Kolla En Degklump

Nu har ni mig här igen. Kunde inte låta bli, för jag känner ansvar att hålla bloggen vid liv. Därför blir min egen blogg andrahandsprioriterad, vilket leder till att den blir rätt svartsjuk på Gustafs blogg. Kort sagt, jag har lite personliga problem med min blogg just nu, den är lite emo/deprimerad. Så det skulle ju inte skada om ni ville titta till den, KLICKA! Bara så ni vet så har jag mycket många mera mest printscreenbilder på lager, så tro inte att det är över. Nej, nej. Helvetet är inte över.

Förresten, har börjat packa. Fyfan. Och städade lite. Hittade en pyssling bakom byrån. Han påstod att han hette Ruben, men jag vet inte riktig. Jag menar, pysslingar brukar väl inte heta Ruben? Eller? Någon som vet? Trodde dom hette typ... Nils. Jag är bara ganska normal. Det jag försökte säga var att jag inte kommer kunna blogga. Medans jag är i haparanda. Attans bananer, tänker ni nu. Bananer växer inte i Sverige, säger jag. Ni håller med mig.
Dagens visdom: Om du inte vet vad du vet och inte vet, vet du absolut ingenting.
det här är jag. told you i was efterbliven so don't klag. hoho, jag äger på engelska. kan man vinna nobelpriset i engelska?

Det Blev Ett Helt Inlägg Om Min Så Kallade Kärlek Till Haparanda

Några punkter innan jag sätter igång med att förstöra Gustafs blogg. 
1. jag heter emmy
2. jag är mentalt störd
3. jag är inte cool
4. ta mig inte seriöst
Jag fick just reda på att jag ska stanna i the hellhole numero uno (aka. Haparanda) i nio, ja ni läste rätt, NIO DAGAR. Vet ni vad som händer om man stannar där i nio dagar? Man ruttnar. Helt seriöst. Man möglar. Inga överdrifter. Jag kommer förvandlas till världens tråkigaste människa. Efterbliven och tråkig. Är det någon som vill gifta sig med mig nu? Innan jag blir bortrövad av ett mumintroll eller något.
Hoppas Gustaf upplever ett halleluljahmoment där borta. Nu ska jag bjuda er på en printscreenbild. Jävla roligt påhitt det där. Här är en väldigt vacker. Ni behöver inte tacka. Tacka Gustaf för hans skönhet istället. Och be till gudarna att han inte mördar mig när han ser det här.
fattar du inte rubriken eller?
jag kallar den kort och gott; GUTTE POSAR

Guten Tag (kolla en gästbloggare)

Tja, Gustafs läsare!
Med den inledningen fattar ni nog att det inte är ovannämnda som sitter vid tangentbordet idag, no-no, det är moi,lotta!
Eftersom Gurra lever livet bland biblar och annat kristet (höhö..) på norrbyskär så måste ju någon hålla igång här! Jag är för tillfället i Tyskland (därav den språkliga avanceringen i rubriken) och chillar. (på tyska, ofc.)
Bor dock just nu hos några kompisar som har en (förlåt!) fruktansvärt jobbig unge. Jag gömmer mig för henne (för ja, det är ett kvinnligt barn vi talar om) hela tiden. Men hon lyckas alltid hitta mig och jag ba "ehee.. sitter i garderoben för att det är.. kul?" Hon tror mig aldrig, för smart är ungjäkeln tydligen också (jobbig&smart=ingen bra kombi.)

What ever, vi avslutar med en bild på mig och adressen till där jag bloggar på heltid!

ha det bra! // L


.

Nu kör vi


Har inte hittat min ipodjävel än. Hoppas på att jag packat ner den någonstans. Annars skär jag halsen av mig. Typ.
Njut av livet!

Hejdå Umeå

Säger hejdå till Umeå och allt vad det innebär för en månad, hörs i slutet av juli. Säger hejdå med den här tidlösa filmen.


Njut, och ha det riktigt fint.

Hej jag är klar

Har packat klart allt, tror inte jag glömt någonting. Ser på tv nu, måste verkligen lyssna på Markusevangeliet men jag skjuter upp det lite längre. Har käkat falafelrulle. Inget mer med det. Tack för mig.

Jag behöver hjälp.

I morgon åker jag till Norrbyskär och är borta en hel månad, utan tillgång till internet. Har skaffat två stycken som kan hålla igång lite här, men skulle behöva fler.

Gästbloggare hittills:
Cis
Emmy

Vill du vara på den här listan? Hör av dig fort som fan för snart är det för sent!!

Från och med du

Går och lägger mig i en skön säng, lyssnandes på Oskar Linnros, 500 spänn rikare och nöjd med allt. Det är bra. I morgon drar jag hem. Åker senast klockan elva, plus tre timmar i bil. Kuuuuuuul. Känner lugnet innan en månad på Norrbyskär. Det blir trevligt. Ja, allt löser sig.

Det där skulle kunna vara jag.

Öppna kanalen del 2


Nog är det allt fint med vatten och det gröna.

Middag


Middagen gick i halvfabrikatens tecken.

Efter det såg vi på Pip-Larssons. Jag fattade aldrig det när jag var liten och såg det. Blev bara rädd för det. Jävligt skumt. Men det var bra nu. Ska se alla avsnitt. Gamla tvserier ftw.

En teknisk sak jag stör mig på och en fettospaning

Sony Ericsson Xperia X10 är mumbojumbo. Den gör ljusstyrkan lägre när batteriet håller på att ta slut. Jävligt oförskämt. Ett i-landsproblem.

Om man inte skulle ge den fat Bastard någon mat alls


Och göra samma sak med Mini Me


Vem av dom skulle svälta först? Svälter tjocka personer långsammare än smala? Eller har det mer med vattentillgång att göra? Så många frågor.
Om man har en tjock människa som inte kan röra sig, då kan man sätta den i ett hörn i ens hus. Så får den fungera som element. Alstra värme. Man får ge den vatten ibland, ungefär lika ofta som man vattnar sina blommor så det blir ingen större ansträngning. Den kan också fungera som en myggspira. Varsågod Sverige, lösningen på energifrågan.

Det manligaste ni någonsin sett mig göra


Röjer lite. Gustaf 1 - Slyn 0. Bladlössen 1 - Gustaf 0. Poängställningen står fast.


Det här har jag gjort. Klart blev det i alla fall. Jävligt effektivt.

Jag gillar att vara här, även om jag känner att jag blir mer och mer som pappa är det ändå gött.
Imorgon åker vi tillbaka till Umeå, jag måste packa allt till konfen. Blir inte lätt. Åh jag är trött. Kolla ett rim.

Nej för fan

Nej. Jag tänker inte lyssna på Markusevangeliet. Jag bryr mig inte om Jesus drar ur onda andar ur folket. Det här går inte. Jag bryr mig inte om att man måste ha lyssnat på evangeliet innan konfen. Vad har ni tänkt göra om jag inte lyssnar på det? Bussa lärjungarna på mig? Skicka onda andar på mig? ELLER STÄM MIG DÅ FÖR FAAN!!!

Midsommar!





Midsommarbilder straight från Saxnäs. Dom klädde stången, jag orkade inte engagera mig. Dom dansade, jag var lika oengagerad. Sen blev det fika och jag blev genast engagerad. Dom andra käkade kött till middag. Eftersom grisar andas som normala däggdjur och därmed kan känna smärta åt jag quorn istället. Dock åt jag kaviar i någon röra, kan kaviar känna känslor? Nej just det, det är ju i tub. Däremot kräftost, det är i ask. Kräftosten har känslor. Var snälla mot kräftosten era cpn. För att inte tala om baconosten.

Nu mot slutet av kvällen spelades det Beatles i sällskapet. Jag blev förvånad över mina gitarrskills gällande just Beatleslåtarna. Och textskills. Mycket trevligt! Nu lyssnar jag på Coldplay och funderar på att sova. Jag har bränt mig sate på axlarna. Imorgon ska jag kärra in sista veden, träningsvärk coming up.

Nu: Lyssna på Markusevangeliet. Fan vilken pissig kvalla. Fan vilka långa kapitel. Ska fan aldrig bli kristen.

Apropå fulla människor

Så här dagen till ära är dom flesta vuxna här uppe i Norrland för runda om fötterna för sitt eget bästa. En del människor blir roligare, andra mer jobbiga. Så kan det vara! Nu sitter dom i köket och spelar 40-talslåtar från när dom var små. Typ.

Apropå att vara nöjd med tillvaron

Idag vaknade jag klockan nio av kliande myggbett. Tänkte att det var lika bra att röra lite på mig innan frukost så jag körde in lite mer ved. Snart klart. Fick typ tio myggbett till på köpet.
En grej som är rolig här, är hur alla pratar. När jag var i Nyköping sa Alexander att jag prata lite Stockholmska fortfarande, blev så himla glad. Men här uppe, är det så jäkla gött att bre på ve norrlännskan. Som när vi var i Lycksele på OK och jag sa " Hörrdudu finns he nån toalett man kun lån hänna?" Och han tyckte det lät helt normalt. Festligt.

Snart kommer min andra farbror och hans familj, = jag måste flytta över till min första farbrors hus. För många farbröder att hålla reda på men va fan, så är det. Sen blir det midsommartjafs, tjocka släkten och myggorna. Btw jag tar tillbaka allt jag sagt om att det var lite mygg här. Det finns så det räcker och blir över.

Har glömt att ta med lypsyl, funderar på vad jag ska ta istället. Det fins Cano Derm och Propyless. Cano Derm gick ut 2004, Propyless 2006. Tar propyless. Den smakar fot. Mmmmmm fot

Sant eller falskt, offer eller tyrann

Idag har jag kört in ved, inte i röven men min farbrors vedhus. Känner manligheten sakta men säkert komma smygandes. Kompenserar det genom att baka brownies till efterrätt. Eftersom det är kvinnosyssla.
Hur fint väder som helst, asvarmt och inte allt för mycket mygg. Har lyssnat på massa musik, konstaterar att Oskar Linnros låter som en manlig Veronica Maggio. Hade inte fattat att dom varit ihop förens nyss. Inser också hur sjukt bra Kristian Anttila är, varför har jag inte förstått det förut?
Snart blir det middag med lite släkt, jag tänker äta fisk så det så. Nomnomnomnom för det spelar ingen roll, fiskar har inga känslor. Dom har ju gälar.

Myggornas herre

Och här sitter jag, mitt ute i Norrland, förkyld och jävlig. Somnade klockan tio. Alltså det onormala klockan tio, 22.00. Inte det vanliga 10.00. Vaknade mitt i natten, gick upp och yrade omkring lite. Jag tror jag är sjuk. Inte okej.
Sen vaknade jag igen klockan sex. Alltså på morgonen. Pensionärspoäng på det.
Myggorna är förjävligt många som sig bör här uppe, kom på att dom är som små flygande blodsugande spindlar. Men det kunde varit värre, tänk om alla flugor sög blod. En fluga har mer materia än en mygga, för myggorna är så små att dom i princip är antimateria.

Appropå flugor, jag har börjat på en lista över filmer jag ska se/ladda ner och ha på min dator. Alltså typ filmer man måste ha sett för att kunna leva ett normalt fungerande liv. Allmänbildning. Så här långt har jag kommit.

Flugornas Herre
Alla Harry Potterfilmer
Alla Star Warsfilmer
Nyckeln till frihet
Filmen som DEN HÄR låten är med i. LYSSNA, SÅ JÄVLA SVÄNGIGT!!

Längre har jag inte kommit. Kom med tips, kom igen. Så mycket som jag har gett er. Jag bara ger och ger och ni bara tar och tar, tipsa nu va fan!!

Jävla kristendomsfanskap

Monika från Schmäck ringde och frågade om jag ville jobba i glasskiosken sommar. Jag blev så jävla glad och ba Ja fan vad roligt!! Fick den där skräckblandade förtjusningskänslan, den jag hade när jag praktiserade där. Sen kom jag på att jag ska på läger i en jävla månad. Cpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcpcp jag vill ta livet av mig. Seriöst. Jävla satan.

En litet filmtips så här på onsdagsmorgonen


Kolla en glädjens dag

Firar 11 följare på blogglovin' med en rap. Dragen ur röven på fem minuter i väntan på tåget.

OBS kolla tantens blick i slutet, asrolig.

Är äntligen hemma! Välkomnas av en tv med ett acceptabelt antal kanaler. Tänker aldrig med se på öppna kanalen.

Idag ska jag köpa grejer till konfirmationslägret och mat till stugan. Blir bra. Drar norrut med destination Saxnäs någon gång senare.

Guys you were great you were fiiiiine

Efter att ha halvsovit en dryg timme, kanske till och med en och en halv vaknar vi. Jag ser fortfarande ut som jag gjorde i det senaste inlägget. Alfred visar få trötthetstecken.
Obehagliga gubben längst ner weinar och börjar prata om att fota Öre älv, får en fyraminuters utläggning om hur vackert det är med älvar. Jag som bara ville gå på toa mumlar något medhållande. Sen visar det sig att det inte alls var Öre älv utan något annat shit. Han säger att vi är 45 minuter sena, jag kan inte lita på honom. Vi är nu i Långsele, var nu det ligger.
Killen i mellansängen har legat i fosterställning bokstavligen hela natten, undrar om han har psykiska problem eller möjligtvis har en mentalitet som ett foster. Mycket möjligt att han är helt normal också, det får vi aldrig svar på.
Jag frågar Alfred om vilka som egentligen sover i foserställning. Han svarar kort och gott "Foster". Jag håller med, förvånas över min idioti men accepterar läget.
Annars var det väl inte så mycket mer, vi sitter i sittvagn för att inte störa fostret, åkte förbi en älv som mycket väl kunde varit Öre älv. Det var inte så vackert, obehagliga gubben bygger upp för stora förhoppningar.



Uppdatering angående det senaste inlägget


Känner mig lite så här. Samtidigt är jag trött, slut och ont i huvet men speedad också. Jag tänker att det bara är psykoligiskt. Det är psykologiskt alla fattar utom du, du har int en aning barabarabaparabapara.
Står hyfsat stilla i Gävle, har dock Turbo 3G så jag klagar inte. Osociala medresenärer, hade dock ett litet moment med killen i mellansängen. Våra blickar sa typ "Kan han som sover där nere sluta snarka".
Det är jävligt varmt längst upp där vi sover, kan bero på att min dator är som ett jävla värmekraftverk under den kallaste dagen på året.
Nej nu ska jag hämta papper.

Energidryckesprovning 2010 - Din guide till ett piggare liv

I energidryckesdjungeln har man gått vilse många gånger om. Nu är det dags att finna den rätta vägen med hjälp av oss.


Vi tog fem random butiker på Kungsholmen och köpte två energidrycker från varje affär. Dock inte från ÖB då deras sortiment var under all kritik.



X-ray, köpt på ÖB
A: För mainstream. Betyg: 6
G: Lite för mild. Betyg: 7

Afternoon Wake-up call "V". Köpt på Ica
A: Smakar äpple. Rätt god. Betyg: 7.25
G: Lite för söt. Fruktig smak. Betyg: 6

Energydrink Euroshopper. Köpt på Ica
A: Den smakar B. Betyg: 4
G: Hyfsat god, besk eftersmak. Betyg: 5

+Battery Energy Drink 11.2 Floz. Köpt på Daglivs
A: Underton av salt. Betyg: 3,5
G: Lämnar en mycket torr känsla i munnen. Trots att det står "Avoid drinking before sleeping" var den inte så god. Betyg: 3

Powerking Cranberry. Köpt på Pris-Xtra
A: Fräsch smak jämfört med allt annat. Betyg: 8
G: Svår att definera, lite för besk och artificiell fruktsmak. Betyg: 5,5

Mixxed Up Classic. Köpt på Lidl.
A: Neutral smak. Betyg 5,25
G: Söt och god. Inget utåtstickande. Kanske lite väl lam. Betyg: 7

Mixxed Up Cassis. Köpt på Lidl.
A: Smakar bär. Betyg: 6,5
G: Svartvinbärssmaken som utlovats är helt okej. Dock inte min smak. Betyg: 5,75

Powerking. Köpt på Pris X-tra.
A: Jag får inte riktigt grepp om smaken. Betyg: 5
G: Touch av björnbär och vanilj. Skojja den skiljer sig inte från mängden. Betyg: 6

Burn aka findrycken. Köpt på Daglivs.
A: Den är hypad av en anledning. Betyg: 9,5
G: Äntligen lite riktiga grejer. You get what you pay for. Betyg: 9,5

Håll till godo, skriv ut den här guiden och sätt på väggen alternativt ta med nästa gång du ska köpa energidryck. Har ni synpunkter, förslag eller bara vill tipsa om någon är det bara att kommentera.

Alfred Sahlén och Gustaf Bergendahl

Kolla en mormor


Åt lunch hos mormor med Alfred och mamma. Grönkålssoppa med ägg och pannkakstårta till efterrätt . Gött.

Himla fin mormor ändå!

Frågar man ställer sig


En dag, ska jag lära mig hur man roterar filmer. Ändå, bra grejer!

Nörderier i trapphuset


IOS 4

Kolla rubbade tv-vanor

I början av min royalistiska karriär var jag mer eller mindre ironisk med mitt intresse för den kungliga familjen. Efter att ha spenderat några dygn i en lägenhet med en TV bestående av ettan, tvåan, fyran och öppna kanalen, och ettan och fyran som enbart rapporterar om det stundande bröllopet var det rätt svårt att inte bli intresserad. Och att ha en roylist med namnet Alfred Sahlèn i samma lägenhet gör inte saken bättre.
Nu när bröllopsbevakningen äntligen är över, börjar fotbolls-EM få mer och mer plats i media. Jag känner hur fotbollen också kommer ta över mitt tillfälliga liv i huvudstaden.
Tex idag, var det inte vidare bra grejer på Öppna kanalen.



I morgon ska vi ut en sväng till Tumba och min mormor, det blir asbra!
Det kommer mer jävligt bra grejer här på bloggen snart, åker hem till Umeå i morgon kväll och till ett ordentligt trådlöst internet. Vänta och se...

Tv-idè. OBS kan innehålla stötande fakta om kända Tv-profiler.

Om någon från "TV-bolaget som bara sänder skit" aka kanal 9 eller TV4+ läser detta, har jag en affärsidè till er.

Det är såklart GESTCHARKEN jag pratar om. Det är alltså en känd svensk TV-personlighet som inte längre är så känd för han eller hon ses på kanal 9 eller TV4+. Till exempel dom här två pajsarna som är inne på kändislivets höst. Också vanliga livets höst.


Fast vi kan ta Per Moberg, sveriges mest obehagliaste man efter Jan Björklund.

Då när han måste ha kött till sitt extremt okända program "Vad blir det för mat" som går i TV4+, går han till Gestcharken och vill ha kött. Vi kan säga att han vill ha ett kilo hästbog till sin gryta. För att få detta köttstycke måste han gestikulera sig fram, för att charkarbetarna är döva. Då uppstår en komisk effekt, och när inte charkchefen alltid förstår vad Per menar, kan det bli ett annat sorts kött. Tittarna kan också ringa in och gissa vilket sorts kött Per vill ha, alternativt skicka in sina egna charkgester.

När ni nu ser detta på er TV där hemma, kom ihåg var ni hörde idèn först.

Denna idè var i samproduktion med Alfred Sahlèn.


Kolla Nyköping


Blev hämtade av finaste Erika!


Grillade soyabitar, hur gött som helst!


Matblogg. Det är det jag säger.


Erika fixade lite med sina bonsaiträd.


Träffade Alexander, rolig kille det där.


Det var rätt mycket mygg på promenaden, Alexander fick mer eller mindre panik.


Jag dödade 2 sniglar med skal. För mycket. Kraskras.

Himla fint att träffa Erika igen, lite för lite sömn men annars så! Vaknade sju och tog tåget hem klockan 10. Spelade in en liten film, den kommer sen när jag har internet lika segt som objektet på bild ovan. Nu ska jag kissa, äta nåt och sova. I den ordningen.


Åker tåg in this very moment


Äter pingvinstänger, dricker Brämhults och läser i tidningen Kupè att Martin Stenmarck tycker att det är jobbigare med hetsiga billister än med barnaga. Inget konstigt med det.

"Jag borde få smaka för jag är underviktig"

Ser på intervju efter intervju med kungaparet, jag har på riktigt blivit royalist. Och medlem i Ung vänster, så det tar väl ut varandra.

Idag ska vi dra en sväng till Västermalmsgallerian, jag ska köpa lite kläder till konflägret som börjar nästa måndag. Det blir bra.

Häromdagen fick jag låna en mobil av min morbror

Asroligt! Och värt. Great.

I eftermiddag drar vi till Nyköping och hälsar på Erika som vi inte träffat på alldeles för länge, kommer bli asmysigt!

Kolla en dikt

Rockis rockis, var är du
Rocki rockis, jag måste se dig, nu
Rockis rockis, jag tar på mig min finaste skru d
Rockis rockis, för att få känna din lena hud

Den är tillägnad Rockis.

Finn.....några fel

Vi tror på Gud Fader allsmäktig,
himmelens och jordens skapare.

Vi tror ock på Jesus Kristus,
hans förstfödde Son, vår Herre,
vilken är avlad av den helige Kennelklubb,
född av sjöjungfrun Maria,
pinad under Pontius Pilatus,
korvfest, död och begraven,
nederstigen till dödsriket,
på tredje dagen uppstånden igen ifrån de döda,
uppstigen till himmelen,
sittande på allsmäktig Gud Faders högra sida,
därifrån igenkommande till att döma
levande och döda.

Vi tror ock på den helige Ande,
en helig allmännelig kyrka,
de heligas samfund, syndernas förlåtelse,
de dödas uppståndelse och ett evigt liv.

Varierande kvalitè på skämten. Men ändå, bra grejer!


Av jord är du kommen, av jord ska du återbli. Skojja det är bröllop

Ser på bröllopsmiddagen... Daniel Westlings pappas tal var för jäkla bra. Kungens också. Fantastiskt. Efter den här veckan ska jag sluta bry mig om kungafamiljen. Kanske. Eller så trycker jag upp blå-gula tröjor med texten "Royalist - Javisst". Får se, har inte bestämt mig.
Och sen Mark Levengood, man vill bara ta honom i sin famn och mysa. Jävligt rolig. Fast bög. Ajajajaj.
Magdalena Ribbing är bara obehaglig. Slut på konstateranden.


Mer såna här kommentarer. Varför kommenterar ni aldrig? Skärpning. Ge mig bekräftelse va fan!!! Det är det alla som har en blogg är ute efter egentligen. Seså, kommentera mera.

Uppdatering: Helvete vad Daniel är sumpig på engelska. Och onaturligt skratt. Överjävligt!!!!

Bröllopsfirande!

Hör upp Umebor och hela svenska folket, skippa SVT:s sändningar och läs min blogg istället. Minst lika bra.



Kungligt bröllop i Stockholm! Stod längs kortegevägen för att få se Victoria och Daniel. Väntade ungefär lika länge som det tar att få Daniel Westling att le med tänderna, cirkus tre timmar. Träffade trevliga finnar och en konstig indietant.
Fikade lite, gick tillbaka till slottet där dom kom tillbaka efter kortegefärden. Klättrade upp på ett tak men behövde gå ner när Aina kom och weinade.
En okänd brud vid namn Ullis frågade om hon fick låna mina axlar, det gick bra. Lite konstigt.
I morgon bär det kanske av till Nyköping, får se hur det artar sig!

Kungabröllop!!

Som vi har väntat. Hela Sverige har hållt andan. Idag smäller det!!! Bilder kommer senare idag!

Kolla Kungsholmen




Matffärer vi var på idag: Daglivs, Pris Xtra, Ica och Lidl. Och Eden och ÖB om dom räknas. Allt inom en radie på typ 150 meter. Det är för mycket. Alfred köpte pingvinstänger på Daglivs för 2 kronor st, totalt 80 stycken. DET är för mycket. Middag på Formaggio, jag åt falafelrulle som var den sämsta rullen jag käkat. Note to self, ät alltid pizza på Formaggio. Om ni någon gång har vägarna förbi Kungsholmen, ät där. For real.
Agnes och Signe börjar få lite ordning i sin lägenhet. Det blir bra. Inget mer med det.
Har fösökt göra en GIF men inte lyckats, tror att internetet är way för segt. Ska försöka fixa det en annan gång. En annan dag.
Jag köpte skjorta, kavaj och slips, asbra blev det. Outfit kommer imorgon dagen till ära. Kungabröllop. Kommer äga!!

PS: VEM VARE SOM RINGDE MIG OCH SA FUCK YOU?! Den som ringde ska ha stryk. Fuck you på dig själv, jävla skogsturk.

Apropå Pepsi Max

Fan vad gott det skulle vara med Pepsi Max
Kolla där går ju en Pepsi Tax
Jag ska bara kolla min Pepsi Fax
Det skulle allt vara gott med en Pepsi Lax
Var har jag lagt min Pepsi Sax?
Vänta, är det inte Pepsi Dax?
Vad är vintergatan egentligen? Jo men det är ju vår Pepsi Galax
Det där är min Pepsi! Nej, jag gjorde en Pepsi Pax
Har du varit på Madame Tussauds? Nej jag är allergisk mot Pepsi Vax
Kolla glitchet, nej det måste vara ett Pepsi Hax
Jag hade sån tur, riktig Pepsi Flax
Vilket Pepsi AntikliMax!
Hur gör man vetemjöl? Jo det gör man av Pepsi Ax
Jobbigt med alla fåglar som Pepsi Krax...ar
Stans bästa Pepsi Chack.....s

Denna produktion var i samarbete med Alfred Sahlén

Kolla Stockholm

HEJ JAG ÄR I STOCKHOLM!! Åkte flyg med Bild(lebb)lotta och hon Anna som är rolig. Ni vet hon. Vi var på Daglivs och köpte frukostmat, pressade egen apelsinjuice med den här och köpte en hel kakpåse för FEM KRONOR!!! Only on Daglivs.
Jag ser fram emot att spendera fem dygn med min mamma<3<3<3<3<3 NOT!!!!!!


Dushade nyss, det fanns bara Dubbeldusch. Mixade det med honungsduschkräm för att väga upp manlighetsfaktorn. Det blev inte lyckat.

OBSOBSOBS jag har hittat Fanny falls back!! Årets händelse. Laddar upp den så fort jag får tillgång till riktigt internet, inte det lama hittepåinternetet som jag snyltar av in this very moment. Och sen ska jag ladda upp några sweeta bilder från 2006 på min klass. Och ja, ni borde bara rädda. Peace out!

Barabarapabarapara lame

Idag har jag bara städat, fattar inte hur klockan blev så mycket. Åker i alla fall till Stockholm i kväll! 19.40 går planet! Det blir sweeeeeeet.

Just det, har laddat ner någon crazybananaversion av MSN så nu kan jag ha cam!! CAMA MED MIG DÅ!!!!
-------------> [email protected]  <-----------

Don't call my name nananana Alejandro

Mysig kväll, mysiga människor, mygg som inte var mysiga. Får som hotar en, hundar som bajsar på golvet, flickor som vrickar fötterna hit och dit. Asbra.
Välkomnar mitt första dygn som ensamt barn i huset genom att se på MacGyver. Vad han kan ändå. Jävligt händig snubbe.

HÖRNI CIS OCH NORA jag saknar er!!! Ville bara säga det since ni i princip är dom enda som läser min blogg regelbundet.

Inlägg ur min röv


Sjukt obehaglig man det där. Inte för att han en gång har varit världens starkaste man typ år 1988 (vilket han fortfarande lever på och ba "Hej jag heter Magnus och är världens starkaste man för 22 år sen men jag lever på det än i dag"), men att om han ville, skulle han kunna äta ett barn. Eller en liten vuxen. Han skulle kunna äta upp den här snubben

Google världens starkaste dvärg så kommer den här killen upp. Tänk er, världens starkaste man äter världens starkaste dvärg. Vilka tidningsrubriker.

Jag dricker actimel varje morgon

JÄVLA LAM REKLAM JAG BLIR JU ARG
Kära Charlotte Kalla, du ger mig eksem. Av uttråkning. Ville bara säga det. Hejdå. Ditt cp.

Idag var jag på Iksu och klättrade i en timme och gymmade i en halv. Ganska asgött since jag inte tränat på senaste halvåret.
Jag ska flytta mitt rum, städa, packa, tvätta och åka till Stockholm på torsdag. Nananananna kommer äga mycket!

Kom på ett citat som är roligt.

"Ja vänta ett tag.
CELIA!!"
"Vad är de?!!!!!!"
"Gustafs on the phone!!!"
"OKEJ!!!!!!"

Matblogg får real


Gjorde paj till mina systrar som flyttar i morgon bitti. Jag ska flytta upp från källaren i morgon också. Blir ett projekt.

Nej men hörni, på riktigt


Vill ingen köpa denna skönhet? Är ni helt säkra? Vi kan säga 13000 spänn vid snabb affär, någon? Kom igen? Snälla?

Chillar i bilen


Packar släpvagn med Agnes och Signes grejs. Imorgon bitti flyttar dom till Stockholm, jag får ett nytt rum och det kommer blir bra.

Ganska likt





Ganska likt. Det får ni ändå ge mig.

I'm a millionaire you queue to be the same

Tvättar lite, städar lite. Tänkte göra nåt gött men någon har käkat upp blockchokladen. Säkert någon av mina systrar.
På onsdag flyttar dom. 65 mil bort. I fucking övermorgon. Har inte fattat det än. Det kommer bli så jävla konstigt. Helt ensam.

Världens bästa syskon.

Planer

Torsdag 17/6: Stockholm med Alfred, Victoria och Daniel, åker hem tisdag den 22:a.
Onsdag 23/6: Städa, tvätta och fixa allt till konfan.
Onsdag 23/6 fast senare: Saxnäs med min käre far, åker hem lördag eller söndag.
Måndag 28/6: Konfirmationsläger på Norrbyskär med Nora, Alfred och en jäkla massa fler. Det slutar 24/7. Kommer äga!!

Vad jag önskar mig av Jesus i konfirmationspresent:

Moppe
iPhone 4
Nya Macbook pro 17 tum
En guldkedja och ett kors

Kom igen Jesus!! Eller ge mig i alla fall inga böcker. Tack. Heil Jesus.

Och nu jagar jag morgonen längs avenyer

Hemma igen. Sjukligt ont i huvet. Dricker lite vatten, lyssnar på Håkan och tänkte städa lite. Och börja packa till Stockholm, Saxnäs och Norrbyskär. Ja herregud vad jag ska hinna med.

Kolla en dygnsomvändning

De senaste två nätterna har jag sovit sammanlagt typ tre-fyra timmar. Idag på dagen somnade jag halv ett och vaknade halv sex. Äger.
Har i alla fall filmat klart, det kommer bli asbra. Nu ska vi sitta barnvakt!

LIVEBLOGG AS WE SPEAK

22.32

Kopplar in tre olika konsoller, ett gamecube, ett PS2 och ett X-box 360. Börjar officellt NU!!

22.38

Lanbyxorna är på. Jag kör GTA 3, Olle All-star och Afred Just Cause 2. Since jag inte har något batteri på min kamera får ni nöja er med pissiga mobilbilder.

22.42
Misslyckas fatalt med att skjuta ner nå killar på en båt. Låter Olle försöka. Jag ska fixa käk.

22.52


23.22
Snart gått en timme, still going strong. Alfred har bytt spel tre gånger, jag försökte mig på GTA San Andreas men inte fan ville det fungera. Jäkla pajasspel

23.31
Jag försöker att hitta något roligt spel på datorn i brist på bättre. Någon som har nå tips? Mottages varmt.

23.59
MARIO KART FTW!!!!! Nördandan är återfunnen.

00.23
Vad i helvete!!

00.25
Tar en banan för att lugna ner mig. Alfred spelar något random spel där man springer runt och ska ligga med folk. Olle kollar på. Konstig familjerelation.

00.42
Jävla mario. Jag skulle kunna tänka mig att sova. Skojja. Inte.

00.54
Gör andra saker än att spela spel...

01.18
Borde spela något. Olle och Alfred spelar något festligt. Cod MW2!

02.02
Powernapsar lite. Dom andra dödar varandra. Bildligt och även bostavligt.

02.15
Tänk att vi är bra på olika saker, dom kan döda varandra och jag kan sova. jag är så jävla trött nu och vill bara sova. Skyller på att jag inte sov nåt förra natten heller

02.23

FRÅN EURO SHOPPER!!!

02.27
Läser om taurin på wikipedia, tar mina två bästa citat. "...för att reglera hjärtat och muskelsammandragningar" och "då ämnet först upptäcktes i gallan på en oxe".
BANNLYST I KINA OCH NORGE

02.30
Olle hämtar Monster, då han är en märkesbög som bara nöjer sig med det bästa.

02.36
Efter en liten paus tar Alfred tag i sitt liv och börjar gamea. Jag skrattar åt Mimmis länkar på facebook.

02.49

Guitar Herodags!

03.06
Det blir ljusare och ljusare ute, klockan blir mer och mer och snart måste vi ju ändå gå upp. I WANNA ROCK AND ROLL ALL NIGHT

03.11
Va fan vi har ju en trocadero till!!

03.26
Sen när fick Alfred skills på GH och jag inga skills alls? Typ nu hände det. Det kom som en punch in the face.

03.32
Fulaste bilden på mig ever kommer här

Kalla mig Göran. OCH NJUT nu kan ni tänka att ni själva inte är lika ful som den här killen!!! Gläd di var glad davids stad det är hans stad

03.39
TVÅ ÖVER ELIT!!!! Visst börjar det spricka upp utomhus?

04.05
Liten powernap. Olle går upp och lägger sig. Min fot sover. who let the dogs out ho ho ho hohohoh

04.10
Olle går inte alls upp, utan cyklar iväg mot maxi. Vad i HELVETE!!!!!!!

04.15
Nu är han tillbaka. VAFAN jävligt mysko

04.17
Olle spillar läsk i i taket Alfred sprätter smör i taket nanannanannanana. Lite Pavarotti på det här så är man ju hemma!!

04.21


04.24
Lite Mario-kart nu så blir det här nog bra.

04.45
8-2 till mig. Firar med trocadero. Portello är så mycket godare än troca. Ett konstarande så här på söndagsmorgonen.

05.10
14-5 till mig. Han må äga mig på GH men MK är jag fan bättre på.

05.39
Jag orkar inte spela mer nu, låter Alfred vinna trots grov förlust och fusk.

05.44

Nattens roligaste hahahahhahahahaa orkar inte

05.58
Ser på när Olljam och Affe bråkar om strategier i Skate 3. Babapababa.

06.03
Smaklösa – Frukostrasta

06.24
Sov i typ fem min, skönt. Redo för nya äventyr.

07.06
Två lama pajaser har somnat. Jag som är kvar känner mig lite som Mel Gibson i Patrioten. Alltså klara alla hinder utan större besvär. Borde berätta att det är jag, Alfred som är vaken.

08.02
Börjar plocka undan lite. Mel Gibson är fortfarande up and going.

Gustaf provar nya saker

Är hos Alfred, tog bussen förut. Körde till maxi och köpte mat i form av fett och socker. Sen körde jag hem i spöregnet och hämtade mitt playstation 2, kameran och datorn. Det är så jag trivs. Med så mycket teknik som möjligt. Och på moppen. Hämtade pizza, tappade datorhoran i marken och nu går den knappt att öppna. OBS jag är en trafikfara.
I natt blir det lan, med Alfred och hans bror. Kommer att LIVEBLOGGA direkt från hetluften. Vänta och se. Vänta bara.

Ägg eller anka? Svårt att se skillnad.

Så jävla hungrig. Trycker i mig en kexchoklad. Jag är allt en riktig problemlösare.
Nu har jag duschat. Och skrubbat mina fötter. Dom var asäckliga. Nu vet ni det.
Btw, fick inte mvg i HK. Nästa år. Då jävlar. Också har jag tänkt att skippa bilden helt, since jag inte kan rita, Lotta hatar mig, jag hatar Lotta och man måste ändå välja bort ett betyg. Varför då inte få IG i bild? Smart som fan.

Kolla avslutningstjohejs

*DOKUMENTERAR MIN DAG*

Hade skolavslutningen och fick lyssna på KG:s något överflödiga sommartal, och efter att halva skolan gråtit satan för att David ska åka till New York vilket suger så fruktansvärt mycket att det inte ens finns, åkte vi hem till Cis. Eller vi åkte till Waldorfs avslutning men det är ju en friskola så dom räknas inte. Hos Cis fanns det käk i form av potatis, sallad och efterrätt bestående av grädde, jordgubbar och kladdkaka. Så jääääävla gott, det bästa som hänt mig sen 1992.

Gun och Saxofonisten var där!

A just det, åkte till Hagabagarn sen och köpte sex stycken vetelängder för 120 spänn. Inget konstigt med det. Körde i alla fall moppe så det gick ba fint.


Åkte till något kinaplace jag inte minns namnet på och käkade frityrolja med en jäkla stor skara peeps. Jag åt fisk för att jag inte orkade med min 100procentiga vegetarianism. Men det gjorde inget, bläckfiskar och jätteräkor kan ju inte känna smärta för dom kan inte skrika som normala däggdjur. Fiskar är inga däggdjur. Valar är däremot däggdjur. Jag åt inte val. Tycker inte det var så gott egentligen, varför äta äcklig mat när det finns god?


Efter maten åkte vi och filmade till det nästa stora projektet, resultatet får ni se senare. Det involverar dans, moppe och YMCA. Spännande som fan.

Sen drog vi en sväng till stan för att kolla om det var något roligt som hände, vi hittade några människor även kallade Wille, Sally, Elin och Cornelia. Pallrade oss hem till Bo-William och chillade lite. Hände massa grejer men allt slutade med att jag sov i ett lusthus. På stolsdynor. Barfota.

DÄR sov jag. Kallt som fan.

Cyklade hem med Sallybally, Alfred är kvar hos Wille och jag vet inte vad som händer idag. Jag borde sova, since jag bara sov en halvtimme i natt. Och typ en till halvtimme på morgonen men det räknas inte lika hårt.
Ha ett bra bree.

När tiden är rätt ska jag plocka upp dig

Tänkte att det skulle vara onödigt att försova sig sista dagen innan lovet. Det blir bra. Allt löser sig. Fick världens behov av att lyssna på Håkan. Nu är det sommar. Sommarlov.


Vad jag roat mig med


Drar namn ur röven.

Chillade lite på stan med Cis och Nora, träffade en tjej från min beatlesperiod. Lite läskigt.

I morgon är det skolavslutning. Peppar lite. Lite inte. Har jävligt ont i huvet och mår jävligt illa. Jag vill bara till Sthlm nu.

Moppe någon?


Vill någon köpa en moppe? Kom igen? Snälla?

Kolla en studentsyster


BO!!!!

Grattis syster!

Kolla en dag med klassen


Hade psychosamtal


"Min kalkon var att imorse när jag vaknade med min man som heter typ Ulf, så var vattenpumpen trasig... (and so on i sisådär sju minuter om hur jobbigt det är i hennes hus utanför Umeå) Och min kanon är att det har gått jättebra att rida den senaste veckan, för jag älskar ridning och allt som har med det att göra. Jag vill ligga med ridning woopidoo för jag är en hästtjej". OBS tänk att hon pratar värmländska.


Hej jag heter Gustaf men föredrar att bli kallad Fatso. Gun är snygg.


Ganska freaking askallt.


Hahaha åh Kärran, älskade Kerstin Johansson Lundgren! Ser fram emot nästa skolavslutning för då kommer jag aldrig mer ha dig i engelska. OBS hon ser ut lite som en farbror. Inget illa menat alls.


Kära psychtant, jag ogillar dig.


Åt mat, hur jävla kallt som helst. OBS gillar Markus igen. Önskar att han var min pappa. Eller morbror.


Sjuorna joinade.


Mest bara för Guns ansikte. Gunsan for president!!


Chrillan överraskade som vanligt med Nescafè Lyx. Inget är fint nog för Christer.


HAHAHAHHA jag blir glad i själen av Alfred i bakrunden! Och hans slagord han sa i detta ögonblick. Passar sig inte för internet. Fast även om vi ser glada ut var vi egentligen så här:


För det var askallt och regnade.


Kamerajäveln ställde om sig själv...typ så att alla bilder blev så här. Skulle annars fått några grymma bilder på Kerstin i sitt regnställ.


Dom körde brännboll i regnet. Jäkla pajaser. Jag satt under taket och var nära att avlida av köld.

Åkte hem till Alfred, såg "The game" som var förvånansvärt bra. Pajaserna från Umeå Energi lämnade tillbaka mopeden efter att ha lagat den, så jag körde hem!! Så jääääävla roligt! Det bästa jag gjort på länge.
I morgon ska vi städa ur skåpen, och sen ska vi fira Ankan som tar studenten. Finaste Ankan!

Goder morgon mitt herrskap här kommer lussebrud

Vaknar för tidigt. Det bästa jag vet med att vakna tidigt är att ligga i sängen med datorn. Min enda vän.
Idag ska klassen till nydala, haha synd bara att hälften kommer skolka. Aja, jag drar i alla fall dit.
Mat/fika:
Chips
Brownies
Macka
Något gött att dricka. Någonting att äta. Någonting att dricka.

Bra grejer.

Jag vill ha moppemoppemoppemoppemoppemoppemoppe och jag vill ha en nu

Kolla en tråkig blogg

Vårkonserten avklarad. Gick ba fint, astrött.
Förlåt för att jag aldrig laddar upp några roliga bilder. Ska skärpa mig snart.
Nu ska jag se hela WWDC-mässan. För er som inte får teknikbånge av apple någonsin gjort, så är det en mässa där apple visar upp sina nya proudkter. Två timmar ren njutning.
FAN VAD JAG VILL HA EN IPHONE 4 OCH EN IPAD KAN JAG FÅ DET NU TACK

Kolla allergi

Ligger i min älskade källare, här är det svalt. Där uppe är det varmt. Där ska jag bo snart. Kommer äga lite.
Sov hos Bo-William aka Wille, glömde kameran där men bilder kommer sen kanske.
Vårkonsert i kväll, gick bra att sjunga Free fallin i alla fall, kom dit va fan. Är allergisk. Ska sova, dusha och äta. Inte samtidigt.

Kolla ett inlägg med text

Sista normala skoldagen idag! Sista SO:n och sista tyskan! Höjde mig till VG i bägge, känns jävligt sweet! Synd bara att jag inte kan någon tyska och att vi ska byta lärare, så då kommer hon inse min okunskap och därmed kommer jag sänka mig i nian. Grattis. Fick behålla mitt VG i idrott också, ska fan ha mvg i nian.
Firade också min mor som fyller 48 år! Gamla mamma. Bilder hittar ni på min fina systers blogg, OBS roliga bilder.
I morgon blir det övningsdag i kyrkan, börjar 9.30 = sweet. Ska sova hos Bo-William till och med! Och sen vårkonsert 18.30 i Backenkyrkan! Ska som sagt sjunga Free fallin' av någon jävla anledning so you all better be there.

Nu blir det födelsedagsmiddag!

Kolla en namnsdag

VA FAN jag har namnsdag kan folk inse det? Skojja det är ingen big deal. Jag vill till Stockholm. Och ibland tycker jag det kommer kännas jävligt skönt att halva min familj ska stanna kvar där. Sorry.
Nej men om man skulle spela lite gura, beatles var längesen. AAAH vad tråkigt jag skriver

Söndagkväll

Somnade halv sex, vaknade halv åtta. Drömde om Schmäck och klättring. Kommer aldrig kunna somna i natt. Fett.
Tar ett glas juice. Tar ett till. Det första var apelsin. Det andra proviva jordgubb. Det tredje fanns inte.

Kolla en söndag

Spenderar min söndag med att baka, städa och fixa. Gör brownies, tvättar, lyssnar på Timo ashögt och bara chillar.


Nej, jag tänker inte ta fram kameran.

Nationaldag!


Kallas konst, enjoy!
Jag vill tacka portellon vi gurglade med, och Nora som filmade. Och Sverige. Tack Sverige.

Matmatmatmatmatmatmatmatmatmatmatmatmatmat


Åt mat, såg på Sagan om....den tredje filmen av alla dom där långa. Ringen, tornen eller skatten. Typ. Hyfsat bra film det där. Var också jääääävligt kreativa. Film kommer i morgon!

FETT

Alfred hänger med till Sthlm till kungabröllopet! Kommer ägaaaaaaa

Ö

Vill mest säga att jag äger.


Täfteåfestival


Fick skjuts en bit med några random peeps, killen som körde varvade satan. Roligt!


Kanske lite för röjigt.


Såg något random band som lät exakt som all annan musik som någonsin gjorts på denna jord. Lamt som fasen i alla fall.



Värt spelade, hade aldrig hört dom förut men dom var faktiskt väldigt mysiga.


Ska bara gå med i Ung Vänster brb. Upp till kamp, krossa kapitalismen and so on. Woopidoo jag engagerar mig politiskt. Kolla nu, min vänstervridna far, vad duktig jag är. Köpte till och med en pin.



Varför vaknar jag nio och inte kan somna om? Inte värt. Får väl vänta på att folket ska vakna.

Kolla en bree

HEJ jag har varit på täfteåfestvalen hehehehehehhehee det sög godnatt bilder imorgon kommer nagang

Tag min bree jag följer dig vi ska åt samma bree

Hej jag spenderar mitt liv med att spela gitarr. Om någon vill ge mig en stålsträngad skulle det sitta jäkligt fint.
Försöker komma ihåg texten på Free fallin, tycker det är lite jobbigt att vi ska köra den på vårkonserten. Fast med kul. Boostar mitt ego lite. Joråsåatteeee om man skulle käka något? AH MÅSTE GÖRA REKLAM FÖR EN GREJ!!! Ockelbo Guld! Västerbottenost kan slänga sig i väggen, dra något gammalt över sig, dra åt pipsvängen eller något annat gammalt utryck. Den kan med andra ord, köra upp sig själv i dess egna röv. Ockelbo Guld for president, prova den och göre nu.

And i'm bree, bree falling. Yeah i'm bree, bree falling.

Kolla en kille utan liv

Hej, jag heter Gustaf och jag har det mest tragiska liv man kan föreställa sig gånger två.
Ganska drygt, att allt alltid följer samma mönster. Undrar hur jag kommer se tillbaka på min högstadieperiod när jag är typ 20. Om jag kommer tänka att "Fasen vad roligt och underbart det var jämfört med det här" eller "Jävlar vad allt sög, hur kunde jag tycka det var roligt i jämförelse med det här". Jag har tänkt alldeles för djupa tankar, emot mina egna principer jag vet, men jag har kommit fram till att det suger.
Hej, jag heter Gustaf och är i förhoppningsvis den sämsta period i mitt liv. Nu får det räcka tack.

Kärleksdrama på hög nivå


Om den någon gång laddar upp sig.

Dricker blåbärsmilkshake, får brainfreeze så det bara skramlar om det. BREE jag kanske får mvg i HK!! Det skulle ju äga ganska mycket. Och 500 spänn på det. Fett.

I thought she said maple leaves

Klar med svenskahelvetet! Värt att jag lämnar in tre arbeten efter att han satt mitt betyg. Sög lite.
Bara engelskaläxan kvar, sen sommarlov. Äger.
Om jag fick önska valfri mat nu, skulle jag lätt ta chokladbollssmet. Så jävla gott. Kanske en kexchoklad? Nej jag har borstat tänderna. Fan vad intressanta saker jag skriver om now a days. LEV ME DEE!!
Läs något intressantare istället. Den uppdaterar lika ofta som jag nu för tiden.
Nu: Coldplay och sova

HUR MAN VET ATT FOLK HAR FÖR LITE ATT GÖRA

"Fan vad lite jag har att göra. What to dooo....? Jo men jag kollar på någon som lider av extrem acne, det blir kuuuuul"

kolla ett retard

Hejsan jag är en söt och cool brud på åtta vårar som vill bli ha brevizar i åldrarna sju till nio år.
Jag gillar att åka kickbike och att rita. Du behöver ska helst ha samma hobbysar som jag, men det är inget måste. Så fatta närmaste penna och skriv till:
Nora74

Hej, jag heter Rulle. Jag kan prata tyska. Das Rulle.

Nej någon jävla måtta får det vara, nu har jag skrivit två recensioner. Bara insändaren kvar. Tycker att David kan gå in på min blogg, se mitt sjukt jävla utvecklade språk och ba, Ja det är bra, här ta emot mitt MVG. Tack. Skulle jag säga. Vad fan ska jag skriva för insändare?

Sweet life

Sänkte mig inte i svenska! Fick ha kvar mitt VG,  trots att jag presterat galet dåligt senaste terminen! Gött!
Måste ändå göra recension och insändare i kväll, men va fan det får gå.
Annars har det inte hänt så mycket. Var på linskontroll och skippade tyskan. Just det, om du läser det här pappa, jag behöver 1200 spänn för linser.
Nej men om man skulle ta sig en kexchoklad

Hej fatso


Lätt värt 50 spänn.

Hade kör idag, övade sommarlåtar. Sen sa David att vi skulle öva revylåtarna till vårkonserten. Vi ba EEEH vilka revylåtar? Han ba ja men Can't stop loving you och Free Fallin', som att det skulle vara det mest självklara i världen. Gick så jävla dåligt när vi övade Free Fallin', seriöst kriminellt vad jag sög. Om någon som läser detta var där och behövde lyssna på det, förlåt. Ska försöka skärpa mig tills konserten.

NU: äta, sova, häva och spela.

SJUKT BRA LÅT

fast lam musikvideo

RSS 2.0