Mat blogg en s fästning

Åkte till Ica Hedlunda och fyndade stört dyra soyakorvar. 600 g för 300. Euro. De var isiga som att de blivit omfrysta men vad förväntat man sig, de var ju ändå från ica hedlunda. Fräste två lökar i smör, lika mycket smör som per morberg brukar ha. Jag tog det med händerna direkt ur smörpaketet och sylade ned i grytan. I ned korvjävlarna och festen var i gång. Spädde ut med en halv liter grädde och 4 dl mjölk samt nästan en hel tub tomatpuré. Krydda med vitpeppar, salt och rött vin. Jani hörde rätt, vin är det nya krydda. Låt koka ihop. koka under tiden uncle ben boil in bag-ris och servera med gourmetsallad. Bon apetit!!!!


Kommentarer
Postat av: hej

ris är sämre för miljön än både gris och kyckling (ur ett koldioxidutsläppperspektiv)

just sayin

2012-02-19 @ 22:50:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0