Kolla ett....inköp?


Anslagstavla, 89 pix på Clas Ohlson. Typ det smartaste ever.


Högtalare med iPod-docka, 1498 pix på Clas Ohlson. Också typ det smartaste, ska lämna tillbaka förstärkaren jag fick i konfirmationspresent.

Idag har jag jobbat också, gick ba fint. Inget mer med det. Kan tänka mig att Mikael Wiehe spelar typ i detta nu på visfestivalen, och jag sitter hemma. Känns sådär roligt.

Det här tycker jag är roligt



"Du ska vara glad att du inte har en utlänning till mamma"

Ja drick cocacola


Den vanligaste cocacolan som finns.

Hörneforsjakt, del 2


Kolla bilder från.....några dagar sen


Var på Schmäck med Flizan och Nora.


Alfsan var där.


Väärt spelade, fantastiskt mysigt band det där. Rekomenderar varmt att köpa deras skiva!


Vi drog till Alfred och såg Disturbia.




Så, om än två dygn försenat.

Pyamasparty


Vi var i en kohage. Dom var arga. Jag glömde kameran, därav mobilkvalitèn.

Natten spenderades i Baggböle hos Cissi med massa folk, somnade typ fem, behövde vakna kvart i nio för att åka hem och fixa innan Schmäck. Ska klä på mig något gött nu.

Kolla en arbetare

Jag har jobbat! På Schmäck! Så jävla gött!! Ska jobba på lördag också, och förhoppningsvis mer i augusti.

Igår såg vi "Väärt" på Schmäck, dom är på riktigt asbra. Sen drog jag, Alfred och Nora till Maxi och mötte Elina, Cissi, David och Hugo. Såg på Disturbia hemma hos Alfred och sov där. Bilder kommer någon gång.

Ikväll blir det pyamasparty!!!

Återträff på Svalan!


Varför har jag inte tagit kort på folk som äter förut?

Hur som helst, astrevligt att träffa folket igen. Vi var 18 stycken, dom som jobbade blev typ chockade.
Sen drog vi till SF och såg Eclipse. Jag som inte alls är insatt i Twilight tyckte väl att det var okej. Dom är hypade av en anledning. Fler bilder på facebook!

Hörneforsjakt, del 1


Typ det sjukaste jag gjort.

Kolla en gitarr och hajkminnen


Gick till stan och bytte gitarren jag fått mot den här, skulle egentligen kostat 10000 kronor, fick den i stället för 6 laxar i en laxask. Sjukt gött!!

Tog på mig strumpor i morse, ungefär som att köra ner foten i en sandlåda. Miss you hajken!


Var på Schmäck och käkade, dom frågade om jag kunde jobba i glasskiosken på lördag. Livet leker asmycket! Kommer förmodligen jobba mer än bara på lördag, och det är så jävla nice.

Köpte nya glasögon också, får dom om några månader typ. Gött.

Snart ska jag dra till Svalan och käka med massa folk från konfen, det blir fett som fasan!

Kolla en släkt



En mormor. Vänta lite mormor... Alltså va fan alltså!!


Typ världens finaste kusinbarn.

Kolla ett normalt inlägg

Jag känner att jag i princip övergivit min blogg, ska försöka sluta med det. Har rensat klart alla bilder, fick dock 1500 kvar så jag borde ta en till rensning. Kändes hemskt att kolla igenom dom, för jag tror aldrig jag kommer ha det så fint.


Men som sagt, extremt många fler bilder på facebook.

Kommer sakna alla så jävla mycket, och alla citat. Samlar några av mina favoriter.

Vänta ett tag Mormor, alltså fan alltså!!
Like a baos!!
Felicia, ät du godis?
Säg mitt namn. Phhhhhh.
Simma quasi!!

Kan inte komma på något mer, men det har varit så sjukt jävla grymt. Har inte insett hur fett det varit förens typ nu. Åh ni är underbara!!

Om ni undrar vad jag gjort den senaste månaden

Så ska ni kolla här

Kolla rubbade sömnvanor

Vaknar 07.47, det är ju ändå 13 minuter kvar tills vi ska ha morgonbön. Slår upp ögonen nynnandes på Ropa till Gud, aningens hjärntvättad. Idag blir det typ släktfika, jag har tänkt att spendera en stor tid av dagen i sängen med min dator för att bli frisk. Och rensa bilder.

Just det, you all better KOLLA HÄR och njuta av filmkonst när den är som bäst. Varför inte också bli ett fan av denna fantastiska sida?

Hej jag är hemma.

Tillbaka hemma efter en månad på Norrbyskär, typ det bästa jag gjort. Är lite mer kristen nu än vad jag var förut. Så jävla glad över allt, saknar redan alla galet mycket. Asfint avslut på ett asfint läger, grät hela bilresan hem. Jag har 3700 bilder att rensa, resultatet får ni senare. Fick en stålsträngad gitarr också. Sweet som fan, nu ska jag lära mig spela for real.
Förutom att jag är alldeles för förkyld och att jag saknar alla är det bara fint. Schmäck ringde igår och frågade om jag kunde jobba, hoppas på att få jobba lite nu. Kommer somna nu.

Tack till alla er som var med den här månaden, ni är fantastiska!

Kolla en sen godmorgonhälsning

Hej. Internet är ej på topp här ute på ön så den tidiga godmorgonhälsningen blir nu en sen godmorgonhälsning istället. Nu ska vi Elsa och Elsa kirra en överraskning till våra kära konfaungar. PÖSS


Kolla en Elsa x 2

Hej nu har vi Elsa och Elsa precis fått lösenordet till denna fantastiska, underbara, exceptionella, härliga, ljuvliga, sagolika, makalösa, strålande, hänförande, enastående, saftiga, sköna,  oöverträffliga, ypperliga, förstaklassiga, utmärkta, ustsökta och till sist smaskiga webbplats, Gött. Här ska vi hänga några dagar framöver. klockan tidigt i morgon ska vi bjuda på en salig morgonhälsning.

Nu är vi två på norrbyskär och spanar runt på små konfa barn inklusive Gustaf Bergendahlen som vanligtsvis visar sig på denna hemsida. Vi bor i 22:an på långgrundsgatan. Här chillar vi mest.
Husmor här har tvingat på oss morgondisken och det är relativt drygt.

jaja nu är det dags att kolla in hästar på facebook hare skoj. Ciao

Hej vi gillar printscreen




Kolla en Cissi


Är på musèet med pappa, Cissi och Alfred! Ska käka västerbottenostpaj, asgött. Har det allmänt asbra med bara en vecka kvar av lägret. Kommer sakna alla så himla mycket. Har tagit drygt 2500 bilder, har en del att rensa när jag kommer hem. På lördag blir det konfirmation, avslut och hemfärd. Känns så jävla konstigt, liksom, vad ska jag göra hemma? Det har gått sjukt fort. Har i alla fall fått portello, twix och en marabou digestive. Förutom att mina ögon weinar satan så jag måste ha glasögon är allt bara bra. Livet leker!

Kolla två heta chicks och en pimp




Photoshoot starring Gunsan, En random kille vet ej vam, hittade honom på Scharinska, och så Noomi rapace.
Killen är ju rätt mumsig, så jag tänkte att han passar på en matblogg.
yours truly, GUNZAN_98 @ apberget

Hälsningar från skäret!!

GURRA IS BACK!!! Jag har en dator med internet!!!!!! Så jävla mycket vardagslyx på det så att det inte finns.
Jag har det asfint, vi har gjort asmånga grejer, typ segla två gånger, hajka (OBS det värsta jag gjort någonsin), paddlat kajak, klättrat, gått höghöjdsbanan, brännboll, capture the flag, sjungit aslama sånger och några asbra sånger, sovit för lite, and so on. Bilder från allt kommer sen. Idag är det besöksdag, därav mitt datorinnehav. Den försvinner snart igen, behövde bara ladda över bilder från kameran! Cis är här och det äger asmycket. Om ni vill se vad jag/vi har för oss kan ni kolla min fejja, den uppdaterar jag titt som tätt. Nu ska jag gå och vara social, det blir mycket av det nu för tiden.

Stort tack till alla som bloggar ibland, fortsätt så.


HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅ

NomNomNomNomNom

Jag tror inte Gustaf gillar mig egentligen.
Hej! Nu är jag här igen med mina printscreenbilder! (Emmy, alltså, för er retards). Säg inte att ni inte gillar det, för jag vet att ni gör det. Goda nyheter, jag överlevde Haparanda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu räcker det med utropstecken. Köpt hem rieska, tupla, ruit spalat, pantteri, jenkki och andra freaking asbra grejer med weirdo namn. Om ni undrar vad grejerna är så är grejerna mat. MAT MAT MAT. För det här är väl ändå en matblogg? Idag har jag ätit youghurt och müsli, en halv muffin, en kopp kaffe, en festis cactuslime, hamburgare, grillad kyckling från ica nära i bygdeå. Typ. Nu vet ni, så ni slipper ligga sömnlösa inatt!

på samma hemsida finns även pennor med samma funktion, ring om ni är intresserade

GOD EFTERMIDDAG kära vänner.
CeciliaAnnMoore at your service.
Just nu ligger jag i min säng och tänker på diverse saker som tål att tänkas på. Eller inte tål att tänkas på. Jag är nämligen lämnad ensam eftersom mina kära vänner är utspridda på olika (onödiga) ställen i Svea Rike och jag är lämnad här, bland björkar och irriterande föraldrar och en bror som sitter med headset vid x-boxen och vid random tillfällen skriker antingen "AC130!" som är en slags bomb tror jag, inte så insatt, eller "MULTIKILL!!!!!!!!!!".
Barbar.

Jag har tänkt mycket på framtiden idag. När jag blir rysk maffiaboss ska jag ha en lucka i golvet, och ca 3 meter under luckan ska det vara en gigantisk pool, i ett gigantiskt underjordiskt rum. Och så ska jag flyta runt på en luftmadrass och bli matad körsbär och vindruvor och prata i walki-talkie, engelska fast brytande på ryska, givetvis.
Jag ser mycket fram emot detta.

Och nu kände jag att stämningen kräver en bild, så jag kör en favorit i repris, kepsen. Kepsen kan upptäcka trådlöst nätverk, och blinkar då den får signaler från sådant. DEN ACK SÅ TRENDIGA KEPSEN KAN BLI DIN FÖR ENDAST $22!!!!!!



Finnar, här var det många variga finnar!

Syftar på folket. Och landet. Finnar. Nu är Emmy här igen. Back on track. Är fortfarande på gränsen mellan finland och sverige. Båda länderna slåss för att få ta hand om mig. Sverige segrar. Jag kan inte prata finska. Vore ganska roligt att kunna; KOKOOLLA KARIAMÄÄKKI OPPONEN POHJANA. Typ så kan det låta.

Jag har förlorat min identitet. Jag vet inte riktigt vem jag är och vad jag vill längre. Har tappat bort den bland saunas och fula kläder. Förresten, ni tjejer, åk aldrig till finland. Alla gubbar glor. Vare sig dom är 8 eller 68. Pervon. Åk inte hit. Hej då. Ska överleva tills fredag. Take care!

Germanü

Tid i tyslkand går endast att spendera på att antingen kräma in sig med solkräm, leta efter sina icke-existerande solglasögon, gräma sig för att gå ut i den extrema värmen och gräma sig över att möjligheten till någon sorts stil inte finns eftersom man (om man inte går klädd i helvitt alternativt naken) svettas ihjäl så fort man bara tänker på att gå ut.
Nu drar tyskarna med mig för att bada så jag ska göra allt det där. Samtidigt.

// Lotta

...Mitt liv var liksom hämtat ur peter lemarc-låtar..

'



Nejmen, kolla, kul.

Kent in my ears ba tjoho.

För er som är mer rock´n roll av gustafs små följeslagare (man kan nog inte säga så men)
jag hatar ordet rock´n roll. Verkligen.

/Lotta




Jag var Boobi, en kort tjockis som lekte med barkbåtar

Ack så sorgligt, nu åker jag till the hellhole. Alldeles snart. När mina föräldrar lyckats släpa in mig i bilen. Tänkte bara säga hej då till alla Gustafs läsare och slänga in en snabb bild. Gläd er var glad!
en snygg kille jag råkar känna, bara.

RSS 2.0