ett jävligt långt inlägg om något så sexigt som: genus yeah yeah genus yeah

Det här var nice. Om du känner att du inte orkar sätta dig in i frågan och se hela klippet, spola fram till 02:50 och se i typ 15 sekunder. So sweet.

Vänsterpartiet och Kristdemokraterna diskuterade det här inslaget i Aktuellt. KD ville att man som förälder skulle ha möjlighet att få välja bort de förskolor som har fokus på genus och jämställdhet. Det är såklart bra, man ska ju inte tvinga på sina barn något som de inte vill. Klart Liam och Dennis ska få leka med bilar samt kriga om de vill! Verklighetens folk måste få VÄLJA!! SKOJA!!! De ska dem inte alls det! Låt mig illustrera med en klockren serie av Liv Strömquist:
Om man inte trycker in lite genustänk i Liam och Dennis små hjärnor kommer de att växa upp till att bli två härliga KD-grabbar, och vi vet ju alla var man helst vill göra med KD-grabbar?! Just det, bränna på bål!

Vänsterpartiet var mer för den här sjuka grejen att jämställdhet är något alla mår bra av. Haha, ja ni hör ju så galet!!!

"Jaha, och?" säger ni då. "Va spela d för roll om kidsena inte får lära sig om jämlikhet??"
Så här. Om man inte uppfostrar samhällets guldklimpar, alltså barnen, till individer med ett härligt genustänk i grund och botten kommer detta (bland mycket annat) leda till att de inte vågar vara sig själva och istället styras av normer uppsatta av: samhället. Detta leder till att när de ska söka gymnasium kommer flickorna välja frisör samt vård- och omsorg medan killarna väljer bygg eller något annat manssegregerat område. Detta leder i sin tur till att tjejerna som nu blivit kvinnor kommer jobba med lågavlönade jobb som sjuksköterska och förskollärare och därmed ökar klyftorna mellan kvinnor och mäns löner. Detta pga att grabbarna ändå får jobb som VD eller chief tack vare att de, just det, är män! Orättvisa = dålig grej men grattis till oss med kuk!!

"Jaha, och?!" säger ni igen då. "Jag känner faktiskt en tjej som går BYGG!!!". Svar: Det spelar ingen roll, för det jag pratar om är rent allmänt, för *verklighetens folk* som G-H skulle uttryckt det.

Tack för mig, hoppas ni har haft en härlig läsestund <333333

ps ska sluta skriva saker ironiskt för det är svårt att få fram den via text
ps2 är det såna här inlägg som gör att folk tror att ja e homo :((((((( det kanske blir mindre spekulationer om jag avslutar det hela med att säga "no homo älska fitta". Ja. Så får d bli. NO HOMO ÄLSKA FITTA :PPPPP

Alla nu ba: "varför behövde han avsluta så omoget............... :(:(((( FÖR JA E OMOGEN ;););))))

Kommentarer
Postat av: Sandra

Bra gustaaaaaaf!

2012-02-15 @ 20:03:48
URL: http://pulvertango.blogspot.com
Postat av: pandasoppa

hej kloka fina

2012-02-16 @ 09:59:14
URL: http://pandasoppa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0