Middag1

Åt två surströmmingar till middag. Det var inte överdrivet gott. Rapar mest nu. Det är inte gott. Alls. SLUT PÅ INFORMATION OM GURRAS MAGRELATERADE PROBLEMS!!!!!


att din hund är doppad i honung

Hänger med ture ikv.

Kronans droghandel

Det fanns varken hudförsvarets eller tassalva på Apoteket. Köp aldrig Kronans droghandels hudsalva pga 1 den smakar äckligt 2 en äcklig känsla på läpparna 3 den var typ parfymerad. alltså äcklig.
myspace graphic

Dag1ns skörd

av djupa estetiska bilder dvs. utforskar skoldattans minneskortsläsarfunktion. hatar den.
Dagens outfit: Samma som igår. Och i förrgår. Och förrförrgår. Har ej duschat sen i fredags morse. Känns bra.

sängen

jag och bamse mot världen

apropå dessa så kallade dagar i liv1

Idag var jag ute med Ture i dimman på små skogsvägar. Gick barfota likt den ernstbohemen jag är. Nedan: en bild på mig som Gud skapt mig. Alltså med nariga läppar, synfel och dålig hy.

fuck life1 hate life1

hata lif1 som fan. som fan.

Wakin' up sunday morning

Tappade min dator i golvet nyss. Det blev en liten buckla i batteriet. Sånt har man ju hört ska vara mindre bra. Nästa gång jag sover med Skype ska jag ställa datorn på golvet.
Glömde sladden till Cameron = inga bilder till folk1

behöver ej the studio


effektiv

har ej någonsin i hela lif1 varit så rastlös/effektiv som jag varit idag. har ej tid för att blogga oj oj oj det är mycket nu

Myser


Dag1

Imorse när jag vaknade och slog upp ögonen tänkte jag "detta ska bli den bästa dagen i mitt liv". Det stämde: inte. Frukostshopping på Hm var såklart nice som fan. Som fan. Visar resultat senare. Efter det åkte jag till skolan och hade idrott. Boundade med vår idrottslärare. Kändes nice. Som fan.
Sen fick jag punktering på min cykel. Hata. Livet. Så. Jävla. Mycket.

Nu åker vi till Saxnäs!


Tidningen Café

Fick tidningen Café av HM (eftersom jag är man) när jag handlade där (som man). Förutom röda Porschar (ni vet sånt som män gillar) och serien "Rocky" (som människor med penis tycker om) fanns även instruktioner hur man gör den bästa hamburgaren (män gillar ju hamburgare) och hur man bäst gasolbränner sin entrecote. Entrecote som vi killar älskar så högt. Känner mig så härligt macho, allt tack vare dig Café.


min daddy

"Jag klämde en tår i mörkret. Fadershjärtat svämmade över. Mäktigt!"

ska sova OCH BLI SÅ JÄVLA FRISK

Imorgon smäller det. Imorgon bitti rättare sagt. MORGONSHOPPING PÅ H&M!!!!! Taggat detta i en knapp månad. Kommer bli så. jävla. najs. Sen tänkte jag pallra mig te skola å sen far te Saxnäs ve far min i biln. He bli ja som kör. He bli te å öva mörkerkörning. He bli nice. Som fan!! Som fan.

Säljes: EN HORA

Nä inte en hora utan en dator. Ville bara få er uppmärksamhet. Säljer denna:
Kvalifikationer: Fin dator. Powermac G5. Den heter "power" pga att det finns jävligt mycket POWER i den. Skärm, tangentbord och mus ingår. Säljes för: en summa pengar eller bytes bort mot: något jävligt underhållande. Intresserad? Kontakta mig!

Did scones

.....aaaaaand it was very Good


apropå msn

Loggade in på MSN för att ringa, eftersom Skype laggade jävel. Ringsignalen som ljuder när man ringer fick mig att börja nynna på denna låt:
Coincidence? I think not!!

tror ej på alvedon så jag tar ej det och ligger å flämtar istället

kola vilken sexig man säger ni. tack säger jag.

KHOMPESSAR :P :P!!!!


Underbart är kort

Glädjen över att livet är gott att leva tog illa kvickt slut när jag vaknar med feber, ont i kropp, hals mm. Thx Jesus u suck don't like u


juste

Är nu åter igen på Fejjan. Det känns asdåligt och asbra samtidigt. Hatar Facebook men kan ej leva utan det. Det är ju som bekant inte lätt när det är svårt.

Nöjd med livet

Feeling good = check. Det gick bra. Känner mig nöjd. Nervositeten steg mig ej upp över öronen och jag utstrålade förhoppningsvis lugn samt självsäkerhet. Efter jazzkonsertens avslut åkte jag hem till Sirpan och pratade, hängde och fikade. Det var NICE.
Imorgon börjar jag 9:40 på Norrlandsoperan. Följade två dagar kommer bli jä vl i g t softa innehållandes inga lektioner och bara workshops. Sen lov. Känner mig bara jävligt glad och d e ju såklart en härlig känsla.
SÅ HÄR GLAD:
pimp your myspace
Make your own animation

annars då

Är konstant yr hela tiden. Tror det är vätskebrist. Blir lätt så.

Annars då? Vad att säga om dagen? Ingenting. Helst radera ur minnet. "Inget speciellt hände", för att dra en JHK-preferens. I morgon = nya tag :P :P :P :P. Ska bli kul att se vad 26:e Oktober har att erbjuda så att säga.

Plats och tid: Imöra (alltså den 26:e oktober), Norrlandsoperan, Black Box, 19:00

ett hatinlägg

Idag har jag tvättat för andra gången i vår tvättstuga. Blev kränkt. Här kommer en jävulskt kort novell om det.

I samma stund som jag applicerade de sista lakanen i torktumlaren var klockan sju och det var dags för nästkommande granne att nyttja tvättstugan. Likt ett brev på posten kom det 19:01 in ett par genom dörren. Kvinnan var klädd i rosa plyschdress och mannen var klädd som den typiske svennen man aldrig lägger märke till.
- Hej, sa jag
- Hej, sa kvinnan. Mannen mumlade något ohörbart till svars.
- Är det okej om jag hämtar min tvätt om 10 minuter? frågade jag. Det är inte riktigt torrt än.
Kvinnan tittade på mig med avsmak i blicken.
- Hmmm, mjaaaa, njaaa jooo. Okej då. Om du lovar att städa ordentligt efter dig!!!!
Hon tittade på sin make. Han höll med, men det märktes att han tyckte det var påfrestande att en ouppfostrad slyngel som jag skulle vara där och störa deras heliga tvättkväll.
- Absolut, svarade jag med det största leendet jag någonsin lett. Klart jag ska städa efter mig!

Har ej blivit så kränkt på flera dagar. Kände hatet från makarna strila likt brännande vattenstrålar på min panna. Hon kan ta sina fördomar om att jag inte kan städa och stoppa upp dem i röva!!!

Apropå nervositet

Gjorde just det sämsta jag gjort. I hela mitt musikaliska liv.


jonas hassen khemiri

Idag var Jonas Hassen Khemiri på Midgård och pratade. Fy faan vad bra det var! Han var: snygg, rolig, bäst och duktig på att skriva. Efteråt stannade några (inklusive jag) och pratade med honom. Förstod inte varför, men jag blev rånervös. Efteråt: ledsen. Han kommer inte komma ihåg mig, och snart ska vi dö. Nu: läsa allt som han någonsin gjort samt börja skriv dagbok.

vardagslif1

Har haft en bra helg. En av de bättre den senaste tiden. Jag har gjort: en massa saker. Massa saker, men inte pluggat. Nu har jag också bestämt mig för att sluta jobba på lördagar, det känns skönt.

Vill ej ha skola vill sova vill softa vill glassa hemma


matblogg

myspace graphic at Gickr
Barnmatsdiet. Det blir bäst så.

Såklart det är trefika

Gödans.


Shoppar

Alltså Jula. Jula är så jävla bra. Jula har allt. Idag köpte jag 4 kalsonger och denna. Typ vääääärldens skönaste plagg!!


mulaaaan


2day

Min dag i stödord: utvecklingssamtal, plugga, sova, promenad, rost, middag, Hellenius hörna, the game.

Imorgon ska jag jobba jättelänge. Det blir säkert kul!

Cyklar till skolan

idag med Mochris och Fochris!!!!


älska Halebop


En grej jag tänkt på

Har tänkt på en sak. Det finns så jävla sjuka grejer på internet. Sjuka människor. Framför allt på Facebook. När jag återaktiverar min Facebook den 1:a November, då ska jag göra något roligt på det. Det blir väl kul???????

Imorgon har jag sovmorgon. SKOJA jag har utvecklingssamtal 8:30. Det ska på riktigt bli spännande. Sen är jag ledig resten av dagen = hem och sova igen<333

hej livet vad gör du jag gör inget händer annars nä inget är det soft ja jo visst tack detsamma hejdå hejdå

Idag var en relativt god dag. Gick i skola, fikade på Bc, sjöng lite feeling good och sen åkte jag hem. Hemma städade jag mitt rum asfint och bytte till nya lakan som vem som helst skulle intyga att de var FETT GAY för d va ju blommor på dem!!!!!!!11 Är hos pappa nu. Här ska jag sova i min gamla säng och insupa stämningen.

Aaaapropå stämingar. Jag har haft sån jävla julkänsla varje morgon senaste tiden. Vaknat, trötthetsyrslat och tänkt "VAR E MIN LUCIA?!??!?!???!!?????". Tagga jul1 så mycket!!
*tagga kattjulen*

Min största naturupplevelse från Saxnäs

Lite svårt att se, men det är en hackspett. Två st på nedre bilden. Är ju ingen naturfotograf heller :P :S Drog nå pilar så allmänheten kan beskåda skönhetn.

You know how i feel

Går mest runt och försöker lära mig text samt form på Feeling Good. Måste kunna den imorgon, och det känns överkomligt. Nästa onsdag kl 19, Black Box, Norrlandsoperan, är det som gäller. Kom då!!

Är less på att lägenheten ser ut som 1 kaos och vill bara ha ordning och rent. Det blir det snart.

har ingen facebook och då kan jag inte göra annat än att blogga på dattan

Idag har jag tagit min första körlektion. Det kändes jävligt SOFT att inte köra en Ford Focus, utan en riktig bil. En SAAB. EN DIESELSAAB. Går inte att jämföra de två bilarna *kör upp en lössnus under läppen*.

Annars har jag läst cirka 150 sidor i en BOK. Måste som ha en deadline, för annars läser jag inte. Läste "Mig äger ingen" av Åsa Lindeborg. Den var: ganska bra.

5 grejer som är töntigt i kronologisk ordning:

1: Laktosintolerans.
2: Astma.
3. Synfel.
4. Kroppsont.
5. Eksem/finnar/hudbesvär i allmänhet.

Yes!!!!

Fick 1p från E på matteprovet. Nu ska jag gå hem och unna mig en tårtbit och fira mitt F med mina vänner, eftersom det är det vi brukar göra i mina kretsar hohoho vad kul!!!!!!!!!!


Ett bra life

Idag har jag gått i skola och jobbat. Efter det har jag inte kollat facebook, druckit te, läst lite (i en BOK) och nu ska jag somna inte allt för sent. Rutiner <3. Nä men alltså det är gött att ha rutiner ibland. Grejer jag ska göra för att få ordning i lif1: jobba mindre, plugga samt sova mera och göra klart mitt rum. Det blir bra.


Den svåraste multitaskingaktiviteten

Är denna. Borsta tänderna och topsa öronen samtidigt. Så jobbigt att jag måste sova.

Fejjanfejjanfejjan

Jag minns i tidernas begynnelse när jag skaffade facebook. På den tiden förstod jag ingenting om hur det fungerade med puffningar, statusuppdateringar eller gillningar. Sen lärde jag mig det, och insåg hur fett det var. Dessa dagar har facebook spårat. Jag gillar inte nya facebook. För mycket information för mig att ta in.

Nu till kontentan av hela detta hatinlägg. Jag ska ta radera min facebookanvändare i två veckor. Börjar med två veckor och sen får jag se. Om jag ångrar mig (vilket jag kanske kommer göra) är det ju bara att logga in igen. Också en grej jag hatar med Facebook. Det går inte att radera sin användare. Dem ba "Ja nu är du raderad fast alltså om du ångrar dig är det bara att logga in igen och allt är exakt som förut". Man ba "K."

"Ditt konto har inaktiverats. Om du vill återaktivera ditt konto loggar du in med samma e-postadress och lösenord som tidigare. Du kommer att kunna använda webbplatsen precis som du brukar."
Nu kan ni få kontakt med mig på följande vis:
1. Prata med mig IRL
2. Ringa
3. Smsa
3. Skype
4. Viber
5. Whatsapp
6. Kommentera på bloggen
7. Våldgästa mig i hemmet
8. Lämna lappar i mitt skåp
9. Teckenspråk
10. Våld

Saxnäs i bilder (inklusive bildtexter till ALLA bilder!!!!!!!(!!!))

Vet inte vad jag ska tycka om folk som beskriver varje bild. Har själv svårt att hitta på något kult att skriva till varje grej, meeeeeen jag ska ge det ett jävligt ärligt försök.
Jag och pappa körde bil upp. Eller jag körde. Här hade vi stannat pga att pappa somnat (obs inget skämt mamma).
Nästa morgon tände jag en brasa och tog en estetiskt korrekt bild. Den blev ful. men inte lika ful som DIG!!!
Det var en härlig höstdag. Varierande molnighet.
Jag unnade mig själv att mysa runt ett tag på morgonen i onepiece.
Resultat efter första varv1.
men gu e d en italienst farbror nä d va gurra
Jävulskt vackert.
*drar på mig mindfuckmössan*
Åt middag hos min farbror. Farmor var där. Hon är fan rolig min farmor. Underskattad. Nedan på bild är ju inte min farmor utan min kusin. Fick ingen bild på någon annan, men så kan det vara ibland.
Gick en promenad i morse. Det var kallt.
SLUT

1n+3n51v b10gg@r3

Igår vaknade jag 07:55. Idag: 08:05. Unnade mig alltså tio minuters härlig sovmorgon. Warum nicht? Carpe diem.
När jag gick ut för att dra det traditionella morgonkisset såg jag en hackspett. Eller jag hörde i alla fall, hade inga glasögon. Såg förresten en ekorre igår också. Sprang hem för att hämta kameran men när jag kom tillbaka var den borta. Kände den där besvikelsen ett stadsbarn känner när det tror att det ska få en fantastisk naturupplevele men istället står likt ett fån ute i skogen i tio minuter (utan resultat) i väntan på att se något hoppa från tallegren. That's life.

Nu till kärnan och anledningen till varför jag gjorde detta inlägg. Jag har drömt en dröm i natt. Den gick ut på att jag och några till från min klass gick på High School Musical-skolan. Där fanns det en massa killar som var stereotypen av en black nigga from tha hood. Jag och Alfred sprang runt med garnnystan för att bilda ett nät i alla rum, detta för att skapa irritation. Sen fick jag helt plötsligt en lillebror som döptes till "Agnes Linnéa Gurkan Cecilia Bergendahl". Det tyckte jag var konstigt.

Nu ska jag dra en morgonpromenad. TTYN!!! :@

En lista! Det har varit för lite listor här!!

DAGENS VILL HA: Kött.
DAGENS KLÄDSEL: Målade i min pyamas vilket var = jävligt dumt för nu är den full med målarfärg. Annars: Onepiece såklart.
DAGENS SMINK: Finnar <3
DAGENS FRISYR: Snagg. Eller nä det är fan inte snagg längre. Medellångt snaggat.
DAGENS HÄNDELSE: Åt kött för första gången på längelängelänge. Det var sådär kult. Tror jag inte ska göra om det förrän jag har varit med och sett en älg dö framför mina ögon. Då kanske jag börjar äta vilt. Inte annars.
DAGENS LÅT: INGEN ALLS, lyssnar inte på musik längre då jag är en bitter inlandsman.
DAGENS PLANER: Ok you crazy list, det är kväll nu men visst mina planer är att: sova. 
DAGENS SAKNAD: ...........grandma.......
DAGENS DUMMASTE: Pappa slog mig med ett läderbälte. Dumma han. Skoja man får inte skoja om sånt. Läder alltså. Dagens dummaste var nog när jag åt djur.
DAGENS SJUKA: Att pappa går med på alla mina crazy idéer jag har om våran stugas framtid.
DAGENS DROG: Målarfärg. Vit målarfärg. *hög av lukten* 
DAGENS ROLIGASTE: Mig själv.
DAGENS FAVORIT: Mig själv.
DAGENS KÖP: Befinner mig på cirka 2,5 mils avstånd till närmaste affär. 
DAGENS GODIS: INGET för jag ska bli SMAL!!! Beach 2012!!!
DAGENS HUMÖR: Relativt gott. Gott så.
DAGENS ORD: "Bitter inlandsman"

E de en mango e de en mango e de en mango ja ja

Mango :P
ps tror jag är allergisk mot detta fast bryr mig ej ds

nä nu någon måtta

NU: ett SERIÖST inlägg. Har varit så jävla produktiv idag. Målat ett helt rum!! Det blev fint. Ska måla andra varvet imorgon. Det är så jävla nice. Paradise on earth!! Har inte hittat någon sladd till kameran, men det blir massa göttiga bilder att götta sig i. Sen alltså.

Lördag kväll

how to make gif
Lördag kväll och jag sitter i skogen med pappa och min farbror Lennart. De dricker öl men ja får så klart inte smaka fööööör ja e ju under 18............... fett tråkit :( fast vi lyssnar på rock också SÅ D E GÖTT

morgon

Klart Gurran ska unna sig en risifrutti, ba göre, d e gött.

Har ju tagit med mig min kamera och tagit lite djupa estetiska bilder meeeeeeen jag har ingen sladd för att överföra dem. Syyyyyyyyyyynd!!!

ja å pappy

Här är jag och min pappa när vi drar en bildfärdsfika. Min pappa är bäst. En enkel individ som jag älskar högt. Även om jag ibland tycker det är jobbigt har jag börjat acceptera att vi är fruktansvärt lika, både till utseende och sätt.

Recension!!

Jag (och pappa) har kört till stugan idag. Det är som vanligt här. Bra alltså. Lugnt.
På vägen stannade vi i Vindeln och åt mat på restaurang Svanen. Om ni åker förbi Vindeln och tänker "hmm det kurrar littna i kistan", stanna inte på restaurang Svanen. Eller jo, gör förresten det om
1: Du gillar gammal mat och
2: Du gillar restauranger med inredning från en loppiz.
Förutom julgransglittret i taket fanns det en hel del annat gött, tex dessa två lerfigurer.
"Vilka fina lerfigurer" tänkte jag i mitt stilla barnasinne och lyfte upp den lille mannen i lera. "Klirr klirr" sa det. Vad var det som lät inuti mannen? Jag tittar under den!
En manslem. Såklart! Det är ju givet att mannen ska ha en kuk hängandes inom sig, vad annars? Av ren (och opassande/okristlig) nyfikenhet tänker jag att jag ska kika under kvinnan. Utgår ifrån att kvinnan ska likt mannen ha sitt kön (alltså en fitta) hängandes inom sig. Jag skulle bevisas motsatsen.
Inte ett kvinnokön så långt ögat når. Hon fick ett barn. Kvinnosynen?!?!?!??!?!?!!

Ja nu detta kändes faaaaaaantastisk

Kändes djävulskt prioriterat att bli förkyld i denna tidpunkt. Idag har jag sjungit sönder min röst. Inte ens värt det eftersom det gick sådär. Imorgon efter skolan (om jag är frisk nog att närvara) åker jag till Saxnäs. Känns gött.


Jesus är med mig


en fråga till ER apple inc.

Hur har ni tänkt att jag ska få sömn när iOS 5 är i mina händer?!

Varde ljus

Världens bästa grej med lampa i skåpet. Målet är att så småningom avancera med minikylskåp, micro och eventuellt en espressomaskin.


Varför förstår ingen denna referans

En gång i live ska du segla me huurtiruten. Maen nar aer än gång i live!?

hey you what's that sound

Idag har varit en dag i livet. Ska sjunga Feeling good på någon grej i samband med (?) jazzfestivalen. Det blir säkert bra. Pluggade matte med pappa inför provet imorgon. Förväntar mig inget annat än IG. Eller F som man kallar det nu THESE CRAZY DAYS. Invigde tvättstugan. Ett upplevelse av grad nr 10 på den 10-gradiga skalan. Hängde med Karin gjorde jag också.
Imorgon får vi kakel i köket. *lyxar till det* Godnatt.

olika saker med mos

hej vgn jag gör inget. Har matteprov på onsdag. det blir kul. har annars: inget att säga. jobbade idag. och städade lite hemma. det blir rätt bra här. gör en lista för jag har inget att göra.
En lista på saker jag måste göra/köpa. Alltså en "to-do/buy-list". Fast i stödord.
1. Skosnören
2. Linser
3. Vinterjacka
4. Hitta en nyckel till min dörr
5. Skruva upp diverse saker i mitt rum
6. Plugga matte
7. Gå på en promenad eller göra något fysiskt krävande för det skulle jag må bra av. Kanske ta på mig knästrumpor, cykelhjälm och dra en cykeltur bara för att.
8. Vänja mig med att sova i min nya säng som jag inte riktigt har bestämt hurvida den är för hård eller inte.

2 5@k3r +1ll

1. Jag ska inviga min 140-säng i natt. Den är jävulskt NICE!!!.

2. Hatar när internet försöker tvinga en att göra saker. Typ spotify som prackar på mig något om facebook. TÄNKER INTE LÅTA MIG LURAS OK

hej på er

Jag har inte bloggat något alls i helgen. Dels för att jag ej haft tid för jag har gjort så jedra massa saker asså och dels för att blogg.ses app är sämst. Jag hade (som vanligt alltså) ingen kamera alls i närheten förutom min ständiga följeslagare, telefonen. Så nu tänkte jag bjuda på ett smörgåsbord av kvalitétsbidler, en buffé av magiska foton eller om man vill: en all-you-can-eat-bildserie. Från mig till er.
I fredags var det middag hos Kajsa. Det var väldigt trevigt.
Bakade bullar. De blev perfekta.
Igår jobbade jag. På kvällen åkte vi hem till Flizan i Sörmjöle, åt rotfruktsgratäng och chirre med dirre.
Hade släktträff med klassen på Waynes. Ägde.
Ja det var min helg. Sammanfattat: En bra helg. Fast jag är lika trött som jag var i fredags. Har fått den ovanan, att inte kunna relaxa på helgen ens en gång. Nästa helg åker jag och pappa till Saxnäs. Det kommer bli så jävla skönt. Och dessutom får jag köra bil 25 mil!  Mår ungefär SÅHÄR. Återkommer med mer information om MITT SPÄNNANDE LIV liv i en senare dager.

är du helt hundra på de

Idag vaknade jag 07:00 och möttes av nyheten: STEVE JOBS ÄR DÖD: Jag flög upp ur sängen, tog i ren panik sju sorgevarv runt huset och la mig på den daggiga gräsmattan och grät. Jag grät. Grät konstant i en timme. Bölandes cyklade jag till skolan och precis innan jag gick in kunde jag sansa mig. Så överjävligt.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Skolan var som vanligt: SUPERKUL :D :D :D :D :D :D :D: D: :D :D :D: D: :D: :D:D:DDD:D::D::D:D:D:D::D:DDDDDDDDDDDD Har så jävla mycket matte och plugga men det finns ju SÅ MÅNGA ANDRA ROLIGA SAKER att göra. Tex: 1. Köra bil 2. Se på tv 3. Sitta vid dattan 4. Slakta ett får 5. Andas HATA HATA HATA BLOGG.SE SOM INTE GÖR MELLANRUM NÄR JAG VILL DET. DET FÖRSTÖR HELA GREJEN MED LISTOR. OCH JAG GÖR JÄVLIGT MÅNGA LISTOR. HATA LIVET!!!!!!!!!!! ps kan någon säga hur man gör mellanrum tack ds

Rumpvärme

ÄLSKA rumpvärme. Du som kom på rumpvärmaren, du ska ha: tack, nobelpris och en miljard euro.

Övar lite mörkerkörning med pappa. Det är spännande!


5+ruk+ur

Alltså det är mycket nu.
Vill:
att allt ska vara klart i lägenheten
vara pigg och glad
vara BÄST I VÄRLDEN på matte

greta å nora

tjejera ha skaffa ny stil ;0 ;0 ;0

idag

Stängde in Karin i en bur.
Utsikt från mitt rum. Så vackert.
Annars har idag varit en bra dag, förutom att jag knäckte ryggen i morse nå JÄVULSKA mängders knäck. Skippade första lektionen. Då mådde man. Annars har jag skruvat ihop min Malmbyrå från IKEA nästan klart. Kanske har 1/4 kvar. 1/4 i tid är typ 6 TIMMAR EFTERSOM DET TAR CIRKA EXAKT ETT JÄVLA DYGNJÄVLA ATT SKRUVA IHOP EN IKEADYNGMÖBEL. Nä, hata IKEA IKEA är sämst fast dem har ju fina möbler. Min säng kom idag också. Livets skrumpna russin blir åter till saftiga vindruvor. Centralen var fint som vanligt. Nu ska jag sova. Sover för lite. Pga att jag inte har TID att sitta vid datorn på dagen utan måste göra allt på kvällen. Det är mycket nu. Oj oj, det är mycket nu.

kan ej ta mig på allvaret

Har en icket fantastisk hy. Kan inte ta folk med finnar seriöst. Hatar folk som har finnar. Hatar mig själv!!!!! </3. Nä men asså det är fan äckligt. Känner ej igen mig själv på bilden.
Idag har jag gått i skolan, jobbat och sett SVH hos Nouchres. På det stora hela: en helt vanlig dag i liv1.
Jag vill skriva något djupt och estetiskt om hur jag mår, hur livets vindruvsklasar dignar i min riktning samt hurvida jag ska skaffa en emovägg eller inte. MEN DET FINNS JU REDAN SÅ MÅNGA SÅNA BLOGGAR DÄR FOLK SKRIVER OM SINA MISERABLA LIV OCH JAG TÄNKER INTE BLI EN I MÄNGDEN FÖR SYNS MAN INTE MÄRKS MAN INTE!!! Därför ska jag göra en film om k-special. Det blir kul va va va

ja å greta


Älska skolan skolan är FETT NICE tycker det är fett KUL att vara HÄR med GREta <3333333333333333333333333333333333333

Morgon

Trodde seriöst att väckarklockan drev med mig. Drog ett skämt. Pranked av the bell. Ååååååååååååå vill bara sova. Ont i halsen har jag också.


En slogan som håller

"Sitt inte hemma hungrig och lessen, kom till Lovely så blir du mätt och lycklig"


fett arg på livet

Mår på riktigt dåligt av det här. Knorvlet på min iPhone. Hata!! Jag hatar blogg.se och att man inte kan göra mellanslag eller ladda upp bilder normalt. Det förstör så jävla hårt mitt estetiska koncept med den här bloggen. LOL. Var hos Karin med Elin idag. Det var väldigt trevligt! Mår annars ganska märkligt. Märkligt är fan ordet. Det är mycket nu alltså. Hiehie trodde aldrig jag skulle börja skriva hur jag *mår* här. Det ska inte hända igen. Får väl ta och skaffa en emovägg. Snart kommer jag behöva styra upp något jävligt fett på denna satans blogg pga att jag inte gjort det på ett tag och LÄSARANTALET DALAR LIKT LÖV I OKTOBER. Imorgon är det skola. Tagga loss tagga loss tagga tagga tagga loss.

MITT NYA RUM

Här ska jag bo. Fast allt är såklart ej klart än. Grejer jag saknar: Ett stycke tröskel. En hylla på väggen till min TV. Eventuellt en ny TV. Högtalare till TV:n, tänker mig typ 2.1-ljud. En vit malmbyrå från IKEA. En stol till mitt skrivbord. Min säng. Ett nattygsbord. Så här ser jag ut just nu. Som vanligt alltså. Satsar på att bli den där killen med för mycket finnar för sitt eget bästa, konstant lite småsvettig och blänkande glasögon. Jag har kommit: ganska långt på: vägen.