Julebaket

Baka baka baka :)

Julefarfar var där såklart

Klart och uppdukat hehe !!

Gott med hjortronglögg :)

Många :P

Elin så glad när hon djurplåga :/


spyspyspyspyspy å den fula flugan spydde

Nä skoja har inte spytt än men kanske snart. Mår då i alla fall illa som fan. Kanske e ja gravid, kanske e jag bara matförgiftad vad vet jag. I natt åkte jag buss från Stockholm. Aldrig mer nattbuss, hör du det livet? ALDRI mer. Att åka nattbus är som att ha en feberfrossa, fast istället för att få den gratis: får betala 344 kr för den. Likheterna är att det växlar mellan kukvarmt och kukkallt = frossa och svettas om vartannat, och att det inte går att komma ur feberfrossan eftersom du är på en fullsatt buss mitt ute i vildmarken obenägen att kliva av.
 
Vecka 47 hade Umeå 1,7 soltimmar. 1,7 soltimmar på en hel vecka. Det är fan det sjukaste jag hört. Kan detta eviga faktiska och själsliga novemberliv ta slut någon gång.

Uppdatering

Är i helvetet på jorden skulle säga att tönnebro värdshus enligt Dante landar någonstans i sjunde elr åttonde kretsen.


Hej gode Gud

Låt mig inte spy på nattbussen och låt mig aldrig tillåta mig själv att utsätta mig för detta någonsin igen


Wei

Telenor u so dirty


Värsta straffet

Ett evigt november


Lyssna på det här för det var otroligt kul

Lyssna: "Jimmie Åkesson följde inte med för att har en flickvän!"
 

va händerens

Hittar inte en enda loppiskompis att gå på loppis med så jag antar att jag får sätta mig tillsammans med brännsåren och författa en etikanalys som ska in i kväll. Nåväl. Vad är väl en bal på slottet.

lev. nu. alltid. här. nu. carpe. diem.

Är trött och less. Så kan det vara. Imorgon och på lördag ska jag jobba och nästa helg ska jag till Stockholm. Ska bli fint att komma bort från allt ett tag, och träffa systrarna och allt. Gott så.

Apropå ICAs vd

Måste du uppfylla alla punkter på fördomslistan över hur en vd ska se ut eller??? Vit, man, ofördelaktigt utseende men säkert SNUSKIGT rik.


Livet som teenager

God morgon vad kul ja ni har inte träffats i år kul här e vinteracnen vinteracnen gustaf gustaf vinteracnen tror ni kommer att komma överens just fine


Alltså folk på Facebook

Sluta tro att ni kommer få 1000 kr på Ica genom att trycka på en länk som heter "icakupong.us" för 1: 1000 pix på Ica är orealistiskt att få bara så där och 2: .us är kanske ej den mest pålitliga av domäner. Vad för fler virusvarningsklockor behöver ni HALLÅ FOLK PÅ FACEBOOK HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


Sinnesstämning just nu:

Vill va asfull slå sönder något bli nazist äta en cheese flytta bort hångla med världen sälja allt jag äger sluta bry mig börja prata i enbart vokaler och allt. allt. allt i rent mindfucksyfte. Nä men seriöst. Är det nu jag ska slå tonårsrevolt. Eller är det bara pga förvirrad kväll


Hemskheter nå jävulskt

Det här är så jävla obehagligt. Det har varit så stört många dödsolyckor runt om Umeå den senaste tiden. Människor som klämts fast i sin brinnande bil, frontalkrockar med lastbilar och helvetet vad hemskt det är. Går fan inte att sätta sig in i.

http://www.vk.se/739944/lastbil-och-personbil-i-krock-utanfor-umea

http://www.vk.se/703922/fyra-doda-i-olyckor

http://www.vk.se/704456/forundersokning-inleds-efter-dodsolyckan

 

 


Att sova 14 timmar i sträck

Ja he RE gu vad gött det var att sova. Kom hem igår från skolan, tryckte i mig föda i irrelevant form, sov 30 min, vaknade av ångest för att jag ju egentligen skulle göra andra viktigare saker än att ta igen sömnskulden, ringde mamma och pratade, somnade om med en näst intill obehagligt lugn känsla och sov tills nu. Resultat: linser i ögonen och är eventuellt rånad (har ej kollat än) pga glömde även låsa dörren. So sleepy.


I KVÄLL

Ska jag vara uppe hela kvällningen och nattningen och se presidentvalet!! Tjooho vad kul det ska bli!! Elr a beror ju på vem som vinn :P nu: utvecklingssamtal


Och vad gör jag?

Är ledig idag fast borde skriva krönika till svenskan, etikuppgiften och matten eller kanske träna. Istället ser jag på tv. Är så trött ju!!! Kanske ska göra potatismos. Det hade varit gott. Fast orkar ej skala potatis. Åååååååååå :(:( slut på uppdatering fr soffan


Igår på jobbet

fick jag höra att jag är en sån "man blir glad av så fort man ser mig". Tänk vad spännande. Jag är ju en glad skit i grund och botten, men på senare tonårsår har jag väl kanske tappat det lite. Tappat mig själv, i sedvanlig ordning för en typical teenager. Inser jag väl nu. Och i samma veva, i och med en annalkande alldeles för stor självdistans försvann väl den insikten också. Så det kan bli.
 

två saker som låter alldeles för lika

SCB och SEB. På TOK för likt.
 
Har levt i förvirring i flera års tid för på nyhterna säger de ibland typ att tex "män står fortfarande bara för två och en halv jävla yttepytteprocent av det obetalda arbetet i hemmet enligt SCB" och varje gång tänker jag "jaa fan vad sjukt att SEB bedriver statistik på sånt här varför gör inte alla banker så tänk vad SEB är duktiga ändå". En DJÄVULSK aha-upplevelse när jag insåg att SCB inte var SEB.

Idag

ser jag på detta. Snart ska jag åka till jobbe!!


Satans pundhuvud

                                               Att lämna detta:

För detta:

Känner bara:


RSS 2.0