loggar in på MSN för för första gången på fruktansvärt länge, och så loggas jag ut för att det är någon på en annan datta som loggat in på min MSN. Vad faan menas med det?

Apropå hur gott det är med nachotallrik

Ja alltså detta var för ett antal dagar sedan så alla vet. Nachotallrik  på tacobar = 89 kr hos mig = 20 kr billigtbilligt

Jaha här har ni mig

Gustaf, Gurra G eller Det sjunkande skeppet. Kalla mig vad ni vill, här är jag. Här är jag. Har ni väntat på mig? Åh jag vet att ni gjort det. Vad har hänt sen sist? Nej inte så mycket, Cissi åkte hem mitt på dagen och efter det gjorde jag lite ärenden med det stora A:et i mitt liv. Alfred alltså. Drog på mig århundradets jävla förkylning så jag hostar på ganska bra. Städar rummet och tvättar mina kläder. Köpte ett sköljmedel vilket jag inte ångrar överhuvudtaget för JÄVLAR vad mina kalsipper, tischor och byzzer ska lukta gott!!!!!!!!!!11
create avatar
HERRÅ

Apropå Säg att du älskar mig

Det kan vara den mest vidriga film jag någonsin sett. Se den aldrig någonsin. Lova mig det.

Brunch

Igår blev vi bjudna på brunch av familjen Sahlén. Det var gott.

Blocket, denna eviga källa till komik


Prutt :P

RSS 2.0