Är ingen storbloggare

Har glömt bort bloggen nu, såklart tråkigt för samtliga människor på jorden. Så kan det gå! Är glad, mår bra, är trött. Hej då från mig och bocken!


2 busy for bloggin' just workin' all day and makin' a lotta money

"gu sicket välvårdat, frådigt och lättsamt hår Gurkan har idag" tänker ni nu men då tänker ni fel för det ser bara ut som att det är vax i MEN EGENTLIGEN ÄR DE BARA RESLUTATET AV EN SVETTIG ARBETSDAG TROLOLOLOLOLOLOLOO :PPppPppPPPPpppPpPpPPpppPPP
how to make a gif at gickr.com

vaaaarför VAAAAAAAARFÖR

Hittade denna på ett HM i Stockholm.
FIN tyckte jag men den fanns bara i medium och om jag ska ha hoodie ska det vara nice och stort men gul fanns ej större så jag provade en annan färg fast large och den var bäst. Har letat runt på cirka 50 st hm efter denna i large men ej hittat. I morgon hade jag tänkt leta efter den på hm i umeå men NÄ då ska jag ju jobba hela dagen.
Media Markt har dessutom höjt priset på den billigaste iPaden från 3790 till 4390 = HATA LIVET eftersom jag inte köpt någon än.

En facebookstatus som inte var nog kul för Facebook så därför skriver jag det här för att få ur det ur ~systemet~

Fan vad drygt det skulle va om man äcklades av sitt eget saliv till den grad att man inte vill svälja det. Kan tänka mig... minst 10 situationer där det skulle vara sinnesstört opassande.


Fjollträsk

Gick alltså in på macdonalds för att beställa en pommesmeny. "Hej jag vill ha en mellan pommesmeny" sa jag. Killen i kassan bara stirrade på mig. Efter ett förvirrat skakande på huvudet sa han "Vad för något?" jag upprepade "en mellanpommesmeny" och han SKRATTADE åt mig. Hata macdonalds :(((((((( *saknar frasses*


djuleafton


Nu är det mycket bilder på Ture men det får ni ta

Ännu ett offer för massmedias framtåg.


Blåsigt och så


För ett år sen

För ett år sen köpte jag en iPad. I morgon ska jag nog ta och köpa en. Det blir härligt!


gal1 syster


Orkar inte riktigt kolla

Välkomnar denna dag med en morgonfrippa samt ett par nya finnar. Life as a teenager alltså!!!! Idag ska jag hitta kläder till vrakpriser men först: kissa


fikade med brudarna


Krubb hos mormor


Hänger på plattan


Djuuuuulen är ööööveeeer

Har haft en bra julafton alltså. Man ska inte ha för höga förväntningar, då blir allt mycket bättre! Med vänlig hälsning förtidspensionären


Savva kom


God jul önskar jag och ture


En spaning jag har

Kära killar i Stockholm. Vad är grejen med att samtliga av er har klippt Oskar-linnros-frilla? Och sen går ni runt och tänker "Faaaaaaasen vad jag är originell, annorlunda och snygg!!!!!!" Jag vet nog allt. Genomskådar er så lätt.


Måste älska Tompa

GOD JUL !!!


Tar en fika på Kungsholmens sämsta café

Fika julefika ensam är ändå grejen. Lyssnar på Michael Bublés juleskiva för att få stämningen. När jag skulle säga vad jag ville köpa gick jag tydligen förbi kön och en finländsk kvinna va "jaha ja nu gick du ju förbi kön". Kände mig som en borttappad norrlänning i storfjollträsk, även fast det var bruden i kassan som tog mig innan hon ÅÅÅH vill ej skada någons psykiska hälsa i juletid :(((((((((((( hon i kassan var dessutom sämst, otrevlig och bitchy som fan. Ska aldri fika här igen. Nu ska jag kanske gå till applebutiken som ligger mittemot. Kanske köper en iPad. Det blir nog så. Till slut. Herrå go djul.


God morgon säger jag och hjärtlakana

Vaknar hyfsat tidigt för att ~~~~~~~~~~fånga dagen~~~~~~~~~~~~


Sammanfattning av dag1

Körde 60 av 65 mil idag, älska to drive car!!!! Stockholm i rusningstrafik = utmaning över min kapacitet men ack så kult. Jag och mamma lyssnade på P3 hela vägen ner och stoldansade till feliz navidad. Älska mother!! När vi kom fram chillade vi med mina systrar som också såklart är bäst. Älska sisters!! Nyss gick jag en promenad med min morbror och pratade om framtiden. Älska uncle!!! Nu ska jag sova. Hedin Med vänlig hälsning,
En glad, frodig man i sina bästa år.


Bajskorvsballe

Max i Sundsvall! Halv ett är inte bästa tiden att äta på snabbmats"resturang". Ett barn skrek från bollhavet: BAJSKORVSBALLE!!!! slut citat


Allt är i sin ordning

A nu kör mamma rå, jag sitter bredvid och softar samt äter maltesers! Nice väder, nice väglag, nice trafikmängd, snart ö-vik och kaffe!


Stockholmo

Nu far vi då!!


Tisdag är ju bakdag

Att kunna göra ett riktigt gott bröd är något jag alltid velat lära mig. Det håller jag på med nu. Allt enligt min trestegsplan:
1. Bli bra på att baka.
2. Bli bra på att laga mat.
3. Bli bra på att göra kaffedrycker med mönster.
Detta bröd blev bra. Saftigt men samtidigt den där krispiga ytan och en vackert gyllenbrun färg.
Sen slängde jag även ihop en kladdkaka. Den blev: ganska så bra.
Nöjd!!

bytt efternamn

Gustaf Borgendahl. Gustaf von Borgendahl. Sug på den!!!

1 snabb spegelvänd djulehälsning innan school

how to make a gif

Julkonsert

Kan ju inte det där fotografi, detta är vad jag skrapade ihop. Det var en härlig konsert! Gott så!

Kleine brötchen

Skulle må så mycket bättre om jag hade haft ett nybakat bröd med långa fibrer i famnen. måste. baka. bröd. i. morgon.


hopp. lös. het. 1.

Är mer som på jakt efter färsk musik i mitt liv. Har kommit så här långt.
Är på diktskrivarhumör. Lyssnar på lugn musik samtidigt som jag tänt samtliga ljus i adventsstaken. Diktskriveri på det så är man ju hemma i emoträsket så att säga. Så får det bli, en söndagskväll som denna.

alltså musikhjälpen

Blir så jävla tagen!!!!!! Har ryst konstant i en kvart, så jävla maffigt att jag dör!!!!!!! Satan!!!


Jag vill känna att jag lever :} ;)

Har haft en jättefin kväll med sexrätters och allt. Tänkte ta med mig kameran men glömde den hemma vilket var tråkigt, måste få in det i system1 att ALLTID ha med kameran. Ska börja fota, baka surdegsbröd, skaffa en espressomaskin och lära mig göra mönster på kaffet = bli surdegspappa. Taggar så jävla mycket!! Önskar jag kunde sova nu eftersom jag ska jobba imorgon men Mona Sahlin är ju på musikhjälpen så det går ju inte att somna nu. Lätt pinsamhet i mitt liv: att ha Mona Sahlin som förebild. Älska kvinnan!!
Nedan en bild på mitt hår. Har ej tvättats med schampo på en månad och de HAR ALDRIG VARIT SÅ FRODIGT!!


Kanal 5 levererar

NU: Underdog- Superhunden.

11:45: Spy Kids.
Skönt. Då har jag min förmiddag räddad!
gif creator at gickr.com

Det var hoppfullt på nå vis

Åkte just hem från Karin med reggaebusschauffören. Ö. Ersboda - Nygatan på 10 minuter, enough said. Har haft en fin kväll! Har inget att säga, lever och andas med musikhjälpen så när jag får tråkigt lyssnar jag ju på dem istället för att blogga om rolia sacker. Har ingen inspiration te å skriva nagerst underhållande och kommer förmodligen inte ha det på ett tag. Återkommer vid intresse av livet. Hejdå!!


livet som sjuk

känner mig lika fräsch som på bilden nedan
I natt drömde jag att älven svämmade över. Och det var frätande vatten i den så man ville ju FAN inte bli uppfrätt av det snabbt stigande vattnet. Jag försökte hjälpa en norsk tjej som halkat ut för ett stup men halkade istället ner själv, men som tur var kom det föbi två danska killar på cyklar och hjäpte oss. Sen började det regna frätande vätska. Jobbigt om det skulle varit på riktigt alltså.

har inget att skriva eftersom jag inte är lika rolig som förr

Kära små slaktgrisar.
1. Börja kommentera, det är kul för mig!
2. Ni som kommenterar anonymt, slakt ska ni ha.
Idag har jag varit i skolan hela dagen (!!!!!!!!!!!!!!!x1000) vilket såklart var hemskt jobbigt. Min sjukdom (som ni SÅKLART intresseras av) har trots att jag förtärt totalt fyra alvedon (utspritt över hela dagen) förvärrats vilket inte har varit KUL. Ska vara hemma hela dagen i morgon. ha d bra

sicknez

Mår illa pga för litet matintag vilket i sin tur resulterar i ännu mindre matintag #episknedåtgåendeluciaspiral2011. Har koppfschmärzen samt skallen fylld med snor.
how do you make a gif at gickr.com
HÖÖÖRRRRRNNNNI!!!!!!!!!!! DET ÄR JU MUSIKHJÄLPEN!!!!! Bidra, ring in, smsa som fan!! Jag har givit 220 kr för att fattiga quinner ska få gå i skola! Gör en tjänst för kvinnofolket men också en tjänst till dig själv, för det är ju roligare att ge än att få (sägs det :P :P) NEJ MEN SERRI, BIDRA NU FÖR FAN!!!!!!!!!

bloggar ju jävulskt intensivt nuförtin me he e bar a å accpeter

Dessa vill jag ha ge mig det tack

nä men lite eftermiddagsrisotto på det här

Nästan godare när den fått gotta till sig i kylen några timmar!

nä men lite eftermiddagsrisotto på det här

Nästan godare när den fått gotta till sig i kylen några timmar!

Ser inte detta proffsigt ut så säg


Kära blogg.se

Ni kan ändå få bättre reklamannonsörer än så här. skärpNING!!

Om du känner dig ful och deprimerad

Tag på dig en vit skjorta och vips ser du uppklädd ut!
how do you make a gif
Har då gjort lucia klart för 2011. Höll på att skriva 2012 men det skulle ju vara ljug. Det höll fan inte grubbestandard men ändå helt ok, förutom de (mellan tummen och pekfingr1) 40-45 svimningar som inträffade. Nu: sova.

JONAAAAAAS KAAAAAAARLSSOOOOOOON

Var otroligt spänd innan men snabbt blev det en avspänd stämning i grubbeskolans matsal. Han läste tre noveller ur sina böcker. Jag ska läsa samtliga i framtiden. Han var lika snygg som på alla bilder jag sett och samtliga av mina förväntningar inföll. Förutom den delen där vi gifter oss.

Så här i doptider


Middag idag

Gorde svamprisotto! Även fast det var första gången jag gjorde det blev det jävligt gott!


tar tag i matbloggandet

Nobellmiddag hos Sahléns. Förrätten bestod av chevre på ett rustikt landbröd med ringlad honung över. Till det en lätt sallad.
Huvudrätt var quorn, hasselbackspotatis, blomkålsmos och sallad. Fruktansvärt gott!
Efterrätt hann jag ej med då jag åkte hem pga sjukdom.

*gör mig fin för Jonas*

Har duschat, tagit på mig linser och skjorta, borstat tänderna och gjort mig vacker inför att åka till Grubbebiblioteket och lyssna på Jonas Karlsson som ska läsa ur sin novellsamling. Är egentligen för sjuk för att ens gå ut genom ytterdörren men tänker inte missa detta för allt i världen!!! Två alvedon så är man ju up and going såattsäga! Borde äta något lunchaktigt nu men har ingen matlust alls.
<333333333333333


bild från helgen

Adolf tvingade som vanligt med mig på galenskaper, i lördags blev det Takida. Hata Hitler. Glömde kameran men Karin återskapade det.
Satan så Adolf diggade till denna låt!!

Min sömntid den senaste tiden

Sov cirka tre timmar igår eftermiddag, somnade halv tolv igen, vaknade sju, somnade kvart över sju och nu klockan nio väcks jag av att Ture ylar. Alltså som en varg mot fullmånen. En jävligt liten bögvarg som ingen orkar ta hand om. Tänkte pallra mig till skolan beroende på hur jag mår kl 12. Vill inte svika Lage och inte vara med på luciakonserten


UNNAT MIG TEKNIK

Urbanears, svarta och en kamerablixt!

gottgottkgottkottgkottgkttokotggktogkotkgotkggott

Unnar mig lite härlig, hemmagjord, perfekt krämig hallon- och mörkchokladglass!!!!
how do you make a gif
Snart ska jag till Media Markt!!

Gör glass

Orkar inte äta frukost VAD GÖR MAN DÅ jo man gör glass


Nobeldag1

Har idag toppat min sjukdom med ett knippe illamående. Känns: sådär. Har i alla fall ätit den godaste middagen på länge hemma hos Alfred! Glömde kameran men när den återfås återfinns bilder(!!!!!!!). Nu ska jag 1 snyta mig 2 sova


Morgondjävulen väcker tidigt

Somna 03:30 vakna 09:40 tillsammans med huvudvärk och ett snorfyllt huvud men carpe diem är ju ledordet i mitt juleliv. god j(äv)ul på er


snow seal

Jag och Elln byggde en snösäl!!!
1. började smått men de blev ju stort sen ^-^
2. Elin mitt i rullningen ;P
3. Elin kramar Haggridd ;D
4. Känner mig fett sexy när ja satt på han :O
5. Fräscha osv (Y)

värld1s sämsta dag i världens mest miserabla liv

På kvällspromenad med turberg. Nu ska jag vända hemåt och se idolfinalen. Själv. Skyller ensamheten på att jag är småsjuk när det egentliga anledningen är att jag ej har ANY FRIENDS ;(;(;(((;(
Nej på rikt, om någon är lika taggad som jag (alltså JÄVULSKT) på att göra en snöhäst utomhus i snön: kontakta mig och vänd ~livets skuta~
Med vänlig hälsning,
Gurkan


jag som handsome american in a suit


2 grejer jag ska börja med pga för mycket fritid när jag inte jobbar så mycket

Trumpet. För att det är nice. Och coolt. Har just skickat in anmälan till musikskolan. Ska ta ner trump1en från vinden i morgon!
Längskidor. Bra träning, frisk luft, härlig meditation för hjärnan. Det är jag på bilden nedan. Om några år. Kolla vad glad jag blitt :S Är nr 1 alltså. Inte nr 19. Loosernitton!!!

lyxar till det

Denna torsdagseftermiddag spenderas med näsblod och Så mycket bättre på Tv4 play.
Laleh med näsblod:
usch hon ha peta i näsan :S
Nu ska jag gå en promenad och lyssna på kvinnan ovan.

så. jävla. bitt. er.

Köpte ju då 1,5 kg clementiner på Ica för cirka en vecka sen. De första jag åt var fantastiska. Små, saftiga, härligt söta klyftor som smälte på tungan. Och så får jag denna:
Likt en smäll, en spark, ett knytnävsslag rakt i ansiktet. Den var torr, full av kärnor, svår att skala, klyftorna dras isär vid delning och det var det sämsta jag ätit i hela mitt liv. Ledsen.

apropå scatting

Sjöng White Christmas på en konsert i kväll. Eller ja, sjöng och sjöng. Nynnade. Mumlade. Scattade lite. Glömde bort texten jävulska mängder. Annars gick det bra. Ska börja spela trumpet igen! Damma av trumpetskillsen så att säga. Detta för att:
1: Kunna säga "Jag spelar trumpet också!" på frågan "Spelar du något eller sjunger du bara?" för att det är så jävla lamt att bara sjunga.
2. Trumpet är coolt.
3. Tror det kan vara fruktansvärt roligt om jag inte har så stor press samt inga större krav på mig själv.

Annars? Jo tack. Skolan rullar på liksom livet också gör. Funderar på att börja plugga lite körkortsteori, men sen tänker jag på min ringa ålder och tvekar. Är så jävla taggad på att ta körkort!! Och skaffa bil!!!

olika typer

Olika clementiner smakar olika. Kopplar ofta ihop smaker och platser. Denna clementin jag just ätit sammankopplade jag med Backenkyrkan. Vet ej varför.
Min knapp (alltså den som man klickar med) har blivit seg och knixar konstigt. Tror det beror på att jag spillt clementinsaft på den. Såaaatteeeeeeeeeee

På ett satans konsumtionshumör så här i önskelistetider

Vad jag vill ha men aldrig kommer få så om jag vill ha det får jag köpa det till mig själv i julpresent men om någon vill får ni köpa detta:

Hörlurar från Urban Ears. Lånade Siris idag och njöt av varje sekund.
Ny macbook pro. Skulle sitta fint.
En iPad. Det är något med denna årstid som får mig att vilja ha en. Sen inser jag hur otroligt onödigt det är, och säljer den med förlust. Vill i alla fall ha en.
En Per Morberg i dockform.
En kokbok med vegetariska recept. Helst av mannen nedan.
Vidvinkelobjektiv. Tror detta skulle få fart på mitt fotande. Eller inte.
Espressomaskin. Skulle vara så jävla gött att göra förstklassigt kaffe hemma.
En värmefilt att värma sig i.
En resa till Bahamas.
En bil. Antingen en 240
eller en 9-3
Alternativt en porsche.

idag: med långkalsonger

Första dagen med lånkisar. Nu är det vinter!
how to make animated gif

nu i en fatboy nära dig

med en min som denna. jävligt. fräsch. i.dag

Så jävla mycket känsla!!

Nu ska jag göra varm choklad och äta lussebulle!


liv1s liv

Har köpt ett A5-mattehäfte. Allt för att få en härligare känsla vid matteräknande EFTERSOM JAG SKA BLI EN MATTEKILLE!!!!!
Idag har jag jobbat, kört bil och varit lite hos Karin. Mest jobbat. Sammanfattat på det stora hela har helgen varit god. Imorgon ska jag gå på studiepasset och styra upp mitt hemprov. Det skall bli skön. t.

hdjuuuu.......hlen.......nhäräär koooommeeeeen........

Att cykla från stan till hem i ösregn den tredje december var det bästa som hänt mig på länge. Fan. vad. uppfriskande. det. var!!!! Har softat djävul på ersboda med Karin med Elin och ätit en god middag. Kajsa kom också fast efteråt. Senare alltså. Vågar inte ens drömma om en bättre drink-a-beer-day!! Bilder får man säkert sen när de estet jävlar na har lagt upp bildera på bloggun. Satan vad trött jag är. Håller en skriftlig kvalité som är = bäst. i. värld. en. just nu. Har i alla fal haft en soft kväll. Och dag för den delen. I möra ska jag jobba. Jobba som är så kul!!!
NU: sova i vardagsrummet på en 80-madrass bara för att jag är så jävla snäll och lånar ut min sängjävel till syrran hata syrran!!!!

hata syrran :P

(familjen Synfel.........:()
asså nu e syrran här hata syrran hon e fett dryg ibland ;D men skämt och siddo och kan ändå va trevlig och snäll mot mej ibland ;) nu ska vi gå på stan som vi gör ibland :O hehe aa sen blir det glöggkalas på Brinkvägen som vi har ibland :P Peeace oout!! <3

det här med knäck

Ni vidriga människor som hävdar att knäck är godare utan hackad mandel i, NI HAR FEL, för knäck utan mandel är som att tugga på en påse vatten!! Vill ha det lite al dente för det är nice. Mina knäck jag gjorde igår blev för mjuka. Skyller det på mamma som hetsade mig med att "ja ja men ja koka dem inte för länge då blir det för HÅRDA". Ska ställa in dem i frysen nu, klä av de små godbitarna i fryst tillstånd och så blir det mer som snacks. Det blir härligt.

Just making knäck


Du frågar på vilken sida vi står

Fick E på matteprovet!!! Jag är bäst i världen på skola.
Idag hade vi svenska. Bästa svenskalektionen hittills i. mitt. liv. Detta pga att vår svenskalärare spelade gitarr för oss. Och sjöng. Den här låten. Var så jävla fint att jag var nära att smälla av TOTALT. Vår svenskalärare är typ världens bästa man. Han är intellektuell, jävligt snygg i skägg, har bra hand om barn, charmig, har ett fint skratt, bra på att lära ut och förklara, smart, klär sig fint, är allmänbildad och sympatitsk. Jag var glad i cirka en kvart efter den lektionen, detta pga att en av mattanterna på Vildmanna såg så fruktansvärt ledsen ut och jag ville bara trösta henne för alltid.

Sjukt ledsen

Pga att Tintin blivit halshuggen är detta en sorgens dag. Måste nu fixa en ny nyckelring till min knippa. Vill helst ha en ny Tintin. Som inte är halshuggen. Har ej ens funnit kroppen :((((((

 


Var ju på arken zoo med morsan igår


RSS 2.0