Brooklyn Sun

Just nu befinner jag mig i Stockholm hos Signe och Robin. Flög från Bryssel imorse, känns jättekonstigt att vara utan min bebi. Har i alla fall gjort diverse saker, det bästa var nog att se Atomium. Nej jag ljög, det mest ultimata var att mjölken smakade exakt som mjölken i de små förpackningarna på flyget. Så jävla gott!!
Åker hem ikväll med nattåget, ska ladda in bilderna från kameran i datorn snarast möjligast. Herrå!!

Kolla Bruxelles

Hej jag befinner mig i hjärtat av EU, möjligheternas stad aka Bryssel. Mår efter omständigheterna ganska OK. Skoja jag har inte mått så här bra på rålänge!!!!! Nu ska vi sova, upp 10 över sju för att åka till skolan.

Looooooooooooooooooooooooooooooooove /Gurra

schit nu kanshe nån tro att ja e böööööööög


Kolla han har ett rosa pass han är homosexuell JAG VISSTE DET!!!!!!!!

Så här pigg är jag just nju


Nu: Fixa pass. Stabilt.

Apropå att ha ett giltigt pass

Ja nu detta var lite jobbigt. Jag har inget pass, för det gick ut för snart två år sedan. Hiehiehiehiehie så jag måste fixa ett provsoriskt pass imorgon klockan 08:00 @polisen för en ringa summa. Mer exakt 980 pix. Men det gör ju inget eftersom att jag är så jävla JÄVLA jäääääävla rik. Livet leker med mig.

ps rolig kuriosa om mitt utgågna pass: Jag var 146 cm när det utfärdades. Så jävla roligt, pigmégurra!!

Om cirka ett dygn...

...befinner jag mig med dessa människor.

Det är bara saker man ser

I detta nu laddar jag in Kentboxen i min dator. Vet inte riktigt varför, vet inte riktigt om Kent är bra eller ej. Jo, det är dem. Whatever. Idag har jag gått runt och haltat hela dagen pga av massiv träningsvärk. Det är väl det som finns att berätta just nu. Åt middag hos Alfred, fixade senare på Waynes med Centralenfolket. Är alldeles för pigg för en tisdagkväll. I övermorgon åker jag till min finaste, och för tillfället argaste, Cissi. Måste packa och kolla upp busstider. ÅH DET ÄR MYCKET NU

Bloggtips från Gurran

Kristen Skolgrupp Sorsele

En rubrik måste man ha

Jag hade tänkt klippa ihop en film från min fredagskväll, men jag förstår ju fan inte nya iMovie överhuvudtaget. Det var i alla fall kul. Jag, Alfred, Moa, Mimmi och Adam var på Balder och åt tacos tillsammans med en pensionärsförening. Sannerligen en intressant förening må jag säga. Det var mestadels tanter, typ tre äldre herrar varav en inte kunde kontrollera sitt testosteron. Han behövde gå och ta en runkpaus mitt under middagen. Inget mer med det.
Vi fick också ett lärorikt samtal med en medelålders samt överförfriskad man, vi diskuterade hurvida det är bra eller dåligt att ett barn blir fött med fötterna nedåt. Kom till sist fram till att huvudet ska ut först.

Igår kväll var vi hemma hos Nora och såg på P3 Guld. Kitty Jutbring måste ju vara Svea Rikes jobbigaste människa. Robyn regerade och framförde tacktal på tacktal, det ena lamare än det andra.

Imorgon är det måndag. Känns ändå helt ok med tre dagar skola nästa vecka, för på Torsdag åker jag till betydligt varmare breddgrader!! Skoja jag ska bara till Bryssel och hälsa på min finaste bäbis!

Apropå huvudstaden i Tunisien

I Tunisien heter huvudstaden Tunis. Kan inte alla länder göra så? Stockholm blir Svergis, Oslo blir Norgis, Köpenhamn blir Dannis och Helsingfors blir Finnis. Det skulle bli mycket enklare att komma ihåg och så låter det ju lite gulligt.

Som Bon Iver

FAST LITE BÄTTRE

Bloggar jag läser

Nu ska jag göra en lista på bloggar jag läser. För det har jag tänkt länge att jag ska.
Utan inbördes (eller för den delen invärtes) ordning.

CRJ,
Radisorna
Pandasoppa
Z1nk4n
Cecilia Ann
Noiraq
Mimmi
Rikets sal
Klarabloggen
Blommigt
Boombox
Vickevick
Wiklund
Winsa

Ps det blev visst en mindre inbördes ordning

I'm still I'm still an animal

Och annars då? Saknar livet ur mig själv efter min bäbis. Lyssnar på Miike Snow av någon underlig anledning. Ligger i min säng med fönstret öppet och foten halvt utanför. Har en knapp känsel i tårna. Kanske skulle förfrysa foten för att få lite brytning på den tråkiga vardagen även kallad livet. Mamma är inte hemma men har lämnat min nya pappa i huset, kanske skulle gå ned och säga hej i alla fall.

När jag ser dig ser jag eld i dig

Idag har jag varit hemma i hopp om att bli frisk. Är i princip frisk. Måste till skolan imorgon, mest för att se till affärerna.
Annars har jag inte gjort allt för mycket, städat mitt rum och det var ju gött osv.
Såg på partiledardebatt ett tag mitt på dagen. Förutom att Mona Sahlin avgår tycker det är så jävla tråkigt att Miljöpartiet byter språkrör. Maria Wetterstrand är fan den mest ultimata människan.

Apropå den stundande vargjakten

Jag lyssnar ju titt som tätt på Tankesmedjan i P3. Ibland kommer det upp guldkorn. Typ som detta. Ps klicka på bilden.


Kristus Bruno Jesus Mars


Bruno släpar alltså sitt piano till sin tjej, som har en ny kille. Han är ju exakt som Jesus med sitt kors. I en modern version. Bruno, precis som Jesus, blir hånad på vägen. Till och med prästerna ser ned på Bruno. Han blir också trakasserad, först av ett latino-gäng och senare av en hemlös. Precis som Kristus en gång blev. Golgatan symboliseras i videon av en motorväg, och korsupphänget av en tågkrasch.

Nej nu ska jag blogga

Fördriver en söndag genom att vara sjuk och jävlig. Allt handlar i och för sig om inställning. Om man tänker att man är råsjuk samt ställer in sig på att inte gå till skolan nästkommande dag blir man *automatiskt sjuk. Bestämmer man sig däremot för att man ska piggna samt skärpa till sig blir man frisk. Jag måste bli kry, för imorgon är det skola och skoterkurs.
Annars har pluggat teori idag, känns ganska lätt egentligen. I häftet fanns det små "komihåg-rutor". I en av dessa stod det "Det bästa persnolighetsdraget är ödmjukhet". Jag kan ju inte annat än att hålla med.

* De senaste dagarna har jag hört ett antal olika personer, oberoende av varandra, uttala automatisk "ajtomatiskt". Vad fan är grejen med det? Säger man så?


Kolla världens finaste


XBFF@WWW

Idag blev en händelserik dag. Rensade lite i min byrå och slängde massa skit. Tänkte ha ett bortskänkes-inlägg här snart. Det blir en annan dag.
Skulle egentligen ha jobbat men så blev det inte. Men jag är inte bitter. Inte alls. Åkte istället till Alfred och åt middag, avnjöt en bland annat romsås. Mår fortfarande illa efter att ha ätit fiskarnas ofödda barn. Förlåt, det ska inte hända igen.

Efter det träffade jag Mimmi och Moa på Haga, blev lite arg och nitade Mimmi på käften så hon började blöda. Jag vet att det är fegt att slå tjejer men vad gör man inte i stundens hetta?

Nu är jag dessutom ett spöke med utpetade ögon. Så jävla jobbigt när sådant händer.

En liten del av mig dog just.


Gurras låg- och högstadietid


4:an, 5:an, 6:an.

7:an, 8:an, 9:an.

Självgodhet.

Postat av: Random brud.

Jag skulle fan döda för att få va din kompis.

2011-01-15 @ 00:17:46

Svar: K, men jag hänger bara med de coola kidsen och du är förmodligen inte nog cool för mig. Ocoola brud.

För en tystnad mellan väggarna som skar genom cement

Jag sa ju i gårdagens inlägg att jag skulle ta tag i mitt liv. Idag övervägde jag att inte gå på lästiden och skippa frukosten. Så att eeeeee det gick ju bra. Åkte hur som helst till skolan 07:45 utan frukost i magen. En kompromiss alltså. Ändå värt att ta den bussen, för då kan man planka hur lätt som helst.

Annars idag hade vi HK för första gången i nian. Det är roligt. HK är ett av få skolämnen som för mig inte är så kallade "förlorade ämnen". Sen hade vi vikarie på svenskan, det var ganska skönt att inte behöva göra något.

Åkte buss* hem till Alfred, åt middag (delvis bestående av den godaste svampsås jag smakat) och chillade lite. Transporterade oss till SF, mötte Noiraq och såg Svinalängorna. Ganska bra film, lite sorgsen. Betyg: :( :( :( (3 ledsna gubbar av fem.)

* När jag gick på bussen hade jag bestämt mig för att betala för mig som en vanlig dödlig människa eftersom jag skulle åka hela vägen till Sofiehem. Jag tryckte kortet mot kortläsaren, det lyste grönt och jag vände mig om. Vad ser jag då om inte två grönklädda filurer från G4S, aka The Company From Hell, som tittar på mig med trånande blick? Dessa blickar sa typ "Synd att du inte plankade din lilla ungdomsfitta, vi vill bötfälla någon och vi vill göra det nu!!!!" Jag gav en tillbaka en blick som sa "Tjoho i helvetet vilket flyt jag har, mig fångar ni aldrig!!"

NU: Sova ensam i en kall säng. Hatar att inte Cissi är här. Hatar att alltid gå runt och känna att det är något som saknas. Hatar att det inte finns något att göra åt det.

En bok av... Katarina von Bredow

Idag har jag gått i skolan. Det var inte lika jobbigt som jag förväntade mig att det skulle vara. Lånade två böcker, Bilbo och...vad fan hette den? Om en kompass tror jag det var. Nej jag tänkte på Isbjörnskompassen, jag menade Da Vincikoden. För i den är det tydligen action från sida ett. Alfred tvivlar på att jag kommer läsa den. Jag ska få en femma om jag gör det. Lätt värt.

Hängde lite med min vän Mimmi "Niggah" Gider, pratade, fick se Thailandsbilder och åt himmelska stuvade makaroner samt sallad. Mycket trevligt!

Annars då? Jag tänkte ta tag i mitt liv samt min skolgång. Med det menar jag att:
Gå på lästiden och läsa en bra bok
Somna tidigt
Inte sova på eftermiddagen
Äta frukost

=Ha rutiner. För rutiner är ju bäst.

Min dag i bloggformat

Vaknade klockan sju och kände mig orolig över min framtida skolgång. För det kändes som att jag aldrig kommer klara av att gå i skolan sista terminen. Är så jävla less på Grubbe och allt som har med det att göra. Mest alla lärare som inte har något bakom hjärnbarken.
Anlände hur som helst till Grubbeskolan, aka "Home of Satan", och möttes av dessa visdomsord. Då kändes allt helt plötsligt mycket bättre.

Fick en fin bild av Diana som föreställde mig. Fast glad och clown. Länk till hennes underbara blogg!

Pluggade tyska. Så att säga. Maggan tog min mobil för att jag lyssnade på musik. Det enda jag ville få ut av den lektionen var att lyssna på Povel Ramel och inte göra en fluga förnär, och så kommer hon och hetsar. VVT, Våga Vägra Tyska!!

Åkte hem till mitt crib med Moa, Alfred och Nora och gjorde kladdkaka. Den senaste dagarna har jag gjort typ fem kladdkakor. Men he e ju så gott :P!!!!!11. Sen gick jag till Centrala Trafikskolan. Som tur var visste jag ju hur man gick dit. Där fick två häften (varav ett hette "Renar och snöskotertrafik") som jag ska läsa innerligt och väl. Peppar skoterkort på riktigt!!


Apropå Willys apelsinjuice


Jag ska bli modell!!

Blir då uppringd av The Studio som säger att de fått mitt nummer av Sofie, och de frågar om jag vill bli sminkad, stylad och fotograferad. Sjukaste som hänt mig idag. Jag ska dit den tredje Februari tillsammans med fyra vänner. Det blir jävligt intressant.


Fashion bor i mig


a idag shoppa ja sjuuuuuukt snygga strumpor, värkligen rå gulliga :P  5 stycken för bara 10 kroner styck kan inte äns fatta de e jätte billigt :D

haha förlåt för cam bilden det är sååååå dålig kvalite på cam kameran men asså jag orkade inte ta fram kameran ;)

Tisdag 11:e Januari 2011

Idag började jag skolan. Det var det sjukaste jag gjort i år hittills. Fast jag har kommit på att jag gillar nästan alla i min klass. Förutom när de skriker som ena jävla fittor. Härligt gäng det där, 9M. Tänk om vi blir lika tighta som 8M en gång var. Tänk om det är så att det är vår tid att älska varandra lika innerligt som de gjorde i sjuan. Det skulle vara något. 8M är ju trots allt våra rivaler.

Efter skolan åkte jag till trafikskolan öst på stan, eller TOPS, som de också kallas. Det är för övrigt lite sjukt, att de har en förkortning likt en bommulspinne.

Detta är alltså vad man kan kalla ett "Same same but different"-tillfälle.
På trafikskolan gick jag en handledarkurs tillsammans med mina föräldrar. Det var lite givande. Inte så värst.

*tror att jag är något för att jag är pandasoppas lillebror*


Min syster är på startsidan av blogg.se, inget mer med det. Skoja, det är lite stort. Nu: Snylta på hennes "kändisskap".

Ja jag borde gå men köttet är svagt

Idag har jag gått på en promenad, upptäckte samtidigt en underbar app så att man kan se hur långt, hur snabbt och hur länge man varit ute. Ska bli hälsoguru. Bara äta grapefrukt och vatten. HälsoGurra som min bäbis säger.

Imorgon börjar skolan. Känner ingen som helst pepp med att gå upp 07:15. Det enda positiva just nu är att jag överväger att gå på lästiden denna termin. Om jag läser en bra bok. På riktigt, kan någon snälla tipsa om en bok?
Kan räkna upp böcker jag läst så ni vet vilka ni inte ska tipsa om. Dessa har jag läst:

Petrinideckarna, alla böcker i hela serien. Samtliga var ganska bra. Om man är tolv år.

Bert. Ganska bra om man är tolv år och är mentalt störd.

Dalslandsdeckarna, eller DD som de är kända för mig. Ganska bra om man är tolv år, mentalt störd och har dyslexi.

Japp, that's pretty much it. Så om någon vet någon bok som kan tänkas bättre än dessa, säg till. Tack på förhand!

NU: Glass.


Baby born baby born

Idag har jag sagt hejdå till min bäbis för några veckor. Kan inte beskriva hur jobbigt det känns. Overkligt.
Annars har jag sovit, sett på tv och spelat Need for speed på min iPad. Alltså exakt vad jag kommer göra den närmaste framtiden. Det blir kuuuul.

@Östra Ersboda

I samband med att vi väntade på bussen körde vi "Game of sk8".

Åkte till Ersboda.

Sk8ade littna.

Gick till Larsas favourite spot.

Köpte lite läsk för att klara av nian.

Alfred spexade till det som vanligt.

Nåra e känndd


Känd från TV4.

Torsdag kväll

Gjorde en ganska episk kladdkaka med Cessi och Nhåra. Strödde över hackad choklad och ringlade över chokladsås. Precis som på Schmäck. Toppade med grädde, glass och hallon.

Gurra tänker: Varför använda systemkamera när det finns mobilkamera? Den som tar så fina bilder.

Nu: Sova. Skoja jag måste stryka min skjorta. Jäkla kvinnogöra.

När jag äter mozzarellapizza

Det är när jag äter ICAs mozzarellapizza jag vill ta tag i mitt liv som vegan.

När mozzarelan blir så pass överflödig att det känns som att man tuggar på ett tjockt lager hud. Eller alternativt ett skavsårsplåster. Ett blött skavsårsplåster. Compeed direkt från duschen.

Burger King/BK

Igår tog vi en sväng till Övik och BK. Det var som vanligt en mycket trevlig upplevelse. Man borde göra det oftare. Tänk att kunna kombinera två trevliga saker, alltså tåg och snabbmat, det är ju något extra.

Sen skallade jag och Alfred varandra. Resultatet blev en inre blödning.

Sammanfattat: Asgött.

Kolla en skog

Vi åkte ut till skogen i Strömbäck. Inte det Strömbäcket man tänker på, utan ett som ligger cirka sju mil nordväst om Umeå. Där bor Elina som är på bild nedan. I Strömbäck kan man klappa på kossor och gå på promenad. Vi gjorde enbart en av dessa fantastiska aktiviteter.

NU: Övik och Burger King!!

Svar på kommentar:

Anonym om Fördelar med att bli sexton:
var tänkte du få pengarna ifrån?

Svar: Jag har föräldrar. Pappa betalar.

Fördelar med att bli sexton

11:e Januari ska jag gå handledarutbildning för körkort.
17:onde Januari ska jag börja ta skoterkörkort.
26:e Februari ska jag börja övningsköra och dessutom så jäääääävla hårt ha ett SJ-priokort.

But all i know is there's something new this year

Och annars händer inte så mycket, Cissi är hos Elinas mormor så jag fördriver tid med att läsa 96:ors bloggar, greja med iPaden och att se på televisionsapparat. Lite besviken på nya säsongen av "Familjen annorlunda" eftersom den är råsämpig. Annars är det egentligen ganska skönt att inte göra något alls. Har somnat cirka halv fyra de senaste nätterna och vaknat 09:50 tre gånger i rad. Känns ju aningens substantiellt rubbat.
Gjorde glass i glassmaskin idag. Det var lite av en besvikelse då den fuckade ur totalt. Men så kan det vara! Over and out.

Bästa låten jag vet just nu.

Sweet sixteen

Idag fyller min kära bästa vän Alfred Sahlén 16 år. Vi skulle åka till Ö-vik och äta på Burger King men missade tåget med sinnessjukt lite tid. När vi sprang in på stationen såg vi tåget gå, så det var ju ett litet episkt misslyckande.
Istället åt vi pizza på Ronyas. Fint ska det vara.

Eeeeeee hej :P

Jag skriver allt mer sällan nu för tiden. Det blir lätt så när Cissi är här, sitter mindre vid datorn och blir mer ätstörd. Rolig grej är att jag inte ätit riktig mat sen den tjugosjunde december 2010. Men det är okej, ge mig ett glas vatten och en grapefrukt så klarar jag mig!

Idag gjorde jag scones till frukost, det är så jävla gott och så jävla underskattat och så jäääääävla enkelt att göra. Alltså sjuuuuuuuuuyyyyyyyyykt najz. Efter det åkte vi buss* till Cissis farmor. Där berättades detaljerade livshistorier som var mestadels intressanta och rumsrena.

* På bussen var det två franskar som satt framför oss. Jag sa franska ord lite nu och då när jag pratade för att de skulle känna sig lite hemmastadda. När de gick av bussen kollade killen mig snabbt i ögonen och sa "Au revoir!". Jag förstod inte vad han menade, men ändå mycket roligt!

Ps: Jag tänker inte flytta min blogg inom en snar framtid. Just nu är jag inne i en period då jag vill lägga ned och radera allt som har med bloggande att göra.

2010/2011





RSS 2.0