Om man skulle varit en dvärg...

Tänk att vara en av dvärgarna i Fångarna på fortet. Tänk allt man skulle se. Jag skulle inte vilja vara den som behövde leda Anna Books dotter, han behövde säkert bära henne upp för trappen den större delen av vägen. Hon behövde förmodligen ta en en Redbull-paus någonstans där i mitten av trappen (men hon tänker att hon ändå motionerar idag så då behöver hon inte bry sig om att det är samma grej som att dricka rent socker).
Ska sluta vara elak mot tjocka personer. Snart.

En annan grej. jag ska skaffa aktier och försäkra dom högt, då tjänar jag pengar hur som helst. Nu: Hitta ett försäkringsbolag som kan försäkra mina aktier.

En dikt på min skola


När de tog judarna, teg ja, jag var ju inte jude.
När de tog kommunisterna, teg ja, jah var ju inte kommunist.
När de tog katolikerna, teg ja, jag var ju inte katolik.
När de tog de (OBS SJUKT ROLIGT) fackföreningsanslutna, teg ja, jag var ju inte fackföreningsansluten.
När de tog mig, fanns det inte längre någon som kunde protestera.

Pratade med mamma och Markus idag om att gå på lästiden eller inte. Jag sa att jag hellre sover än att läsa. Markus sa att han var besviken på mig. Mamma tyckte jag var en bortskämd snorunge. Jag vet att det är drygt att tänka "äsch, jag tänker inte gå på den här lektionen, fan vad cool jag är". Men det är ingen stor deal. Jag bryr mig inte om att lärarna tycker jag är dryg. Jag tänker jag prioritera bort saker som ändå inte har sådan stor påverkan på min skolgång. Det här gör mig bara ännu mer opeppad på skola.

När dom tog judarna teg ja, jag var ju inte jude

OBS rubriken är askult, för dom som fattar. För oförstående förklarar jag en annan dag.

Idag har det varit skola, extremt okult. Känns helt patetiskt att packa ner idrottskläder för i morgon. Men det är ju ett ämne jag ska satsa i. Woopidoo, säg det till mig om två månader.
Annars har jag väl inte gjort för mycket, chillade med Nora och åt de sista marängerna. Åkte hem till henne och gjorde mat, svamp i tomatsås och pasta. Låter kanske oattraktivt men det var gödans.


Septemberlöfte: Jag ska försöka vänja bort mitt sockerbehov. Det kommer gå. OBS ironiskt.

En bra låt

Fick detta tips av kära Stina Kalén. Den är ju så jävla fet.

KOLLA HÄR


Också, en till sjukg grej jag ofta skrattar åt:

Apropå stora djur som blir små

Tänk att ha en noshörning, fast den är så liten så den ryms i handen. Inte som ett marsvin, utan att den är exakt som en stor noshörning fast i miniatyr. Fungerar nog med vilken djungeldjur som helst, men just en noshörning, det skulle fan vara något. Alla kan ha en noshörning hemma, även dom med pälsallergi då noshörningen inte fäller hår. Jag skulle ta med min noshörning överallt. Man kan lägga den i sin ficka, det är ju som att resa första klass för den. Den skulle få vara i mitt skåp när jag är i skolan, där skulle jag lagt lite halm för den att ligga och sova på. Den äter bara färskt gräs, så jag skulle få ta med sallad från matsalen. Jag skulle aldrig vara ensam mer.
Bonsai-noshörningen, människans bästa vän.

Korsfest Korvfest Kräftfest

Hemma igen från en födelsedagskräftskiva. Inget mer med det, ett helt vanligt sätt att fira sin födelsedag på.
En rolig grej, var att mitt under middagen stack Alfred mig med ett vasst blomblad varpå jag skriker "AJ HORA!!". Den pinsamma tystnaden är ett faktum och jag får återigen skämmas över mitt ordval. Annars gick det sociala spelet bra, förutom en del opassande skämt (dragna av mig) var det inte mycket mer.

Har gjort maränger för första gången någonsin idag som på riktigt blev asgoda, ätit upp mer än hälften. I morgon är det skola igen. Bara ett konstaterande. Jag gillar det ej.

Tillägnat CRJ

Det här tycker jag är roligt


"gör ett blogginlägg"

I dag var vi på invigningen av botniabanan. Här är en lista på värda människor jag såg:

1. Tommy Körberg backstage. Jag sa I love you Tommy, han svarade inte.

2. Michael Tornving backstage, rörde lite vid honom när han gick förbi. Det var stort.

3. Klas-Göran Stidh (alltså vår rektor) gå ner i ett dike. Han såg överdrivet glad ut, vi vinkade och han vinkade gladerligen tillbaka.

4. Mimmi Gider och Magnus Englund. Vi kollade på lägenheter och insöp den härliga stämningen samt helium. Mer helium än en härliga stämingen.


5. Elina Lundström, hon hade med sig Lill-Erik nr två. Han var råfin.


Mat i form av kräfta

Vi och alla grannar har byggt en altan på den gemensamma gräsmattan som vi invigt idag med kräftskiva. Jag drog en vegansk romröra ur röven och bjöd på. Den blev hyfsad. Mår lite illa.
Jag har typ inte pratat med mina neighbours så mycket alls, men dom var faktiskt jävligt festliga. Fanns rätt många som nästan har lika sjuk humor som jag. Förutom att det var typ fem grader "varmt" var det ganska gött.

OBS det är någon som heter Lars som kommenterat min blogg två gånger, vem fan är det? Träd fram ut mörkret Lars.

Dagens bästa

Kom ut från skolan och det regnade, skolsköterskan som klrde bil frågade om vi ville hänga med. Det säger man ju inte nej till.


ÅH orkar inte att bilderna blev sepe men whatever.

Go vegan, go vegan

Idag har vi haft NO. Det var jävligt intressant, trodde att våran nya lärare var helt gosig i huvudet men hon var bara lite...urflippad. Hon läste en saga hon själv hade skrivit om ett foster och dess väg till att bli en människa. Ganska intressant, ganska underhållande, ganska psychat.
Första mattelektionen också, he gå aldrig säger jag bara.

Sen åkte jag på klättringsmöte om KFUMs nya klättervägg. Vi ska eventuellt vara ledare för någon grupp, det kommer bli asbra. Träffade Alfred som jag inte sett sen urminnes tider.

Åkte till Maxi med far min och köpte diverse veganmat. Jag ska bli halv-vegan. Till en början. Har inte riktigt motivationen/kunskap till att bli hel-vegan. Som tur är har jag mina kära morfäder till hjälp. Smakade soyamjölk och havremjölk, soyamjölk är fan mycket godare än vanlig mjölk. Havremjölken var sådär.
Ska plugga mer om veganism, försöka börja laga mer vegansk mat, bli vegan på skolan och sen får jag se hur det blir.

Ser "Carola i Dalhalla" på tv. Visst, hon har en jävla pipa men hennes personlighet är ju så obehaglig. Överkristen brud det där.

TV4-nyheterna

Västerbottens lokala nyheterna låter meddela att syltpriset kommer öka med 10 kr/kg. Jag är upprörd nu.

Kolla skolgång

I dag har jag varit hos skolans SYO. Jag frågade henne, rent teoretiskt, om man skulle kunna få IG i ett ämne utan att det påverkar ens gymnasieval. Eftersom att jag också har tyska kommer det lägsta betyg jag fått automatiskt väljas bort i slutbetyget. Hon sa i princip att så länge man har minst G i alla andra ämnen är allt fine and dandy. Man kan alltså strunta helt i ett ämne, så länge det inte är typ svenska eller matte. Det är ju typ det värdaste jag hört.

Har också mätt mig hos skolsyster, kan med glädje meddela att jag nu sprängt den magiska 1,80-gränsen. Satsar nu på 1,90.

Fångarna på fortet

Han uppe i tornet, är det samma gubbe som gör rösten till Jerrys pappa i "De tre vännerna och Jerry"?

Kan inte sova och vill bara ha mycket hög sockerhaltig mat

Rubriken meddelar hur jag känner.
Jag ser på tv. Gör dom reklamerna så konstiga för att man ska prata om dom? Varför gör dom så? Pajaser.
Kan inte sova för att jag sov förut. Nu ska jag ta något att äta.

Kolla skola

Idag har vi blåst olika toner i flaskor. Tänk vad mycket man får lära sig i skolan nu för tiden. Det var förhållandevis trevligt i alla fall. I morgon börjar det gå efter schemat, alltså börja 8.10 och sluta 15.20. Känns ju ganska sjukt.
Åt endast grilloumi till middag. Det var... så där gott. Sov i två och en halv timme i eftermiddags. Nu ser jag Extreme Home Makeover. Det är mörkt ute klockan nio. Skoltiderna har börjat.

Cissi, ät du muffins?!


Cecilia Rännar Jensen äter muffins och dricker mjölk.

Jag saknar min gamla lägenhet!!




Chillade lite med Nora/Nårah/Noraka/Nhora eller ja, whatever you want to call her. Jag gjorde en chokladfudgekaka, blev helt ok. Ber dock om ursäkt för en högst oacceptabla bilden. Såg på Top Model och sjöng ABBA samt andra högst opassande grejer för en man som mig själv. Nu lyssnar jag på Oskar Linnros. Hur gör jag det bästa av den här situationen? Köper snus? Går och gymmar? Slår ner någon/något? Får se.
Just det, var på tårtkalas på backenskolan också! Massa gamla lärare som inte ens känner igen en. Pajser hela bunten.
Fyndade också en kavaj av Noras syrras kille som numera bor i Stockholm. Tack för den Hockey-Danne!

Kolla en sommar

Den här sommaren har varit hur sweet som helst. Här kommer en del av den i bilder.

Var på bröllop.

Kulturnatta.

Fucking temasteg.

Var på en lam tillställning på Station som stavas "Tobaksfri Duo".

Upptäckte Väärt i Täfteå.

Sommarens största Hittepå måste varit "Klassensdag". Fucking kurator.

Var på Lidl i Stockholm med Alfa.

Kungabröllop.

Blir glad och royalistisk av den här bilden.

Grillade vegomat i Nyköping.

Klev på sniglar, också i Newbuy.

Energidryckesprovade med Alfa.

Firade midsommar i Saxnäs.

Körde röjsåg.

Åkte till Norpan och träffade bland annat dom här pajaserna.

Åkte på en sjunkande flotte.

Seglade med Stina Borg.

Träffade fina Stina som senare skulle bli min facebooksyster.

Jesper<3

Käkade på Svalan.

Chillade med får.

BO!!

Chillat i en kiosk.

Åt taacos i Flizans stuga.

Oregano.


Bästa någonsin måste varit norrbyskär. Vill till dit igen, nu tack.

Kolla....en dag

Idag har jag städat mitt rum och jobbat i två timmar. Ska jobba typ någon/några helg/helger i månaden i höst/vinter. Känns bra/sjukt fantastiskt. Åh vad Schmäck äger. Snart får jag lön. Jävligt värt!!
Sen hälsade jag och Nora på Alfred en snabbis, det regnade jättemycket när vi gick till bussen utan paraply. För Nora tyckte inte det behövdes. Ja se kvinnofolk...
Sen drog vi hem till mig och kollade på Kenny Starfighter. Serien alltså. Alla avsnitt. Sjukt mycket bättre än filmen!

Oregano-photoshoot


Gjorde varma mackor med Norasnora. Detta kallas konst.

Kolla Alfa


Hälsade på Alfred som har körtelfeber, vi tog med twisters och Kung fufilm. Nora var ju också med meneee..... hon är inte med på någon bild för hon är sepe.

Alldeles för likt

Agneta Fagervall Olsen

Maud Olofsson


För likt.

Två sorters folk jag hatar:

Överkristna människor som lever efter mottot "fånga dagen" och är allmänt aslama.

Lama människor på facebook som alltid gillar sina egna inlägg. Att göra det någon gång ibland är väl okej, men varje gång?

Så. Det var bara det jag ville säga.


Fredagkväll



Idag har jag gått en promenad i på två timmar, jävligt skönt. Tappade mitt bankkort och körkort, fick tillbaka det av en snäll tjej. Åkte till Nora och åt kladdkaka, drog till Norrlandsoperan och åt middag med Nårah och mina päron.
Såg på Kenny Begins och åt chokladbollssmet, också med Snora. Skulle se serien också men den ville inte ladda ner sig.
I morgon ska jag jobba lite grann, blir förmodligen det sista jag jobbar på ett tag since skolan börjar på måndag. Ah det känns sjukt. Har tänkt hälsa på körtelfebers-Alfred också, han har det inte lätt.

Jag och Nora åkte ut på en resa


Det började med en flygresa, den här bilden är tagen på planet. Vi landade på morgonen i...

...Paris, chillade där ett tag och tog oss till...

...ett akvarium där vi simmade med fiskar. Vi bestämde oss för att åka...

...berg-och-dalbana i stället. Efter åkturen behövde vi ta det lite lugnt så vi...

...avslutade en perfekt dag på stranden vid solnedgången.

Roliga grejer


Har Kenny-kväll med Nhoran.

Kolla Inception!!

Har just kommit hem från Inception med Cis och Nhora! Faktiskt en jävligt fet film, så länge man är helskärp hela tiden. Roligaste måste ju ändå varit när Leonardo DiCaprio sa "Come back" till en annan snubbe. Alltså exakt vad Rose sa till honom i Titanic innan han sjönk. Jävligt underhållande!

Kolla matblogg


Gjorde en ostpaj och sallad. Så tråkigt har jag. Rätt gött i alla fall.

Inte roligt.

Vem fan har gett cykelingemar min adress? Den som gjorde det ska ha stryk.
Han kom nyss och plingade på och sa "Hej Gustaf". Jävligt märkligt eftersom han trodde jag hette Björn förut. Varför vet han vem jag är ibland och ibland inte? Kan någon svara på det?
Han meddelade också att han visste att jag bodde på Grubbe förut. Jag frågade hur han fick min adress. Han sa att han gissade. Jag tror honom inte.
Jag sa åt honom vänligt med bestämt att han skulle gå. Han ville att vi skulle leka någon dag. Det ville inte jag.

Knivscen


Här är det bästa


Chillat med världens bästa idag! Cis var på synundersökning. Jag hade lämnat in ett minneskort på "reparation" hos Telia i april, det hade jag inte fått tillbaka så jag gick det för att kolla vad som hade hänt. Det slutade med att jag fick ett nytt minneskort och en check på 300 spänn för att dom hade drygat. Värt.
Köpte först glass och sen stripesmeny med Nora och åt det i parken, satt alldeles utmärkt. Cis åt luft. Något random  asdrygt folk stirrade på oss. Om ni läser det här så... ska ni ha spö.
Åkte tillbaka till Nora, chillade där och åkte sen till Cis. Ba mös där ett tag och sen cyklade jag hem ensam på tretton minuter. Har ont i halsen. Ska sova. Snart. När mamma slutar skrika att jag ska vara tyst och stänga av ett icket existerande ljud. Då ska jag sova.

Bästa sändningstid: Klockan två på natten

Varför sänder dom båda Knight Rider och MacGyver SAMTIDIGT på natten?!

Varför tvingar dom mig att välja mellan 80-talets FINASTE pärlor?

Varför har dom reklampauser på natten? TV6 borde BETALA mig för att jag ska se på Knight Rider.

Hur fan kan en bil prata? Det är ju inte normalt någonstans.

Varför har David Hasselhoff så fåniga kläder?

Hur blev MacGyver så smart?

Varför sänder alla kanaler något utom SVT2? Vänta så ska vi se vad SVT2 har att erbjuda. Nej men kolla, en klocka. Nu spelar den musik. Klassisk såklart, det är ju SVT2. Nej, den som kollar på det här om natten måste ju vara dum i huvet. Nu tystnade musiken och det började det pipa. Nu börjar "Våren". Jag byter kanal.

Haha en i MacGyver heter Alexander Dumas, OBS inget skämt. Han heter Dumas. Dumas dumas.

Allsång på skansen

Magnus Uggla gör ett "musikalnummer" med alla hans låtar. Ett Uggla-medly. Det kan inte vara svårt, eftersom alla hans låtar innehåller samma tre ackord. Jäkla pajas.

Haschkamera

Jag klarar inte av att ha tråkigt. Jag måste göra saker hela tiden för att inte få skogdamp. Idag har jag ätit, sovit, sett på tv och suttit vid datorn. Jag har skogsdampet. Det roligaste som hänt idag är mailet från Jesusfolket.

Alltså inte så roligt.

Skolan börjar på måndag. Det kommer inte fungera. Haha herregud vad det kommer suga.

Kvällens roligaste

create avatar
Create avatar

Varning för lam videoblogg


Se den på eget bevåg, det händer...inte så mycket.

Påvens kontor


Mungoas två

Idag har jag jobbat lite, det var rätt chill. Jag bryr mig om Schmäck för mycket, det är bara att konstatera. Anyhow, tror inte jag får något mer jobb där på ett tag. Så kan det gå. Eller va, vad skriver jag ens? Vi får se.

En grej som jag tänkte på för många år sedan, tror det var tillsammans med Alfred som jag diskuterade om vilket yrke som skulle passa sämst in på en viss plats. Det finns ju "Läkare utan gränser" som hjälper typ dom i Pakistan at the moment, sämst där skulle väl vara "Arkitekter utan gränser". Jag tänker mig överambitiös en man i kostym med sin assistent sittandes i en roddbåt. Han pekar ut eventuella ställen han vill bygga sitt 7-våningshus för att hjälpa dom hemlösa. Alla ba "Eh sist vi kollade var det vatten överallt och vi vill ha mat och vätska".

Vad säger ni? Vilket yrke passar sämst in på respektive plats?

Ps: Från en sak till en annan, FASEN vad bra vingården är!!! Typ Sveriges bästa program.

Finns det något så roligt som när...

...en tjock människa dricker lightläsk eller när någon uttalar ordet "gigantisk" som "jigantisk"? Det tycker jag är kul.
En annan grej som är kul är den aktuella Colgatereklamen som går på tv. Alltså det är så sjuktligt dåligt så det finns inte. "Det funkar direkt ju, inga ilningar ehehheeee". Vad har egentligen hänt med svensk tv-reklam? Det är i princip bara Ica-reklamerna som fortfarande håller måttet. Det är som att ingen riktigt orkar göra en acceptabel reklam, dom ba "Naaaaa fast det är enklare att göra en budgetfilm alternativt köpa in en "Vanish"-reklam från ett hittepåland och dubba den så gott det går. Vem klagar man hos? Tittarombudsmannen?

Min favoritscen ut en fantastisk film.


Hahahahahaha åh fy fan vad kreativt.

.

Jag har suttit i en kvart och försökt hitta på en rubrik. Skippar det istället.
I dag har jag jobbat, lite jobbigt och är jävligt trött. Fick ta hem några sallader, asbra om man som jag inte pallar göra mat. Ska jobba i morgon också. Kom dit vetja. Nu ska jag äta en till sallad.

Det här finner jag extremt underhållande


Kolla TV-idè

"Smurfaren och de sju dvärgarna", alltså utan snövit och otecknat. Alltså sju dvärgar och en smurf som bor i ett kollektiv, någon sorts härlig blandning mellan "Dharma och Greg" och "How i meth your mother". De sju dvärgarna heter Asten, Östen, Masten, Krafsen, Laspen, Rofsan och Nillan. Smurfen är då Gammelsmurfen och det blir många komiska situationer när dessa två helt olika världar möts. Gammelsmurfen har konservativa åsikter, medans Dvärgarna är framåtsträvande och peppade på livet. Gammelsmurfen tänker tillbaka på sitt gånga liv och reflekterar över hur han kunde gjort saker annorluna. Han tänker att "Fan, jag borde inte ha spelat in 10 smurfhitsalbum och ett "Smurfparty". Och skivan "Jul i smurfskogen", fan den blev ju inte som jag hade tänkt mig. Om inte den där IT-smurfen (OBS inget skämt, det fanns en som hette just "IT-smurfen") skulle lagt sig i med sina 90-talsdataljud i bakrunden skulle allt blivit mycket bättre". Samtidigt springer dvärgarna omkring i huset och hittar på olika spratt, allt för att störa Gammelsmurfen.

Inga klara manus än men det kommer. Jag är för speedad nu. Jag kommer ångra det här imorgon och förmodligen ta bort det här inlägget så passa på och njut nu, ceppon.

Lena PH:s död


Det här är för sjuka grejer.

Sjuka grejer.


Nu ska jag bli moderat. Jacob Hemming, vilken man. Han har nog allt. Förutom förnuft.

Kolla glajjer!!


Ganska värt, förutom att jag ser ut som Boxer-Robert är allt fine and dandy.

Sommarlovsmatvanor

Halvfabrikat i form av risgrynsgröt, quorn och potatisgratäng. Och bär i olika former. Lite vätska bestående av Brämhults. Det är vad jag har ätit och kommer att äta i några dagar.

Jag vill egentligen inte äta färdigmat, men eftersom jag inte pallar göra "mat från grunden" så äter jag istället ingenting. Jag behöver antingen en hushållerska eller en mamma som tycker om att laga mat. Ge mig det tack.

Idag har jag köpt en Wifi-mottagare tll TV:n, den håller på att installera sudoku nu, fast det har den gjort i typ tio minuter. Jag vill inte ens ha sudouku.

Daniel Lindströms död


Jag erkänner det är sant, min enda liebe är Deutschland

Jag kom just hem från Sjöbris där jag åt middag med min fader, faktiskt sjukt god vegetarisk mat men jag hade ingen matlust. Kan bero på att jag småätit hela dagen.
Har burit över ljudanläggningen från pappa till mamma, återstår bara att köpa lite sladdar och sen koppla in. Och köpa en Wifi-mottagare till TV:n. Mumma. Appropå tekniknörderier så har jag bokat en iPhone 4 idag, får en när nästa leverans kommer.
Kvällen spenderas med att titta på Pimp My Ride, fast utan X-Zibbit är det ju bara hur lamt som helst. Egentligen, det är ett rätt lamt koncept hela grejen. Vi tar en bil, byter ut exakt allt förutom underredet och säger att det är samma bil. Sjuka grejer.

Kolla skolångest

Sitter och kollar igenom nya schemat och blir så jävla skoltrött innan den ens har börjat. Fy fan vad det kommer suga.
Tänk att ha typ SO med Christer och tyska med Maggan, jävlar i min lilla låda vad det kommer bli hemskt. Jag ser inte fram emot ett enda ämne, inte ens musik känns peppat utan David. Och bild. Fucking jävla bild. Hej ingen närvaro på hela året.

Kolla frukost


Lotten kom hit med mat, asvärt!

Vaknade med huvudvärk, ganska ovärt. Idag ska jag chilla, kanske bege mig till min far.

Kolla en livsidè

Cissi flyttar från hittepålandet Bryssel och bor i min källare, vi blir sambos och gör en kokbok som heter "Gustaf och Cissis samborecpet", vi tar recept från andra kokböcker och spicar upp dom lite, undertiteln skall vara "Heligt, hemligt och hemlagat". NU: kontakta förlag och tjäna grova pengar.

Några frågor om tv.

Vad i helvete har hänt med TV3-rösten? Varför är det en ny kille?! Varför låter han som att han är rejält bakom flötet? Kommer jag någonsin acceptera honom?

Kan Grease-reklamen sluta vara på tv hela tiden? Ingen kommer vilja se den ändå för det är riktigt dåliga grejer.

Vad är grejen med IKEA-reklamen? Varför är den så skum?

Varför är Danska Hollywoodfruar så dåligt i jämförelse med SVH?

Varför har inte SVT kommit längre än att ha en klocka som piper på SVT2 typ hälften av sändingstiden? När alla andra kanaler sänder bra tv visar SVT2 en klocka med en pinne som åker fram och tillbaka. Som dessutom piper i olika tinitustoner alternativt spelar "Våren" av Vivaldi.

Varför är "Ensam mamma söker"-reklamen som en pinsam parodi på just "Ensam mamma söker"? Det är för konstigt.

Sörmjöle!


Var i Flizans stuga, åt taacos till middag. Nu har både Flizan och Cissi åkt hem, vad finns då att göra?
Hade tänkt dra till Saxnäs idag men då har pappa fått spelning med sitt hittepåband med Roger Pontare och något annat hittepåband. Hoppas på att få jobba nåt mer istället.

Den här sommaren har lätt varit den bästa i mitt liv hittills. Jag har alltid tyckt det var lite skönt att skolan börjar, att återgå till gamla rutiner och vanor. Nu vill jag bara vara ledig i några år. Inte börja nian. Inte behöva anstränga sig så jävulskt. Och att sen välja gymnasium, det känns så långt bort fast det bara är ett knappt år. Galenskap.

I dag har vi införskaffat en ny tv till huset, Samsung något något. Hur som helst är det sjukt gött. Mitt tekninska liv är snart komplett. En iPhone 4 så är det i hamn. Ska nog på iPhone 4-jakt imorgon.

Nu ska jag sova, har sovit alldeles för konstigt och lite dom senaste dagarna.

Fördelar med att jobba


MONA SAHLIN!!

Småpratade lite med socialdemokraternas partiledare, hon tog två kulor i en bägare. Rabarber och blåbär. Jodå minsann. Rätt stora grejer!!

Min torsdagskväll



Dansbandet "Jive" spelade, medelåldern var seriöst typ 75. Jag kan förstå varför folk lyssnar på dansband, det är ju lite...inte bra, men svängigt. Det var mestadels pensionärer där men också individer från yngre generationer. Alltså typ 30-plusare som exakt såg ut som folk som lyssnar på dansband gör. Att hyfsat normala gamla människor gillar dansbandsmusik kan jag gå med på, men inte när man är "ung". Alla "unga" som lyssnar på dansband ser ut typ så här:

"Hej, vi är egentligen asgamla men låtsas vara "unga" genom att gå på såna här hippa tillställningar där som spelar dansbandsmusik. När vi inte har något annat för oss brukar vi göra hippa spotifylistor innehållande Lasse Holm och Arvingarna. På fredagskvällarna brukar vi se på Dansbandskampen."

Konstaterat att: Dansband är en hittepåmusik och jag tänker inte lyssna på det mer än jag måste.

Så bra grejer att det blir ett likadant inlägg

Om någon skulle ha missat detta, så kommer det en gång till. Lätt en av mina favoriter.

Fan vad gott det skulle vara med Pepsi Max
Kolla där går ju en Pepsi Tax
Jag ska bara kolla min Pepsi Fax
Det skulle allt vara gott med en Pepsi Lax
Var har jag lagt min Pepsi Sax?
Vänta, är det inte Pepsi Dax?
Vad är vintergatan egentligen? Jo men det är ju vår Pepsi Galax
Det där är min Pepsi! Nej, jag gjorde en Pepsi Pax
Har du varit på Madame Tussauds? Nej jag är allergisk mot Pepsi Vax
Kolla glitchet, nej det måste vara ett Pepsi Hax
Jag hade sån tur, riktig Pepsi Flax
Vilket Pepsi AntikliMax!
Hur gör man vetemjöl? Jo det gör man av Pepsi Ax
Jobbigt med alla fåglar som Pepsi Krax...ar
Stans bästa Pepsi Chack.....s

Teknisk sak jag stör mig på

Allt börjar med att jag startar iPhoto. Den här bilden kommer upp.


Tänker att, ja såklart jag vill importera. Väntar i typ en kvart då den här detta meddelande kommer.

Nähepp, det gick inte. Så kan det gå. Stänger ner iPhoto, öppnar det igen och det här meddelandet välkomnar mig.

Om jag nu skulle importera dom här igen, dubblas antalet igen. Vad att göra? Ett i-landsproblem.

Snart ska jag jobba, jobbar från fyra till typ nio nere vid kajen. Tycker att mer folk borde komma dit!!

Kolla en affisch


Tattad från Konsum Hartan, nu sittandes på min vägg. Varför? Ingen aning.

Kolla lunch


Käkade lunch på operan med mamma, pappa och Alfred.
Detta var alltså idag, för att få lite tidsperspektiv.
Nu kom det en jäkla massa inlägg i en klump men jag har gjort grejer hela tiden och inte haft tid.

Kolla ett jobb


Ja här chillar jag på dagarna för 70 spänn i timmen. Äter lite änglaglass och läser VK. Helt ok!


Ibland kommer det folk och hälsar på, typ Elina och Cissi. Ja, det är ett fett jobb.

Kolla en scen


När jag ändå håller på bjuder jag på det här. Mer kommer vid senare tillfälle!

Kolla får och folk


Vet inte riktigt alls vad jag hade för inställningar på kameran... Kompenserar med en GIF-bild med pissig kvalitè!

create avatar
"Gustaf Gustaf ta kort på mig när jag hoppar som en grottmänniska"

Tar igen lite på bloggandet


Var hos Nora och såg film för några dagar sen, vi gick till konsum och jag köpte kex. Fick även med mig en fantastisk affisch som ni får se senare.

Kolla en rolig annons


"Det gör inget om laddare saknas jag har många eftersom jag har en förmåga att tappa telefoner i havet"

JAG ÄR EN VINNARE



Jag har vunnit en resa till Spanien!! Brb sak till Alicante. Tack Linda Karlsson för att du väljer mig som vinnare.

Kolla text

Jag har glömt min kamera och mina nycklar i glasskiosken, känns sådär värt. Har massa bilder att ladda upp, dom kommer sen.
Idag vaknade jag med Sally, Wille, Elin och Moa, käkade frukost och drog till Länkebo med mor min och alfreds familj. Sen åkte vi hem och jag jobbade i knappt fem timmar, åt typ bara änglaglass och inget mer. Brände mig på våffeljärnet. Så roligt har jag på jobbet.
Skulle se Sex and the city 2 med Flizan, Cissi, Elina, Alfa och Lasp men det ändrades fort till Inception som i sin tur ändrades till Beck. Ganska bra! Nu ska jag sova i min egna säng för första gången på typ ett år. Kommer äga. Flizan håller mig sällskap! Peace out.

Teknisk sak jag stör mig på

Har äntligen hittat min iPod, den låg under bäddmadrassen i mitt gamla rum. Vad den hade för sig där, vet jag inte alls. Sjuka grejer.


Jag har inte kollat min mail sen 1970. Uppfuckat.

Igår såg vi i alla fall på sagan om...någonting hemma hos Norka. Någon av dom filmerna, första var det nog. Mycket trevligt! Snart ska jag äta falafelrulle.

Kolla icke fungerande matvanor

Igår åt jag ingen middag, för att jag sov istället. Har typ inte ätit en ordentlig måltid sen jag var på Norrbyskär. Helt enkelt för lat för att göra mat. Snart ser jag ut så här:

Det ser ut att säga "FÖÖÖÖÖD MIIIIGGG". Nej jag skojja, anorexia är ett allvarligt problem som man inte ska skämta om. eeeeeelleeeeer?!

Vad har annars hänt? Jag har fixat mitt nya rum så det är asbra, är fortfarande förkyld som satan själv och eeeeee... jag vet inte.
Min iPod är fortfarande borta, = handikappad Gustaf. Om jag inte hittat den innan skolan börjar köper ajg en iPhone 4. Det skulle sitta jäääävligt gött, men jag venne om det är värt 7000 spänn. Får se. Nu ska jag äta frukost!

RSS 2.0