Apropå körslaget

Kom till utanför Folkets hus klockan 14:45, köade till halv fyra när de släppte in oss. Satt vid ett bord längst bak i ett X antal timmar, fick lite mat av Alfreds mamma och flyttade senare längre fram i salen (även fast man inte fick det ens).
Fick till slut gå in till "förjuryn" och sjunga lite. Det var jag, Alfred, Isak och två andra random chicks. När vi hade sjungit klart diskuterade dem, läste från mitt papper jag tidigare fyllt i och sa: "Ni är jätteduktiga allihopa men vi har bara bestämt oss för att ta med en av er". Jag ba "Shit nu bli ja shkänd schom faaaashen" men sen tog dem en av tjejerna istället. THX.

ps tack för att vi inte behövde vänta tills klockan 03:00 som de andra säkert kommer få göra ds

NU: tröstäta littna.

DON'T WORRY BE HAPPY


Myser NÅ JÄVULSKT i Alfreds tröja

make gif


Mein Geburtstag aus Norrland gerade

Fick frukost på sängen, skar min egen ost med min nygivna osthyvel. Fick förutom det 500 pix, en trisslott som gav 75 spänn och en chokladprovning.

Oj just det, fick en KNIV också!!!!
gif animators
Sen åkte vi till Nallo.


Resan hit






På macken i Åmsele fanns det en köttlampa.
gif animators
Robin köttade när vi kom fram. (Affe fotade)
animated gif maker


Apropå min stundande 16-årsdag

Jag fyller år imorgon den 26:e. Det har jag gjort 15 gånger förut i mitt miserabla liv. Fick just veta att pappa tror att jag fyller år den 27:e Februari. Alfred ska ge mig en upplevelse i present, Signe och Robin köpte något på macken i Åmsele, mamma och Agnes är inte ens här och pappa hade tänkt köpa något imorgon. Det enda positiva jag har just nu är Cissi. Som inte heller köpt någon present. För den ska jag få sen. Av Gittan. Men det är ju lugnt. 

Fast imorgon får jag ju övningsköra och skaffa klubbkort på en jävla massa ställen. HAPPY FAMILY HAPPY HAPPY </3

shit kolla kolla han bloggar från bilen :O :P


Cissi är arg, Robin sover men resten är glada! Vi är...någonstans i norrland. Får ju inte ens äta på Frasses för vi åker inte förbi Lycksele. Jag som ville träffa Rabih :( :( :(

hejdå

nu åker vi till saxnäs herrå

OK medlemskort jag ska skaffa när jag fyller 16:

När man fyller 16 kan man skaffa bonuskort på typ...det mesta. Det tänkte jag göra. Inte för att jag vill, men för att jag kan.
Så här långt har jag kommit:
ICA
SJ
Stadium
Intersport
Coop - Not tänker hata Coop för alltid och bli ICAfierad.
HM
Åhléns
Brothers, Sisters, JC och (framförallt), Polarn o. Pyret
Pris X-tra
Kicks
Din sko, och alla andra skoaffärer
Hemmakväll
MQ
SF

Grejer jag redan gått med i idag:
Dressmann
SAS Eurobonus
Hemtex
Ittala
KappAhl

Ok, har någon annan några bra tips?

Mitt liv är ett skämt, ett driv, en mytt, en lögn

Mail från Coop:

Hej Gustaf och tack för ditt mail.

Jag ber om ursäkt att svaret har dröjt.

Åldersgränsen för ett vanligt Coop MedMera medlemskort utan betalfunktion är 7 år. Åldersgränsen för ett Coop MedMerakort med betalfunktion (utan kredit) är 16 år och åldersgränsen för ett Coop MedMerakort med kredit är 18 år.

Man måste dock vara 12 år för att kunna betala med sin intjänade återbäring, men från 7 år kan man ha ett MedMerakort för att samla återbäring.

Med vänliga hälsningar
Emily, Coop MedMera


Jag har alltså levt i nio år, med en möjlighet att ha ett Coop MedMera-kort utan att skaffa det. FML!!

men gu va du gnäll

Jag är less på cirka allt. Less på att ha träningsvärk, less på att ha tandvärk, less på att jag ska åka till tandläkaren på torsdag igen. Tänkte bara säga det. I kväll ska vi på Othello. Det blir bra, efter några Brufen.

Apropå sämre investeringar jag gjort i mitt liv

19:15

19:32

Är numera iPadlös. Jag ser det hellre som att jag tjänat 4000 kr, och ser bort från verkligheten. En verklighet bestående av 2000 kr jag förlorat. Meneeeeee tänk vilken glädje den givit mig under denna dryga månaden! Och tänk vad glad Per måste blitt när han hittar en billig iPad till sin dotter!
ps det äger att kolla upp köparen på Facebook innan.

Apropå den feta skillnaden mellan rotbehandling och rotfyllning

Idag har jag fått se min tandnerv. Det var fett speciellt. Har fortfarande kvar bedövning, så där så att man vill bita av överläppen för det skulle ändå inte kännas. Fick ingen rotfyllning idag, det ska jag få om några veckor. Fett less på detta.
Gickr helps you to pimp your myspace
Cissi är hos Elina, jag kan inte äta och min mamma ger mig skuldkänslor utan anledning. Fett gnälli.

Två saker jag ska göra idag som jag inte ser fram emot

1. Gå till skolan
2. Rotfylla tänder

Jag unnar mig själv en sovmorgon, för på klassrådet existerar ändå bara skendemokrati och fanskap.

Säg hej till Tintin

myspace graphic


Alvin 9 år






Idag var vi på Station

På Café Station gick det runt en liten kille, i 9-10-årsåldern i täckbyxor och tog in disk. Inget mer med det. Skoja det var sjukt.

På ICA flörtade kassören med mig. Typ. Det var fruktansvärt roligt. Och cp. Cissi och Elina köpte en My little pony-tidning och kollade på fiskar.


Kolla en kort uppdatering

Har ätit frukost och tagit en promenad, snart ska vi typ äta på Taco Direkt med Elina. Jag har stört ont i mina tänder, men mår fruktansvärt bra ändå!


Hejhej

Min finaste bästaste älskvärdaste är äntligen här, vi har ätit middag med Nora och Alfred, det var supergott och nu ska vi gå på bio herrå.

Gurra ber om ursäkt

;) om Detta är lika bra som friktion är dåligt:

Det roliga är ju bara att friktion kan vara väldigt bra. Till exempel när man ska bromsa en bil, spela fiol, tända en tändsticka mm. Det finns många tillfällen då friktion är bra, så det var ganska dumt skrivet...

FÖRLÅT det var skitadumt skrivet :(

Mein luggkampf #2

Åh har ni någonsin skådat ett så frodigt hår?

Snart har jag lika långt hår som Pocahontas.

Hej jag heter Gustaf, jag ser ut som en 9-årig flicka.

Ps jag ska klippa mig snart (men inte luggen). Om det spårar sönder kommer jag klippa av allt ds

Vi försökte ibland se ut som att vi brydde oss om någon annan

Idag har jag gjort två prov, i NO och tyska. NO 21/24. Det skulle ju varit bra om det var ett vanligt prov, för nu var detta bara ett G-prov. Tyskan fick jag förhoppningsvis G på. Gick på mattehjälpen också, ganska givande förutom att det var dryga (utv.störda) åttor där som jag skrek lite på. Imorgon är det HK-prov, ska laga lasagne. *tar tag i skolan*

Öppet hus på Midgård var väl trevligt. Blev ännu mer peppad på teater, det känns som att man får leva ut de sjukaste tankar man har där. Borde ju välja program snaaaaaart.

Imorgon kommer bli bästa dagen på så jävla jävla länge för då kommer min älskade hit! Kan inte riktigt fatta det ens. Åh livet är fint.

undra om han blev nöjd.....googlarn alltså


Ps älska google analytics

Skadeglädjen är den bästa glädjen

På måndag ska jag till Per-Ivan igen. Vi börjar bli goda vänner. Han ska få rotbehandla mina tänder. Tills dess ska jag äta smärtstillande. Men så roligt!

Idag efter skolan har jag pluggat tyska i biblioteket tillsammans med Jessica, Matilda och Maria. Eller de gick efter typ en kvart och så satt jag kvar själv. I biblioteket. Och pluggade. Ensam. Det var en speciell känsla, en känsla av nördighet blandad med glädje. Jag gillade det, var ändå ganska mysigt.
Snart kommer Sally hit och så ska vi plugga NO, sen ska jag repetera tyska. Det blir kuuuuuul!

Om det inte finns himmel Fredrik, varför föddes man snäll?

Idag har jag skämt ut mig på Midgård. Det var lite jobbigt. Upplevt äcklig mat på Vildmanna och fått en liten inblick i hur programmen ser ut. Jag tror jag kommer välja så här:
1. Musik
2. Estetik och Media
3. Teater

Egentligen är det onödigt att jag ens väljer musik för det kommer jag aldrig komma in på. Kanske tar Sam istället. Jaja.

Stört bra låt.

Ska vi starta upp en by
ska vi bygga upp nåt nytt
ska vi skriva en ny bibel med tio nya budord
kan vi heta nånting annat Fredrik
kan vi passa in någonstans där man får sköta sitt eget huvud
men slipper sköta sig själv.

Apropå kyla, smärta och midde

Jag planerar att bo i mina långkalsonger de närmaste dagarna. Tänker inte ta av dem en enda gång förrän det blir plusgrader igen. "Ööööh äckligt ska han inte byta kalsonger" tänker ni då. ";)" Säger jag tillbaka.
Nu har jag duschat och klätt på mig, hade nästan glömt bort smärtan i min tand men som ett brev på posten uppenbarade sig den till slut. Har dessa alternativ att välja mellan: Diklofenak, citodon eller alindrin. En av varje kanske.

Nu ska jag gå till Midgård och praso:a runt lite. Tänkte redan nu ta på mig rollen som tystlåten, blyg nia (eventuellt också med dålig hållning) som följer med strömmen och inte gör något större väsen av sig. Så får det bli.

Hjärter dams sista sång

Mamma ringde och berättade att min NO- och mattelärare mailat henne och sagt att hon inte tror att jag kommer få G i matte. Det känns ju bra osv. Har för övrigt fortsatt stört ont i min högra lagningstand. Wein wein wein wein!!
Gjorde i alla fall en vegansk kladdkaka. Den enda formen pappa har i sitt hus är hjärtformad. Ironiskt.

Kakan blev helt ok. Nu: Hitta smärtstillande. Helst ska det vara receptbelagt.

Apropå vidvinkelobjektiv

Fick prova Sandras objektiv. Det var andra grejer än mitt gamla, blev aspeppad på att börja fota.

Ge mig ett vidvinkels så håller jag tyst. Tack på förhand.
Mvh Albin Johansson

Apropå Skatteverkets sjuka sätt att nå ut till kidsen

Fick informationsblad om hur man skattar och så vidare. Blev ej klokare. Fick däremot läsa en sjuk serie.
Ok hur dem tänkte:
*Vi förvarnar att det kostar mycket med kurslitteratur*

*Vi skriver grejer kidsen kan relatera till. Ord som "ungdomsgård, pizza på krita och bräda" måste vara med!!*

*Skriv "boss" istället för "chef" för det är ord som dagens ungdomar använder. "Tokmycket" är dessutom ett modernt ord. Eller? Nu blev jag osäker, hur löser vi det här?
SKRIV DET MED CAPS SÅ BLIR DET COOLARE!!!*

Alla hjärtans dag


Cissi är och fikar med Carro. Jag har inga vänner som vill fika med mig. Det enda jag har är två värkande tänder. Då den ena gör ondare än den andra måste jag rucka lite på den så det gör likvärdigt ont.

Ps Rebbys blogg hittar man här

#gurras tandläkarbesök -11

Karies är inte att rekomendera. Det hade gått så långt i bägge tänderna de borrades i så jag kanske måste göra rotfyllning i båda. Om det börjar göra ont ska jag ringa dem, och då är det bara att fylla roten.
Även fast jag just nu har så mycket bedövning i käften att jag skulle kunna bita av hela min överläpp utan att känna något, känner jag ändå grov smärta i tandsingarna. Detta bådar gott, älska livet, mitt livs bästa alla hjärtans dag osv. SKOJA låt mig för första gången i mitt liv ta till uttrycket FML!!

Måndagmorgon -25°C

Nu tänkte jag åka till Per-Ivan min kära vän och till lika tandläkare. Han ska ta bort karies ur käften på mig. Det är inte mitt fel att jag har karies. Det är mina föräldrars fel. Mina gener.
Just genetik har jag också prov på idag. Tur att jag kan allt. För jag är bäst.
Och det är alla hjärtans dag. Fast egentligen en helt vanlig dag för mitt hjärtegryn är ju inte ens i samma land. Så kan det vara. Pissigt alltså.

Ps idag har jag redan hunnit dryga tillbaka på dryga människor som mailat på iPad-annonsen. Jag är BÄST på att dryga.

Som en kyrka utan torn

Idag har jag:
Gått en promenad till Västerslätt.
Hjälp Noras pappa att flytta i cirka 26 minuter.
Promenerat till Schmäck.
Jobbat i fyra timmar tillsammans med bästaste Sandra.
Ätit morotskaka som förmodligen passerat sitt bästföre-datum.
Varit hos pappa utan att ha pluggat något alls till omprovet angående genteknik.
Ätit tacos.
Pratat med Cissi. Det tänkte jag fortsätta med nu. Herrå!

ps den här dagen har varit bra på många sätt ds



En bebis och ett barn



påfredagpåfredagpåfredagpåfredagpåfredagpåfredagpåfredagpåfredagpåfredagpåfredagpåfredagpåfredagpåfredag
påfredagpåfredagpåfredagpåfredagpåfredagpåfredagpåfredagpåfredag

Väärt osv


Igår var vi på Operan och såg först Appendix, mycket bra förutom bristande infinnande av judemusiken.
Sedan spelade Väärt och var som vanligt helt fantastiska. Är mer som förälskad i samtliga i det bandet. Musikaliskt känslomaximum.
HÄR eller varför inte HÄR kan ni lyssna på hur absurt bra de är.

Önskedrömmar jag har just nu:

1. Sluta gå i skolan.
2. Klippa mig och skaffa ett riktigt jobb.
3. Jobba roven av mig och bli rik.
4. Flytta hemifrån.

Så vi blundar

Igår var jag först lite i skolan, och på hålet åkte jag, Alfred och Nora hem till mig och gjorde kompismacka. Eller jag och Nora gjorde det i alla fall. Inte Alfred.

Efter skolan åkte vi på fredagsfika, ganska trevligt! Åkte och jobbade en timme mot min bästa väns önskan.
Gick till Nora och gjorde ett födelsedagskort till min och Alfreds tyskalärare som fyller 60!

Åt middag tillsammans med morföräldrarna. Battlade lite i trevlighetsfaktor med grannarna som till slut märkte att vi alla stod vid fönstret och stirrade ut dem.

Planerade tv-idéer som egentligen skulle vara legendariskt bra men som det skulle krävas större resurser än vad vi är benägna att framkalla.

Sov hos Alfred och gick hem nyss. På älven. Det kändes exotiskt. Lyssnade på DET HÄR.

Nu ska jag åka och jobba! Kom och hälsa på, jobbar till fyra! Herrå!

Nu är jag på Forslunda

Får mail från Forslundagymnasiet:
Hej Gustaf
tisdagen den 22 är du välkommen hit till Forslunda på en PRASOdag.
Eftersom du meddelar att det är djur du är intresserad av så får du
vara med Jenny som är djurskötare i djurhuset under förmiddagen.
Djurvårdsläraren Ulrika har en lektion i samma hus den förmiddagen så
den kan du vara med på om du vill.
Eftermiddagen får du vara med djurvårds2an på mentorstid och sedan
hundlektion eller sällskapsdjur/djursjukvård.
Kom till entrén 8.30 så tar någon emot dig där och visar vart du ska...

Samtidigt har Cissi sitt egna lilla Forslunda, fast i Bryssel.

Jag och Cissi.

Superzebran.

Det här är en fallabella. Det är världens bästa/minsta hästras.

Ps laddade ned nya Skype för några dagar sedan. Nya ringsignalen är ju helt gudomligt bra!!!


En lösning

Det föds för lite människor, och då kommer det in för lite skatt för att kunna ta hand om alla som pensioneras. Lösnigen på detta:
1. Sluta kriga (för då dör unga människor som istället skulle kunna arbeta och bidra till välfärden.
2. Om man nu måste enivsas med att kriga, varför inte låta 65+:arna göra det? Krigen skulle gå betydligt lugnare till. De kanske skulle över varandra med rullatorn. Eller skjuta varandra. Det skulle inte göra så mycket om någon dog några år i förtid. Det skulle behöva byggas färre pensionärshem och mindre skatteresurser skulle då spenderas på dem.

Det här ställer jag INTE upp på!!!!

Var är det här för trams? For me, every day is "Baka kladdkaka dagen"!!!!
Och det här var lite roligt tycker jag.


Jag nu och då som iPadägare

Jag den 26:e december.

Jag nu.

Ps om någon vill köpa en iPad för 4500 kan jag gå med på det!!

Varför är bussar så långa? Varför är socker så sött?

Hallå varför gör skatteverket det så jävla krångligt med skatt? Det tycker jag är drygt. Hata det.
Idag har jag besökt musikprogrammet på Midgård. Det var nice. Skulle ju vara drömmen att börja där egentligen. Åt fisk till lunch, så min hundraprocentiga vegetarianoskuld sen några månader är numera förlorad.
Jobbade lite på Schmäck, och det var BÄST!!!

SINNESMYCKET VAD JAG PEPPAR ATT DET HÄR LIVE

Ett kortfattat inlägg av: mig själv

Hemkommen från Centralen, mycket trevligt som vanligt. Nu ska jag prata med min älskling och sen sova. Imorgon ska jag till Midgård och kolla in musikprogrammet. Börjar 9:15. Klagar inte. Herrrrrrrrrrråååå

Siupher ghodte flngkher



Idag hade vi snörugby på idrotten. Det var förhållandevis trevligt. Imorgon är det nationella i svenska. Tur att jag vet skillnad på krönika, uppsats, knäckebrödstext och insändare. Jag vet i alla fall en sak. Att du

Är en pyroman.
Jag brinner.
Älskling, hämta brandsläckaren.
Skummet försvinner.
Du tittar på mig igen.
Elden blossar upp.
BRANDSLÄCKAREN!!!!!!!!!!!!!!!!!! osv

Stora grejer är i görningen.

Jag och Alfred är klar med vår låt om Tove Styrke. Den lanseras snart. Och SOM ni peppar det. Ni vet inte ens själva hur mycket ni ser fram emot det.

Lev livet lite enklare (lättare)

Idag har jag gjort följande saker för att lätta upp livet för mig själv:
1. Bokat en resa till Bryssel och min älskade finaste flickvän.
2. Gjort klar min SO-redovisning.

Sen var listan slut. Kan bero på att jag har ett antal grejer kvar jag måste göra innan jag kan finna inre ro. Till exempel:
1. Bli buddhist.
2. Tillbe Buddha.
3. Plugga NO, Tyska och Svenska.
4. Börja träna.

Stora tal är bra att ha.

Godmorgon. Idag ska jag göra två saker. Åka till Willys och plugga SO. Ye ye ye jag har ingen livslust pga skolan så jag tänkte att jag skulle ta tag i den. Matten, NO:n, svenskan och tyskan sparar jag till ett senare tillfälle.

Borde också sätta mig in i de (för mig okända) artister som ska till Umeå Open. Bob Hund? Miss Li? Hallå är inte dem asdåliga? Är det inte Bob Hund som "sjunger" på dryg överklass-skånska? Är det inte Miss Li som har gjort "Oh boy"? Eller var det Lykke Li? Varför heter de likadant? Jag ska provlyssna. Återkommer med personliga åsikter om tidigare nämnda artister. På återseende!

Har du abonnemang?

Har varit hemma hos Noiraq lite ikväll. Melodifestivalen var fan det sämsta jag varit med om, sen när fick Rickard Olsson sådana här prestigefyllda uppdrag? Han borde hålla sig till SVT:s bottenskrap, alltså Vem vet mest.

hehe ja å nåra

Minst sagt en fartfylld bild.

Minst sagt en ful bild.

Minst sagt väldigt söt bild.

Minst sagt en bild på Gutte å Nåra

Gurra letar jobb och ett stört roligt

ANONYM KONSUMENT VARFÖR ÄR JAG INTE 18 ÅÅÅÅÅÅÅH VARFÖR

Ps när jag fyller 16 ska jag:
Börja övningsköra
Gå med i grannar.se
Skaffa SJ prio-kort
Stå i kassan @schmäckan
Skriva in mig på Arbetsförmedlingen


3 konversationer jag önskar jag kunde ha med min älskling:

1:
- Kan jag sova hos dig i natt?
- Ja visst, men kan vi inte vara hemma hos dig?
- Jo okej, kom hit nu!
- Perfa, jag är där på en kvart!

2:
- Vad gör du efter skolan?
- Jag ska vara med Alfred, men vi kan lika gärna träffas i kväll?
- Lätt!!

3:
- Jag är så jävla less på min familj.
- Men kom till mig och ät middag om du vill.
- Ja gud vad nice, seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees!

Om det här skulle vara möjligt skulle jag vara en betydligt gladare individ.

HEL VET ET VA D ROLI GT JAG DÖ R

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Också en rolig grej var att jag önskade dem. Jag tror att det var enbart min förtjänst att de kommer!!!!

DET HÄR PEPPAR JAG OCKSÅ LITE
skoja men vad fan det blir kuuuuul!!


Jobbig grej:

Att sakna någon så mycket att man mår illa. Det gör jag just nju. Kanske att man ska hosta upp åtta laxar och åka till Bryssel över helgen. Egentligen värt det. Apropå pengar så har jag i princip slutat jobba på Schmäck, för nu har Agnes tatt mitt jobb.

Tankar om Gurras skolgång

Vad spelar det för roll om jag skippar NO-provet? Vad spelar det för roll om jag skippar SO-redovisningen? Vad spelar det för roll om jag går IV och blir låssmed? Kom igen, låssmed blir kul. GUSTAF DU HAR JU ALLTID VARIT INTRESSERAD AV NYCKLAR!!!!!!!!

Hej :D :D :D :D :D

Svar på kommentar angående Min skoldag en vanlig tisdag:

Nej, va fin blogg du har! :D
Diggar den verkligen! :D
allt bra med dig?:D

Svar:
Ja, visst är den! :D
Tack så mycket, diggar din också! :D
allt är bra med mig! :D är allt bra med dig? :D


Min resa till Bryssel fast kort










Mein luggkampf

På äldre dagar har jag fått längre och längre hår. Jag börjar nu kampen för att skaffa lugg. Alltså helst pannlugg. Det skulle väl vara något!

Nu: Spara ut hår.

Min skoldag en vanlig tisdag

Jag gav presenter till mina bästa vänner!

Sen övade vi lite.

Konserten gick i alla fall inte käpprätt uppåt väggarna förjävligt dåligt.

Min resa till Bryssel fast bara Stockholm

Jag hade ju laddat upp cirka 25 bilder från Bryssel men då jag inte fick ha kvar dem (för min finaste flickvän som jag ändå älskar) kommer här bilder på min syster och hennes pojkvän.


Apropå Mathias och Charlie

Jag ska bli ekonom. Jag skulle fan äga som det. Det är ju bara att göra exakt som i Lyxfällan!
1: Se över hur mycket du går back varje månad.
2: Sälj allt du någonsin införskaffat i ditt miserabla liv.
3: Höj huslånet vid behov. Eller skuldsanera beroende på hur situationen ser ut.
4: Gör en ny budget.
5: Ge personen en spis, resa eller en värdecheck i present.

Give love


Det är svårt när personen i fråga man ska ge kärlek är 219 mil bort.

Hej på er

Jag är i Umeå nu. Fittumeå. Ja just det, jag sa det. Fittumeå. Tack för meg.

RSS 2.0