En fin burk

Fann denna i mammas killes bod, dammig och lite ofräsch men ändå så fin!!


Hilja, hilja hilja, att inte våga prata men vilja

Shit vilken effektiv dag detta blev!!! Oj oj oj. Ska alltid plugga på NK, så djävulst soft. Dessutom har de bästa morgonerbjudandet, kaffe och bulle för 40 pix. Rekomenderar varmt. Efter det åkte jag hem och sen till Costas och kollade när jag ska jobba, peppad som fan på att komma i gång med det pga har ej jobbat på typ tre månader seriöst :( :(
 
Efter det åkte jag till körskolan och pratade med dem om hur jag ska lägga upp mitt framtida körkortstagande och
jag har en ungefärlig plan nu. Helvetet vad taggad jag är på det, har aldrig varit så taggad!! 
 
Har också köpt tio st olika delicatogrejer samt nymalet finkaffe som inflyttningspresent till Cissi hoppas hon bli gla när hon kommer hem från skolis :P :P

Planer idag

Sitta på NK och plugga matte samt lyssna på musik från ipaden = bli den tönt jag alltid föraktat.


Är ledig idag

Vaknar ändå 07:18 :P känner så här inför det


Fina saker jag köpte på söder #2

Kolla vad fina!! Hittade dessa på en av söders cirka tre tusen antikaffärer. Passar djävulskt bra in i vårt kök i och med dess kulör.


Idag är en dålig dag

Pga alldeles för många lektioner, spöregn och att jag lyssnade på P3 när jag cyklade till skolan och det spelades Stiftelsens låt Vart jag än går och den har spelats på repeat i mitt huvud mot min vilja såklart eftersom det är livets sämsta djävulslåt åååååå vad jag vill ta en gubbvila nu


detta med delicato-outlet

Jag följer Lars Ohly på instagram, dels för att han är gully och dels för att han har en gully hund. Idag ig:ade han en bild från ett delicato-outlet. Alltså SMAKA PÅ DET!!!!! Delicato-outlet, ordet bara rullar av tungan och in i en hjärta!! Efter lite googling fann jag detta under av kärlek samt kalorier i Vingåker och Lidköping. Detta fick mig i alla fall att påbörja roadtrip-listan inför sommaren 2013. First stop: Vingåker!!!!! Vem är på?!

Elin gjorde en lista såååååå nu gör ja den också

VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

Jag hade precis flyttat upp till Umeå från min trygga tillvaro i Sorunda. Jag hade börjat på Backenskolan i 1A och hade det ganska gott, men jag saknade min bästa Sorundakompisar Jesper och Ellinor samt även min gf Elsa (tror vi var ihop då fortfarande eller så hade vi gjort slut?????). Livet var ändå gott här uppe och jag fick nya vänner. När jag och Jessica inte var upptagna med att leka bondgård räddade vi stenar som hade frusit fast i snödrivor. Dessa små tog vi in i en låda där de fick bo och leva på små vävda mattor vi hade gjort.

Allt var frid och fröjd förutom at farfar och morfar båda nyligen hade kolat vippen så jag grät ofta på skolan. Detta till trots att jag inte kände dem så väl, men jag hade väl *sorgen* inom mig ändå.

 

VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Då var min Midgårdskarriär i startgroparna och jag hade en DJÄVULSK prestationsångest att prata om ingenting med alla i klassen. Det var en djävulskt ansträngande.....tid........ Skönt att den är över, livet går vidare!

 

FEM SNACKS DU GILLAR

Alltså jag är ingen snacks-kille. Eller alltså aa definiera snacks. Snacks för mig är saker som krispar i munhålan. Krrrrrrissssppppppppittttttttt. Känner mig som en dålig medborgare om jag äter chips pga palmolja samt acneskapande. Om jag måste välja blir det nog: Hjärtan, Stjärnor, Nötter, Franska örter, Ostbågar,

 

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU BLEV MÅNGMILJONÄR

Måste bara säga en grej innan: pengar gör en inte lycklig!!!!!! OBS Kan låta klyschigt men det är så jävla true. fattar inte människor vars enda mål i livet är att skaffa så mycket klöver som möjligt. Pengar är asbra att ha, men det finns en brytpunkt över hur mycket pengar en människa behöver.

 

1. Köpa supporter på apberget. VA FINNS INTE ABERGET??????

2. Starta upp apberget igen

3. Skänka tre fjärdedelar till ett projekt som heter *rädda delfinerna* eller något liknande, bara för att det skulle vara en kul, ironisk grej. Eller till det där företaget som gör reklam på tv. Ni vet den där de visar en bild på en åsna och ba "Hon behövde se sin mamma bli sparkad på....i magen......och sen......uppäten". Tilläggas bör att den är filmad med typ en digitalkamera och ljudet är inspelat i en jättestor burk = den håller sinnessjukt låg kvalité.

En till grej: tycker inte det är dåligt att kasta pengar på en åsna som behövde se sin mamma bli sparkad och uppäten men det finns bättre saker att ge pengar till, tex vilken organisation som helst som engagerar sig i människorätt då människor är värda mer än åsnor. Förlåt alla åsneälskare men så e d.

4. Ge pengar till människor jag känner och människor jag inte känner.
5. Spendera saker på MIG vilket innefattar köpa ett hus/en lägenhet, inreda min lya djävulskt fint, köpa fint porslin och en fin bil samt börja pensionsspara nå djävulskt

 

FEM DÅLIGA VANOR

Dåliga vanor.......åh nu blev detta FÖR självgranskande. Kan inte säga "kommer ej på någon" pga har säkert jättemånga som folk vet men...........kommer ej på någon. Alltså jag gör jättemånga skitdryga och dåliga saker alltid men jag vette fan om det finns någon specifik som kan klassas som en dålig vana

 

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA

....skratta :P Nä men det är kul, och sjunga är en härlig grej. Vara frisk skulle kunna vara en tredje. Vara ensam hemma. Framställa Ture som en människa är något som är underhållande.

 

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA

Oj satan vad svårt. Alltså mitt mål är att inte ses som en HM-kille. Det går ju åt helvete pga har just beställt en hoodie från Hm men kan ej rå för att deras dividedkollektion är nice och billig pga att ett barn har sytt den till mig samtidigt som hen blivit tvingad att sniffa lim och äta bajs fy fan ska aldrig handla mer på HM förlåt. Vill egentligen bara handla på kupan men det är så JÄVLA långt till Mariedal. Saker jag aldrig skulle köpa: 1. ett nyproducerat läderbälte 2. Något som inte är gult och i manchester 3. magtröja 4. trekvartsbyxor i filttyg 5. tubtopp

 

FEM FAVORITLEKSAKER

 

1. iPaden. har fan ingen annan. Alltså vadå leksaker tror listy att ja e två år. Skriver om till favoritsaker nu!! 2. fina burkar 3. surdegen 4. sängen 5. fint porslin


Igår fyllde Ture 63

En augustidag för nio år sedan kom världens fulaste hund till jorden. Detta firades så klart med pompa samt ståt. Hade tänkt instagramma skiten ur mina followers men hade ej mage pga hatar alla som uppdaterar för mycket på insta......... Bilder från den stora dagen kommer här.
 
Vi började dagen med att diska lite, tror kanske han skämms lite för denna bild förlåt vill ej framställa dig som en smutsi hund :/
Sen fick han åka kärra genom byn efter att ha födelsedagsbadat. Åt jordgubbar.
Hängde på trappen.
Åt röda vinbär i ett rasande tempo.Käkade halvmogna lingon.Och avslutade dagen i krusbärsbusken.Grattis Ture, två hundår till pensionerad vaktchef <3
 
 
 
 

Googlar på öroninflammation idag

Vaknade upp och hade så kukigt ont i öronen och efter lite googling kan jag konstatera: har typ 3 av 4 symptom på öroninflammation. VEM får ens öroninflammation!!!! Detta är jag just nu:


Odlingssommaren 2012

Odlingssommaren 2012 är en odlingssommar vi alla minns med stor glädje. Nu när den lider mot sitt slut tänkte jag visa var som kvarstår av den.
 
Tomaterna blomstrar och producerar små, söta tomater! Tror dock inte att alla kommer blir klara eftersom vi befinner oss i norrland och hösten är runt knuten.
Värre är det med mandelpotatisen. Kanske ändå att man inte kan odla potatis på en balkong... Har inte vågat kika under jorden men det ska jag göra snarast möjligast, innan det som eventuellt finns där nere möglat bort. Återkommer om detta!!
 
 

Hjälp!!

Någon gång under nästkommande månad ska jag spela för gamlingarna på Hemgården när de har surströmmingslunch.
Vad kan de tänkas vilja höra för något?
Kom med förslag!! OBS de är 80+ allihopen.

Gullemormor

Åkte ut till Tumba i lördags och fikade hos mormor. Om en knapp månad fyller hon 89 men trots hennes höga ålder är hon alltid så piffig och söt. Världens bästa tant!

en gif var längesedan

Fuckar livet, aina samt samhället och äter vegankladdkaka i sängen till frukost
 
 

Fina saker jag köpte på söder

Kolla vad fina!! 70 pix för alla tre och en fortsättning på mina investeringar inför mitt framtida bohag!


Och då kommer känslan, den smygande känslan

Chillar feberfrossa-style i pizzatröjan lyssnandes på..........ja va tro ni kent så klart. Hela Hagnesta Hill är så bra och så mycket mellanstadieångest!!

ps varför ser det ut som att jag skelar på alla bilder är jag en skelande människa eller vad


Vafalls!!

Jaha denna högst kraftiga förkylning kom ju som en punch in the face. Tror det var efter hällregnet på kenty den kom började komma smygandes. Har feber, hosta, ont i halsen och kroppen. Fryser samt svettas ihjäl om vartannat och detta är en dålig tid att vara sjuk på. Knulla livet!!


Kör på samma outfit som förra årets första skoldag

Varför ändra på ett vinnande koncept liksom???????


Topp två sämst på tv just nu

1: Aktuellt. Så jävla tafatta. Kan ni sluta försöka vara TV4 och inse ert egentliga syfte? Alltså att vara mysigt public service-halvbra och inte försöka vara konkurrenskraftiga i reklamtelevisionens läskiga värld.

2: Coop-reklamerna. Förstår inte hur de lyckas hitta en ny botten för varje reklamfilm.


Vardagens rutindjävul

Vaknar, duschar, lyssnar på morgonpasset, gör frukost och kaffe. Allt är som vanligt. Mot Midgård och vidare!!! Om man med vidare menar vidare om två år. Ska sparka på några ettor i ren panik. Att sparka in eller att sparka på, det är frågan.


Några av oss hittar dit en gång, sen aldrig aldrig mer

Nu är jag hemma efter helgens bravader i Stockholm. Känner mig så fruktansvärt glad, ledsen, uppfylld och tom. Kent var så himla bra. Jättebra var det. 16500 personer var där och vi stod längst fram. Recension finnes här.
I morgon ska jag cykla till midgårdsskolan för första gången på många veckor för att välkomna de nya ettorna. Det blir kul. Nu ska jag städa mitt rum, ta ett bad samt dricka öl och lyssna på Kent.
 

KENT

Åh herregud ja min Gud du är här för att leva i min ångestfyllda själ i all evighet osv osv. Har sett Kent. Levande jävla legender. Älskar Jocke. Så jävla sympatisk. Och söt. Hade ingen kamera med mig så bilderna nedan är från: aftonbladet. Känner bara. Jaha. Okej. Ska jag göra sådant här ofta. Att ta bilder därifrån alltså. Hallå. Ps mina skor ser också ut som de röda conversen pga massiv störtskur ett par timmar innan konsertstart. Lifelifelife.


Lyckan!!

Har sällan fått så många komplimanger som jag fått idag, både av pensionärerna och de som jobbade. Har haft tre fina veckor som förhoppningsvis kommer leda till framtida riktigt jobb där. Är så glad!! Om några timmar åker vi till stockholm och livets sötma är här för att stanna!!!!!!!!!!!!!! (i några dagar till för sen börjar som bekant school.....:/:/.....). Ska lyssna på Kent och tagga till samt packa klart!!! Hejdå!! Mvh: mig


annars då??????

HAR SNART JOBBAT KLART MINA TRE VECKOR PÅ HEMGÅRDEN och det känns så stört jäkla härligt. Sammanfattat har jag haft det ganska fint fast jag är lite less nu. Har skaffat mig två favoriter bland de boende men inga namn får nämnas pga TYSTNADSPLIKT JO JO!!!!! I morgon är det sista dagen, ska göra en morotskaka i kväll att bjuda på. Åker till Stockholm i morgon också. Ska alltså mjölka de sista dropparna ur sommarlovets ljuva spenar (usch äckligt sagt :S) så tills dess: ha d bra. Så här ser jag ut idag!!!!!!

Det är inte det att jag inte vill jobba

Det är bara det att jag får ångest av att spendera de sista sommarlovsdagarna inomhus när det är 22 grader varmt och sol ute och nästa gång det kommer vara så behaglig temp ute är sommaren 2013 mvh ångestfylld blek arbetare


Hade ju så klart varit gott med frukost

Men i köket bör man inte vara om man ej vill strida mot mamman :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)


Saxnäs

Alltså Saxnäs är det bästa jag vet. Softaste stället i världen, önskar att jag var där oftare!! Nu kommer proffsfottograffbilderr :P
 

Bo i en båt


Livskvalitétstid

Här om dagen var vi i Baggböle och hade picknick! Fruktansvärt mysigt!
Esteterna estetfotade.Gullisar!!!
Mobilnördarna mobilnördade.
Prippsblånjutarna prippsblånjöt.
Bilden nedan är fortfarande top 10 livets roligaste ögonblick!!
ps eftersom min bloggy skär av bilderna pga min okunskap att välja rätt storlek på dem blev det istället för lagomt stora bilder JÄTTEMÅNGA bilder!! HOPPAS NI E NÖJDA :P

DET ÄR MYCKET NU

Oj oj oj vad det är mycket nu!!! Planerar att åka till Stockholm och kolla på Kent nästa helg och planerar jobb och grejer, ska jobba dubbelpass på fredag och ett pass även på lördag och oj OJ!!!! Har haft en skitfin kväll, bilder kommer vid tillfälle. Dessutom ska jag ladda upp lite saxnäsbilder och göra er AVIS för att det är så fint där hejdå god natt

Går förbi denna varje dag

Börjar mer och mer känna "Ja. Jaa. Det vill jag." Save me Jehova!!!


Älskling du har blivit en tjockis

VARFÖR har jag laddat ner TV3 play till paddan. Allt bra finns ju ändå på svt. Samtidigt finns all skit finns på TV3. "Älskling du har blivit en tjockis", "Min pappa är bättre än din pappa", "Sing along" och don't even get me started on "TV3 dokumentär". Alltså grävande journalistik får ett helt nytt begrepp i och med den serien. UNKET r va d r UNKET!!!!!!!!!!!!! ///////konservativ_public_service_lover_95


helo baby

har blivit med ipod <3<3<3<3<3<3

Nä nu

Ska jag göra humus. Och se på two and a half men. Bästa av två värdar. Alltså kikärtor och kvinnohat. Mmmmmmmmmmm


Med risk för att bli en sån där äckli människa som bara bloggar om sin mommy

"Är hemma nu. Slökollar brottning. Hur tråkigt är väl inte det? De liksom aldrig slappnar av och myser utan bara brottas och bråkar. Tycker att de kunde mysa lite på slutet iaf."


Alltså jag har aldrig sovit så dåligt

Beror det på 1: att det är fullmåne eller a full å full 76% belyst eller 2: jag drack oerhört kopiösa mängder kaffe kl 18:13 skoja d va inte så mycket men starkt var det mörkrost eller 3: har en DJÄVULSpudel alltså det är Satans personliga pudel som gärna skäller när han hör människor utanför och jag är på riktigt beredd att strypa/knäcka nacken på honom men det skulle inte vara bra måste besinna mig annars kommer länsstyrelsen eller va fan de nu e och ger mig djurförbud på livstid för nä man får inte ens läxa upp sin hund i det här jävla SOSSESVERIGE d e inte PK e d inte d VA och jag som börjar jobba om några timmar jahajahajaha. Var förresten ute och sprang idag, det var sinnesrubbat skönt. Har inte sprungit på hela sommaren typ, och ändå flöt d på fint. Är ganska hungrig. Fan jag glömde ta upp bröd från frysen till frukosten och därmed är morgondagen förstörd och jag kommer behöva trycka ett par skogaholmlimpsmackor på jobbet för inte tappa det totalt. Seriöööööööst. SLUT PÅ INLÄGG JAG GÖR MITT I NATTEN DÄR JAG TÄNKER HÖGT I SKRIFT


En till blocketgrej som var kul

Jobbigt att maila med folk som allt *vet hur man förhandlar*


Har köpt denna

Så nu kommer ni allt snegla tomt samt frågande på mig när jag zappar förbi i min nya livsstil!!!!


Ska göra kokbok

Ok hörs sen


det enda som kan muntra upp mig nu är päronkeso

jaaaaahaaaaaaaaaa känner så här inför livet: lol. //////life as a teenager 

RSS 2.0