Din guide till en lyckad middag, det är ju trots allt en matblogg

Du behöver: ett hushåll med begränsade livsmedelsmöjligheter. Inget mer.
Gör så här:
Ta quornbitar och släng ner i en stekpanna med lite bregott i, ta så mycket quorn du orkar äta men ändå så att du kan förtära rester dagen efter. Salta dem ordentligt. Skär kanske 8 småtomater i fyra delar var, men slica inte ner hela vägen utan bara så pass att de kan dela lite på sig och forma en vacker blomliknande form. Släng ner i stekpannan. Krydda med oregano för att få den efterlängtade pizzatouchen. Låt bli varmt. Under tiden tar du fram den färdiga potatisgratängen och trycker ut nästan allt från den härliga plastpåsen i en djuptallrik, ta så mycket du vill ha men ändå så du har kvar till nästa dag då du ska äta rester. Värm i mikro en minut, ta ut och häll på lite färdigriven pizzaost av märker "Ica". Mikra ytterligare en minut. Ta ut och lägg upp quornen bredvid. Ta lite av den svampiga föredetta crispsalladen och tryck ner på sidan. Spara lite sumpsallad tills i morgon då du ska äta rester. Drick Icas bubbelvatten med smak Hallon- och grapefrukt, 2 för 12 + pant (veckans kortvara) till din nu fullvärdiga måltid. Voila!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0